- 25 Ocak 2015
- 1.217
- 785
- 73
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.061
İyiyim cnm sen nasılsın :) bnde merak ettim seni göremedim bayadır ya ben msjlarını kaçırdım yada hazırlıklarla yoğunsundur diye düşündüm :) evet odamız bitti bir halımız kaldı oda eşimin işleri çok yoğun olduğu için gidip bakamadık. Herşey çok güzel oldu benm çok içime sindi inşallah bütün bebeklerimize daha güzelleri olurrdünde kıyafetlerini yerleştirdik çantasını hazırladık küçük hanımın herşeyi hazır kendini bekliyoruz zamanında gelsin inş sağlıkla :) haftaya sizinkide hazır ozmn işe başladınmı hemen hepsi gelip kuruluyor zaten aman dikkat et çok yorma kendini artık fazla ayakta kalıp yorulmamamız lazım. İnşallah çok güzel olck minik kuzunun odası
kızlar bu gece başım aacayip bi olay geldi gece bi uyandım idrarımı tutamıyorum wc ye gitmek için ayağa kalktım ama yok tutulmuyor koşa koşa wc ye gittim çok tuhafıma gitti.. hapşurunca öksürünce kaçıyorduda bu sefer böyle olunca çok şaşırdım tuhafıma gitti
Kızlar günaydın.. çok garip duygular içerisindeyim, ne mutluyum ne mutsuz.. dün dr. a gittik, ultrasonda herşey yolunda gidiyordu, kalp atışları, hareketleri, benim serviks uzunluğum falan hepsi iyiydi.. ta ki bebeğimizin kilosuna bakana kadar, dr. kiloya baktı ve çok kilo almış çocuk dedi.. ben bu ay 1,5 kilo almışım ama 1 kilosuunu bebek almış..kadın baktı üç hafta önden gidiyor dedi, çok şaşırdı falan.. normal de bir hafta öndeydik zaten başından beri ama şimdi çok açılmış, 3 hafta ne demek yani.. Bizi korkutmak için bir şey demedi ama, hemen açlık tokluk kan şekeri istiyorum dedi.. sanırım şekerden şüpheleniyor allahım çok üzüldüm ya, dünden beri aklımdan çıkmıyor.. bebeğimi ben şeker hastası ettiysem diye içim içimi yiyor.. sabahtan aç ve tok kanlarımı verdim.. sonuçlarım iyi çıkar inşallah, dua edin bana lütfen
bebeklerimiz hayırlsııyla sağlıkla gelsinde kucaklarımıza katlanıcaz bede baya oturuyorum tuvalette ama hatta yatmadan önce 3 defa felan wc ye gidiyorum düşün :)))çok gelmiş demekki ben tualetten sonra sallanıyom sağ solyapıyom kalkıyom tekrar oturyom ki içerde damla falan kalmasın yoksa 10 dk sonra gene gelyom bitmedi bu eziyet yaa
kızlar bu gece başım aacayip bi olay geldi gece bi uyandım idrarımı tutamıyorum wc ye gitmek için ayağa kalktım ama yok tutulmuyor koşa koşa wc ye gittim çok tuhafıma gitti.. hapşurunca öksürünce kaçıyorduda bu sefer böyle olunca çok şaşırdım tuhafıma gitti
Anladjm canım kendi işin gibi olmuş, haftada hiç tatilin yok mu o kötü olmuşaslında aranızda belki en zor şartlarda çalışan benim resmi tatil yok hafta sonu yok. doğum iznimi bile tam kullanamıycam belkii ama bazı konularda esnek davranıyolar .çünkü satış sorumusuyum konut satışı yapıyorum bırakıp gidersem yerim birini bulmaları çok zor. 2 yıldır burdayım bütün sistem benim elimde kurulşta beri . şimdiye kadar geleni ya onlar begenmedi . yada biz istemedik biraz mecbuur gibiler.
