- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.081
canım senın suyun gelmiş olmasın korkutmak ıstemem ama dr. suyun gelınce gel dedı bana bende nasıl anlıycam dedım idrar gibi sıkıştırır ama tutamazsın onu dedi bi dr ara istersençok gelmiş demekki ben tualetten sonra sallanıyom sağ solyapıyom kalkıyom tekrar oturyom ki içerde damla falan kalmasın yoksa 10 dk sonra gene gelyom bitmedi bu eziyet yaa
canım senın suyun gelmiş olmasın korkutmak ıstemem ama dr. suyun gelınce gel dedı bana bende nasıl anlıycam dedım idrar gibi sıkıştırır ama tutamazsın onu dedi bi dr ara istersenBende coraspirin kullanıyorum hamileliğin basından beri ama sebebi kan pıhtılaşması varsa eger önlem olmasi... Mantığı kanı sulandırıp akışı daha iyi hale getirmesi, bu sebeple bebegin daha kolay beslenmesi olabilir amaaa eger zaten kanın suluysa kanama yapabilir cnm, doktoruna danışmadan sakin alma... Bende de kanama oldugunda 3 hafta kullandirmamisti doktor...
yani benimde tutamayınca aklıma su geldi ama wc ye oturunca idrar olduğunu anladım çünki su olsa devam ederdi bidaha olmadı.. artık sancılar felan başladı günde bir defa yokluyor birden giriyor dün kızım baya panik yaptı anne otur hemen oturuyorum oturunca daha çok ağrıdı ayağa kalktım elimden tutuyor felan neyseki 1 dakikayı geçmeden kesildi 2. gebelikte daha erken başlıyor sancılar sanırım eve geldim hemen uzandımKız su olmasın kesin idrarmıydı
kuzum ya dıkkat et kendıne sürekli dınlenmeye çalışyani benimde tutamayınca aklıma su geldi ama wc ye oturunca idrar olduğunu anladım çünki su olsa devam ederdi bidaha olmadı.. artık sancılar felan başladı günde bir defa yokluyor birden giriyor dün kızım baya panik yaptı anne otur hemen oturuyorum oturunca daha çok ağrıdı ayağa kalktım elimden tutuyor felan neyseki 1 dakikayı geçmeden kesildi 2. gebelikte daha erken başlıyor sancılar sanırım eve geldim hemen uzandım
ewt cnm erken doğum riskim var , magnezyum saatlerini iple çekiyorum , onu içince daha rahat oluorumErken doğum riskin var dimi senin. Öyle olunca magnezyum3 tane vermişti ablama. Bana ağrın kasılman olursa iç dedi. Bu ara iyiyim kullanmıyorum
artık haftan baya ilerledi canım senin aşağı inemiştirde inmeye çalışıyordur belki..Mide yanmaları azaldı sık idrara çıkmalar daha sıklaştı aşağı mı indi bu oğlan aceba ama karnımda hiç öyle durmuyo
çok sağol canım şimdi aklıma kurt düştü doktoru arıyorum bakalım ne dicek..kuzum ya dıkkat et kendıne sürekli dınlenmeye çalış
Benimde sancılar artık başladı hele salı günü akşam bildiğin doğum Sancısı 20 dakika arayla 3 kere geldi. Eğer devam etseydi doktorun yolu gözükmüştü.yani benimde tutamayınca aklıma su geldi ama wc ye oturunca idrar olduğunu anladım çünki su olsa devam ederdi bidaha olmadı.. artık sancılar felan başladı günde bir defa yokluyor birden giriyor dün kızım baya panik yaptı anne otur hemen oturuyorum oturunca daha çok ağrıdı ayağa kalktım elimden tutuyor felan neyseki 1 dakikayı geçmeden kesildi 2. gebelikte daha erken başlıyor sancılar sanırım eve geldim hemen uzandım
Kızlar suyun değişik bir kokusu oluyormuş. Oradan ayırt edilebilir.yani benimde tutamayınca aklıma su geldi ama wc ye oturunca idrar olduğunu anladım çünki su olsa devam ederdi bidaha olmadı.. artık sancılar felan başladı günde bir defa yokluyor birden giriyor dün kızım baya panik yaptı anne otur hemen oturuyorum oturunca daha çok ağrıdı ayağa kalktım elimden tutuyor felan neyseki 1 dakikayı geçmeden kesildi 2. gebelikte daha erken başlıyor sancılar sanırım eve geldim hemen uzandım
evet zaten wc ye oturunca idrar geldi ama öncesi neydi bilemedim şimdi birde sabahdan beri ishal olmuşum sanırım 3 defa wc ye gittimBenimde sancılar artık başladı hele salı günü akşam bildiğin doğum Sancısı 20 dakika arayla 3 kere geldi. Eğer devam etseydi doktorun yolu gözükmüştü.
