- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.341
İyi canım sen nasılsın benim nasılMerhaba hanimlar. Nasilsiniz?
seymasevde, post: 41237158, member: 573878"]Sancı saymaktan uyuyamıyorum sabaha karşı uyuyorum bı seferde benim çocuklar erkenci onların sesine uyanıyorum
pinhan16, post: 41237213, member: 636798"]Merhaba hanimlar. Nasilsiniz?
Cansu tatlım Anlaşılan eşinin ırmak ismi daha çok hoşuna gidiyor baksana yoksa bu kadar takmazdı herhalde hem baba için kızlar önemli bırak ırmak olsun o seni kırdı ama sen onu kırma göbek ismide defne olur :)niyeyse birden eşine üzüldüm baksana adam seni ikna etmek için kara kara düşünüp planlar yapıyor :)
Günaydın
Neden üzüldün ki?
Madem rusveti kabul etceksin :) hemen bu pazar aldir canm. Sonra kaynamasin
Kızlar selam, ben bugün pek iyi değilim.. tasniyonum birazcık yüksek, hareket ettiğimde kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor.. bir de kuru bir öksürük başladı, geceden beri beni uyutmadıhalsizlik ve yorgunlukta var, inşallah hasta olmam..
sizler iyisinizdir umarım, artık benim bir günüm bir günümü tutmuyor
Merhaba hanimlar. Nasilsiniz?
Iyiyiz canım sen nasılsın? Sütün ne durumda kızın nasıl? Gelen giden çok oluyor mu?Merhaba hanimlar. Nasilsiniz?
Mutlaka tuzsuz ye canım dikkat et nasıl anladın yuksek çıktığını belirti verdi miKızlar selam, ben bugün pek iyi değilim.. tasniyonum birazcık yüksek, hareket ettiğimde kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor.. bir de kuru bir öksürük başladı, geceden beri beni uyutmadıhalsizlik ve yorgunlukta var, inşallah hasta olmam..
Amin inşAz kaldi azzz.ya sabirrrr...
Benimde sancı değil sanırım ama bebisim hareketleri canımı acitiyor gece uyuyamadim kah kaburgama diriyor ayağını kah gobegime fena sert hareketler...karnın yirtilacak sandım gece.
Allah hayirlisini vere.
Bende haftaya giricem nts ye girmeden kekle meyve suyu mu iç semSebebiumut nst deyken meyve suyu cok ise yariyor hatta orda dogru sonuc alamayinca ese kek ve meyve suyu aldriyorlardi
Bende haftaya giricem nts ye girmeden kekle meyve suyu mu iç sem
Senin az kaldi ya canim.hayirlisiyla kavussaydik hos gsne uyuyamicazda.bn simdi bi yarim saat yatsyim dedim sag tarafima yemedigim tekme kslmadi snra bi bagrdim yeter ya uyuyayim die cocuk korktumu napti sesi kestiSancı saymaktan uyuyamıyorum sabaha karşı uyuyorum bı seferde benim çocuklar erkenci onların sesine uyanıyorum
Canım benim de hep öyle neredeyse o kadar gergin ki bazen diyorum şimdi inflak etcekKızlar ya 2 saattir karnim nasıl geriliyor sanki kesiyorlar.sığmıyor artik bebisim canım yanıyor hareket ettikçe
sağol canımGeçmiş olsun
Maşallah tek taşını bu defa bir ömür saklarsın.
Minnakınla birlikte
Günaydın canım
Teşekkürler canım tatlı sevmem ama su içmeye çalışayım bari günde hala en fazla 5 bardak su içebiliyorum
Geçmiş olsun tekrar ama boşuna evham yapma derimGecen hafta oyle dedı canım ama bılmıyorum kı cok batıyo artık xzor oturuyorum ama dayanmaya calısıyorum sagol canım suyu fazla ıcıyım bakalım degısme olucakmı zaten haftaya kontrolum var
Hemen c Vitamini takviyesi canımKızlar selam, ben bugün pek iyi değilim.. tasniyonum birazcık yüksek, hareket ettiğimde kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor.. bir de kuru bir öksürük başladı, geceden beri beni uyutmadıhalsizlik ve yorgunlukta var, inşallah hasta olmam..
Bebek aşağıda olduğu için öyle olduğunu söylemişti doktor bende de hem altıma yapacakmışım gibi geliyorBi satt yurudum markete gidip geldim pestilim cikti ya.hemn tuvaletim geliyor yurudkce baski yapiyor.bnmki.yarin.kontrolum var ins.raporda alabilirim yogun.olmz doktr.bide ebe ile tanisicam.kadini aramm.lazim.dogumuma ins.o gelir.
Benimde NTS de uyuyordum az kaldıUykum vaaaaar
MerhabalarMerhaba hanimlar. Nasilsiniz?
canım sen seneyede anaokulunamı verceksin , kızın şu an devletteki anaokulundamı ? memnunmusun. ? bende istiyorum bu yıl vermeyi erkenmi diyede tereddütteyim .Bıcırıklar isim onlara kalmış demek :)))
2010 Şubat doğumlu canım. Sınıfın çoğu 2009 ama.
Senin az kaldi ya canim.hayirlisiyla kavussaydik hos gsne uyuyamicazda.bn simdi bi yarim saat yatsyim dedim sag tarafima yemedigim tekme kslmadi snra bi bagrdim yeter ya uyuyayim die cocuk korktumu napti sesi kesti
cicisko, post: 41238617, member: 346769"]Canım benim de hep öyle neredeyse o kadar gergin ki bazen diyorum şimdi inflak etcek
Bende adini cok duymustum bu doktorun. Birkac arkadasimda onda dogum yapti. Sanslisin:) cok iyi bir doktormus!!dr. herman işçi canım
Benim ki seneye 1. Sınıfa başlıycak bende senin gibiydim birden karar verdim iyki vermişim 48 aylık çocukları normal okulların anasınıfı alıyor. Öğretmenimizde çok iyiydi. Bence 48 ayını dolduruyorsa erken değil çok faydasını görürsün. Hatta benim gibi öteki yıla 1 e başlasın dersin. Çocuklar atak uydurabiliyorlar yeterki öğretmeni arkadaşları sevsinler. Benimki 2010 doğumlucanım sen seneyede anaokulunamı verceksin , kızın şu an devletteki anaokulundamı ? memnunmusun. ? bende istiyorum bu yıl vermeyi erkenmi diyede tereddütteyim .
Sen oyle yazinca benim icime de bir sizi yerlesti. Cok ozledim annemi babamigünaydın güzel anneler. annem babamı sabah eşim beni bırakırken evlerine bıraktı. ne güzeldi 2 gün. eve gittim tertemiz ve en önemlisi ev yemek kokuyor. unutmuşum 2 yıldıralt tarafı araçla 15dk uzağımdaalr ama bu hamilelik beni iyice hassas yaptı. gitsinler hiç istemedim. sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?