2015 Temmuz Anneleri

Şimdi misal yumuşak ama bir yerlere toplanabiliyorda nedenle canım
arada toplanıyorsa normal canım , aslında bebkler başından beri aynı hareket ediyorlar ,ama şu an 2 kilo ya ulaştıkları için biz her dönüşlerini hissedioruz .. karnındaki sertleşme gaz da olabilir , magnezyum kullanıyormusun

günaydın annişler bişey sorcam , kaç gündür kafama takılıyor , iki gün önce kan sulandırıcı iğnelerimi aldım eczaneden , arabanın bagajında 2 saat kadar kaldı o gün çok ta sıcaktı sizce bozulmuş olabilirmi ???

Canlar günaydın dun işler yoğundu giremedim cesaret edip müdürümle konuşamadım ben ama yarın gelmiycem cumaretesileri çalışmıycam artık yoruluyorum bugün ayyakabılarıma veda ettim ayaklarım tamamen şişmiş durumda kocamı ıkna ettım yazlık santalet alcam azcık rahat olur barı sızler nasılsın canlar

soylemedım valla canım kendı ısımı kendım yaptı gıdıcek zaten haftaya o yuzden esım ıcın ıdare edıyorum

Bence al canım çok güzel
Zaten arabadan çok evde kullandım ben keşke travel almasaymisim ikinci olarak joie nin baston unu aldım geçenlerde
Bi kaç ay için degmezmis

Alicam galiba bugün esimde alalim fiyati cok uygunmuş dedi.

Cnm bugun gidemdm dedgm yerden alcm hafta sonu godeblrm belki yada esime aldririm sali gunu gittm oraya gercktn guzl seylervar persmbe gelck dedi banada :) gidip alcm ordan

Iyi o zaman sevindim istediklerini bulabilmene :)

Kizlar yaw whtsp mi face mi yapalm ne diorsnz

Whatsapp icin fazla mi.kalabalik oluruz acaba? Önce bi face olsun tanisalim orda. Isimlerimiz karisacak yoksa :) sonrada whtspp olur

Allah yardım etsin çalışanlara milletin derdini çekiyorsunuz bide. Nasıl rahatsan öyle giyin zaten canım çok şık sandaletler var. Kendini yorma moralini bozma az kaldı.

Şimdi misal yumuşak ama bir yerlere toplanabiliyorda nedenle canım
ara ara toplaniyosa korkma ama siklasirsa toplanmasi duzenli olmaya baslarsa ve uzun surerse doktorunla gorusursun.benimde oyle arada toplaniyo sirt ustu yatsamda otursamda her sekilde toplaniyo. ama toplanmayla birlikte sana cok sanci vermeside onemli de onu takip et

Allah yardım etsin çalışanlara milletin derdini çekiyorsunuz bide. Nasıl rahatsan öyle giyin zaten canım çok şık sandaletler var. Kendini yorma moralini bozma az kaldı.
canım valla aynen alıcam yarın ısede gelmıycem yeter artık kac aydır gık demeden çalışıyorum artık kafama gore bende yeter anlayıssızlar bencıller baskalarını dusunmuycem

Whatsapp icin fazla mi.kalabalik oluruz acaba? Önce bi face olsun tanisalim orda. Isimlerimiz karisacak yoksa :) sonrada whtspp olur

bencede whatsapp ta konuşmaktan eve, eşe vakit ayıramayız. sürekli bildirim gelecek, meraktan bakacağız fln.
normal grup knşmalarımda bile fazla uzatnca hiç vakit ayırmıyorsun bana diyo :)) o yüzden evde ne foruma giriyorum ne whatsapp a

mübarek gün rabbim nasip eder inş sanada canım benimde zor oldu dua et sabret canım rabbim büyük

Slm kızlar günaydın bende bişi sorucam göbek deliği çevrem ağrıyo ve iki yanımda sanki bi çekilme gibi sızı var özellikle sabah kalktığımda hissediyorum gün içinde gidiyo anlamadım neden acaba?

Tatlım nasılsın ne yaptın bitti mi odanız bizde pazartesi allahın izniyle başlıyoruz boyaya perdeler hazır zaten avizede geldi boyadan sonra takılacak perşembe günüde mobilyalar gelicek kısmetse

İyiyim cnm sen nasılsın :) bnde merak ettim seni göremedim bayadır ya ben msjlarını kaçırdım yada hazırlıklarla yoğunsundur diye düşündüm :) evet odamız bitti bir halımız kaldı oda eşimin işleri çok yoğun olduğu için gidip bakamadık. Herşey çok güzel oldu benm çok içime sindi inşallah bütün bebeklerimize daha güzelleri olurr dünde kıyafetlerini yerleştirdik çantasını hazırladık küçük hanımın herşeyi hazır kendini bekliyoruz zamanında gelsin inş sağlıkla :) haftaya sizinkide hazır ozmn işe başladınmı hemen hepsi gelip kuruluyor zaten aman dikkat et çok yorma kendini artık fazla ayakta kalıp yorulmamamız lazım. İnşallah çok güzel olck minik kuzunun odası

Hurma yemek erken doguma sebep oluyormu bi kac yerde okudumda.yemk istiyorum ama korkuyorumda ramzndami baslasam.yemeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…