- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.281
yok canım ya zatürre için kontrolüm var ilaçlarım bitti dün bugün ona gidicez kontrole . bebişi görmeme daha 2 hafta varben işteyim canm birazdan kermes varmş oraya çıkçaz bakalm neler varr :) bebişini mi görcksn ne güzel ben de cuma görcm inş :)
cnm 4 yıldr evlym hiç kalmadılar kalmazda benm babam. gelip gider okadr oda çok nadir ben giderm genelde ama gelınce dedğin gibi çok mutlu olyrm hiç gitsnler istmyrmGelsinler gelsinler evin havası değişiyor. Bizimkilerinde 2 yılda 2. Kalışları. Onlarda kalmıyor hiç
ilaçlar iyi geldimi bari cnm öksrk ne alemde.yok canım ya zatürre için kontrolüm var ilaçlarım bitti dün bugün ona gidicez kontrole . bebişi görmeme daha 2 hafta var
Ablam yenibdogum yapti 2hafta önce onunlq konuşuyorumda bebişi uyutmuyormus gece gündüz göğüs uclarıda yara olmuş o öle anlatnca tırstm baya ama annelik duygumuz herşeyin üstesnden gelicektirr die düşünüyorumben de hemen doğurmak istiyodum biran önce sağlıkla doğsun diye, kim görse ilk sözü bu günlerin kıymetini bil doğunca zır olacak diyio korkutuyolaramin canım rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin
cnm çok istyr eşin tamm çok önmli isim konusu ama kırmayn birbirinizi orta yol bulunKocamın son bombası. Dün aramış ismi ben koyayım ırmak. Sanada kocaman tek taş alayım :) geçen yıl eve hırsız girdi tek taşımı çaldı. Şimdi rüşvet teklif ediyor. Ne kadar çok istefi bu ismi.
ırmak köyü bi isim değil aslında güzel bence :) tabi senin fikrin dah önemli:) tek taş düşünmesi büyük incelik benceKocamın son bombası. Dün aramış ismi ben koyayım ırmak. Sanada kocaman tek taş alayım :) geçen yıl eve hırsız girdi tek taşımı çaldı. Şimdi rüşvet teklif ediyor. Ne kadar çok istefi bu ismi.
azaldı canım Allaha şükür. ilk zamanki gibi kuvvetli değil. inş ciğerlerde de bişey kalmamıştır da son zamanları keyifli geçiririm biraz:) bizim yerimize de ye kermeste canım:)ilaçlar iyi geldimi bari cnm öksrk ne alemde.
Sabrediyorum canm da geçmek bilmiyo şu günler doğumdanda korkuyorum ister istemez zaten şişko oldum iyice oturduğum yerden zor kalkıyorum eski halime dönmek istiyorum biranönce Allah yardmcmız olsunn
kermese gitcm cnm işteym bende yemeklere dalcm hemen bakalm neler yapmşlr anneler :))
cnm 4 yıldr evlym hiç kalmadılar kalmazda benm babam. gelip gider okadr oda çok nadir ben giderm genelde ama gelınce dedğin gibi çok mutlu olyrm hiç gitsnler istmyrm
Günaydın kızlar
Herkese mutlu sabahalr dün bulantım çok fazlaydı. 2 kere falan kusunca erken uyumuşum. Şimdi inanılmaz iyi gibiyim. Bugün NTSye gireceğim. Nasıl bir şey dikkat etmem gereken bir şey var mı?
cnm çok istyr eşin tamm çok önmli isim konusu ama kırmayn birbirinizi orta yol bulun
ırmak köyü bi isim değil aslında güzel bence :) tabi senin fikrin dah önemli:) tek taş düşünmesi büyük incelik bence
Canım canın istedikleri git eve gidicem onlara git sanada onlarada iyi gelir inan..günaydın güzel anneler. annem babamı sabah eşim beni bırakırken evlerine bıraktı. ne güzeldi 2 gün. eve gittim tertemiz ve en önemlisi ev yemek kokuyor. unutmuşum 2 yıldıralt tarafı araçla 15dk uzağımdaalr ama bu hamilelik beni iyice hassas yaptı. gitsinler hiç istemedim. sizler nasılsınız
Canım artIk az kaldı normal bunlar inşallah sorunsuz sağlıkla bebeğini kucağına alirsinGünaydn hamiş arkadaşlar benm karnım baya aşağıya indi ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum nede ayakta durabiliyorum yatnca bebegim altima geliyo tepisiyo rahat edemiyirum ayakta durunca asağıya baskı yapiyo cıkcakmıs gibi oluyo oturuncada aşağıdan batmalar oluyo canm yanıyo napcamı şaşrdım yahuu eşim de doğur artk diyo nekadar kolay geliyo bu erkeklere sanki acıyı sancıyı onlar çekicek uff satenhormonlar tavan bnm bu aralar gülüyorum aglıyorum ufak seylere sinirleniyorum tuhaf biri ldum cktım ☺☺
Iyi bea sen napıyım bea :) bebisim hiçbiri tuttu sabah sabah geçmedi birtürlüslm kızlar günaydnlar napynz bea
Canım kısmeti hangi isim varsa o olur zaten doğdun belli olur ama senin kocaya baya inatçı tam karadenizliKocamın son bombası. Dün aramış ismi ben koyayım ırmak. Sanada kocaman tek taş alayım :) geçen yıl eve hırsız girdi tek taşımı çaldı. Şimdi rüşvet teklif ediyor. Ne kadar çok istefi bu ismi.
