- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.981
Ayy ne gizel insallh bizde kolay dogururuz massallh diyeyim :)) bn sadece sey okudum meryem anamiz dogum yaparkn ona hurma agacindan guc almasi ona tutunmasi soylnmis fln diye okudum.hayirlisi insallhhYok ya Hiçte öyle erken doğurtmuyo gebeliklerimde ilkgünden itibaren tabak tabak yerim yani normaldede evde eksik olmaz arabistanda akrabamız var sağolsun sık sık yolluyor tazesi kurusu her çeşidinide fazla yedim hiç bi hamileliğimde erken doğurmadım. Ama çok kolay doğurdum hurmanın etkisi var mı bilemem. Kuranda geçiyo illa vardır
Donmemistir sanmam senin oglan tosun pasa zaten nereye donsun yavrucak yermi var:):):) bende pek biliyorum saniyordum kendimi bak kafasi sandigim yer popo cikiyo ayak sandigim el cikiyo filan:) bizimki gecti pozisyonu almis insallah bozmaz son dakika goluyle:)
Ya baktikca ultrason resmine bana benziyor bu gibi geldi:) bakalim ciksin bir gorecegiz ablasiyla yarisabilecek mi:) dun babasi video cekti gulmekten olduk. Kiza zorla 20 yasina kadar erkek arkadas yok dedirtti , videoyu saklayacagim ileride delil olarak kullanacagim diyor. Benim kocamda bir alem:):)Canım bu sıcakda en guzeli havuzz,sende gir hattaa temizliğinden emınsen tabi:)oo 5 güne sen ceylan gibi sekmeye başlarsın maşallahın varrr:)))o güzel kızınıda ayrıca ısırasım varrr,yolda olan da oyle olursaaa senin başından oğlanlar eksık olmaz sölimmm:))
bu arada ikimizde ikizlerrizzz benımkıde yaklaşıyor 17 haziran:))))))))))gittim cnm dahiliyeciye tamamen soğuk meyva yemekden oluyor dedi..tahlıller yapıldı hersey normal....yaz meyvaları ozellıkle çok bagırsak bozar,mıdeyıde etkıler çok az ye ve oda ısısında ye dedi...
Kızlar günaydın.. çok garip duygular içerisindeyim, ne mutluyum ne mutsuz.. dün dr. a gittik, ultrasonda herşey yolunda gidiyordu, kalp atışları, hareketleri, benim serviks uzunluğum falan hepsi iyiydi.. ta ki bebeğimizin kilosuna bakana kadar, dr. kiloya baktı ve çok kilo almış çocuk dedi.. ben bu ay 1,5 kilo almışım ama 1 kilosuunu bebek almış..kadın baktı üç hafta önden gidiyor dedi, çok şaşırdı falan.. normal de bir hafta öndeydik zaten başından beri ama şimdi çok açılmış, 3 hafta ne demek yani.. Bizi korkutmak için bir şey demedi ama, hemen açlık tokluk kan şekeri istiyorum dedi.. sanırım şekerden şüpheleniyor allahım çok üzüldüm ya, dünden beri aklımdan çıkmıyor.. bebeğimi ben şeker hastası ettiysem diye içim içimi yiyor.. sabahtan aç ve tok kanlarımı verdim.. sonuçlarım iyi çıkar inşallah, dua edin bana lütfen
günaydın kızlar hayırlı cumalar bu hayırlı günde dualarımız kabul olsun. hamileleri üzüp ağlatanlar allahlarından bulsun.
sizin de kaburgalarınız ağrıyo mu sanki bıçak saplanıyormuş gibi?
Kizlar gunaydin hepinizeee:) bende bir kere olsun sabah yakaladim sizi ama yakalamasam iyiydi cunku su anda burada saat sabah 3 ve ben saat 1.30'da bir actim gozumu tuvalete gitmek icin yok uyuyamiyorum geri kaldim boyle baykus gibi karanlikta donup duruyorum yatakta offff
Benim ilk kızımda çok fenaydıBakalim nasil huylari olacak bebislerin:) insallah sakin olurlar:) simdi benim ilki sakindi ya tirsiyorum ikinciden:):) tersi oluyor diyorlar genelde. Sizde nasildi ikinci kiz canim? Ablaya benzedimi huyu yoksa tam tersimi karakterleri?
