2015 Temmuz Anneleri

Babalar ve kizlari ayri bir durum! Benimde sezeryan sonrasi bir gordum babami surat kirec gibi, sanki o girdi ameliyata. Sonra bana bir sarildi ay bir aglama geldi bana sorma:) annenin hakki var yani:)
 
canm onlara hiç girme taşıma su ile bez yıkamş annem şimdi bana sakın söylenme bak dio bende aman anne lütfen sende anlatma içim kararyr diorm :)) senın annene 41 kere maşallah canm :) biz olsk 5 tane doğrana kadr 9 doğururz zaten :))
 
günaydın canım...telaş yapma bakalım bazen böyle oluyo sonra bişey çıkmıyo..üzmee kendini inşallah sonuçlar iyi çıkar


cnm geçmiş olsun,sen bebeğini şeker hastası yapmıyorsun,sende hamilelik şekeri varsa bebegın o yuzden fazla kilo alıyor..hemen panik yapma...kaç kilo çıktı bu arada?





Kızlar sağolun, ben de hamilelik şekeri çıkarsa çocukta doğunca şeker hastası olacak sanıyordum, dediğiniz gibi öyle birşey yokmuş.. biraz içim rahatladı ben kendimden geçtim diyet, insülin iğnesi falan herşeye razıyım yeter ki çocuk sağlıklı olsunda.. suyuma da dr um hep şimdiye kadar çok iyi çok güzel deyip durdu, bilmiyorum yani fazlamı ama az değil sanırım.. şuanda 30+4 deyiz 20100 gram olmuş bebeğim, geçen ay 1100 dü.. bir ayda bir kilo çok geldi dr. a, boyuda 42 cm miş. Ya zaten ben iriyim, eşimde iri, benim anne tarafım da iridir.. dayımın dedemin boyu 2 metreye yakındır, kapılardan eğilerek geçen tiplerdir yani.. öğleden sonra sonuçlarım çıkacak inşallah bunu da atlatırız birşey çıkmadan, dört gözle bekliyorum sonuçları.. hamileliğim boyunca ilk defa bu kadar korkktum, umarım yersiz çıkar..
Allahım tüm bebişlerimize sağlık versin..
 
Babalar ve kizlari ayri bir durum! Benimde sezeryan sonrasi bir gordum babami surat kirec gibi, sanki o girdi ameliyata. Sonra bana bir sarildi ay bir aglama geldi bana sorma:) annenin hakki var yani:)

valla birde şeker hastası korkuyorum kendini yıpratıcak diye..anneme seda ya söyle bi daha hamıle kalmasın diyormuşşşbu adam beniii kopartıyor bazen:))
 
bu arada yaz temizliğim bu hafta sona eriyor İnşallah çalıştığım için her pazar 1 yer yapıyorum eşimle. o camları siliyor yerleri vileda yapıyor, kanepeleri çekiyor, mobilyaları kaldırıyor. bense sadece makine tutuyorum sağolsun hakkını ödeyemem bu pazar mutfak yapılacak ve bitecek İnşallah haftaya pazar da annem gelecek bebek çantası ve benim çantam hazırlanacak. Şimdiden heyecan bastı. doktorum normalde bana gelişimi 2 hafta önde gidiyor diyordu. tecrübenize göre 21 temmuzdan önce mi gelir sizce oğlum
 
Oyle dusunme cnm bnmkide hftasindan bazen geri.bazen.norml cikiyo.sen beslnmene dikkat et bebeggin kilo alacagi seyler ye Allahin ixniyle alir isteigin gbi.bide doktor dediki son hftalrda kilo artisi cok.oluyo dedi.bnm arkadasin kiz. Tamnkilo almaya basladi dogdu suyu geldi bi iki hftada 300 400 gr almisti.:)
 
Bacaklarııııım coook ağrıyor yaa gece sıcaktan uyuyamadım odanın kapısını falan actım o derece yani
Geceleri benimde cok bacaklarim agriyor. Bacak arama yastik koyuyorum. Olmuyor. Eşimin ustune atiyorum bacaklarimi olmuyor. Artik yatakta rahat edemiyorum. Sicaklar da bastirinca işimiz iyice zor
 
E canim ne var bu kiloda simdi. Benim senden tam bir hafta sonra 2100 cikmis demekki bir hafta ondesin :) benim kiz icin doktor hic oyle asiri iri su bu demedi??? Bende sandim ki 3 kilo filan cikti bebis:) sen merak etme genetikte rol oynuyor bu islerde. SiZden zaten kucuk bir bebek cikmazki anlattiklarina gore.
 
