2015 Temmuz Anneleri

Bende iyiyim teşekkür ederim . Yazamadım 10 gün evimde değildim 2 hafta önce geldik gelir gelmez kendimi sürekli oyalayacak şeyler yaptım evde boş boş oturmak bunaltıyor artık beni sanki öyle yatınca hiç birşey yetişmiyecekmiş gibime geliyor. Yazlıklarımı kışlıklarımı haklettim tüm evde işe yaramayacak ne varsa attım :) ev meğerse çöplüğe dönmüş :) . Bütün biblolarımı yıkadım kaldırdım mutfakda rafda duran ıvır zıvırlarıda ev tadilata bir haftadır hazır :))

Bebek şekeri malzemeleri aldım ama daha yapmadım tadilattan sonra yapıyım dedim etrafda tozlanmasın . Bebek odası için bende duvar kağıdı aldım çizgili model en başından beri aklımdaydı öyle aldım gri duvar kapıdı bulamadım bebek odası için zaten pembede çok uçuk beyaz çizgili. Pazartesi boya için gelicekler 2 gün o sürecek halılalar perdeler yıkmaya gidicek çarşambada tüm koltukları sandalyeleri yıkamaya gelicek halı yıkamadakiler evde hep beyaz olduğu için çabuk kirleniyor perşembe mobilya gelicek cuma artık bütün etrafı toparlamaya temizlemeye kadın gelicek . Bende artık o zaman eşyaları yerleştiririm. Dünde balkonumuza komple çiçek aldık vardı ama hep kurumuştu eşim yazın çok misafir gelecek diyor balkonda otururlar onuda bir telaş sardı :)) artık odayı hayal etmekten kafayı yicem :)

Bugün ne yapsam diye düşünüyorum acaba çamaşırlarını yıkasam ütülemeden kaldırsamda gelince ütüleyip direk yerleştirsem mi ne yapsam bilemedim. Sence ne yapıyım dolapları bekliyim mi yıkayıp ütülemesi mi kalsın sadece

çok gelmiş demekki ben tualetten sonra sallanıyom sağ sol yapıyom kalkıyom tekrar oturyom ki içerde damla falan kalmasın yoksa 10 dk sonra gene gelyom bitmedi bu eziyet yaa

İçini ferah tut kendini suçlu hissetme zaten bir ayda 1 kilo alması normal değil mi artık her hafta 200 gr civarı alıyorlar bende bu zamana kadar toplam 3 kilo aldım üstelik bu ay hiç kilo almamışım kızım 3 haftada 600 gr almış 8 9 gün önden gidiyordu kızım daha önce şeker yüklemesi yapılmadı mı

çok gelmiş demekki ben tualetten sonra sallanıyom sağ sol yapıyom kalkıyom tekrar oturyom ki içerde damla falan kalmasın yoksa 10 dk sonra gene gelyom bitmedi bu eziyet yaa
bebeklerimiz hayırlsııyla sağlıkla gelsinde kucaklarımıza katlanıcaz bede baya oturuyorum tuvalette ama hatta yatmadan önce 3 defa felan wc ye gidiyorum düşün :)))

Kız su olmasın kesin idrarmıydı

Anladjm canım kendi işin gibi olmuş, haftada hiç tatilin yok mu o kötü olmuş özlük hakları maaşları filan nasıl bari,

Bende coraspirin kullanıyorum hamileliğin basından beri ama sebebi kan pıhtılaşması varsa eger önlem olmasi... Mantığı kanı sulandırıp akışı daha iyi hale getirmesi, bu sebeple bebegin daha kolay beslenmesi olabilir amaaa eger zaten kanın suluysa kanama yapabilir cnm, doktoruna danışmadan sakin alma... Bende de kanama oldugunda 3 hafta kullandirmamisti doktor...

ay ne güzel eşim hiç bebege bişi almadı alışverişe çıkmadık hep ben aldım zaten bişeyde kalmadı bu hafta sonu boya yapılırsa artık odasını da toparlıyıp eşyaları yerleştircem . sinir oluyorum aslında hep böle yapıyo çok heyecansız bebegi olacak ama heycan yok gibi . kızımda da böle yaptı . . sen iş yerinden izin alabildin mi?

Ben onu artık beneğin sertliği diye düşünmüştüm. Bir yeri sırtı filan giib

Mide yanmaları azaldı sık idrara çıkmalar daha sıklaştı aşağı mı indi bu oğlan aceba ama karnımda hiç öyle durmuyo

Evet canım, verdi ama düzenli kullanamıyrm, kahvaltıdan sonra diyor pek mümkün olmuyor . Saatlerinde nasıl denk helirse

Anladjm canım kendi işin gibi olmuş, haftada hiç tatilin yok mu o kötü olmuş özlük hakları maaşları filan nasıl bari,

maaşım iyi özlük hakkı derken sigorta falan var ek prim alıyorum para ihtiyacım oldugunda esirgemezler ailelerinden gibi görüyolar hastaneye yattıgımda yardımcı olucaklar fiyat konusunda . haftada 1 gün izin hakım var . benim patronum ayrıca ilçenin belediye başkanı

canım içinden oyle değildir emınım bazı ınsanlar duygularını dısa pek vuramaz yok ben canım konusamadımkı rapor alınca konuşucam ama yarın gelmiycem ızın versede vermesede yarın yokum

canım spor ayyakabılarda benım ayyaklarım yanıyo o yuzden gıyemıyorum sımıd yemege cıktım ıscıler guluyo bende sız gıyerken bısey yok bugunde ben gıydım ne olmus yanı dedım evede bunlarla gıdıcem yapıcak bısey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…