- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.301
Enerji veren bişeyler ye aç gitme doğru sonuç alamazlarGünaydın kızlar
Herkese mutlu sabahalr dün bulantım çok fazlaydı. 2 kere falan kusunca erken uyumuşum. Şimdi inanılmaz iyi gibiyim. Bugün NTSye gireceğim. Nasıl bir şey dikkat etmem gereken bir şey var mı?
afıyat olsun beaa :)iyi bea bende gezmeye gidyrm :)
sen genede enerji veren şeyler yemeğe çalış canım kurma felan yiyebilirsen ye doğru sonuç alabilmen için önemli yoksa tekrarlarlarGeçmiş olsun
Maşallah tek taşını bu defa bir ömür saklarsın.
Minnakınla birlikte
Günaydın canım
Teşekkürler canım tatlı sevmem ama su içmeye çalışayım bari günde hala en fazla 5 bardak su içebiliyorum
Benim annem de bu ay sonuna gelir herhalde kardeslerimle.. gelse diyorum hic gitmese ne guzel olur cok uzagiz biz 10 saat lik mesafe var aramizdagünaydın güzel anneler. annem babamı sabah eşim beni bırakırken evlerine bıraktı. ne güzeldi 2 gün. eve gittim tertemiz ve en önemlisi ev yemek kokuyor. unutmuşum 2 yıldıralt tarafı araçla 15dk uzağımdaalr ama bu hamilelik beni iyice hassas yaptı. gitsinler hiç istemedim. sizler nasılsınız
Canım cereyanda kalmış olmayasın?günaydın bugün çok tuhafım üşüyorum canım ağrıyo eve gitmek istiyorum
İnşallah gitmeden tatlı bir şeyler yiyeceğim.Enerji veren bişeyler ye aç gitme doğru sonuç alamazlar
Bende bu aralar sık sık o videolara bakıyorum.Gunaydin hanimlar :) Dun gece uyumadan yenidogan bebek banyosu nasil yapilir diye youtube da videolar var onlari izledim uyumusum oyle ruyamda oglumu emziriyordum cooooook muhtesem coook guzeldi
hayır olsun inşallah canım.. eee annelik böyle bişey daha kucağına almadan rüyalarda başlar herşey.. :)Gunaydin hanimlar :) Dun gece uyumadan yenidogan bebek banyosu nasil yapilir diye youtube da videolar var onlari izledim uyumusum oyle ruyamda oglumu emziriyordum cooooook muhtesem coook guzeldi
Amin canım hepimizin. Sen bide zatıf hamile kalmıştın di mi. Alışık olmayınca ibsana ağır geliyor
Evet canım 45 kiloyla hamile kalmıştım 63 kiloyum şuan kendimi tanıyamıyorum
Ohhh bizim yerimizede ye. Bebişine yaradın inşallah her biri
merhaba canım hiç srma o bendede oluyor yatıp dinlenince geçiyorMerhaba kızlar sırtım ve belım ağrıyor
Aynen boyle guzel bir duygu yok simdi boyleyse kokusunu alinca ne yaparim bilmem :)Canım cereyanda kalmış olmayasın?
İnşallah gitmeden tatlı bir şeyler yiyeceğim.
Minnakın kalp atışını dinletecekler mi benim doktorum pek dinletmiyor
Bende bu aralar sık sık o videolara bakıyorum.
Aşık olmak böyle bir şey daha kucağına almadan onunla ilgili rüyalar, hayaller offf
Rabbim dileyen isteyen herkese versin inşallah
Bende gece sırt ağrısından uyuyamadımMerhaba kızlar sırtım ve belım ağrıyor
Suan ruyalarda bulusuyoruz oglumla insallah 1 ay kadar sonra kucagima alacam :) yuzu cok guzeldi cok tatliydi acaba gercekten oglum muydu yoksa ruya iste baska bi bebek miydi kafayi buna taktim :)hayır olsun inşallah canım.. eee annelik böyle bişey daha kucağına almadan rüyalarda başlar herşey.. :)
Canım normalmiş.Merhaba kızlar sırtım ve belım ağrıyor
Valla bizde eşimle şimdiden gelin adayını konuşuyoruz.Aynen boyle guzel bir duygu yok simdi boyleyse kokusunu alinca ne yaparim bilmem :)
eee artık gelince omuydu değilmiyid göreceksin hayırlsıyla sağlıkla gelsinde :)Suan ruyalarda bulusuyoruz oglumla insallah 1 ay kadar sonra kucagima alacam :) yuzu cok guzeldi cok tatliydi acaba gercekten oglum muydu yoksa ruya iste baska bi bebek miydi kafayi buna taktim :)
Kocamın son bombası. Dün aramış ismi ben koyayım ırmak. Sanada kocaman tek taş alayım :) geçen yıl eve hırsız girdi tek taşımı çaldı. Şimdi rüşvet teklif ediyor. Ne kadar çok istefi bu ismi.
Tamam canımSebebiumut nst deyken meyve suyu cok ise yariyor hatta orda dogru sonuc alamayinca ese kek ve meyve suyu aldriyorlardi
uzan canım okşa bebişini rahatlar o da inşallah...ben uzanınca o da yayılıyo hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?