Bende coraspirin kullanıyorum hamileliğin basından beri ama sebebi kan pıhtılaşması varsa eger önlem olmasi... Mantığı kanı sulandırıp akışı daha iyi hale getirmesi, bu sebeple bebegin daha kolay beslenmesi olabilir amaaa eger zaten kanın suluysa kanama yapabilir cnm, doktoruna danışmadan sakin alma... Bende de kanama oldugunda 3 hafta kullandirmamisti doktor...kızlar bugün bişey öğrendm rakdşm söyledi arkşı hamıleymş profa gdyrmş. doktor ona 5. aydan sonra her hastasına bebek asprını içmesini söylyrmş bu sayde bebek kilo alımı artyrmş. duydnz mu veya bilgnz var mı bu konuda. ben ilkkez duydm
kızlar az once esımle konuştum yarın bebegımızın son alısverısıne gıdıyoruz ve benım pazar gunude besık oda vs son kalan ıslerımızı halledıcem bu hafta sonu kızımızın dedi çok mutluyum yarın bir sürü ciciler alcam bakalım , ayaklarımdan ne kadar yürüyebiliceksem artık iş yerınde resmen kapıda gıydıgımız terlıklerden gıyıyorum suan dalga geçiyolar gülüp geçtim valla ama çok rahat
Ben onu artık beneğin sertliği diye düşünmüştüm. Bir yeri sırtı filan giibara ara toplaniyosa korkma ama siklasirsa toplanmasi duzenli olmaya baslarsa ve uzun surerse doktorunla gorusursun.benimde oyle arada toplaniyo sirt ustu yatsamda otursamda her sekilde toplaniyo. ama toplanmayla birlikte sana cok sanci vermeside onemli de onu takip et
Evet canım, verdi ama düzenli kullanamıyrm, kahvaltıdan sonra diyor pek mümkün olmuyor . Saatlerinde nasıl denk helirsearada toplanıyorsa normal canım , aslında bebkler başından beri aynı hareket ediyorlar ,ama şu an 2 kilo ya ulaştıkları için biz her dönüşlerini hissedioruz .. karnındaki sertleşme gaz da olabilir , magnezyum kullanıyormusun
Bende aynı durumdayım ama dediğin gibi aşağı inmedi sanki belkide kafası baskı uyguluyordurMide yanmaları azaldı sık idrara çıkmalar daha sıklaştı aşağı mı indi bu oğlan aceba ama karnımda hiç öyle durmuyo
magnezyum kasılmalarda çok önemli canım mutlaka kullan ,, ben günde 3 kez alıyorum ..Evet canım, verdi ama düzenli kullanamıyrm, kahvaltıdan sonra diyor pek mümkün olmuyor . Saatlerinde nasıl denk helirse
Anladjm canım kendi işin gibi olmuş, haftada hiç tatilin yok mu o kötü olmuşözlük hakları maaşları filan nasıl bari,
Erken doğum riskin var dimi senin. Öyle olunca magnezyum3 tane vermişti ablama. Bana ağrın kasılman olursa iç dedi. Bu ara iyiyim kullanmıyorummagnezyum kasılmalarda çok önemli canım mutlaka kullan ,, ben günde 3 kez alıyorum ..
Ayni sey geldi aklımaaaaaaKız su olmasın kesin idrarmıydı
canım içinden oyle değildir emınım bazı ınsanlar duygularını dısa pek vuramaz yok ben canım konusamadımkı rapor alınca konuşucam ama yarın gelmiycem ızın versede vermesede yarın yokumay ne güzel eşim hiç bebege bişi almadı alışverişe çıkmadık hep ben aldım zaten bişeyde kalmadı bu hafta sonu boya yapılırsa artık odasını da toparlıyıp eşyaları yerleştircem . sinir oluyorum aslında hep böle yapıyo çok heyecansız bebegi olacak ama heycan yok gibi . kızımda da böle yaptı . . sen iş yerinden izin alabildin mi?
canım spor ayyakabılarda benım ayyaklarım yanıyo o yuzden gıyemıyorum sımıd yemege cıktım ıscıler guluyo:)) giy gitsn cnm rahatn önemli olan bende işe gelrkn babet gibi bez rahat ayakkabı almştm 2 ayönce falan onlrı giydm ama yok ayağımı sıkyrlr şişti şimdi değiştrcm öğlende spor ayakkabılrı giycm bağcklrını gevstp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?