- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.361
Bu Eşler bizden telaşlılar dün okadar sancım ağrım oldu ki bu benden telaşlı gitti çantayı arabaya koydu çocukları teyzelerine bırakalım bi gidelim diye delirdi ya dedim ilk olsa tamam normal bak sabaha sağlam kalkıcam yat uyu ben uyandırırım dedim zorla uyudu çok şükürYahu bisey bildigimde yok kasilmami sanci mi ne kotu cahillik
İlk olunca insan pimpiriklenio acaba bi sorun mu vr diye.
Esimde uyuyamadi doktorami gitsek dedi durdu.yok dedim ne doktoru cocuk hareketli tepio mu dicez kadin guler bize
Canım benim yaSen oyle yazinca benim icime de bir sizi yerlesti. Cok ozledim annemi babamibugun tam bir sene oldu gormeyeli daha 4 ayim daha var gormek icin
Irmak guzel bir isim canim esinde sanirim cooook istiyor bu ismi:) kalbini kirma bu Irmak olsun ikinciyi Defne koyarsiniz:):) yazili olarak imzali kagit al ama ikincide bebegin a'dan z'ye herseyine ben karar verecegim de:):)Kocamın son bombası. Dün aramış ismi ben koyayım ırmak. Sanada kocaman tek taş alayım :) geçen yıl eve hırsız girdi tek taşımı çaldı. Şimdi rüşvet teklif ediyor. Ne kadar çok istefi bu ismi.
Sagol canim!!! Saglikli mutlu olsunlar hep, goremesemde orda olduklarini bilmek bile iyi geliyor. Allah annesi babasini kaybedenlere sabir versin. Yine de sukrediyorum saglar sagliklilar mutlular.Canım benim yaAllah kavuştursun
Canim nst'den once mutlaka tatli birsey ye yada meyve suyu ic cokGeçmiş olsun
Maşallah tek taşını bu defa bir ömür saklarsın.
Minnakınla birlikte
Günaydın canım
Teşekkürler canım tatlı sevmem ama su içmeye çalışayım bari günde hala en fazla 5 bardak su içebiliyorum
NTS ye girdik canım çok şükür bir şey çıkmadı. 2 hafta sonra tekrar yaptıracağızCanim nst'den once mutlaka tatli birsey ye yada meyve suyu ic cok
Sekerli zaten meyve sularida.
Ayy sonra cok uzuldum simdide sesi yok.annemde bna kizdi ne bagriyon cocuga diye .simdi konusuyom sewiyom kustu valla ses yokay çok güldüm çocuk demiştir nere düştüm ben yaw
benim kocam hamile olduğumu duydugu anda kız olursa Arin olsun dedi. Şansa da kiz olacak bana fikrimi bile sormadan herkese arin diyor. Bu saatten sonra ben isim bulup koyamam. En azindan senin bir rüşvetin var. Gerci ben babasıdır kalbinden ne geciyorsa koysun istiyorum. Benim aklimda bir isim yoktuKocamın son bombası. Dün aramış ismi ben koyayım ırmak. Sanada kocaman tek taş alayım :) geçen yıl eve hırsız girdi tek taşımı çaldı. Şimdi rüşvet teklif ediyor. Ne kadar çok istefi bu ismi.
Havanı al hıh diyodurAyy sonra cok uzuldum simdide sesi yok.annemde bna kizdi ne bagriyon cocuga diye .simdi konusuyom sewiyom kustu valla ses yok
Manası ne ki?benim kocam hamile olduğumu duydugu anda kız olursa Arin olsun dedi. Şansa da kiz olacak bana fikrimi bile sormadan herkese arin diyor. Bu saatten sonra ben isim bulup koyamam. En azindan senin bir rüşvetin var. Gerci ben babasıdır kalbinden ne geciyorsa koysun istiyorum. Benim aklimda bir isim yoktu
ıcım rahatladı canım ya sorun yoksa ıyı valla cok yoruldum ya sımdı cıkıcam eve gıdıp yatıcam cok halsız yorgun hıssedıyorum kendımı opuyorum canım kıbcanım ben iyiyim şu ara benimde akıntım çoğaldı sendede böyleyse normal herhalde çünki artık zamanımız yaklaşmaya başladı
aynen benımkıde oyle canım o zaman normal demekkı sagolun canım yaCnm bende de islaklik oluyo.ozellikle tuvaletim gelince fark ediyorum wcye gittigimde bakiyorum islanmis.hergun ic camasiri sabh aksam degistriyorum
muhteşem olmuş bence bayıldımVe odamizda geldi yerleştirdik bakin bakalım olmuş mu ? Halimiz ve perdemizde gelince herseyimiz tamamlanmış olcak inşallah..Eki Görüntüle 1547748 Eki Görüntüle 1547749 Eki Görüntüle 1547751 Eki Görüntüle 1547752 Eki Görüntüle 1547753 Eki Görüntüle 1547754 Eki Görüntüle 1547753 Eki Görüntüle 1547755
Ve odamizda geldi yerleştirdik bakin bakalım olmuş mu ? Halimiz ve perdemizde gelince herseyimiz tamamlanmış olcak inşallah..
Hayırlı olsun güle güle sağlıkla kullansın inşallah oğluşun :) o çoraplar ne öyle kız minnak minnak bir sürüVe odamizda geldi yerleştirdik bakin bakalım olmuş mu ? Halimiz ve perdemizde gelince herseyimiz tamamlanmış olcak inşallah..Eki Görüntüle 1547748 Eki Görüntüle 1547749 Eki Görüntüle 1547751 Eki Görüntüle 1547752 Eki Görüntüle 1547753 Eki Görüntüle 1547754 Eki Görüntüle 1547753 Eki Görüntüle 1547755
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?