- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.001
Hahahaha guldurdun beni. Dogru seni alirken iyiydi degil mi:) kizini da birisi alacak bir gun elbet. Evde mi kalsin fistik??? Benim esimbakalım sözünde duracak mı :) benimkide kızımı vermiycem diyor. Anasını alırken iyiydi :)
:)) canm şimdi benmki biraz eksk cıktı dedm ya arkdşlr duydklrını söylyrlr sağolsnlar ama ilaç o sonçta. bünye meselesi demek ki cnm benm annemde hep kilolu doğrmş abim 4.500 doğmş. bende 3.500 civarı :)) ben çekemycm bu konuda sanrm anama :)Bnde hic duymadim Canim.bnm.kv 9 ay kusuyomus hamileliklerinde butun cocuklari 3.5kg dogmus :) annesini yemisler.bnm anmmde diyo erkk.kardesimde sut fln cok iciyomus 4 kg dogdu tosun :))
Yok canım çatı işi 36. Haftan dolsun öyle. Rahat ol daha vaktin varha iyi tamam nst den korkum kalmadı o zamanalttan muayeneye çatı muayenesi diyolarmış yani ben öyle duydum 32 haftamda oldu bakarlar herhalde ben de tam bilmiyorum bir ara akşam acile gittiğim doğumevindeki hemşireye sormuştum acır mı diye. eşinle beraber olmak gibi dedi. korkudan muayene olmadan kaçmıştım gerçi doğum yapacağım düşündüğüm acıya bak değil mi
Canim duymadim hic oyle bisey . Yaw birak su oglani obez yapacaksin sonunda aaaa:):)kızlar bugün bişey öğrendm rakdşm söyledi arkşı hamıleymş profa gdyrmş. doktor ona 5. aydan sonra her hastasına bebek asprını içmesini söylyrmş bu sayde bebek kilo alımı artyrmş. duydnz mu veya bilgnz var mı bu konuda. ben ilkkez duydm
Kız boşver Bebeğin kilolu olmasın pıt diye doğurursun sonra HIZLA tombikleşiyolar zaten:)) canm şimdi benmki biraz eksk cıktı dedm ya arkdşlr duydklrını söylyrlr sağolsnlar ama ilaç o sonçta. bünye meselesi demek ki cnm benm annemde hep kilolu doğrmş abim 4.500 doğmş. bende 3.500 civarı :)) ben çekemycm bu konuda sanrm anama :)
Ya baktikca ultrason resmine bana benziyor bu gibi geldi:) bakalim ciksin bir gorecegiz ablasiyla yarisabilecek mi:) dun babasi video cekti gulmekten olduk. Kiza zorla 20 yasina kadar erkek arkadas yok dedirtti , videoyu saklayacagim ileride delil olarak kullanacagim diyor. Benim kocamda bir alem:):)
bak sen su soguk meyvenin yaptigina?? Bende yaz kis buzlu su icerim herseye buz atarim meyveleride nerdeyse donmus yiyecegim
Ama alisik galiba benim bunye. Birde senin normalde miden rahatsizmis ya simdi iyice hassastir. Dikkat et canim soguk yeme o zaman. Hararete aslinda en iyi gelen oda sicakliginda suymus. Ay hadi bakalim seninde az kalmis dogum gunune:) oglusunla ilk dogumgunu:)
yok canm içmem kesınlkle ilaç sonçta ve ilkkez duydm doktorum bana bişey dememdn yapmamÇok ilginç ablamda preklampisi vardı coraspirin tedavisi uyguladılar ama bebek kilo alsın diye keyfine içer gibi bilmiyom belki bi bildikleri vardır ama sen sakın yapma öyle bişey.
