- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.921
arada toplanıyorsa normal canım , aslında bebkler başından beri aynı hareket ediyorlar ,ama şu an 2 kilo ya ulaştıkları için biz her dönüşlerini hissedioruz .. karnındaki sertleşme gaz da olabilir , magnezyum kullanıyormusunŞimdi misal yumuşak ama bir yerlere toplanabiliyorda nedenle canım
canım bız beledıyeyle gıttık ama ben bı dakıne ıkı seferde dolmusla gıdıcem onlar daha rahat oluyomuşBende gittim o hastaneye otobüsle gitseydin ya
canım konuşamadım kı ya haftaya rapor alınca konusucamcanm ağlama yaahadi inş. verır haber et bizde
muhasebedeyım kuzumMesleğin ne canım
soylemedım valla canım kendı ısımı kendım yaptı gıdıcek zaten haftaya o yuzden esım ıcın ıdare edıyorumsenin kv tam eski kafadanmış canım. gelin hizmet eder, gelin yemek yapar,gelin herşeye koşar.
oldu canım !! hamilelik bu.
insan azcık hamile insana üzülür, el olsa kalkar yardım eder be
tüm gün otur otur canı sıkılmıyor mu, kalk 2 tencere yemek yap dimi
yerlerini bilmiyorum dediğinde gel göstereyım,dolaptan bişeler alıp yarın yemek yaparsın deseydin
Bence al canım çok güzel
Zaten arabadan çok evde kullandım ben keşke travel almasaymisim ikinci olarak joie nin baston unu aldım geçenlerde
Bi kaç ay için degmezmis
Cnm bugun gidemdm dedgm yerden alcm hafta sonu godeblrm belki yada esime aldririm sali gunu gittm oraya gercktn guzl seylervar persmbe gelck dedi banada :) gidip alcm ordan
Kizlar yaw whtsp mi face mi yapalm ne diorsnz
anladım canım çok teşekkür ederim iyi gelir inşSuya Balla karıştır demek istemiştim. .tlf sağolsun zırt pırt düzeltir beni çok bilmis
Allah yardım etsin çalışanlaraCanlar günaydın dun işler yoğundu giremedim cesaret edip müdürümle konuşamadım benama yarın gelmiycem cumaretesileri çalışmıycam artık yoruluyorum bugün ayyakabılarıma veda ettim ayaklarım tamamen şişmiş durumda kocamı ıkna ettım yazlık santalet alcam azcık rahat olur barı sızler nasılsın canlar
ara ara toplaniyosa korkma ama siklasirsa toplanmasi duzenli olmaya baslarsa ve uzun surerse doktorunla gorusursun.benimde oyle arada toplaniyo sirt ustu yatsamda otursamda her sekilde toplaniyo. ama toplanmayla birlikte sana cok sanci vermeside onemli de onu takip etŞimdi misal yumuşak ama bir yerlere toplanabiliyorda nedenle canım
canım valla aynen alıcam yarın ısede gelmıycem yeter artık kac aydır gık demeden çalışıyorum artık kafama gore bende yeter anlayıssızlar bencıller baskalarını dusunmuycemAllah yardım etsin çalışanlaramilletin derdini çekiyorsunuz bide. Nasıl rahatsan öyle giyin zaten canım çok şık sandaletler var. Kendini yorma moralini bozma az kaldı.
Whatsapp icin fazla mi.kalabalik oluruz acaba? Önce bi face olsun tanisalim orda. Isimlerimiz karisacak yoksa :) sonrada whtspp olur
mübarek gün rabbim nasip eder inş sanada canım benimde zor oldu dua et sabret canım rabbim büyükhayırlısı ile bende 2016 temmuz annesi olsam ne güzel olur: )
10 yada 15temmuzda falan doğum yapsam: )
ehehe bir hayal kurdum..
ama ortada henüz bir hamilelik durumum yok ama artık bende istiyorum bir bebek: )
banada dua edin hamilenin duası kabul olurmuş kızlar: )
Tatlım nasılsın ne yaptın bitti mi odanız bizde pazartesi allahın izniyle başlıyoruz boyaya perdeler hazır zaten avizede geldi boyadan sonra takılacak perşembe günüde mobilyalar gelicek kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?