2015 Temmuz Anneleri

Enerji veren bişeyler ye aç gitme doğru sonuç alamazlar

iyi bea bende gezmeye gidyrm :)
afıyat olsun beaa :)
sen genede enerji veren şeyler yemeğe çalış canım kurma felan yiyebilirsen ye doğru sonuç alabilmen için önemli yoksa tekrarlarlar

Benim annem de bu ay sonuna gelir herhalde kardeslerimle.. gelse diyorum hic gitmese ne guzel olur cok uzagiz biz 10 saat lik mesafe var aramizda

günaydın bugün çok tuhafım üşüyorum canım ağrıyo eve gitmek istiyorum
Canım cereyanda kalmış olmayasın?
Enerji veren bişeyler ye aç gitme doğru sonuç alamazlar
İnşallah gitmeden tatlı bir şeyler yiyeceğim.
Minnakın kalp atışını dinletecekler mi benim doktorum pek dinletmiyor
Gunaydin hanimlar :) Dun gece uyumadan yenidogan bebek banyosu nasil yapilir diye youtube da videolar var onlari izledim uyumusum oyle ruyamda oglumu emziriyordum cooooook muhtesem coook guzeldi
Bende bu aralar sık sık o videolara bakıyorum.
Aşık olmak böyle bir şey daha kucağına almadan onunla ilgili rüyalar, hayaller offf
Rabbim dileyen isteyen herkese versin inşallah

Gunaydin hanimlar :) Dun gece uyumadan yenidogan bebek banyosu nasil yapilir diye youtube da videolar var onlari izledim uyumusum oyle ruyamda oglumu emziriyordum cooooook muhtesem coook guzeldi
hayır olsun inşallah canım.. eee annelik böyle bişey daha kucağına almadan rüyalarda başlar herşey.. :)

Aynen boyle guzel bir duygu yok simdi boyleyse kokusunu alinca ne yaparim bilmem :)

hayır olsun inşallah canım.. eee annelik böyle bişey daha kucağına almadan rüyalarda başlar herşey.. :)
Suan ruyalarda bulusuyoruz oglumla insallah 1 ay kadar sonra kucagima alacam :) yuzu cok guzeldi cok tatliydi acaba gercekten oglum muydu yoksa ruya iste baska bi bebek miydi kafayi buna taktim :)

Merhaba kızlar sırtım ve belım ağrıyor
Canım normalmiş.
Doğuma hazırlık süreci başladı.
Aynen boyle guzel bir duygu yok simdi boyleyse kokusunu alinca ne yaparim bilmem :)
Valla bizde eşimle şimdiden gelin adayını konuşuyoruz.
Acaba o doğdu mu doğacak mı yoksa küçük mü olacak düşün artık. Nasıl bir kayınvalide ve kayınpeder olacağız kız kardeşim merak ediyor.

Cansu tatlım Anlaşılan eşinin ırmak ismi daha çok hoşuna gidiyor baksana yoksa bu kadar takmazdı herhalde hem baba için kızlar önemli bırak ırmak olsun o seni kırdı ama sen onu kırma göbek ismide defne olur :)niyeyse birden eşine üzüldüm baksana adam seni ikna etmek için kara kara düşünüp planlar yapıyor :)

Sebebiumut nst deyken meyve suyu cok ise yariyor hatta orda dogru sonuc alamayinca ese kek ve meyve suyu aldriyorlardi

Sebebiumut nst deyken meyve suyu cok ise yariyor hatta orda dogru sonuc alamayinca ese kek ve meyve suyu aldriyorlardi
Tamam canım
Ay doğum sonrası bebek bakımı ve kalan kiloları konuşacağız hep birlikte herhalde az zaman kaldıkça doğum korkusundan ziyade benim aklıma bakımı geliyor. Sanırım doğumdan korktuğumdan aklımı başka şeylerle meşgul ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…