- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.021
Babalar ve kizlari ayri bir durum! Benimde sezeryan sonrasi bir gordum babami surat kirec gibi, sanki o girdi ameliyata. Sonra bana bir sarildi ay bir aglama geldi bana sorma:) annenin hakki var yani:)hahahahah emin ol olivia da nasıl takar o videoyuu:)))))))))))))))babalar kızlarına neden bu kadar düşkün oluyor anlamıyorum,annem acaba babana söylemesekmı sezeryan gününü ,oldukdan sonramı söylesek diyor....sanırsın açık kalp amelıytına gırıyorum,strese girdi çıkamıyor bi türlü...
canm onlara hiç girme taşıma su ile bez yıkamş annem şimdi bana sakın söylenme bak dio bende aman anne lütfen sende anlatma içim kararyr diorm :)) senın annene 41 kere maşallah canm :) biz olsk 5 tane doğrana kadr 9 doğururz zaten :))He valla bende 4.5 kilo doğmuşum bide evde
Annemde engelli iki Taraflı kalça çıkıklığı var 5 çocuk doğurmuş.
Biz onlara göre ne kadar konforlu doğuruyoruz genede derdimiz bitmiyo
Bezleri kıyafetleri hep elinde dikip hazırlarmış annem. Bide çamaşır Yıkama var bende merdaneli makina almış babam rahat ettim diyo ay bazen iş yaptım yoruldum deyince bunlar aklıma geliyo susuyom
günaydın canım...telaş yapma bakalım bazen böyle oluyo sonra bişey çıkmıyo..üzmee kendini inşallah sonuçlar iyi çıkar
Canim bozma moralini hemen, kac kilo cikti ki ? Benim 31+4 te 2100 gr cikti. Kiz birde bu:) erkekler daha buyuk olabilir. 3 kilo filan mi cikti ? Ben bu uktrason olcumlerine pek cok kulak asmiyorum cevremden o kadar garip deneyimler dinledim ki yanlis rakamlarla ilgili. Birde sen ve esin boylu poslu iriyseniz cocugunuzda size benzeyecek unutma:)
cnm geçmiş olsun,sen bebeğini şeker hastası yapmıyorsun,sende hamilelik şekeri varsa bebegın o yuzden fazla kilo alıyor..hemen panik yapma...kaç kilo çıktı bu arada?
Canım Bebeğinde şekerden Şüphe etmemiştir sende şeker var diye Şüphe ettiği için testler vermiş. Inş sağlıkla kucaklarsın hemen stres yapma herşeyde bi hayır vardır. Gebelik şekeri olanlarda bebek iri oluyor. Hızlı kilo alır bi anda. Bide suyun fazla mı? Suda fazla olabiliyo
canım 37 ye kadar vakti var diye biliyorum inşallah döner canım..
hadi gözün aydın canım.. iyiyim hamd olsun..
hoşgeldin canım :)
amin inşallah canım allah sanada hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin en kısa zamanda inşallah..
herşeyde vardır bi hayır vardır hayrılsıı olsun hakkında. ben iyiyim canım..
canım bebeğin şeker hastası olmaz sende şeker varsa o kilo alır suyu fazlalaşır felan inşallah sonuçların temiz çıkar haber vermeyi unutma
evet canım ağrıyor normal bebek büyüdü artık ittiriyor
canım hiç sorma bi uyanınca uyuyamıyorum bende.. neyse bırazdan dalarsın uykuya inşallah..
geçmiş olsun canım arkadaşların dediği ilacı kullan istersen belki iyi gelir..
hgldn canm aramıza nasl duryrsnz yahu yazmadan :) benm çenem düşük galıba uye oldgm gıbı yazdm :))
sende bendensn :) bulcz cnm inş. isimsz kalmazlarda son anda karar vermek istemyrm bende
canm hemen baktm ama bulamadm yawwyam benm aradgmdn bu
günydn cnm al tabıı sandalet veya terlk ben ayagma sandalet uydramadm terlk bıle girmedı artk bır sekılde terlk bulmam lazm çok şişyr çünkü ayaklarm
canm ben yiyorm ya bişeyde olmadı şimdiye kadr hatta bugece abartmştm biraz ama iyiym sorunm yok şükür.
günydn cnm ben yiyrm bişey olmyr :)
cnm günydn sıkma canını umrm bişey yoktr.
Canım çıkmaz belki şeker. Yapısı iridir. Ayrıca bebek şeker hastası olmaz kırkma. Sen doğuma kadar beslenmeni düzenlersin.
