2015 Temmuz Anneleri

Çok merak ettim canım kim bu dr?

Kizlarr nasılsınız ben gece saat 4ten beri mide bulantisiyla bogusuyorum usuttum galiba kemdime gelemedim hala kafami kaldiramiyorum uzandim bütün gün
Corapsiz gezme canim yani bizim bura erzurum hala kapi pencere kapali ben hirkayla corapla geziyorum. Eger cikarirsam hemen usutuyorum dikkat et sen de ;/

Kızlar ya 2 saattir karnim nasıl geriliyor sanki kesiyorlar.sığmıyor artik bebisim canım yanıyor hareket ettikçe

canım sana bişe sorcam , havalar sıcak okula gidip danışamadım , senin fikrin benim için önemli , benim kızım 2011 ocak doğumlu , bu sene anaokulu onu alırmı ? alırsa 2 yılmı gitmesi gerekir küçük oldugu için ? erken verdiğim için hatamı etmiş olurum ? evdede çok canı sıkılıyor bu kış zaten ona pek faydam olmadı , malum kanama ve bulantılar derken ,, sence ne yapmalıyım ? cevapların için şimdidien teşekkürler cnm

Alir canim önümüzdeki sene orta yas grubunda olur evet sonra 1 yıl daha gider.3 yil üstüste gelenler evet biraz sikilabiliyo ama 2 yilda cok sikilacagini sanmam.hem evden daha iyi olur aldigi egitim zaten guzel ayrica kendi yasitlariyla bi arada olmak onlara cok iyi geliyo.sosyallesiyorlar.malesef gunumuzde apartman hayati malum cocuklar dışarı rahatca cikamiyor evde tv,tablet,pc derken beyinleri uyusuyor.ama dikkat etmen gereken çok hassas bi nokta var ki kizin yeni bi birey eve geldigi icin evden dislandigi hissine asla kapilmamali.bebek dogmadan artik okul yasinin geldigini,eger isterse seneye okula baslayabilecegini simdiden acikla ona.ama senin kiz zaten gitmiyo muydu okula?son zamanlar mi birakti?kendisi mi istemedi?

Teyzeleri Buda benim büyük kuzummmmm büyümeyen kuzum ilk bebeğim
Maşallah sübhanallah allah nazarardan sakınsın tatlı prensesi
Kizlarr nasılsınız ben gece saat 4ten beri mide bulantisiyla bogusuyorum usuttum galiba kemdime gelemedim hala kafami kaldiramiyorum uzandim bütün gün
Geçmiş olsun canım doktoruna haber verdim mi artık son haftalar bulantı iyi olmayabilir allah korusun
Kızlar ya 2 saattir karnim nasıl geriliyor sanki kesiyorlar.sığmıyor artik bebisim canım yanıyor hareket ettikçe
Canım bıraz uzan belki iyi gelir olmazsa bi duş al iyi gelir bende işe yarıyor
hadi hayırlısı canım vakti zamanı gelince alırsın inşallah bebeğini kucağına. .

evet gidiyordu canım ama devlet değil kreşe gidiyordu ,3 ay kadar gitti ,, sonra çok hastalandı , astıma çevirecekmiş nerdeyse öksürüğü , günde 4 kez makineye bağlıyordum evde , düzeldikten sonrada vermeye korktum açıkcası , yine aynı olur diye ,, aslında okul meraklısı o zamandan beri içinde hevesi var ,, ben ona artık büyüyorsun başka okula gideceksin falan diorum , hatta önünden geçerken falan gösteriyorum okulu , hoşuna gidiyor , ikinci kez okuldan alma gibi bir durumda yaşasın istemiyorum , erken gidince bıkar diyede korkuyorum kafam karmakarışık , bilemedim ne yapacağımı ..

Doktorumuz herşey normal dedi ancak akciğerinde cok büyüme olmus doğumdan sonra hatrlatın ultrason ile bakalım dedi böyle bişi diye oldu mu kızlar
Benim yapabileceğim birşey car mı dedim yok sizinle ilgisi yok dedi doktor

Merhaba arkadaşlarım... 40 küsur sayfa birikmiş girmeyeli. Okuyorum hala alıntılar da yaptım hatta. Ama dayanamadım yatmam lazım sanırsam ki...
Dün çalışır raporumu aldım. ekicioglu sormuştu sanırım canım alman gerekiyor 32+4'e kadar. SGK'ya verip vermeyeceğini iş yerinle görüş. Gerek kalmayabilir. Benimkini onlar halletti mesela. Sekreter de normalde çalışmaz raporu aldığında SGKya gidiyorsan yine gideceksin yok gitmiyosan gerek yok dedi.
Dün hastane sonrası alışverişte yorulmuşum heralde pestil modundayım. Migren de anca geçti sayılır. Yatağa geçicem şimdi okumaya devam edicem yazdıklarınızı. Doğuran filan yok dimi henğz?

Hevesliyse o kadar 2 yilda bikmaz canim gonder bence.kres,anaokulu ve anasinifi farkli kavramlar ama ben bagimsiz anaokulunda calisiyorum devlete bagli yine 3 yas grubu var senin kizin yasitlari bu sene küçük yaş ti .oyleyse alirlar ama ilkokul bünyesindeki anasinifi ise tam emin degilim almayabilirler daha buyuk cocuk sayisi fazla ise yani 2010'lular gidecek seneye anasinifina oraya gondermeni önermem.kendi yaşıtlarıyla olmasi daha iyi bagimsiz bi anaokulu olsun bence yani.umarim anlatabilmisimdir

suanlk doguran yok canm :) migren cokmkotu gecen benide tuttu basini sık uyumaya cals ozmn iyi gelir

kolestazmıııı owww Allah yardımcınız olsun, zor bi durum,tecrübeyle sabit

tamam canım teşekkür ederim , ben bir araştırayım 2011 li giden varmı ,, evimize yakın olan okul bünyesinde , başka uzaga getirmemde sorun olur bebekle , bakalım hayırlısı artık ..

Bıcırıklar isim onlara kalmış demek :)))
2010 Şubat doğumlu canım. Sınıfın çoğu 2009 ama.

Allah razı olsun teşekkür ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…