- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.321
Canım canın istedikleri git eve gidicem onlara git sanada onlarada iyi gelir inan..
Canım kısmeti hangi isim varsa o olur zaten doğdun belli olur ama senin kocaya baya inatçı tam karadenizli
:)) olsn cnm kabul et dedgn gibi birdahakine inş. :) benm eşmde berata ok dedi ayazı kabul ettrmdm bende mesela :)
Geçmiş olsun
Maşallah tek taşını bu defa bir ömür saklarsın.
Minnakınla birlikte
Benim annem de bu ay sonuna gelir herhalde kardeslerimle.. gelse diyorum hic gitmese ne guzel olur cok uzagiz biz 10 saat lik mesafe var aramizda
Tamam canım
Ay doğum sonrası bebek bakımı ve kalan kiloları konuşacağız hep birlikte herhalde az zaman kaldıkça doğum korkusundan ziyade benim aklıma bakımı geliyor. Sanırım doğumdan korktuğumdan aklımı başka şeylerle meşgul ediyorum.
Günaydıngünaydın güzel anneler ve anne adayları :)
Neden üzüldün ki?bende üzüldüm dün canım ya biranda. işteyken oturmuş bunu düşünmüş. beni arıyor ordan
Benimde çamaşırım öyle ıslak doktora söyledim.kızlar nasılsınız ben gıremıyorum artık aksam mısafır oluyo ısdede erken cıkıyorum ıslerımı ancak bıtırorum halsızlık ve bıtkınlık hala devam edıyo bu ara sürekli iç çamaşırım ıslak annem az az suyumun gelebılıcegını soyledı ama bakalım herkes ıyıdır umarum kızlar
Gecen hafta gıttım gayet ıyı dedı ama o zaman boyle degıldı sımdı ıslanıyo çamasırım benımde haftaya kontrolum var o zaman soylıycem bakalımBenimde çamaşırım öyle ıslak doktora söyledim.
Uştrasonda amniyotik sıvıda azalma görülmüyor. Onu takip edelim azalırsa sana bir turnosol kağıdı gibi ped vereceğiz gelen amniyotik sıvı mı anlarız demişti. Fakat önemli olan ultrasonda bakarken amniyotik sıvı az değilse sorun yok demişti.
O zaman hemen endişelenme derim ben sorduğumda böyle bir açıklama yapmıştı. Eğer yinede şüphen varsa bol su iç o sıvı kaybın olsa dahi dengelemeni sağlıyorGecen hafta gıttım gayet ıyı dedı ama o zaman boyle degıldı sımdı ıslanıyo çamasırım benımde haftaya kontrolum var o zaman soylıycem bakalım
Madem rusveti kabul etceksin :) hemen bu pazar aldir canm. Sonra kaynamasinbende üzüldüm dün canım ya biranda. işteyken oturmuş bunu düşünmüş. beni arıyor ordan
Gecen hafta oyle dedı canım ama bılmıyorum kı cok batıyo artık xzor oturuyorum ama dayanmaya calısıyorum sagol canım suyu fazla ıcıyım bakalım degısme olucakmı zaten haftaya kontrolum varO zaman hemen endişelenme derim ben sorduğumda böyle bir açıklama yapmıştı. Eğer yinede şüphen varsa bol su iç o sıvı kaybın olsa dahi dengelemeni sağlıyor
Kızlar selam, ben bugün pek iyi değilim.. tasniyonum birazcık yüksek, hareket ettiğimde kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor.. bir de kuru bir öksürük başladı, geceden beri beni uyutmadıhalsizlik ve yorgunlukta var, inşallah hasta olmam..
sizler iyisinizdir umarım, artık benim bir günüm bir günümü tutmuyor
canım ben iyiyim şu ara benimde akıntım çoğaldı sendede böyleyse normal herhalde çünki artık zamanımız yaklaşmaya başladıkızlar nasılsınız ben gıremıyorum artık aksam mısafır oluyo ısdede erken cıkıyorum ıslerımı ancak bıtırorum halsızlık ve bıtkınlık hala devam edıyo bu ara sürekli iç çamaşırım ıslak annem az az suyumun gelebılıcegını soyledı ama bakalım herkes ıyıdır umarum kızlar
geçmiş olsun canım zencefil bal karıımı bogazına iyi gelebilir bi dene istersen.. tansıyonunuda sürekli takipte tut kaç çıktı tansıyonun 14/9 felansa hemen doktorunu bilgilendirKızlar selam, ben bugün pek iyi değilim.. tasniyonum birazcık yüksek, hareket ettiğimde kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor.. bir de kuru bir öksürük başladı, geceden beri beni uyutmadıhalsizlik ve yorgunlukta var, inşallah hasta olmam..
sizler iyisinizdir umarım, artık benim bir günüm bir günümü tutmuyor
canım ben iyiyim şu ara benimde akıntım çoğaldı sendede böyleyse normal herhalde çünki artık zamanımız yaklaşmaya başladı
Cnm bende de islaklik oluyo.ozellikle tuvaletim gelince fark ediyorum wcye gittigimde bakiyorum islanmis.hergun ic camasiri sabh aksam degistriyorumkızlar nasılsınız ben gıremıyorum artık aksam mısafır oluyo ısdede erken cıkıyorum ıslerımı ancak bıtırorum halsızlık ve bıtkınlık hala devam edıyo bu ara sürekli iç çamaşırım ıslak annem az az suyumun gelebılıcegını soyledı ama bakalım herkes ıyıdır umarum kızlar
hmm aşırı değil ama normalde olandan fzla gibi neyse bu cumartesi doktorda randevum var sorarım bi çok sağol canımBenimde ıslak camasirim doktor suyun azalıyor dedi.günde 3 litre su iç dedi.aslında çok iciyorum ama simdi bu kadar su midemi bulandiriyo.haftaya kontrolum var inşallah su normale dönmüştür. Çok geçmiş olsun canım.bol su iç dinlen
Ayy bnmdee halbuki dokuzda uyumusum.enerjim bitti.bu araUykum vaaaaar
Sancı saymaktan uyuyamıyorum sabaha karşı uyuyorum bı seferde benim çocuklar erkenci onların sesine uyanıyorumAyy bnmdee halbuki dokuzda uyumusum.enerjim bitti.bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?