2015 Temmuz Anneleri

Ayy ne gizel insallh bizde kolay dogururuz massallh diyeyim :)) bn sadece sey okudum meryem anamiz dogum yaparkn ona hurma agacindan guc almasi ona tutunmasi soylnmis fln diye okudum.hayirlisi insallhh

yeriz bız çıkıntılarınıııııııııı:)))ittirme oğlum bakkk diyorummm,acısını cıkartırım senden dıyorummm,anlaşma yapmaya çalışıyorum şimddennnnnnnnnannemde dıyor ,işimiz ne sabah aksam yıkarızzz,sırf cocuk bunalmasın dıye dıyor sıcakdann..tabi kendıne eglence yapcagından değil yanii:))))))

Ya baktikca ultrason resmine bana benziyor bu gibi geldi:) bakalim ciksin bir gorecegiz ablasiyla yarisabilecek mi:) dun babasi video cekti gulmekten olduk. Kiza zorla 20 yasina kadar erkek arkadas yok dedirtti , videoyu saklayacagim ileride delil olarak kullanacagim diyor. Benim kocamda bir alem:):)

bak sen su soguk meyvenin yaptigina?? Bende yaz kis buzlu su icerim herseye buz atarim meyveleride nerdeyse donmus yiyecegim
Ama alisik galiba benim bunye. Birde senin normalde miden rahatsizmis ya simdi iyice hassastir. Dikkat et canim soguk yeme o zaman. Hararete aslinda en iyi gelen oda sicakliginda suymus. Ay hadi bakalim seninde az kalmis dogum gunune:) oglusunla ilk dogumgunu:)

Canım çıkmaz belki şeker. Yapısı iridir. Ayrıca bebek şeker hastası olmaz kırkma. Sen doğuma kadar beslenmeni düzenlersin.

Hemde nasıl. Kırık gibi

Bende gece 2de bacağıma giren krampla uyandım. Eşim masaj yaptı. Bide magnezyum içtim sonra uyku kaötı tabi. Uyuyuncada rüya gördüm. Karnım şeffafmış. Kızımı görüyorum. Dümdüz siyah saçları var. Ağzı burnu o kadar güzeldi ki

Bakalim nasil huylari olacak bebislerin:) insallah sakin olurlar:) simdi benim ilki sakindi ya tirsiyorum ikinciden:):) tersi oluyor diyorlar genelde. Sizde nasildi ikinci kiz canim? Ablaya benzedimi huyu yoksa tam tersimi karakterleri?
Benim ilk kızımda çok fenaydı okadar stresli geçirdimki hiç susmadan ağlardı kaç gece acile kaldırdık. Emerdi ağlardı mama verirdim ağlardı çok sıkıntılıydı. Bide bende ozaman depresyona girdim kış olduğu için hep evdeydim. 2. Kızım tam tersi gayet relax uyumasa bile kendi kendine takılırdı Karnı tok altı temiz olsun hiç sesi çıkmazdı emdide beni. Bende daha bilinçlendim tabi psikolajik olarakta kendimi rahatlatmayı öğrendim ilk kızımda. Yani bence biraz senin ruh halinde yansıyo bebeğe 2. Lerde Allah yardım ediyo bunu daha kolay büyütürsün inş. Benimkiler böyleydi bakalım bu nasıl olcak

kızlar bugün bişey öğrendm rakdşm söyledi arkşı hamıleymş profa gdyrmş. doktor ona 5. aydan sonra her hastasına bebek asprını içmesini söylyrmş bu sayde bebek kilo alımı artyrmş. duydnz mu veya bilgnz var mı bu konuda. ben ilkkez duydm

Bana baktilar dun ultrasonla aci maci yik kuzum. NormL vajinal muayene. O devlet hastanesindeki okuzler bakmisti ya kizimda iste o acimisti deli gibi elle yaptilar ama onlar okuzdu adi ustunde her doktorun ki acima saanmiyorum.