Günaydın canım not ye aç gitme hatta girmeden tatlı bişeyler ye daha iyi sonuç verir yoksa bir kez daha yaptırmak zorunda kalırsınGünaydın kızlar
Herkese mutlu sabahalr dün bulantım çok fazlaydı. 2 kere falan kusunca erken uyumuşum. Şimdi inanılmaz iyi gibiyim. Bugün NTSye gireceğim. Nasıl bir şey dikkat etmem gereken bir şey var mı?
yerm cnm kendım için oğlm için sizin için :) kermeste benden bişey kalmyck :))azaldı canım Allaha şükür. ilk zamanki gibi kuvvetli değil. inş ciğerlerde de bişey kalmamıştır da son zamanları keyifli geçiririm biraz:) bizim yerimize de ye kermeste canım:)
Günaydın canım :)Günaydın kızlar
:)) olsn cnm kabul et dedgn gibi birdahakine inş. :) benm eşmde berata ok dedi ayazı kabul ettrmdm bende mesela :)Bizde de genelde ben giderim. Çalışınca yük olmak istemiyorlar. Bebek olunca k.valide de annemde daha sık gelir artık
Geçmiş olsun canım. Çok şükür iyiymişsin bugün. Nst için hiç birşey yapmana gerek yok. Sırt üstü yatıyorsun. 2 tane avuç içi kadar aleti göbeğine kemerle bağlıyorlar. Sonra bebişin kalp atışlarını duyorsun. Bi yandan cihaz kasılma ce kalp atışlarının çıktısını veriyor
Gerçekten çok önemli. Çok zor bir işmiş. Umrunda olmasada kızardım ama bu kasar da üstelemese iyiydi :) defne 2. Kız olursa olsun diyor.
Beğenmiyor değilim aslında ama defne daha çok içime siniyor. Eşimin bu kadar çok istiyceğini düşünmemiştim. Sonunda kabul edicem sanırım. Tek taşın etkisi var mı bilmem
günaydın cınımmm :)Günaydın kızlar
iyi bea bende gezmeye gidyrm :)Canım canın istedikleri git eve gidicem onlara git sanada onlarada iyi gelir inan..
Canım artIk az kaldı normal bunlar inşallah sorunsuz sağlıkla bebeğini kucağına alirsin
Iyi bea sen napıyım bea :) bebisim hiçbiri tuttu sabah sabah geçmedi birtürlü
Canım kısmeti hangi isim varsa o olur zaten doğdun belli olur ama senin kocaya baya inatçı tam karadenizli
Günaydın canım not ye aç gitme hatta girmeden tatlı bişeyler ye daha iyi sonuç verir yoksa bir kez daha yaptırmak zorunda kalırsın
Geçmiş olsunyok canım ya zatürre için kontrolüm var ilaçlarım bitti dün bugün ona gidicez kontrole . bebişi görmeme daha 2 hafta var
Maşallah tek taşını bu defa bir ömür saklarsın.Geçmiş olsun canım. Çok şükür iyiymişsin bugün. Nst için hiç birşey yapmana gerek yok. Sırt üstü yatıyorsun. 2 tane avuç içi kadar aleti göbeğine kemerle bağlıyorlar. Sonra bebişin kalp atışlarını duyorsun. Bi yandan cihaz kasılma ce kalp atışlarının çıktısını veriyor
Beğenmiyor değilim aslında ama defne daha çok içime siniyor. Eşimin bu kadar çok istiyceğini düşünmemiştim. Sonunda kabul edicem sanırım. Tek taşın etkisi var mı bilmem
Günaydın canımGünaydın kızlar
Teşekkürler canım tatlı sevmem ama su içmeye çalışayım bari günde hala en fazla 5 bardak su içebiliyorumGünaydın canım not ye aç gitme hatta girmeden tatlı bişeyler ye daha iyi sonuç verir yoksa bir kez daha yaptırmak zorunda kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?