Hemde nasıl. Kırık gibi
Bende gece 2de bacağıma giren krampla uyandım. Eşim masaj yaptı. Bide magnezyum içtim sonra uyku kaötı tabi. Uyuyuncada rüya gördüm. Karnım şeffafmış. Kızımı görüyorum. Dümdüz siyah saçları var. Ağzı burnu o kadar güzeldi ki
Babalar ve kizlari ayri bir durum! Benimde sezeryan sonrasi bir gordum babami surat kirec gibi, sanki o girdi ameliyata. Sonra bana bir sarildi ay bir aglama geldi bana sorma:) annenin hakki var yani:)
Oyle dusunme cnm bnmkide hftasindan bazen geri.bazen.norml cikiyo.sen beslnmene dikkat et bebeggin kilo alacagi seyler ye Allahin ixniyle alir isteigin gbi.bide doktor dediki son hftalrda kilo artisi cok.oluyo dedi.bnm arkadasin kiz. Tamnkilo almaya basladi dogdu suyu geldi bi iki hftada 300 400 gr almisti.:):)) canm şimdi benmki biraz eksk cıktı dedm ya arkdşlr duydklrını söylyrlr sağolsnlar ama ilaç o sonçta. bünye meselesi demek ki cnm benm annemde hep kilolu doğrmş abim 4.500 doğmş. bende 3.500 civarı :)) ben çekemycm bu konuda sanrm anama :)
Geceleri benimde cok bacaklarim agriyor. Bacak arama yastik koyuyorum. Olmuyor. Eşimin ustune atiyorum bacaklarimi olmuyor. Artik yatakta rahat edemiyorum. Sicaklar da bastirinca işimiz iyice zorBacaklarııııım coook ağrıyor yaa gece sıcaktan uyuyamadım odanın kapısını falan actım o derece yani
E canim ne var bu kiloda simdi. Benim senden tam bir hafta sonra 2100 cikmis demekki bir hafta ondesin :) benim kiz icin doktor hic oyle asiri iri su bu demedi??? Bende sandim ki 3 kilo filan cikti bebis:) sen merak etme genetikte rol oynuyor bu islerde. SiZden zaten kucuk bir bebek cikmazki anlattiklarina gore.Kızlar sağolun, ben de hamilelik şekeri çıkarsa çocukta doğunca şeker hastası olacak sanıyordum, dediğiniz gibi öyle birşey yokmuş.. biraz içim rahatladı ben kendimden geçtim diyet, insülin iğnesi falan herşeye razıyım yeter ki çocuk sağlıklı olsunda.. suyuma da dr um hep şimdiye kadar çok iyi çok güzel deyip durdu, bilmiyorum yani fazlamı ama az değil sanırım.. şuanda 30+4 deyiz 20100 gram olmuş bebeğim, geçen ay 1100 dü.. bir ayda bir kilo çok geldi dr. a, boyuda 42 cm miş. Ya zaten ben iriyim, eşimde iri, benim anne tarafım da iridir.. dayımın dedemin boyu 2 metreye yakındır, kapılardan eğilerek geçen tiplerdir yani.. öğleden sonra sonuçlarım çıkacak inşallah bunu da atlatırız birşey çıkmadan, dört gözle bekliyorum sonuçları.. hamileliğim boyunca ilk defa bu kadar korkktum, umarım yersiz çıkar..
Allahım tüm bebişlerimize sağlık versin..
canım benim ankaradaki doktorum da prof bebek aspirini kanı sulandırır dikkatli kullanmak lazım. bence doktoruna danışmadan kullanmakızlar bugün bişey öğrendm rakdşm söyledi arkşı hamıleymş profa gdyrmş. doktor ona 5. aydan sonra her hastasına bebek asprını içmesini söylyrmş bu sayde bebek kilo alımı artyrmş. duydnz mu veya bilgnz var mı bu konuda. ben ilkkez duydm
Ayyy inşallah canım ya valla içimi rahatlatıyorsunuz burada yazdıklarınızla, iyi ki varsınız.. ya aslında dr. um öyle çok korkutan bi tip değildir ama, kiloyu ölçtüğünde ki o yüzündeki ifadeyi görünce çok üzüldüm, niye böyle yaptı anlamadım, telaş oldum.. sağolsun eşim de şekerden şüpheleniyor falan diye bana çok güzel moral verdi..E canim ne var bu kiloda simdi. Benim senden tam bir hafta sonra 2100 cikmis demekki bir hafta ondesin :) benim kiz icin doktor hic oyle asiri iri su bu demedi??? Bende sandim ki 3 kilo filan cikti bebis:) sen merak etme genetikte rol oynuyor bu islerde. SiZden zaten kucuk bir bebek cikmazki anlattiklarina gore.
