2015 Temmuz Anneleri

nyala ve P pinhan16 hayırlı olsun bebekleriniz Rabb im sağlıkla büyütmenizi nasibetsin

G Gizemm59 benim de oğlum olacak inş. aynen seninki gibi ismi yok daha ve gün geçtikçe daha da zorlaşıyor karar vermek o mu olsa bu mu olsaa.. bakalım sonunda neye karar vereceğiz

Kızlar bebeğimi kucağıma aldım darısı başınıza inş.
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun çok şükür sağlıkla kucağına aldın darısı bizlerin başına ikinizinde çok iyi olmasına sevindim maşallah. Gerçekten pozitif olmanı tebrik ediyorum. Erken doğum olmasına rağmen bizleride korkutmadım :) ve gerçekten şok oldum sabah 30 günüm kaldı diyip akşamda bebeğimi kucamğıma aldım diyince şaka yapıyorsun sandım:) kime benziyor saçları var mı :)

Kızlar şoktayım hergün bi süpriz maşallah doğan bebişlere darısı bize. 36. Haftam dolsun benimkide gelsin sağlıkla inşşşş
Valla aynen öyle bende artık korkmaya başladım bir panik bir telaş halindeyim hiç sorma . Eksik kalan ihtiyaçlarıda aldım yarın yıkama işlemine geçiyorum çantalar hazır olsun en azından gerçi onlarda kolay iş yeter ki sağlıcakla doğsun yavrularımız bir şekilde yapılır zaten benimde temmuzun 1 i gibi en azından 1 ay daha atlatsam iyi olacak

Tatlım hayırlı olsun ilk önce sen tattın anneliği eminim süper bir duygudur:) herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim seninde pozitif olmana maşşallah diyorum . Nasıl paşamız kilo almaya başladı mı sen daha iyi misin

Doğum günün kutlu olsun tatllı anne ailenle birlikte daha nice mutlu yıllara prensesde pek bir tatlıymış maşşallah . Benim doktorda anca ölçüm yapsın onların Resmini versin :) isteyince sığmaz diyor resme ya zaten yüzünü gösteriyorsun ver işte onun çıktısını :)

Tatlım hayırlı olsun ilk önce sen tattın anneliği eminim süper bir duygudur:) herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim seninde pozitif olmana maşşallah diyorum . Nasıl paşamız kilo almaya başladı mı sen daha iyi misin

Hmm demekki ten rengi ile de alakalı değil. Yok cnm jilettende değil hamilelikten çünkü ben jilet yapmıyorum ama koltukaltımda ve bikini bölgemde koyuluk oldu yüzümde bile minik çillerim varr :) :)
Tatlım nasılsın ne yaptın bitti mi odanız bizde pazartesi allahın izniyle başlıyoruz boyaya perdeler hazır zaten avizede geldi boyadan sonra takılacak perşembe günüde mobilyalar gelicek kısmetse

Hoşgeldin iyi bu zamana kadar okuyupda yazmamak için bekleyebilmişsin :)

Cok sagol canim:) merak etme barisirsiniz esinle dogum gunun gelmeden coook once:) hamilelikte oluyor tartismalar yapacak birsey yok, iki tarafta hassas

Miden agrimis olabilir mi? Dogum sancisi gogsun altinda olmuyor cunku. Birde diyaframa baski artiyor artik. Ayrica bebegin ayaklari yada kafasi kaburgalarini itiyordur. Benim kizin ayaklari resmen acitiyor artik yekme atinca ve gerinice iceride. Normaldir canim bende de cok oluyor.

Hepimiz oyleyiz canim artik bundan sonra daha da agirlasacak. Hele ikincilerde kasilma surekli oluyor doktorumda oyle dedi dun . Ikincilerde cok daha fazla olur normal diye.

Kızlar bebisi dönmeyenler var mi aranızda? Benim ki yan duruyor..haftaya kontrolüm var.doktor dönmezse artik zor döner sezeryan olursun dedi..Endiseliyim..
Canim doktorunun hakki var biraz ama
Nadirde olsa Doguma kadar donen oluyormus diye duydum. 34'ten sonra biraz daha zor ama aslinda 36'ya kadar yolu var diyor bazi doktorlar. Bebekleri dondurmek icin egzersiZler var internette youtube'da onlari yapabilirsin belki ise yarar. Ben ilk kizimda herseyi denedim ama hicbirsey yaramadi bazi bebek donmeyecekse donmuyor iste inatci oluyor:)

Bende cizgi yok bu sefer gobegimde , ilk kizimda hafif cikmisti. Kumralim ben ama bembeyazda degilim aslinda. Gogus cevresi koyulasmasi sanirim beyaz ten filan farketmiyor herkeste oluyor ama gobek cizgisi olmuyormus herkeste demekki.

Cok sagol canim:) ne demek sigmaz sigmis iste . Isine gelmemis oyle deyivermis. Sende boy fotografi istedin sanki:):) guldurdu doktor beni:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…