2015 Temmuz Anneleri

canım nst yi anlatmış arkadaşlar çatı muayenesinide 36. haftadan sonra yapıyorlar genelde bende 38. haftamda baktı ve doğum başlamış dedi ertesi gün suyum geldi..
tipik kız babası.. kızlar büyüdükce babaları napıcak kestiremiyorum acayıp şeyler oluyor bazen evde çok gülüyorum..
ilk defa duydum canım bende..
hiç sorma canım bende ped takıcam artık nolur nolmaz garantiye almak lazım..
belli olmaz canım bebekler birden kilo alıyor nasıl olduğunu anlamıyorsun bile misal geçenlerde kızımın ultrason kağıtlarını çıkarıp baktım doğumdan önce 2700 müş kilosu bir hafta sonra gitmişim 500 gr birden almış düşün 3200 yazıyordu..

canm onun için beslnyrm artk eşim çok takıntılı deli edyr beni herşeyi birden yiyemem ki oldugu kadr olsn oğlm doğnca beslerm ben onu :)
Aynn canim.bnm esimde diyo cevizker bitmemis dedimki napim uc dort tane ic yiyorum yeter olsun nie 10 tabe yemiyosun diyo.oldu 1 kg yiyeyim :)

Canım ozaman benimki seninle hemen hemen aynı gidiyor, benim dr nedense bu sefer böyle davrandı.. işte ters anına mı geldik nedir bilmiyorum artık.. neyse hayırlısı olsun, inşallah testlerim de iyi çıkar da sonra gülerek anlatırım bu telaşlarımı

canım hadi yat uyu sen en azından bir kaç saat kafan dinlenir sana iyi uykular allah rahatlık versin :)

daga gecen kendıne baksn canm hamılesn sen bende bulcm bırterlk alcm kendıme . al cicilerini kızının çok zevkli olyr :))

daga gecen kendıne baksn canm hamılesn sen bende bulcm bırterlk alcm kendıme . al cicilerini kızının çok zevkli olyr :))
Alcaz canım bakalım ınsllah ya yarın su ayaklarımdan ne kadar gezıcem bılmıyorum ama daha fazla ertelemıycem

kızlar bu gece başım aacayip bi olay geldi gece bi uyandım idrarımı tutamıyorum wc ye gitmek için ayağa kalktım ama yok tutulmuyor koşa koşa wc ye gittim çok tuhafıma gitti.. hapşurunca öksürünce kaçıyorduda bu sefer böyle olunca çok şaşırdım tuhafıma gitti

Bende iyiyim teşekkür ederim . Yazamadım 10 gün evimde değildim 2 hafta önce geldik gelir gelmez kendimi sürekli oyalayacak şeyler yaptım evde boş boş oturmak bunaltıyor artık beni sanki myle yatınca hiç birşey yetişmiyecekmiş gibime geliyor

canım hemen korkma bende şeker yüklemesinde çıktı gebelik şekeri 24te diyetteyim şimdi hem kilo almadım hem bebek içinde sıkıntı yok sende bujndan sonra dikkat et toparlanır bebiş iyi olun inşallah ikinizde

desede bişey yapmaz kı ayyakabılar olmayınca mecbur
:)) giy gitsn cnm rahatn önemli olan bende işe gelrkn babet gibi bez rahat ayakkabı almştm 2 ayönce falan onlrı giydm ama yok ayağımı sıkyrlr şişti şimdi değiştrcm öğlende spor ayakkabılrı giycm bağcklrını gevstp.

cnm bende çok sıkışmş gdyurm geceleri lavobaya hele bir öksryrm sıkışnca kesın kaçryrm altıma tutulmyr nedense bez bağlycm gecelerı altıma :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…