Canim ben kan pihtilasmasindan dolayi hamileligimin basindan beri coraspin iciyorum.2 gun once yani 32+2de bebek 1857 grdi cok kilolu bi bebek degil yani.normal kilolukızlar bugün bişey öğrendm rakdşm söyledi arkşı hamıleymş profa gdyrmş. doktor ona 5. aydan sonra her hastasına bebek asprını içmesini söylyrmş bu sayde bebek kilo alımı artyrmş. duydnz mu veya bilgnz var mı bu konuda. ben ilkkez duydm
Genetiktir cAnim merak etme boylu poslu bebegin olacak daha ne:)Ayyy inşallah canım ya valla içimi rahatlatıyorsunuz burada yazdıklarınızla, iyi ki varsınız.. ya aslında dr. um öyle çok korkutan bi tip değildir ama, kiloyu ölçtüğünde ki o yüzündeki ifadeyi görünce çok üzüldüm, niye böyle yaptı anlamadım, telaş oldum.. sağolsun eşim de şekerden şüpheleniyor falan diye bana çok güzel moral verdi..
benim küçük kardeşim de 4750 doğmuştu, ondan da şüphelenmişlerdi ama allahtan çıkmamıştı birşey.. umarım bizimki de öyle olur, teyzesine çekmiştir belki..
Canım valla bugün iyiki canlı yayınla buradaydın, içime su serptin sağolasın.. :) hadi sana iyi uykular, tatlı rüyalar :)Kizlar ben abarttim
Artik 3 saattir uyumuyorum saat oldu sabah 4.30:) burada kaldikca uyumaycagim anlasildi:):) kacayimda uyumaya calisayim bizim kiz 7-7.30 baslar bagirmaya acicuuuuuk coook acucuk diye:):) bu arada ne guzelmis boyle canli muhabbet. Hosuma gitti. Ben bir aciyorum uyaninca 30 sayfa olmus:) ben bisey yazdigimda da herkes uyuyor:):)haydi gorusuruz birkac saateeeee!!!!
Demekki seni hissedip hemen canli yayina baglanmisim:):) sende hic uzme artikCanım valla bugün iyiki canlı yayınla buradaydın, içime su serptin sağolasın.. :) hadi sana iyi uykular, tatlı rüyalar :)
yeriz bız çıkıntılarınıııııııııı:)))ittirme oğlum bakkk diyorummm,acısını cıkartırım senden dıyorummm,anlaşma yapmaya çalışıyorum şimddennnnnnnnnannemde dıyor ,işimiz ne sabah aksam yıkarızzz,sırf cocuk bunalmasın dıye dıyor sıcakdann..tabi kendıne eglence yapcagından değil yanii:))))))
Ayyy inşallah canım ya valla içimi rahatlatıyorsunuz burada yazdıklarınızla, iyi ki varsınız.. ya aslında dr. um öyle çok korkutan bi tip değildir ama, kiloyu ölçtüğünde ki o yüzündeki ifadeyi görünce çok üzüldüm, niye böyle yaptı anlamadım, telaş oldum.. sağolsun eşim de şekerden şüpheleniyor falan diye bana çok güzel moral verdi..
benim küçük kardeşim de 4750 doğmuştu, ondan da şüphelenmişlerdi ama allahtan çıkmamıştı birşey.. umarım bizimki de öyle olur, teyzesine çekmiştir belki..
Benimkide yaaaa, birde bende simetri takıntısı varKArnımın bir tarafı diğer tarafına göre net 2 -3 cm yukarıda oluyor elimle hadi oğlum içeri diye ittiriyorum... Çıkınca ısırıcam dedim :)
canm onun için beslnyrm artk eşim çok takıntılı deli edyr beni herşeyi birden yiyemem ki oldugu kadr olsn oğlm doğnca beslerm ben onu :)Oyle dusunme cnm bnmkide hftasindan bazen geri.bazen.norml cikiyo.sen beslnmene dikkat et bebeggin kilo alacagi seyler ye Allahin ixniyle alir isteigin gbi.bide doktor dediki son hftalrda kilo artisi cok.oluyo dedi.bnm arkadasin kiz. Tamnkilo almaya basladi dogdu suyu geldi bi iki hftada 300 400 gr almisti.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?