Ya zaten kokusundan renginden idrarı anlarsın
kokusuna bakmadım canım kendinide görmedim zaten peçete vardı kokaşa koşa gittim wc ye peçetede düştü içine yoksa bakardım kesin ama sonra bişey olmadı..Kızlar suyun değişik bir kokusu oluyormuş. Oradan ayırt edilebilir.
senin yaklaştıkça dhada sıklaşır sancıların hayırlsıı olsun inşallah sana haber veriyor bebek az kaldı anneciğim diye :)Benimde sancılar artık başladı hele salı günü akşam bildiğin doğum Sancısı 20 dakika arayla 3 kere geldi. Eğer devam etseydi doktorun yolu gözükmüştü.
Ya zaten kokusundan renginden idrarı anlarsın
canım benim oğluşta 3 hafta kadar önden gidiyor ,, yediklerime dikkat ediorum ,aşırı yemiyorum kendimde fazla almadım ama bende sen gibi korkuyorum açıkcası ,, kendi doktorum genetik dedi anne baba uzun yapılı sülalemizde öyle minik yok ,,senin gibi bende şekerim sınırda çıkmıştı acaba ondanmı böyle diye sordum , şekerden olsa karın çevresi geniş olurdu ve suyun fazla olurdu dedi, karın çevresi baş çevresi boyu hepsi ilerden gidiyor dedi , 15 günde bir çağırdı artık takipteyiz ,, kızımda 37 h 2 de 40 hafta görünüyordu ,, iri bebek oldugu için onuda erken aldılar.Canım ozaman benimki seninle hemen hemen aynı gidiyor, benim dr nedense bu sefer böyle davrandı.. işte ters anına mı geldik nedir bilmiyorum artık.. neyse hayırlısı olsun, inşallah testlerim de iyi çıkar da sonra gülerek anlatırım bu telaşlarımı
kontrol zamanın ne zamandı canım , bir görünsen doktora için rahat ederdievet zaten wc ye oturunca idrar geldi ama öncesi neydi bilemedim şimdi birde sabahdan beri ishal olmuşum sanırım 3 defa wc ye gittim
kokusuna bakmadım canım kendinide görmedim zaten peçete vardı kokaşa koşa gittim wc ye peçetede düştü içine yoksa bakardım kesin ama sonra bişey olmadı..
cumartesi gittim bir hafta oldu 2 hafta var daha bakalım telefonla ulaşabilirsem sorucam gel derse giderimkontrol zamanın ne zamandı canım , bir görünsen doktora için rahat ederdi
naber canım nasılsınmerhaba hanımlarrrr
olur insallah canim :)Abartmadan yerim insallh faydasida olur :)
Canım ishal de önemli eğer devam ederse git görün. Ihmal etmeevet zaten wc ye oturunca idrar geldi ama öncesi neydi bilemedim şimdi birde sabahdan beri ishal olmuşum sanırım 3 defa wc ye gittim
kokusuna bakmadım canım kendinide görmedim zaten peçete vardı kokaşa koşa gittim wc ye peçetede düştü içine yoksa bakardım kesin ama sonra bişey olmadı..
bende basta oyle saniyodum taki 29 haftalikken doktora soyledim nst ye baglayip sanci cikana kadar. ondan sonra dikkat etmeye basladm araliklarina kac dk bir olduguna feln hatta birinde hem kasilma hem sanci dayanamiyodum hastaneye gittim sancm 160 cikmisti doktor hemen yatis verdi 1 gece kaldim ve cigerlerinin gelismesi icin igne bile yapti doktorum erken dogmasina karsi .kasilmayla birlikte sancin olursa git hastaneye ihmal etmeBen onu artık beneğin sertliği diye düşünmüştüm. Bir yeri sırtı filan giib
iyiyim canım çok şükür sıpayla çok hareketlı gunler geçiriyoruz. sen nasılsın?naber canım nasılsın
tamam canım çok sağol iyiki varsınız :)Canım ishal de önemli eğer devam ederse git görün. Ihmal etme
Aynen ya 36 haftam dolsun fazla beklemeden gelsin sağlıkla inş valla çok sıkıntılanıyom artıksenin yaklaştıkça dhada sıklaşır sancıların hayırlsıı olsun inşallah sana haber veriyor bebek az kaldı anneciğim diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?