- 14 Ağustos 2013
- 216
- 72
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.241
Çok merak ettim canım kim bu dr?güldürdün beni canım ya. Haklısın valla. Zaten doktoruma ben taa 7 sene önce üniversitede okuken karar vermiştim. Yanınsa staja çıkmıştım. Mükemmel bi insan. Annemin hayatını kurtaran doktor. Gece 4 te arayın sesinde 1 gr sitem yok. Asla ve asla stajyerine iş bırakmaz. Hastasını kimseye emanet etmez. Mecbur olmadığı halde tüm hadtane çalışanlarını ücretsiz muayene eder. Aldığı parayı hemşiresine kadar bölüşür dağıtur her doğumda. Hep normalci son ana kadar. Gece gelsin sancın elini tutup o saatte balında bekliyor hadtaların. Bide ağzından bitanem hayatım kelimesi düşmez. Eltim hastasına öküz demiş. Benim annemden ve ablamdan bile para almıyor. Düğünüme gelemedi diye 2 yıl önce telgraf yollamıştı canım doktorcum. Nasıl gitmeyeyim bu adama ben
Corapsiz gezme canim yani bizim bura erzurum hala kapi pencere kapali ben hirkayla corapla geziyorum. Eger cikarirsam hemen usutuyorum dikkat et sen de ;/Kizlarr nasılsınız ben gece saat 4ten beri mide bulantisiyla bogusuyorumusuttum galiba kemdime gelemedim hala kafami kaldiramiyorum uzandim bütün gün
Kızlar ya 2 saattir karnim nasıl geriliyor sanki kesiyorlar.sığmıyor artik bebisim canım yanıyor hareket ettikçe
canım sana bişe sorcam , havalar sıcak okula gidip danışamadım , senin fikrin benim için önemli , benim kızım 2011 ocak doğumlu , bu sene anaokulu onu alırmı ? alırsa 2 yılmı gitmesi gerekir küçük oldugu için ? erken verdiğim için hatamı etmiş olurum ? evdede çok canı sıkılıyor bu kış zaten ona pek faydam olmadı , malum kanama ve bulantılar derken ,, sence ne yapmalıyım ? cevapların için şimdidien teşekkürler cnmMasallah ya kizina yerim ben onu büyümüş de mezun oluyomus2009 dogumlu sanirim?benim ogrenciler 2010lu orta yaş iz biz.bizim okulda da bi buyuklerimiz kep giydi bu sene..zamane cocuklari cok fena ama di mi benim ogrenciler bugun oglusuma koymam icin erkek isimleri oneriyolar bana tek tek
Alir canim önümüzdeki sene orta yas grubunda olur evet sonra 1 yıl daha gider.3 yil üstüste gelenler evet biraz sikilabiliyo ama 2 yilda cok sikilacagini sanmam.hem evden daha iyi olur aldigi egitim zaten guzel ayrica kendi yasitlariyla bi arada olmak onlara cok iyi geliyo.sosyallesiyorlar.malesef gunumuzde apartman hayati malum cocuklar dışarı rahatca cikamiyor evde tv,tablet,pc derken beyinleri uyusuyor.ama dikkat etmen gereken çok hassas bi nokta var ki kizin yeni bi birey eve geldigi icin evden dislandigi hissine asla kapilmamali.bebek dogmadan artik okul yasinin geldigini,eger isterse seneye okula baslayabilecegini simdiden acikla ona.ama senin kiz zaten gitmiyo muydu okula?son zamanlar mi birakti?kendisi mi istemedi?canım sana bişe sorcam , havalar sıcak okula gidip danışamadım , senin fikrin benim için önemli , benim kızım 2011 ocak doğumlu , bu sene anaokulu onu alırmı ? alırsa 2 yılmı gitmesi gerekir küçük oldugu için ? erken verdiğim için hatamı etmiş olurum ? evdede çok canı sıkılıyor bu kış zaten ona pek faydam olmadı , malum kanama ve bulantılar derken ,, sence ne yapmalıyım ? cevapların için şimdidien teşekkürler cnm
Maşallah sübhanallah allah nazarardan sakınsın tatlı prensesiTeyzeleri Buda benim büyük kuzummmmm büyümeyen kuzum ilk bebeğim
Geçmiş olsun canım doktoruna haber verdim mi artık son haftalar bulantı iyi olmayabilir allah korusunKizlarr nasılsınız ben gece saat 4ten beri mide bulantisiyla bogusuyorumusuttum galiba kemdime gelemedim hala kafami kaldiramiyorum uzandim bütün gün
Canım bıraz uzan belki iyi gelir olmazsa bi duş al iyi gelir bende işe yarıyorKızlar ya 2 saattir karnim nasıl geriliyor sanki kesiyorlar.sığmıyor artik bebisim canım yanıyor hareket ettikçe
hadi hayırlısı canım vakti zamanı gelince alırsın inşallah bebeğini kucağına. .slm kızlar odamız biitti çantamız tam hazır değil ama toparladık baya . bebek bezi almadım daha sancılar başladı bende giremiyorum şu ara pek doğuran yok dimi . uykusuz gecelerim başladı . işe gitmiyom . perşembe gitçem ama bu gün evde telefonlarım susmadııı..