dimi cnm birde çıkarması var anamın maşallahı varmş valla :)))Kız boşver Bebeğin kilolu olmasın pıt diye doğurursun sonra HIZLA tombikleşiyolar zaten
kızlar bugün bişey öğrendm rakdşm söyledi arkşı hamıleymş profa gdyrmş. doktor ona 5. aydan sonra her hastasına bebek asprını içmesini söylyrmş bu sayde bebek kilo alımı artyrmş. duydnz mu veya bilgnz var mı bu konuda. ben ilkkez duydm
bılemedm kı cnm bende şaşrdm söylynce .Hiç duymadım kilo konusunu canım ama aspirin kan sulandırıyor. Onla mı bağlantılı ki
Benim ablamın ilk kızı öyleydi. 2. Rahattı 1 yaşından sonra kudurdu :) ama ablamın kızları beni hep çocuk yapma fikrinden korkutumuştu. Ben yanlışlıkla hamile kalmsaydım ertelerdim heralde. Allah bildide benim fikrim sorulmadan hamile kaldımrabbime şükürler olsun. Bunu bekleyen o kadar anne varki. O en doğru zamanı biliyor
Eşimin çocukken sarıymış benim koyu. Rüyamdaki kadar koyu değil saçlarımuz ama ikimizdeinde kahve şuan
Hadi bakalimHiç duymadım kilo konusunu canım ama aspirin kan sulandırıyor. Onla mı bağlantılı ki
Benim ablamın ilk kızı öyleydi. 2. Rahattı 1 yaşından sonra kudurdu :) ama ablamın kızları beni hep çocuk yapma fikrinden korkutumuştu. Ben yanlışlıkla hamile kalmsaydım ertelerdim heralde. Allah bildide benim fikrim sorulmadan hamile kaldımrabbime şükürler olsun. Bunu bekleyen o kadar anne varki. O en doğru zamanı biliyor
Eşimin çocukken sarıymış benim koyu. Rüyamdaki kadar koyu değil saçlarımuz ama ikimizdeinde kahve şuan
:))) cnm ben bırakyrm eşim bırakmyr yakamı doğrsmda kurtlsam diorm bazen birdaha çocugn başına ekşsn :))Canim duymadim hic oyle bisey . Yaw birak su oglani obez yapacaksin sonunda aaaa:):)
Yok canım çatı işi 36. Haftan dolsun öyle. Rahat ol daha vaktin var
Aynen oyle canim bende katiliyorum %100 sana!!!Aynen hele hamilelik psikolajisi çocuğun karakterine bile yansıyor bence.
O yüzden burdaki ilk bebeği olan annelere özellikle stresli Endişeli Mızmız huysuz mutsuz negatif bi hamilelik yaşamayın dünya umrunuzda olmasın diyorum
canm içecgmdn değil içmem ilaçla kilo alcksa almasn paşam. ama ilgnç geldi bana paylşm dedmcnm bana hayat boyu aspirin yasakk mide hastası oldugum içinn..kan sulandırdıgı ıcınde dikkatli içmek gerekır asprini bence...güzel beslendıkden sonraaa hiç gerek yok benceee...
ha iyi tamam nst den korkum kalmadı o zamanalttan muayeneye çatı muayenesi diyolarmış yani ben öyle duydum 32 haftamda oldu bakarlar herhalde ben de tam bilmiyorum bir ara akşam acile gittiğim doğumevindeki hemşireye sormuştum acır mı diye. eşinle beraber olmak gibi dedi. korkudan muayene olmadan kaçmıştım gerçi doğum yapacağım düşündüğüm acıya bak değil mi
Ben kendi ellerimle pasta yaptimGünaydın kızlar bugün bebişi görmeye gideceğiz ayrıca eşimin doğum günü nasıl bir süprîz yapsam karar veremedim fikri olan var mı ?
He valla bende 4.5 kilo doğmuşum bide evdedimi cnm birde çıkarması var anamın maşallahı varmş valla :)))
abartma be canm nie okadr strese gryrsn alttan muayene olmadn mı hiç ben çok oldumUmarım bacım korktuğum gibi geçmez. bu stresle doğum yapmasam iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?