- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.961
Kizlar gunaydin hepinizeee:) bende bir kere olsun sabah yakaladim sizi ama yakalamasam iyiydi cunku su anda burada saat sabah 3 ve ben saat 1.30'da bir actim gozumu tuvalete gitmek icin yok uyuyamiyorum geri kaldim boyle baykus gibi karanlikta donup duruyorum yatakta offff
Bende o ilacı kullanıyordum etki etmiyo dedim gaviscon şurup verdi süper bişey hiç şikayetim kalmadı. Eczaneden al istersen 5 lira bişey günde 4 defa 2 ölçek iç hiçbişey olmaz dedi doktorumKızlar dun geceden beri midem çok ağrıyor eksıyor renue duo verdi doktor kullandım banamısın demiyor.sırt agrısida eşlik ediyor.ne yesem açım ama yiyemiyorum
Evet dogru soylemissin , bebek hemen seker hastasi filan olmaz ki diyelim
Seker cikti gebelikte. Nasilsin canim? Ben baykus gibi ayaktayim yarin bayim bayim gezerim artik:) uyku duasina baslayacagim simdi:)
ooof offf Allah kolaylık versin bize bacımEvet canim agriyor bebek itiyor yer daraldi artik.
Bende o ilacı kullanıyordum etki etmiyo dedim gaviscon şurup verdi süper bişey hiç şikayetim kalmadı. Eczaneden al istersen 5 lira bişey günde 4 defa 2 ölçek iç hiçbişey olmaz dedi doktorum
Leke filan kalmadi neyseki:) herhalde bir kilcal damar filan catladi diyorum. Bu haftalarda vucuttaki kan orani %60 artiyornus sen damarlar nasil genisliyor dusun. Gecen gun sivrisinekler saldiri yapti bana yanimdakiler diyor ki bizi isirmiyorlar:) onlara gidermi sinekler burada bol bol taze kan varken :):)nasıl oldun cnmmm....
bende dıyorum bu saatte napıyor bu kız burda:)))))))))))))azcık telefonda takılınca gelir uykun merak etme...lekelenmen bıttımı cnmm varmı bi yaramazlık?
Bakalim nasil huylari olacak bebislerin:) insallah sakin olurlar:) simdi benim ilki sakindi ya tirsiyorum ikinciden:):) tersi oluyor diyorlar genelde. Sizde nasildi ikinci kiz canim? Ablaya benzedimi huyu yoksa tam tersimi karakterleri?bende öyle oluyorum şimdi uyukluyorum oturduğum yerde bi doğuralım inş rahat ederiz bebişler uslu olurda.
canım 37 ye kadar vakti var diye biliyorum inşallah döner canım..Kızlar bebisi dönmeyenler var mi aranızda? Benim ki yan duruyor..haftaya kontrolüm var.doktor dönmezse artik zor döner sezeryan olursun dedi..Endiseliyim..
hadi gözün aydın canım.. iyiyim hamd olsun..Yasasin dogum izniii sonunda kurtuldum nobetlerden kizlar artik İnsallah daha sik aranizda olabilecegim herkez iyidir İnsallah
hoşgeldin canım :)Merhaba temmuz anneleri
ben de geldim artık sayfayaa herkese selamlar
gerci en baştan beri takip ediyorum, hep yazsam yazdam dedim ama baktım soracaklarımı birileri sormuş diğeri cevap vermiş oyle geçti:) hepinizi tanıyorum yani
ama doğumları da okuyunca artık ben de yazayım dedim üye oldum
hayırlısı ile bende 2016 temmuz annesi olsam ne güzel olur: )
10 yada 15temmuzda falan doğum yapsam: )
ehehe bir hayal kurdum..
ama ortada henüz bir hamilelik durumum yok ama artık bende istiyorum bir bebek: )
banada dua edin hamilenin duası kabul olurmuş kızlar: )
amin inşallah canım allah sanada hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin en kısa zamanda inşallah..hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar inş...
