2015 Temmuz Anneleri

Yahu bisey bildigimde yok kasilmami sanci mi ne kotu cahillik
İlk olunca insan pimpiriklenio acaba bi sorun mu vr diye.
Esimde uyuyamadi doktorami gitsek dedi durdu.yok dedim ne doktoru cocuk hareketli tepio mu dicez kadin guler bize
Bu Eşler bizden telaşlılar dün okadar sancım ağrım oldu ki bu benden telaşlı gitti çantayı arabaya koydu çocukları teyzelerine bırakalım bi gidelim diye delirdi ya dedim ilk olsa tamam normal bak sabaha sağlam kalkıcam yat uyu ben uyandırırım dedim zorla uyudu çok şükür

Irmak guzel bir isim canim esinde sanirim cooook istiyor bu ismi:) kalbini kirma bu Irmak olsun ikinciyi Defne koyarsiniz:):) yazili olarak imzali kagit al ama ikincide bebegin a'dan z'ye herseyine ben karar verecegim de:):)

Canim nst'den once mutlaka tatli birsey ye yada meyve suyu ic cok
Sekerli zaten meyve sularida.

Aile özlemi başka bişey benim annemle kız kardeşimde 17 sinde geliyolar oğluma bekle onlar gelene kadar acele etme diyorum hep çok özledim yanımda olmaları güven vericek bana.. şuana çok eksikliklerini yaşadım. Ama babam gelemiycek uçak korkusu var ayrıca işyerini bırakamıycak onun için üzülüyorum

Bu gece sabaha kadar bacağıma kramp giri sürekli valla öyle bir ağrıdı ki resmen ağlattı beni. Allahtan doktora zorla magnezyum yazdırmıştım ona başlıcam. Inşallah iyi gelir.

benim kocam hamile olduğumu duydugu anda kız olursa Arin olsun dedi. Şansa da kiz olacak bana fikrimi bile sormadan herkese arin diyor. Bu saatten sonra ben isim bulup koyamam. En azindan senin bir rüşvetin var. Gerci ben babasıdır kalbinden ne geciyorsa koysun istiyorum. Benim aklimda bir isim yoktu

Manası ne ki?

canım ben iyiyim şu ara benimde akıntım çoğaldı sendede böyleyse normal herhalde çünki artık zamanımız yaklaşmaya başladı
ıcım rahatladı canım ya sorun yoksa ıyı valla cok yoruldum ya sımdı cıkıcam eve gıdıp yatıcam cok halsız yorgun hıssedıyorum kendımı opuyorum canım kıb

Hayırlı olsun güle güle sağlıkla kullansın inşallah oğluşun :) o çoraplar ne öyle kız minnak minnak bir sürü Allah sağlıkla zamanında doğmak nasip etsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…