2015 Temmuz Anneleri

bakalım sözünde duracak mı :) benimkide kızımı vermiycem diyor. Anasını alırken iyiydi :)
Hahahaha guldurdun beni. Dogru seni alirken iyiydi degil mi:) kizini da birisi alacak bir gun elbet. Evde mi kalsin fistik??? Benim esim
Kiskanc baba gercekten. Gecen ogretmen siniftaki bir cocuk kizimla cok ilgiliymis onu soyluyor bizimki hic gozum tutmadi o cocugu diyo bana. Dedim cocuk 2 yasinda neresini tutmadi gozun bir anlatirmisin:):)

Bnde hic duymadim Canim.bnm.kv 9 ay kusuyomus hamileliklerinde butun cocuklari 3.5kg dogmus :) annesini yemisler.bnm anmmde diyo erkk.kardesimde sut fln cok iciyomus 4 kg dogdu tosun :))
:)) canm şimdi benmki biraz eksk cıktı dedm ya arkdşlr duydklrını söylyrlr sağolsnlar ama ilaç o sonçta. bünye meselesi demek ki cnm benm annemde hep kilolu doğrmş abim 4.500 doğmş. bende 3.500 civarı :)) ben çekemycm bu konuda sanrm anama :)

Günaydın kızlar bugün bebişi görmeye gideceğiz ayrıca eşimin doğum günü nasıl bir süprîz yapsam karar veremedim fikri olan var mı ?

Yok canım çatı işi 36. Haftan dolsun öyle. Rahat ol daha vaktin var

Canim duymadim hic oyle bisey . Yaw birak su oglani obez yapacaksin sonunda aaaa:):)

Kız boşver Bebeğin kilolu olmasın pıt diye doğurursun sonra HIZLA tombikleşiyolar zaten

hahahahah emin ol olivia da nasıl takar o videoyuu:)))))))))))))))babalar kızlarına neden bu kadar düşkün oluyor anlamıyorum,annem acaba babana söylemesekmı sezeryan gününü ,oldukdan sonramı söylesek diyor....sanırsın açık kalp amelıytına gırıyorum,strese girdi çıkamıyor bi türlü...

cnm bana hayat boyu aspirin yasakk mide hastası oldugum içinn..kan sulandırdıgı ıcınde dikkatli içmek gerekır asprini bence...güzel beslendıkden sonraaa hiç gerek yok benceee...

bılemedm kı cnm bende şaşrdm söylynce .

Hadi bakalim
Prenses ne renk saclari olacak?:) bende merak ettim simdi. Gerci benim kizim dogdugunda siyah saclarla dogdu ama cok degildi sac sonra hepsi dokuldu keldi uzuuuuuun bir sure sonra sari saclar cikti:) degisiyor cok. Simdi gittikce acikiyor rengi saclarinin ama eskmin beyaz sariymis sonra lisede acik kumrala donmus:)

Aynen oyle canim bende katiliyorum %100 sana!!!

korkacak hiçbişi yok cnmm...alttan muayene ınsanı ürkütür her zaman ama ben alıştım artıkk ,doktorlar bizim gibi bakmıyor olaya..her gun onlarca kez baktıkları için,işlerini yapıp geçiyorlar...ezilip büzülen biziz gereksiz bi şekildee...sağlık olsundaaa gerisi önemli diiillllllllll:)

Günaydın kızlar bugün bebişi görmeye gideceğiz ayrıca eşimin doğum günü nasıl bir süprîz yapsam karar veremedim fikri olan var mı ?
Ben kendi ellerimle pasta yaptim
Bayildi. Ozellikle simdi hep disardan aliniyor ya hamile hamile birde oturup pasta yaptigim icin ona cok duygulandi resmen. Tavsiye ederim:) birde babalara ozel bir dogum gunu kartlari buldum uc tane birine ben yazdim
Dogum gunu dileklerimi digerlerine de kizimin agzindan ve bebisin agzindan birseyler yazdim. Bayildiiiii:)

dimi cnm birde çıkarması var anamın maşallahı varmş valla :)))
He valla bende 4.5 kilo doğmuşum bide evde
Annemde engelli iki Taraflı kalça çıkıklığı var 5 çocuk doğurmuş.
Biz onlara göre ne kadar konforlu doğuruyoruz genede derdimiz bitmiyo
Bezleri kıyafetleri hep elinde dikip hazırlarmış annem. Bide çamaşır Yıkama var bende merdaneli makina almış babam rahat ettim diyo ay bazen iş yaptım yoruldum deyince bunlar aklıma geliyo susuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…