herşeyde vardır bi hayır vardır hayrılsıı olsun hakkında. ben iyiyim canım..Canlar günaydın dun işler yoğundu giremedim cesaret edip müdürümle konuşamadım benama yarın gelmiycem cumaretesileri çalışmıycam artık yoruluyorum bugün ayyakabılarıma veda ettim ayaklarım tamamen şişmiş durumda kocamı ıkna ettım yazlık santalet alcam azcık rahat olur barı sızler nasılsın canlar
canım bebeğin şeker hastası olmaz sende şeker varsa o kilo alır suyu fazlalaşır felan inşallah sonuçların temiz çıkar haber vermeyi unutmaKızlar günaydın.. çok garip duygular içerisindeyim, ne mutluyum ne mutsuz.. dün dr. a gittik, ultrasonda herşey yolunda gidiyordu, kalp atışları, hareketleri, benim serviks uzunluğum falan hepsi iyiydi.. ta ki bebeğimizin kilosuna bakana kadar, dr. kiloya baktı ve çok kilo almış çocuk dedi.. ben bu ay 1,5 kilo almışım ama 1 kilosuunu bebek almış..kadın baktı üç hafta önden gidiyor dedi, çok şaşırdı falan.. normal de bir hafta öndeydik zaten başından beri ama şimdi çok açılmış, 3 hafta ne demek yani.. Bizi korkutmak için bir şey demedi ama, hemen açlık tokluk kan şekeri istiyorum dedi.. sanırım şekerden şüpheleniyor allahım çok üzüldüm ya, dünden beri aklımdan çıkmıyor.. bebeğimi ben şeker hastası ettiysem diye içim içimi yiyor.. sabahtan aç ve tok kanlarımı verdim.. sonuçlarım iyi çıkar inşallah, dua edin bana lütfen
evet canım ağrıyor normal bebek büyüdü artık ittiriyorgünaydın kızlar hayırlı cumalar bu hayırlı günde dualarımız kabul olsun. hamileleri üzüp ağlatanlar allahlarından bulsun.
sizin de kaburgalarınız ağrıyo mu sanki bıçak saplanıyormuş gibi?
canım hiç sorma bi uyanınca uyuyamıyorum bende.. neyse bırazdan dalarsın uykuya inşallah..Kizlar gunaydin hepinizeee:) bende bir kere olsun sabah yakaladim sizi ama yakalamasam iyiydi cunku su anda burada saat sabah 3 ve ben saat 1.30'da bir actim gozumu tuvalete gitmek icin yok uyuyamiyorum geri kaldim boyle baykus gibi karanlikta donup duruyorum yatakta offff
geçmiş olsun canım arkadaşların dediği ilacı kullan istersen belki iyi gelir..Kızlar dun geceden beri midem çok ağrıyor eksıyor renue duo verdi doktor kullandım banamısın demiyor.sırt agrısida eşlik ediyor.ne yesem açım ama yiyemiyorum
Leke filan kalmadi neyseki:) herhalde bir kilcal damar filan catladi diyorum. Bu haftalarda vucuttaki kan orani %60 artiyornus sen damarlar nasil genisliyor dusun. Gecen gun sivrisinekler saldiri yapti bana yanimdakiler diyor ki bizi isirmiyorlar:) onlara gidermi sinekler burada bol bol taze kan varken :):)
Biz iyiyiz kizimla kosturuyoruz . Simdiden yarin icin plan yapiyorum okul yok nasil oyalarim diye:) havuza goturmeye karar verdim. Kolluklariyla ordek gibi o kadar tatli yuzuyor ki:) sukusum benim o:) bende panik yaptim kanamadan sonra dun kostum dogumgunu hediyesi kendime hastane geceliklerimi aldim 5 tane:) hergune 1 adet. Ben 5 gun kalmaya karar verdim hastanede eve donersem iyilesemeyecegim kizim tepemden inmez. Iyilesip oyle eve donecegim:):) sende durumlar nedir? Doktor ne dedi bulanti icin? Dahiliyeye gidecektin? Onun disinda varmi bir rahatsizligin?
Donmemistir sanmam senin oglan tosun pasa zaten nereye donsun yavrucak yermi var:):):) bende pek biliyorum saniyordum kendimi bak kafasi sandigim yer popo cikiyo ayak sandigim el cikiyo filan:) bizimki gecti pozisyonu almis insallah bozmaz son dakika goluyle:)bende klasık oldu ,bı gece uykusuz diğer gece yorgunlukdan uyuyorum:)))valla senın bayım bayım gezeceginide hiç düşünmüyorum:))))))))))))))))))biz iyiyizzzz,bu arada dün benım oglan çok değişik hareketler yaptı,bence kesın kafasını yukarı döndürdü..gerdıre gerdireee parçaladı benı resmen bütün gün,pzt kontrolde ne çıkcak merak edıyorum:))
Sen meslek be canım? Çok şanslısın:)
Donmemistir sanmam senin oglan tosun pasa zaten nereye donsun yavrucak yermi var:):):) bende pek biliyorum saniyordum kendimi bak kafasi sandigim yer popo cikiyo ayak sandigim el cikiyo filan:) bizimki gecti pozisyonu almis insallah bozmaz son dakika goluyle:)bende klasık oldu ,bı gece uykusuz diğer gece yorgunlukdan uyuyorum:)))valla senın bayım bayım gezeceginide hiç düşünmüyorum:))))))))))))))))))biz iyiyizzzz,bu arada dün benım oglan çok değişik hareketler yaptı,bence kesın kafasını yukarı döndürdü..gerdıre gerdireee parçaladı benı resmen bütün gün,pzt kontrolde ne çıkcak merak edıyorum:))
Cogu gitti azi kaldi canim ya :) az sabir daha sinra hatirlamayacagiz bunlarin hicbirini:)ooof offf Allah kolaylık versin bize bacım
son aylarda yiyebilirsin ama 3 tane yi gecirme dogumuda kolaylastirirmis ben yemeye basladim simdiden bende cok arastirdim cunku fazla yemedigin surece sıknti olmazHurma yemek erken doguma sebep oluyormu bi kac yerde okudumda.yemk istiyorum ama korkuyorumda ramzndami baslasam.yemeye.
