2015 Temmuz Anneleri

seymasevde, post: 41237158, member: 573878"]Sancı saymaktan uyuyamıyorum sabaha karşı uyuyorum bı seferde benim çocuklar erkenci onların sesine uyanıyorum

Az kaldi azzz.ya sabirrrr...
Benimde sancı değil sanırım ama bebisim hareketleri canımı acitiyor gece uyuyamadim kah kaburgama diriyor ayağını kah gobegime fena sert hareketler...karnın yirtilacak sandım gece.
Allah hayirlisini vere.

bende üzüldüm dün canım ya biranda. işteyken oturmuş bunu düşünmüş. beni arıyor ordan

Günaydın

Neden üzüldün ki?

canım yanlış alıntı yapmıiım :) sedaya yazmışımtım ben onu.

Madem rusveti kabul etceksin :) hemen bu pazar aldir canm. Sonra kaynamasin

di mi canım. sonra ırmak koyduğumuzla kalmayalım. doğuma getirir heralde doğum hediyesi gibi. ay hiç düşünmedim. ne zaman aldırsam

geçmiş olsun canım. limonlu bi ıhlamur iç. hem öksürüğe iyi gelir hemde limon tansiyonu düşürür. hepimizin dengesi bo<uldu. bi gün iyiyiz bi gün kötü. öyle böyle geçiyor günler

Merhaba hanimlar. Nasilsiniz?

iyiyiz canım. asıl siz nasılsınız anlat bize

Mutlaka tuzsuz ye canım dikkat et nasıl anladın yuksek çıktığını belirti verdi mi

Amin inş
Allah yardımcımız olsun evet artık büyüdüyA canını acıtır hele alttan bastırınca hık diye kalırsın

Sancı saymaktan uyuyamıyorum sabaha karşı uyuyorum bı seferde benim çocuklar erkenci onların sesine uyanıyorum
Senin az kaldi ya canim.hayirlisiyla kavussaydik hos gsne uyuyamicazda.bn simdi bi yarim saat yatsyim dedim sag tarafima yemedigim tekme kslmadi snra bi bagrdim yeter ya uyuyayim die cocuk korktumu napti sesi kesti

Gecen hafta oyle dedı canım ama bılmıyorum kı cok batıyo artık xzor oturuyorum ama dayanmaya calısıyorum sagol canım suyu fazla ıcıyım bakalım degısme olucakmı zaten haftaya kontrolum var
Geçmiş olsun tekrar ama boşuna evham yapma derim
Hemen c Vitamini takviyesi canım
Bi satt yurudum markete gidip geldim pestilim cikti ya.hemn tuvaletim geliyor yurudkce baski yapiyor.bnmki.yarin.kontrolum var ins.raporda alabilirim yogun.olmz doktr.bide ebe ile tanisicam.kadini aramm.lazim.dogumuma ins.o gelir.
Bebek aşağıda olduğu için öyle olduğunu söylemişti doktor bende de hem altıma yapacakmışım gibi geliyor

Benimde NTS de uyuyordum az kaldı

Merhaba hanimlar. Nasilsiniz?
Merhabalar

Bıcırıklar isim onlara kalmış demek :)))
2010 Şubat doğumlu canım. Sınıfın çoğu 2009 ama.
canım sen seneyede anaokulunamı verceksin , kızın şu an devletteki anaokulundamı ? memnunmusun. ? bende istiyorum bu yıl vermeyi erkenmi diyede tereddütteyim .

Senin az kaldi ya canim.hayirlisiyla kavussaydik hos gsne uyuyamicazda.bn simdi bi yarim saat yatsyim dedim sag tarafima yemedigim tekme kslmadi snra bi bagrdim yeter ya uyuyayim die cocuk korktumu napti sesi kesti
ay çok güldüm çocuk demiştir nere düştüm ben yaw

cicisko, post: 41238617, member: 346769"]Canım benim de hep öyle neredeyse o kadar gergin ki bazen diyorum şimdi inflak etcek

Yahu bisey bildigimde yok kasilmami sanci mi ne kotu cahillik
İlk olunca insan pimpiriklenio acaba bi sorun mu vr diye.
Esimde uyuyamadi doktorami gitsek dedi durdu.yok dedim ne doktoru cocuk hareketli tepio mu dicez kadin guler bize

canım sen seneyede anaokulunamı verceksin , kızın şu an devletteki anaokulundamı ? memnunmusun. ? bende istiyorum bu yıl vermeyi erkenmi diyede tereddütteyim .
Benim ki seneye 1. Sınıfa başlıycak bende senin gibiydim birden karar verdim iyki vermişim 48 aylık çocukları normal okulların anasınıfı alıyor. Öğretmenimizde çok iyiydi. Bence 48 ayını dolduruyorsa erken değil çok faydasını görürsün. Hatta benim gibi öteki yıla 1 e başlasın dersin. Çocuklar atak uydurabiliyorlar yeterki öğretmeni arkadaşları sevsinler. Benimki 2010 doğumlu

Sen oyle yazinca benim icime de bir sizi yerlesti. Cok ozledim annemi babami bugun tam bir sene oldu gormeyeli daha 4 ayim daha var gormek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…