TE]
canım benim ankaradaki doktorum da prof bebek aspirini kanı sulandırır dikkatli kullanmak lazım. bence doktoruna danışmadan kullanma
 
Ayyy inşallah canım ya valla içimi rahatlatıyorsunuz burada yazdıklarınızla, iyi ki varsınız.. ya aslında dr. um öyle çok korkutan bi tip değildir ama, kiloyu ölçtüğünde ki o yüzündeki ifadeyi görünce çok üzüldüm, niye böyle yaptı anlamadım, telaş oldum.. sağolsun eşim de şekerden şüpheleniyor falan diye bana çok güzel moral verdi..
benim küçük kardeşim de 4750 doğmuştu, ondan da şüphelenmişlerdi ama allahtan çıkmamıştı birşey.. umarım bizimki de öyle olur, teyzesine çekmiştir belki..
 
Canim ben kan pihtilasmasindan dolayi hamileligimin basindan beri coraspin iciyorum.2 gun once yani 32+2de bebek 1857 grdi cok kilolu bi bebek degil yani.normal kilolu
 
Kizlar ben abarttim
Artik 3 saattir uyumuyorum saat oldu sabah 4.30:) burada kaldikca uyumaycagim anlasildi:):) kacayimda uyumaya calisayim bizim kiz 7-7.30 baslar bagirmaya acicuuuuuk coook acucuk diye:):) bu arada ne guzelmis boyle canli muhabbet. Hosuma gitti. Ben bir aciyorum uyaninca 30 sayfa olmus:) ben bisey yazdigimda da herkes uyuyor:):)haydi gorusuruz birkac saateeeee!!!!
 
kızlar az once esımle konuştum yarın bebegımızın son alısverısıne gıdıyoruz ve benım pazar gunude besık oda vs son kalan ıslerımızı halledıcem bu hafta sonu kızımızın dedi çok mutluyum yarın bir sürü ciciler alcam bakalım , ayaklarımdan ne kadar yürüyebiliceksem artık iş yerınde resmen kapıda gıydıgımız terlıklerden gıyıyorum suan dalga geçiyolar gülüp geçtim valla ama çok rahat
 
Genetiktir cAnim merak etme boylu poslu bebegin olacak daha ne:)
 
Canım valla bugün iyiki canlı yayınla buradaydın, içime su serptin sağolasın.. :) hadi sana iyi uykular, tatlı rüyalar :)
 
Canım valla bugün iyiki canlı yayınla buradaydın, içime su serptin sağolasın.. :) hadi sana iyi uykular, tatlı rüyalar :)
Demekki seni hissedip hemen canli yayina baglanmisim:):) sende hic uzme artik
Kendini. Seker ciksa bile ki bence cikmaz surada ne kaldi zaten azicik dikkat edersin olur biter canim ya! Uzuldugun seye bak:)
 

Benimkide yaaaa, birde bende simetri takıntısı var KArnımın bir tarafı diğer tarafına göre net 2 -3 cm yukarıda oluyor elimle hadi oğlum içeri diye ittiriyorum... Çıkınca ısırıcam dedim :)
 
kızlar bişi sorucammm

cnm benım oglan 33+1 iken 2500 gr dı...zaten haftada 200-250 gr alacklarmıs..yani çok normal kilosuuu,bizde eşimle iriyizz,eşimin tarafı kompleee anne baba kardeş çok uzunlar...öyle garipsencek bı kılosu yok ama kontrol iyidirrr...takma kafana senn..bazı doktorlar felaket tellalcısı bazısıda fazla rahat...yokmu arasında olan:)
 
Benimkide yaaaa, birde bende simetri takıntısı var KArnımın bir tarafı diğer tarafına göre net 2 -3 cm yukarıda oluyor elimle hadi oğlum içeri diye ittiriyorum... Çıkınca ısırıcam dedim :)

hahahahhahaa aynı benn:)))çok çekecek bu çocuklar bizden cokkkkkkk:))ilk çocuk olunca böyle işte..görmemişinnnn çocuu oolmuşşşşşşşşş.......
 
canm onun için beslnyrm artk eşim çok takıntılı deli edyr beni herşeyi birden yiyemem ki oldugu kadr olsn oğlm doğnca beslerm ben onu :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…