bacılarım pazartesi muayenem var. ilk defa nst ye bağlanacağım. 32 haftam oluyormuş pazartes. hem rapor alacağım hem muayene yani. nst de ne yapacaklar bana yani nasıl yapılacakbi de hiç çatı muayenesi olmadım şimdiye kadar. pazartesi çatı muayenesi yaparlar mı sizce ve korktuğum şey acı olur mu
Geçen ay benim canim cok hurma cekti aldim. Bi hafta boyunca hergun bir kac tane yedim. Hic bir sikinti yasamadim. tabii yine de tam bilemem belki kiside kisiye degisiyordurBnde kuru yemk istiyorum cikolatan fln.yemkten bin katli iyidr alayim markettenn
herkes öyle diyo inşallah öyle olur canımCogu gitti azi kaldi canim ya :) az sabir daha sinra hatirlamayacagiz bunlarin hicbirini:)
Ay yok canim ya acilma filan yoktur. Bende de var o agrilar dun muayene oldum yok acilma filan. Kizimda agrim acilmam ne ararsan vardi haberim bile yoktu doguruyormusum nerdeyse:)
hgldn canm aramıza nasl duryrsnz yahu yazmadan :) benm çenem düşük galıba uye oldgm gıbı yazdm :))Merhaba temmuz anneleri
ben de geldim artık sayfayaa herkese selamlar
gerci en baştan beri takip ediyorum, hep yazsam yazdam dedim ama baktım soracaklarımı birileri sormuş diğeri cevap vermiş oyle geçti:) hepinizi tanıyorum yani
ama doğumları da okuyunca artık ben de yazayım dedim üye oldum
sende bendensn :) bulcz cnm inş. isimsz kalmazlarda son anda karar vermek istemyrm bende
canm hemen baktm ama bulamadm yawwGizem bak babyjem in destekli emzirme sütyeni varmış hemde markafonide indirime girmiş
Eki Görüntüle 1535711
günydn cnm al tabıı sandalet veya terlk ben ayagma sandalet uydramadm terlk bıle girmedı artk bır sekılde terlk bulmam lazm çok şişyr çünkü ayaklarmCanlar günaydın dun işler yoğundu giremedim cesaret edip müdürümle konuşamadım benama yarın gelmiycem cumaretesileri çalışmıycam artık yoruluyorum bugün ayyakabılarıma veda ettim ayaklarım tamamen şişmiş durumda kocamı ıkna ettım yazlık santalet alcam azcık rahat olur barı sızler nasılsın canlar
canm ben yiyorm ya bişeyde olmadı şimdiye kadr hatta bugece abartmştm biraz ama iyiym sorunm yok şükür.Hurma yemek erken doguma sebep oluyormu bi kac yerde okudumda.yemk istiyorum ama korkuyorumda ramzndami baslasam.yemeye.
günydn cnm ben yiyrm bişey olmyr :)günaydınnnn kızlarrrrr ,hayırlı cumalaaarrr...varmı doğuran falann....her sabah heyecanla bakıyorum vallahi:)))
canım ben de duydum çok ama bu hurma işini zaten sevmediğim için yemek aklıma bile gelmez...yine de bitkilerden korkarım ben....sonucda ilaçlar bile bitkilerden yapılıyor...ben kuranda bile hurmanın sancısı tutana kolaylık verdıgıne dair bi hadis oldugunu duymustum ama arastırmak lazım..sen yınede yeme bence:)
cnm günydn sıkma canını umrm bişey yoktr.Kızlar günaydın.. çok garip duygular içerisindeyim, ne mutluyum ne mutsuz.. dün dr. a gittik, ultrasonda herşey yolunda gidiyordu, kalp atışları, hareketleri, benim serviks uzunluğum falan hepsi iyiydi.. ta ki bebeğimizin kilosuna bakana kadar, dr. kiloya baktı ve çok kilo almış çocuk dedi.. ben bu ay 1,5 kilo almışım ama 1 kilosuunu bebek almış..kadın baktı üç hafta önden gidiyor dedi, çok şaşırdı falan.. normal de bir hafta öndeydik zaten başından beri ama şimdi çok açılmış, 3 hafta ne demek yani.. Bizi korkutmak için bir şey demedi ama, hemen açlık tokluk kan şekeri istiyorum dedi.. sanırım şekerden şüpheleniyor allahım çok üzüldüm ya, dünden beri aklımdan çıkmıyor.. bebeğimi ben şeker hastası ettiysem diye içim içimi yiyor.. sabahtan aç ve tok kanlarımı verdim.. sonuçlarım iyi çıkar inşallah, dua edin bana lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?