- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.041
yok be canm içmem şaşrdmda ondn sordmTE]
canım benim ankaradaki doktorum da prof bebek aspirini kanı sulandırır dikkatli kullanmak lazım. bence doktoruna danışmadan kullanma
canım nst yi anlatmış arkadaşlar çatı muayenesinide 36. haftadan sonra yapıyorlar genelde bende 38. haftamda baktı ve doğum başlamış dedi ertesi gün suyum geldi..bacılarım pazartesi muayenem var. ilk defa nst ye bağlanacağım. 32 haftam oluyormuş pazartes. hem rapor alacağım hem muayene yani. nst de ne yapacaklar bana yani nasıl yapılacakbi de hiç çatı muayenesi olmadım şimdiye kadar. pazartesi çatı muayenesi yaparlar mı sizce ve korktuğum şey acı olur mu
tipik kız babası.. kızlar büyüdükce babaları napıcak kestiremiyorum acayıp şeyler oluyor bazen evde çok gülüyorum..Ya baktikca ultrason resmine bana benziyor bu gibi geldi:) bakalim ciksin bir gorecegiz ablasiyla yarisabilecek mi:) dun babasi video cekti gulmekten olduk. Kiza zorla 20 yasina kadar erkek arkadas yok dedirtti , videoyu saklayacagim ileride delil olarak kullanacagim diyor. Benim kocamda bir alem:):)
bak sen su soguk meyvenin yaptigina?? Bende yaz kis buzlu su icerim herseye buz atarim meyveleride nerdeyse donmus yiyecegim
Ama alisik galiba benim bunye. Birde senin normalde miden rahatsizmis ya simdi iyice hassastir. Dikkat et canim soguk yeme o zaman. Hararete aslinda en iyi gelen oda sicakliginda suymus. Ay hadi bakalim seninde az kalmis dogum gunune:) oglusunla ilk dogumgunu:)
ilk defa duydum canım bende..kızlar bugün bişey öğrendm rakdşm söyledi arkşı hamıleymş profa gdyrmş. doktor ona 5. aydan sonra her hastasına bebek asprını içmesini söylyrmş bu sayde bebek kilo alımı artyrmş. duydnz mu veya bilgnz var mı bu konuda. ben ilkkez duydm
hiç sorma canım bende ped takıcam artık nolur nolmaz garantiye almak lazım..dün patronun odada hapşırdım. bide çıktı alamaya çalışıyoruz. allahtan üzerimde uzun hırka vardı dua ediyorum Allahım geçmemiş olsun pantolonuma oturamıyorum da... neyse telefonu çaldıda koşa koşa gittim de orkid taktım sonraa
belli olmaz canım bebekler birden kilo alıyor nasıl olduğunu anlamıyorsun bile misal geçenlerde kızımın ultrason kağıtlarını çıkarıp baktım doğumdan önce 2700 müş kilosu bir hafta sonra gitmişim 500 gr birden almış düşün 3200 yazıyordu..:)) canm şimdi benmki biraz eksk cıktı dedm ya arkdşlr duydklrını söylyrlr sağolsnlar ama ilaç o sonçta. bünye meselesi demek ki cnm benm annemde hep kilolu doğrmş abim 4.500 doğmş. bende 3.500 civarı :)) ben çekemycm bu konuda sanrm anama :)
cnm demek ki yanlş öyle bişey yok bende şaşrmştm yanı ılkkez duydm.Canim ben kan pihtilasmasindan dolayi hamileligimin basindan beri coraspin iciyorum.2 gun once yani 32+2de bebek 1857 grdi cok kilolu bi bebek degil yani.normal kilolu
Aynn canim.bnm esimde diyo cevizker bitmemis dedimki napim uc dort tane ic yiyorum yeter olsun nie 10 tabe yemiyosun diyo.oldu 1 kg yiyeyim :)canm onun için beslnyrm artk eşim çok takıntılı deli edyr beni herşeyi birden yiyemem ki oldugu kadr olsn oğlm doğnca beslerm ben onu :)
kızlar bişi sorucammm
cnm benım oglan 33+1 iken 2500 gr dı...zaten haftada 200-250 gr alacklarmıs..yani çok normal kilosuuu,bizde eşimle iriyizz,eşimin tarafı kompleee anne baba kardeş çok uzunlar...öyle garipsencek bı kılosu yok ama kontrol iyidirrr...takma kafana senn..bazı doktorlar felaket tellalcısı bazısıda fazla rahat...yokmu arasında olan:)
canım hadi yat uyu sen en azından bir kaç saat kafan dinlenir sana iyi uykular allah rahatlık versin :)Kizlar ben abarttim
Artik 3 saattir uyumuyorum saat oldu sabah 4.30:) burada kaldikca uyumaycagim anlasildi:):) kacayimda uyumaya calisayim bizim kiz 7-7.30 baslar bagirmaya acicuuuuuk coook acucuk diye:):) bu arada ne guzelmis boyle canli muhabbet. Hosuma gitti. Ben bir aciyorum uyaninca 30 sayfa olmus:) ben bisey yazdigimda da herkes uyuyor:):)haydi gorusuruz birkac saateeeee!!!!
