2015 Temmuz Anneleri

günaydın güzel anneler. annem babamı sabah eşim beni bırakırken evlerine bıraktı. ne güzeldi 2 gün. eve gittim tertemiz ve en önemlisi ev yemek kokuyor. unutmuşum 2 yıldır alt tarafı araçla 15dk uzağımdaalr ama bu hamilelik beni iyice hassas yaptı. gitsinler hiç istemedim. sizler nasılsınız

Iyi olmana sevindim bende bakınıyordum bu kız yazmamış derken mjını gördüm
Bitti mi alış veriş? Çantanı hazırlarsın artık. Aman migrene dikkat yormayın kendinizi artık. Henüz kimse doğurmadı :)))

Günaydın. Hep hormonlar yapıyo bunları otur şükret bak annesi babası uzakta Olanları düşün. Sende Bebeğin olsun normale dönüp öyla düzenin olcak.

Günaydn hamiş arkadaşlar benm karnım baya aşağıya indi ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum nede ayakta durabiliyorum yatnca bebegim altima geliyo tepisiyo rahat edemiyirum ayakta durunca asağıya baskı yapiyo cıkcakmıs gibi oluyo oturuncada aşağıdan batmalar oluyo canm yanıyo napcamı şaşrdım yahuu eşim de doğur artk diyo nekadar kolay geliyo bu erkeklere sanki acıyı sancıyı onlar çekicek uff satenhormonlar tavan bnm bu aralar gülüyorum aglıyorum ufak seylere sinirleniyorum tuhaf biri ldum cktım ☺☺

az kaldı canım normal artık bunlar

Günaydın. Hep hormonlar yapıyo bunları otur şükret bak annesi babası uzakta Olanları düşün. Sende Bebeğin olsun normale dönüp öyla düzenin olcak.

Öyle canım dediğin gibi şükretmek lazım. Ayy bebek doğsun gayatımız bambaşka olacak sizin cimcimenin mezuniyetide açık havada iyi olmuş. Salona tıkılmak yerine çocuklar rahat rahat oynamıştır. Çocuklar doğayı seviyor

Sabret canım. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Hormonlarda hepimizi şaşkına çevirdi :) şu lohusalığı da atkattık mı normale döncez inşallah :)

anne baba çok başka canm ya benmkilerde kalmyrlr bende uzun zamndrda gelmyrlr akşm gelcklrdı annem temzlkte cok yorlmş gelmedilr bend eçok üzüldm bu akşm kısmetse gelcklrmş

Son günlerde hiç geçmek bilmiyo hem doğurmak istiyorum hmde doğurmaktan korkuyorum Rabbim yardmcmız olsun
ben de hemen doğurmak istiyodum biran önce sağlıkla doğsun diye, kim görse ilk sözü bu günlerin kıymetini bil doğunca zır olacak diyio korkutuyolar amin canım rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin

anne baba çok başka canm ya benmkilerde kalmyrlr bende uzun zamndrda gelmyrlr akşm gelcklrdı annem temzlkte cok yorlmş gelmedilr bend eçok üzüldm bu akşm kısmetse gelcklrmş

Gelsinler gelsinler evin havası değişiyor. Bizimkilerinde 2 yılda 2. Kalışları. Onlarda kalmıyor hiç

ben işteyim canm birazdan kermes varmş oraya çıkçaz bakalm neler varr :) bebişini mi görcksn ne güzel ben de cuma görcm inş :)

Sabrediyorum canm da geçmek bilmiyo şu günler doğumdanda korkuyorum ister istemez zaten şişko oldum iyice oturduğum yerden zor kalkıyorum eski halime dönmek istiyorum biranönce Allah yardmcmız olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…