2015 Temmuz Anneleri

Canım canın istedikleri git eve gidicem onlara git sanada onlarada iyi gelir inan..

Canım kısmeti hangi isim varsa o olur zaten doğdun belli olur ama senin kocaya baya inatçı tam karadenizli

hem de ne inat canım. tam karadeniz uşağı. kısmet neyse artık o olsun. napalım.iki isimde güzel. benim kızıma herşey yakışır :)

:)) olsn cnm kabul et dedgn gibi birdahakine inş. :) benm eşmde berata ok dedi ayazı kabul ettrmdm bende mesela :)

öyle bakalım. istemediler mi kabul ettiremiyorsun yahuu

Geçmiş olsun

Maşallah tek taşını bu defa bir ömür saklarsın.
Minnakınla birlikte

inşallah canım. ismi ben koysaydım tek taştan daha iyidi ama neyse artık. hiç olmazsa bunu düşünmeyi akıl etmiş :)

Benim annem de bu ay sonuna gelir herhalde kardeslerimle.. gelse diyorum hic gitmese ne guzel olur cok uzagiz biz 10 saat lik mesafe var aramizda

senin işin dahada zor canım. insan yakın olmak istiyor. neyseki doğumda yanında olacaklar. yurtdışında olanların o şansıda az. M maya2013 hepten yalnız. bu arada ondanda haber yok. kötü birşey yoktur inşallah

bende 42 kilo hamile kaldım. şuanda 54kg oldum. ben doğumdan sonra 50 kalabilmeyi çok isterdim ama benimki pek mümkün durmuyor. şimdi 45in üstünede razıyım :)

bende üzüldüm dün canım ya biranda. işteyken oturmuş bunu düşünmüş. beni arıyor ordan

kızlar nasılsınız ben gıremıyorum artık aksam mısafır oluyo ısdede erken cıkıyorum ıslerımı ancak bıtırorum halsızlık ve bıtkınlık hala devam edıyo bu ara sürekli iç çamaşırım ıslak annem az az suyumun gelebılıcegını soyledı ama bakalım herkes ıyıdır umarum kızlar

Benimde çamaşırım öyle ıslak doktora söyledim.
Uştrasonda amniyotik sıvıda azalma görülmüyor. Onu takip edelim azalırsa sana bir turnosol kağıdı gibi ped vereceğiz gelen amniyotik sıvı mı anlarız demişti. Fakat önemli olan ultrasonda bakarken amniyotik sıvı az değilse sorun yok demişti.

Gecen hafta gıttım gayet ıyı dedı ama o zaman boyle degıldı sımdı ıslanıyo çamasırım benımde haftaya kontrolum var o zaman soylıycem bakalım

Gecen hafta gıttım gayet ıyı dedı ama o zaman boyle degıldı sımdı ıslanıyo çamasırım benımde haftaya kontrolum var o zaman soylıycem bakalım
O zaman hemen endişelenme derim ben sorduğumda böyle bir açıklama yapmıştı. Eğer yinede şüphen varsa bol su iç o sıvı kaybın olsa dahi dengelemeni sağlıyor

O zaman hemen endişelenme derim ben sorduğumda böyle bir açıklama yapmıştı. Eğer yinede şüphen varsa bol su iç o sıvı kaybın olsa dahi dengelemeni sağlıyor
Gecen hafta oyle dedı canım ama bılmıyorum kı cok batıyo artık xzor oturuyorum ama dayanmaya calısıyorum sagol canım suyu fazla ıcıyım bakalım degısme olucakmı zaten haftaya kontrolum var

Kızlar selam, ben bugün pek iyi değilim.. tasniyonum birazcık yüksek, hareket ettiğimde kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor.. bir de kuru bir öksürük başladı, geceden beri beni uyutmadı halsizlik ve yorgunlukta var, inşallah hasta olmam..
sizler iyisinizdir umarım, artık benim bir günüm bir günümü tutmuyor

Canim cok gecmis olsun.aman dikkat et kendine.dinlen bolca kalkma.

canım ben iyiyim şu ara benimde akıntım çoğaldı sendede böyleyse normal herhalde çünki artık zamanımız yaklaşmaya başladı

geçmiş olsun canım zencefil bal karıımı bogazına iyi gelebilir bi dene istersen.. tansıyonunuda sürekli takipte tut kaç çıktı tansıyonun 14/9 felansa hemen doktorunu bilgilendir

canım ben iyiyim şu ara benimde akıntım çoğaldı sendede böyleyse normal herhalde çünki artık zamanımız yaklaşmaya başladı

Benimde ıslak camasirim doktor suyun azalıyor dedi.günde 3 litre su iç dedi.aslında çok iciyorum ama simdi bu kadar su midemi bulandiriyo.haftaya kontrolum var inşallah su normale dönmüştür. Çok geçmiş olsun canım.bol su iç dinlen

Cnm bende de islaklik oluyo.ozellikle tuvaletim gelince fark ediyorum wcye gittigimde bakiyorum islanmis.hergun ic camasiri sabh aksam degistriyorum

hmm aşırı değil ama normalde olandan fzla gibi neyse bu cumartesi doktorda randevum var sorarım bi çok sağol canım

Bi satt yurudum markete gidip geldim pestilim cikti ya.hemn tuvaletim geliyor yurudkce baski yapiyor.bnmki.yarin.kontrolum var ins.raporda alabilirim yogun.olmz doktr.bide ebe ile tanisicam.kadini aramm.lazim.dogumuma ins.o gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…