Abartmadan yerim insallh faydasida olur :)son aylarda yiyebilirsin ama 3 tane yi gecirme dogumuda kolaylastirirmis ben yemeye basladim simdiden bende cok arastirdi
Bana baktilar dun ultrasonla aci maci yik kuzum. NormL vajinal muayene. O devlet hastanesindeki okuzler bakmisti ya kizimda iste o acimisti deli gibi elle yaptilar ama onlar okuzdu adi ustunde her doktorun ki acima saanmiyorum.cnm nst de yatıyorsun göbüşüne cihaz baglıyorlar 20 dk hem bebeğin kalp atıssını duyuyorsun hemde bu arada makınede sancın varmı yokmu ona bakılıyor...daha dogrusu kagıda cıkıyor verıler sonra doktorun bakıyor:))kolay iş yani...çatı muayenesi dedıklerı rahım kontrolüyse benım kı pzt günü:))vajınal ultrasonla bakılacak elle değil,nasıl oldugunu bende görücem:))ama acı falan olcagını sanmam olsa da ne kadar olabılırki:))
Ya baktikca ultrason resmine bana benziyor bu gibi geldi:) bakalim ciksin bir gorecegiz ablasiyla yarisabilecek mi:) dun babasi video cekti gulmekten olduk. Kiza zorla 20 yasina kadar erkek arkadas yok dedirtti , videoyu saklayacagim ileride delil olarak kullanacagim diyor. Benim kocamda bir alem:):)
bak sen su soguk meyvenin yaptigina?? Bende yaz kis buzlu su icerim herseye buz atarim meyveleride nerdeyse donmus yiyecegim
Ama alisik galiba benim bunye. Birde senin normalde miden rahatsizmis ya simdi iyice hassastir. Dikkat et canim soguk yeme o zaman. Hararete aslinda en iyi gelen oda sicakliginda suymus. Ay hadi bakalim seninde az kalmis dogum gunune:) oglusunla ilk dogumgunu:)
Hamilelikte Allah yardım ediyor işte. Aynen herşeyim o şurup benim :)))normalde de bı mıde hastası olarak gavıscon şurup su dan sonraki içeceğim gibi:))hemen geçiriyor yanma ekşimee ne varsa..hamılelıkde de verıyor doktor dediğin gibi cnm...ama çok şükür nedense hamıleyken mıdem daha rahat,sanırım duzenlı beslendıgım için,normalde ne varsa tıkıyoruz mıdeye,şimdi korka korka beslenıyorum...
Bnde hic duymadim Canim.bnm.kv 9 ay kusuyomus hamileliklerinde butun cocuklari 3.5kg dogmus :) annesini yemisler.bnm anmmde diyo erkk.kardesimde sut fln cok iciyomus 4 kg dogdu tosun :))kızlar bugün bişey öğrendm rakdşm söyledi arkşı hamıleymş profa gdyrmş. doktor ona 5. aydan sonra her hastasına bebek asprını içmesini söylyrmş bu sayde bebek kilo alımı artyrmş. duydnz mu veya bilgnz var mı bu konuda. ben ilkkez duydm
Ooooo ben hapsururken altima kacirmaya baslayadi oldu bayagi:) cantada yedek camasirla geziyorum hep. Kizimda ofisteydim senin gibi resmen ic camasiri cekmecem vardi biri acsa rezil olacaktim:):)bileiyorum öle düşünyorum ve günlük pedi bırakın orkid kullanıyorum hapsırmak bile benm için çok tehlikeli hal aldı.
Hayir olsun canim ne guzel bir ruya:) saclariniz siyah mi seninle esinin?Canım çıkmaz belki şeker. Yapısı iridir. Ayrıca bebek şeker hastası olmaz kırkma. Sen doğuma kadar beslenmeni düzenlersin.
