- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.261
Sağol canım teşekkür ederiz amiiiiiiiiiin hepimiz görürüz inşşşşşşşşşCanim benim nasilda guzel, 41 kere masallah tu tu tu!!!!! Universite mezuniyetlerini goruruz insallah!!!!
Çok merak ettim canım kim bu dr?
Iyi olmana sevindim bende bakınıyordum bu kız yazmamış derken mjını gördümMerhaba arkadaşlarım... 40 küsur sayfa birikmiş girmeyeli. Okuyorum hala alıntılar da yaptım hatta. Ama dayanamadım yatmam lazım sanırsam ki...
Dün çalışır raporumu aldım. @ekicioglu sormuştu sanırım canım alman gerekiyor 32+4'e kadar. SGK'ya verip vermeyeceğini iş yerinle görüş. Gerek kalmayabilir. Benimkini onlar halletti mesela. Sekreter de normalde çalışmaz raporu aldığında SGKya gidiyorsan yine gideceksin yok gitmiyosan gerek yok dedi.
Dün hastane sonrası alışverişte yorulmuşum heralde pestil modundayım. Migren de anca geçti sayılır. Yatağa geçicem şimdi okumaya devam edicem yazdıklarınızı. Doğuran filan yok dimi henğz?
Günaydın. Hep hormonlar yapıyo bunları otur şükret bak annesi babası uzakta Olanları düşün. Sende Bebeğin olsun normale dönüp öyla düzenin olcak.günaydın güzel anneler. annem babamı sabah eşim beni bırakırken evlerine bıraktı. ne güzeldi 2 gün. eve gittim tertemiz ve en önemlisi ev yemek kokuyor. unutmuşum 2 yıldıralt tarafı araçla 15dk uzağımdaalr ama bu hamilelik beni iyice hassas yaptı. gitsinler hiç istemedim. sizler nasılsınız
Günaydıngünaydın arkadaşlaaaar
Seymasevde hani yaş hurma var yaa buzluktan çıkartıp yediğimiz:) o da aynı mıdır sence? yoksa normal hurma mı alsam?
az kaldı canım normal artık bunlarGünaydn hamiş arkadaşlar benm karnım baya aşağıya indi ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum nede ayakta durabiliyorum yatnca bebegim altima geliyo tepisiyo rahat edemiyirum ayakta durunca asağıya baskı yapiyo cıkcakmıs gibi oluyo oturuncada aşağıdan batmalar oluyo canm yanıyo napcamı şaşrdım yahuu eşim de doğur artk diyo nekadar kolay geliyo bu erkeklere sanki acıyı sancıyı onlar çekicek uff satenhormonlar tavan bnm bu aralar gülüyorum aglıyorum ufak seylere sinirleniyorum tuhaf biri ldum cktım ☺☺
Günaydın. Hep hormonlar yapıyo bunları otur şükret bak annesi babası uzakta Olanları düşün. Sende Bebeğin olsun normale dönüp öyla düzenin olcak.
Günaydn hamiş arkadaşlar benm karnım baya aşağıya indi ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum nede ayakta durabiliyorum yatnca bebegim altima geliyo tepisiyo rahat edemiyirum ayakta durunca asağıya baskı yapiyo cıkcakmıs gibi oluyo oturuncada aşağıdan batmalar oluyo canm yanıyo napcamı şaşrdım yahuu eşim de doğur artk diyo nekadar kolay geliyo bu erkeklere sanki acıyı sancıyı onlar çekicek uff satenhormonlar tavan bnm bu aralar gülüyorum aglıyorum ufak seylere sinirleniyorum tuhaf biri ldum cktım ☺☺
Son günlerde hiç geçmek bilmiyo hem doğurmak istiyorum hmde doğurmaktan korkuyorum Rabbim yardmcmız olsunaz kaldı canım normal artık bunlar
ben evdeyin doktor kontrolü için eşini bekliyom ayaklarımı uzattın keyif yapıyorum:) sen neler yapıyosun?slm kızlar günaydnlar napynz bea
anne baba çok başka canm ya benmkilerde kalmyrlr bende uzun zamndrda gelmyrlr akşm gelcklrdı annem temzlkte cok yorlmş gelmedilr bend eçok üzüldmgünaydın güzel anneler. annem babamı sabah eşim beni bırakırken evlerine bıraktı. ne güzeldi 2 gün. eve gittim tertemiz ve en önemlisi ev yemek kokuyor. unutmuşum 2 yıldıralt tarafı araçla 15dk uzağımdaalr ama bu hamilelik beni iyice hassas yaptı. gitsinler hiç istemedim. sizler nasılsınız
slm kızlar günaydnlar napynz bea
ben de hemen doğurmak istiyodum biran önce sağlıkla doğsun diye, kim görse ilk sözü bu günlerin kıymetini bil doğunca zır olacak diyio korkutuyolarSon günlerde hiç geçmek bilmiyo hem doğurmak istiyorum hmde doğurmaktan korkuyorum Rabbim yardmcmız olsun
anne baba çok başka canm ya benmkilerde kalmyrlr bende uzun zamndrda gelmyrlr akşm gelcklrdı annem temzlkte cok yorlmş gelmedilr bend eçok üzüldmbu akşm kısmetse gelcklrmş
Sabrediyorum canm da geçmek bilmiyo şu günler doğumdanda korkuyorum ister istemez zaten şişko oldum iyice oturduğum yerden zor kalkıyorum eski halime dönmek istiyorum biranönce Allah yardmcmız olsunnÖyle canım dediğin gibi şükretmek lazım. Ayy bebek doğsun gayatımız bambaşka olacaksizin cimcimenin mezuniyetide açık havada iyi olmuş. Salona tıkılmak yerine çocuklar rahat rahat oynamıştır. Çocuklar doğayı seviyor
Sabret canım. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Hormonlarda hepimizi şaşkına çevirdi :) şu lohusalığı da atkattık mı normale döncez inşallah :)
kermese gitcm cnm işteym bende yemeklere dalcm hemen bakalm neler yapmşlr anneler :))Günaydın gizemcim. İşteyim çalışıyorum. Haftaya bi sunum yapıcam onu hazırlıyorum. Sen napıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?