daga gecen kendıne baksn canm hamılesn sen bende bulcm bırterlk alcm kendıme . al cicilerini kızının çok zevkli olyr :))kızlar az once esımle konuştum yarın bebegımızın son alısverısıne gıdıyoruz ve benım pazar gunude besık oda vs son kalan ıslerımızı halledıcem bu hafta sonu kızımızın dedi çok mutluyum yarın bir sürü ciciler alcam bakalım , ayaklarımdan ne kadar yürüyebiliceksem artık iş yerınde resmen kapıda gıydıgımız terlıklerden gıyıyorum suan dalga geçiyolar gülüp geçtim valla ama çok rahat
ayy ayy başımıza belalar yaa çok bilyrsn sen doğrsydn diorm bazen :) ama öyle bişey olsaydı çekemzdm onu :))Aynn canim.bnm esimde diyo cevizker bitmemis dedimki napim uc dort tane ic yiyorum yeter olsun nie 10 tabe yemiyosun diyo.oldu 1 kg yiyeyim :)
Alcaz canım bakalım ınsllah ya yarın su ayaklarımdan ne kadar gezıcem bılmıyorum ama daha fazla ertelemıycemdaga gecen kendıne baksn canm hamılesn sen bende bulcm bırterlk alcm kendıme . al cicilerini kızının çok zevkli olyr :))
hayırlı cumalar canmkızlar hayırlı cumalar
eşin terliğe bişey demezse giy cnm terliği gez gitsn dinlene dinleneAlcaz canım bakalım ınsllah ya yarın su ayaklarımdan ne kadar gezıcem bılmıyorum ama daha fazla ertelemıycem
desede bişey yapmaz kı ayyakabılar olmayınca mecbureşin terliğe bişey demezse giy cnm terliği gez gitsn dinlene dinlene
Bende iyiyim teşekkür ederim . Yazamadım 10 gün evimde değildim 2 hafta önce geldik gelir gelmez kendimi sürekli oyalayacak şeyler yaptım evde boş boş oturmak bunaltıyor artık beni sanki myle yatınca hiç birşey yetişmiyecekmiş gibime geliyorİyiyim cnm sen nasılsın :) bnde merak ettim seni göremedim bayadır ya ben msjlarını kaçırdım yada hazırlıklarla yoğunsundur diye düşündüm :) evet odamız bitti bir halımız kaldı oda eşimin işleri çok yoğun olduğu için gidip bakamadık. Herşey çok güzel oldu benm çok içime sindi inşallah bütün bebeklerimize daha güzelleri olurrdünde kıyafetlerini yerleştirdik çantasını hazırladık küçük hanımın herşeyi hazır kendini bekliyoruz zamanında gelsin inş sağlıkla :) haftaya sizinkide hazır ozmn işe başladınmı hemen hepsi gelip kuruluyor zaten aman dikkat et çok yorma kendini artık fazla ayakta kalıp yorulmamamız lazım. İnşallah çok güzel olck minik kuzunun odası
canım hemen korkma bende şeker yüklemesinde çıktı gebelik şekeri 24te diyetteyim şimdi hem kilo almadım hem bebek içinde sıkıntı yok sende bujndan sonra dikkat et toparlanır bebiş iyi olun inşallah ikinizdeKızlar günaydın.. çok garip duygular içerisindeyim, ne mutluyum ne mutsuz.. dün dr. a gittik, ultrasonda herşey yolunda gidiyordu, kalp atışları, hareketleri, benim serviks uzunluğum falan hepsi iyiydi.. ta ki bebeğimizin kilosuna bakana kadar, dr. kiloya baktı ve çok kilo almış çocuk dedi.. ben bu ay 1,5 kilo almışım ama 1 kilosuunu bebek almış..kadın baktı üç hafta önden gidiyor dedi, çok şaşırdı falan.. normal de bir hafta öndeydik zaten başından beri ama şimdi çok açılmış, 3 hafta ne demek yani.. Bizi korkutmak için bir şey demedi ama, hemen açlık tokluk kan şekeri istiyorum dedi.. sanırım şekerden şüpheleniyor allahım çok üzüldüm ya, dünden beri aklımdan çıkmıyor.. bebeğimi ben şeker hastası ettiysem diye içim içimi yiyor.. sabahtan aç ve tok kanlarımı verdim.. sonuçlarım iyi çıkar inşallah, dua edin bana lütfen
:)) giy gitsn cnm rahatn önemli olan bende işe gelrkn babet gibi bez rahat ayakkabı almştm 2 ayönce falan onlrı giydm ama yok ayağımı sıkyrlr şişti şimdi değiştrcm öğlende spor ayakkabılrı giycm bağcklrını gevstp.desede bişey yapmaz kı ayyakabılar olmayınca mecbur
cnm bende çok sıkışmş gdyurm geceleri lavobaya hele bir öksryrm sıkışnca kesın kaçryrm altıma tutulmyr nedense bez bağlycm gecelerı altıma :))kızlar bu gece başım aacayip bi olay geldi gece bi uyandım idrarımı tutamıyorum wc ye gitmek için ayağa kalktım ama yok tutulmuyor koşa koşa wc ye gittim çok tuhafıma gitti.. hapşurunca öksürünce kaçıyorduda bu sefer böyle olunca çok şaşırdım tuhafıma gitti
aynen bende sanırım bez bağlıcam :)) çok komik hallerdeyiz yahuucnm bende çok sıkışmş gdyurm geceleri lavobaya hele bir öksryrm sıkışnca kesın kaçryrm altıma tutulmyr nedense bez bağlycm gecelerı altıma :))
aynen cnm bebek oldk :))aynen bende sanırım bez bağlıcam :)) çok komik hallerdeyiz yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?