Hemde nasıl. Kırık gibi
Bende gece 2de bacağıma giren krampla uyandım. Eşim masaj yaptı. Bide magnezyum içtim sonra uyku kaötı tabi. Uyuyuncada rüya gördüm. Karnım şeffafmış. Kızımı görüyorum. Dümdüz siyah saçları var. Ağzı burnu o kadar güzeldi ki
Benim birinci rahatti ikincide de ben daha rahat ve tecrubeli olurum herhalde bakariz bir caresine:) dedigin cok dogru, annenin psikolojisi dogrudan bebege yansiyor. Ayna gibiler degilmi?Benim ilk kızımda çok fenaydıokadar stresli geçirdimki hiç susmadan ağlardı kaç gece acile kaldırdık. Emerdi ağlardı mama verirdim ağlardı çok sıkıntılıydı. Bide bende ozaman depresyona girdim kış olduğu için hep evdeydim. 2. Kızım tam tersi gayet relax uyumasa bile kendi kendine takılırdı Karnı tok altı temiz olsun hiç sesi çıkmazdı emdide beni. Bende daha bilinçlendim tabi psikolajik olarakta kendimi rahatlatmayı öğrendim ilk kızımda. Yani bence biraz senin ruh halinde yansıyo bebeğe 2. Lerde Allah yardım ediyo bunu daha kolay büyütürsün inş. Benimkiler böyleydi bakalım bu nasıl olcak
ha iyi tamam nst den korkum kalmadı o zamancnm nst de yatıyorsun göbüşüne cihaz baglıyorlar 20 dk hem bebeğin kalp atıssını duyuyorsun hemde bu arada makınede sancın varmı yokmu ona bakılıyor...daha dogrusu kagıda cıkıyor verıler sonra doktorun bakıyor:))kolay iş yani...çatı muayenesi dedıklerı rahım kontrolüyse benım kı pzt günü:))vajınal ultrasonla bakılacak elle değil,nasıl oldugunu bende görücem:))ama acı falan olcagını sanmam olsa da ne kadar olabılırki:))
Çok ilginç ablamda preklampisi vardı coraspirin tedavisi uyguladılar ama bebek kilo alsın diye keyfine içer gibi bilmiyom belki bi bildikleri vardır ama sen sakın yapma öyle bişey.kızlar bugün bişey öğrendm rakdşm söyledi arkşı hamıleymş profa gdyrmş. doktor ona 5. aydan sonra her hastasına bebek asprını içmesini söylyrmş bu sayde bebek kilo alımı artyrmş. duydnz mu veya bilgnz var mı bu konuda. ben ilkkez duydm
Ooooo ben hapsururken altima kacirmaya baslayadi oldu bayagi:) cantada yedek camasirla geziyorum hep. Kizimda ofisteydim senin gibi resmen ic camasiri cekmecem vardi biri acsa rezil olacaktim:):)
Benim ilk kızımda çok fenaydıokadar stresli geçirdimki hiç susmadan ağlardı kaç gece acile kaldırdık. Emerdi ağlardı mama verirdim ağlardı çok sıkıntılıydı. Bide bende ozaman depresyona girdim kış olduğu için hep evdeydim. 2. Kızım tam tersi gayet relax uyumasa bile kendi kendine takılırdı Karnı tok altı temiz olsun hiç sesi çıkmazdı emdide beni. Bende daha bilinçlendim tabi psikolajik olarakta kendimi rahatlatmayı öğrendim ilk kızımda. Yani bence biraz senin ruh halinde yansıyo bebeğe 2. Lerde Allah yardım ediyo bunu daha kolay büyütürsün inş. Benimkiler böyleydi bakalım bu nasıl olcak
kızlar bugün bişey öğrendm rakdşm söyledi arkşı hamıleymş profa gdyrmş. doktor ona 5. aydan sonra her hastasına bebek asprını içmesini söylyrmş bu sayde bebek kilo alımı artyrmş. duydnz mu veya bilgnz var mı bu konuda. ben ilkkez duydm
Hayir olsun canim ne guzel bir ruya:) saclariniz siyah mi seninle esinin?
Aynen hele hamilelik psikolajisi çocuğun karakterine bile yansıyor bence.Benim birinci rahatti ikincide de ben daha rahat ve tecrubeli olurum herhalde bakariz bir caresine:) dedigin cok dogru, annenin psikolojisi dogrudan bebege yansiyor. Ayna gibiler degilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?