bakalım sözünde duracak mı :) benimkide kızımı vermiycem diyor. Anasını alırken iyiydi :)

Hamilelikte Allah yardım ediyor işte. Aynen herşeyim o şurup benim :)))

Bnde hic duymadim Canim.bnm.kv 9 ay kusuyomus hamileliklerinde butun cocuklari 3.5kg dogmus :) annesini yemisler.bnm anmmde diyo erkk.kardesimde sut fln cok iciyomus 4 kg dogdu tosun :))

Bacaklarııııım coook ağrıyor yaa gece sıcaktan uyuyamadım odanın kapısını falan actım o derece yani

bileiyorum öle düşünyorum ve günlük pedi bırakın orkid kullanıyorum hapsırmak bile benm için çok tehlikeli hal aldı.
Ooooo ben hapsururken altima kacirmaya baslayadi oldu bayagi:) cantada yedek camasirla geziyorum hep. Kizimda ofisteydim senin gibi resmen ic camasiri cekmecem vardi biri acsa rezil olacaktim:):)

Hayir olsun canim ne guzel bir ruya:) saclariniz siyah mi seninle esinin?

Benim birinci rahatti ikincide de ben daha rahat ve tecrubeli olurum herhalde bakariz bir caresine:) dedigin cok dogru, annenin psikolojisi dogrudan bebege yansiyor. Ayna gibiler degilmi?

ha iyi tamam nst den korkum kalmadı o zaman alttan muayeneye çatı muayenesi diyolarmış yani ben öyle duydum 32 haftamda oldu bakarlar herhalde ben de tam bilmiyorum bir ara akşam acile gittiğim doğumevindeki hemşireye sormuştum acır mı diye. eşinle beraber olmak gibi dedi. korkudan muayene olmadan kaçmıştım gerçi doğum yapacağım düşündüğüm acıya bak değil mi

Çok ilginç ablamda preklampisi vardı coraspirin tedavisi uyguladılar ama bebek kilo alsın diye keyfine içer gibi bilmiyom belki bi bildikleri vardır ama sen sakın yapma öyle bişey.

Ooooo ben hapsururken altima kacirmaya baslayadi oldu bayagi:) cantada yedek camasirla geziyorum hep. Kizimda ofisteydim senin gibi resmen ic camasiri cekmecem vardi biri acsa rezil olacaktim:):)

dün patronun odada hapşırdım . bide çıktı alamaya çalışıyoruz. allahtan üzerimde uzun hırka vardı dua ediyorum Allahım geçmemiş olsun pantolonuma oturamıyorum da... neyse telefonu çaldıda koşa koşa gittim de orkid taktım sonraa

Hiç duymadım kilo konusunu canım ama aspirin kan sulandırıyor. Onla mı bağlantılı ki

Benim ablamın ilk kızı öyleydi. 2. Rahattı 1 yaşından sonra kudurdu :) ama ablamın kızları beni hep çocuk yapma fikrinden korkutumuştu. Ben yanlışlıkla hamile kalmsaydım ertelerdim heralde. Allah bildide benim fikrim sorulmadan hamile kaldım rabbime şükürler olsun. Bunu bekleyen o kadar anne varki. O en doğru zamanı biliyor

Hayir olsun canim ne guzel bir ruya:) saclariniz siyah mi seninle esinin?

Eşimin çocukken sarıymış benim koyu. Rüyamdaki kadar koyu değil saçlarımuz ama ikimizdeinde kahve şuan

Benim birinci rahatti ikincide de ben daha rahat ve tecrubeli olurum herhalde bakariz bir caresine:) dedigin cok dogru, annenin psikolojisi dogrudan bebege yansiyor. Ayna gibiler degilmi?
Aynen hele hamilelik psikolajisi çocuğun karakterine bile yansıyor bence.
O yüzden burdaki ilk bebeği olan annelere özellikle stresli Endişeli Mızmız huysuz mutsuz negatif bi hamilelik yaşamayın dünya umrunuzda olmasın diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…