evet gidiyordu canım ama devlet değil kreşe gidiyordu ,3 ay kadar gitti ,, sonra çok hastalandı , astıma çevirecekmiş nerdeyse öksürüğü , günde 4 kez makineye bağlıyordum evde , düzeldikten sonrada vermeye korktum açıkcası , yine aynı olur diye ,, aslında okul meraklısı o zamandan beri içinde hevesi var ,, ben ona artık büyüyorsun başka okula gideceksin falan diorum , hatta önünden geçerken falan gösteriyorum okulu , hoşuna gidiyor , ikinci kez okuldan alma gibi bir durumda yaşasın istemiyorum , erken gidince bıkar diyede korkuyorum kafam karmakarışık , bilemedim ne yapacağımı ..Alir canim önümüzdeki sene orta yas grubunda olur evet sonra 1 yıl daha gider.3 yil üstüste gelenler evet biraz sikilabiliyo ama 2 yilda cok sikilacagini sanmam.hem evden daha iyi olur aldigi egitim zaten guzel ayrica kendi yasitlariyla bi arada olmak onlara cok iyi geliyo.sosyallesiyorlar.malesef gunumuzde apartman hayati malum cocuklar dışarı rahatca cikamiyor evde tv,tablet,pc derken beyinleri uyusuyor.ama dikkat etmen gereken çok hassas bi nokta var ki kizin yeni bi birey eve geldigi icin evden dislandigi hissine asla kapilmamali.bebek dogmadan artik okul yasinin geldigini,eger isterse seneye okula baslayabilecegini simdiden acikla ona.ama senin kiz zaten gitmiyo muydu okula?son zamanlar mi birakti?kendisi mi istemedi?
Hevesliyse o kadar 2 yilda bikmaz canim gonder bence.kres,anaokulu ve anasinifi farkli kavramlar ama ben bagimsiz anaokulunda calisiyorum devlete bagli yine 3 yas grubu var senin kizin yasitlari bu sene küçük yaş ti .oyleyse alirlar ama ilkokul bünyesindeki anasinifi ise tam emin degilim almayabilirler daha buyuk cocuk sayisi fazla ise yani 2010'lular gidecek seneye anasinifina oraya gondermeni önermem.kendi yaşıtlarıyla olmasi daha iyi bagimsiz bi anaokulu olsun bence yani.umarim anlatabilmisimdirevet gidiyordu canım ama devlet değil kreşe gidiyordu ,3 ay kadar gitti ,, sonra çok hastalandı , astıma çevirecekmiş nerdeyse öksürüğü , günde 4 kez makineye bağlıyordum evde , düzeldikten sonrada vermeye korktum açıkcası , yine aynı olur diye ,, aslında okul meraklısı o zamandan beri içinde hevesi var ,, ben ona artık büyüyorsun başka okula gideceksin falan diorum , hatta önünden geçerken falan gösteriyorum okulu , hoşuna gidiyor , ikinci kez okuldan alma gibi bir durumda yaşasın istemiyorum , erken gidince bıkar diyede korkuyorum kafam karmakarışık , bilemedim ne yapacağımı ..
suanlk doguran yok canm :) migren cokmkotuMerhaba arkadaşlarım... 40 küsur sayfa birikmiş girmeyeli. Okuyorum hala alıntılar da yaptım hatta. Ama dayanamadım yatmam lazım sanırsam ki...
Dün çalışır raporumu aldım.ekicioglu sormuştu sanırım canım alman gerekiyor 32+4'e kadar. SGK'ya verip vermeyeceğini iş yerinle görüş. Gerek kalmayabilir. Benimkini onlar halletti mesela. Sekreter de normalde çalışmaz raporu aldığında SGKya gidiyorsan yine gideceksin yok gitmiyosan gerek yok dedi.
Dün hastane sonrası alışverişte yorulmuşum heralde pestil modundayım. Migren de anca geçti sayılır. Yatağa geçicem şimdi okumaya devam edicem yazdıklarınızı. Doğuran filan yok dimi henğz?
kolestazmıııı owww Allah yardımcınız olsun, zor bi durum,tecrübeyle sabitCanim Valla tüm vücudum ayaklanmıs durumda canım bağırsak sendromum devam bulantı kusmayıda kusmamaya zorluyom artık Tahlillerde karaciger degerlerim yüksek çıktı biraz takip ediliyo .GGebelikte kolestaz oluyomuş karaciger zehirlenmesi gb bisey baya tehlikeliymis o yüzden takipteyim . Bir de çölyak teşhisi konduyani dagılmış durumdayım .Mete beye gitmedim kendi dokturumu bulduk bucadaymış uzak olcak ama eşim degistirmeyelim zaten az kaldı dedi.Geçen hafta ksk devlet hastanesine Pamir beye gittim kontrol edildi bebiş iyi bi sorun yok Haftaya izne çıkcam o zmn gitcem doktoruma
Canim benim nasilda guzel, 41 kere masallah tu tu tu!!!!! Universite mezuniyetlerini goruruz insallah!!!!Teyzeleri Buda benim büyük kuzummmmm büyümeyen kuzum ilk bebeğim
tamam canım teşekkür ederim , ben bir araştırayım 2011 li giden varmı ,, evimize yakın olan okul bünyesinde , başka uzaga getirmemde sorun olur bebekle , bakalım hayırlısı artık ..Hevesliyse o kadar 2 yilda bikmaz canim gonder bence.kres,anaokulu ve anasinifi farkli kavramlar ama ben bagimsiz anaokulunda calisiyorum devlete bagli yine 3 yas grubu var senin kizin yasitlari bu sene küçük yaş ti .oyleyse alirlar ama ilkokul bünyesindeki anasinifi ise tam emin degilim almayabilirler daha buyuk cocuk sayisi fazla ise yani 2010'lular gidecek seneye anasinifina oraya gondermeni önermem.kendi yaşıtlarıyla olmasi daha iyi bagimsiz bi anaokulu olsun bence yani.umarim anlatabilmisimdir
Bıcırıklar isim onlara kalmış demek :)))Masallah ya kizina yerim ben onu büyümüş de mezun oluyomus2009 dogumlu sanirim?benim ogrenciler 2010lu orta yaş iz biz.bizim okulda da bi buyuklerimiz kep giydi bu sene..zamane cocuklari cok fena ama di mi benim ogrenciler bugun oglusuma koymam icin erkek isimleri oneriyolar bana tek tek
Allah razı olsun teşekkür ederizMaşallah sübhanallah allah nazarardan sakınsın tatlı prensesi
Geçmiş olsun canım doktoruna haber verdim mi artık son haftalar bulantı iyi olmayabilir allah korusun
Canım bıraz uzan belki iyi gelir olmazsa bi duş al iyi gelir bende işe yarıyor
hadi hayırlısı canım vakti zamanı gelince alırsın inşallah bebeğini kucağına. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?