2015 Temmuz Anneleri

Bende adini cok duymustum bu doktorun. Birkac arkadasimda onda dogum yapti. Sanslisin:) cok iyi bir doktormus!!

Gerçekten öyle mükemmel bir insan her anlamda. bend ekendimi şanslı görüyorum. çünkü öğlen yemekte bile bazen aynı masada yiyoruz ve aklıma her takılanı istediğim dakika sorabiliyorum. buradada doğum yapacak doktoruna karar veremeyen herkese tavsiye ederim.

Sen oyle yazinca benim icime de bir sizi yerlesti. Cok ozledim annemi babami bugun tam bir sene oldu gormeyeli daha 4 ayim daha var gormek icin

ilerideki mesajlarda bende senin kulaklarını çınlattım bu konuda canım. senin işin daha da zor. Allah yardımcın olsun. en kısa zamanda sizde kavuşursunuz inşallah

Irmak guzel bir isim canim esinde sanirim cooook istiyor bu ismi:) kalbini kirma bu Irmak olsun ikinciyi Defne koyarsiniz:):) yazili olarak imzali kagit al ama ikincide bebegin a'dan z'ye herseyine ben karar verecegim de:):)

bak bu kısmı hatırlattığın iyi oldu. yazılı bi belge lazım evet :) çok istedi gerçekten kırmayacağım artık. mesaj atmış az öncede istersen defne ırmak olsun diye. bence manaı yok. ben defne o ırmak mı diyecek. yok dedim 2. bende :) tamam yazmış. bu bebişin nasibi ırmakmış

Allah kavuştursun canım. varlıkları büyük destek. az kalmış 2 hafta. hadi bakalım sabretsin kuzucuk

aklında isim yokmuş zaten. beğendiysen inatlaşmanın anlamı yok. ırmak çok içime sinmedi benim defne istiyordum ama isim için birbirimize girmemek için ben kabul ediyorum artık. biraz inatlaşınca çıktı rüşvet ortaya düne kadar yoktu :) oda bi elime geçsin öyle emin olacağım

Keki ve meyve suyunu duymadm ama hemşire hep sıkışık olma WC te git diyor.birde nstye baglarlarken yatağa dümdüz yatma diyor.
Ha birde ac olmamak gerekiomus.
Zatn genelde duz yatirmazlar canim hep yan ben hic duz yatan gormedim yani nstde meyve suyu cok iyi oluyo deneyin

42 kilo mu

Yahu bisey bildigimde yok kasilmami sanci mi ne kotu cahillik
İlk olunca insan pimpiriklenio acaba bi sorun mu vr diye.
Esimde uyuyamadi doktorami gitsek dedi durdu.yok dedim ne doktoru cocuk hareketli tepio mu dicez kadin guler bize
Canim malesef ilk cocuklar sanci dogum bakim buyutme her konuda acemilige geliyolar cunku yasamamissin tecrube sifir yasayarak gorceksin e tabi arada olan cocuga oluyo ben sahsen kizima karsi sorumlu hissediyorum kendimi ..

evet canım yazım yanlışı yok bildiğin 42. çok zayıftım. o yüzden kalsın istiyorum doğum sonrası kilolar. bugün 54,5 tartıldım.
Masallah canim boyun uzunsa eger iyisin yani 55 ideal :) bende saglik ocagindan davet edildim bugun kontrol yapildi 71 kilo ciktim suan tam 12 kilo almisim :)

Masallah canim boyun uzunsa eger iyisin yani 55 ideal :) bende saglik ocagindan davet edildim bugun kontrol yapildi 71 kilo ciktim suan tam 12 kilo almisim :)

doğumla 7si filan gider canım ya. sana 5 kalır en fazla. boyum uzun değil 162cm. 50 kilo iyidir. göreceğiz bakalım :)

Allah'ım bende 48 olmak istiyorum boyum 1.57 çünkü

inan almak için o kadar çok uğraştım ki. bi ara sapıtmıştım. doktorlar herşey yolunda bi problem yok diyor. ben yinede kan ilacı filan kullanıp almak istyiordum ama kullanmadım tabi. şimdi hamilelikte tesellim. 4-6. ay arası süperdi. alıyordum kilo. şimdi hep bebek 300gr alıyorsa ben toplam 600. yani geri kalan 300de rahim büyüyor amnion sıvısı bana bişey yok. 60la kapamam lazımdı. artık imkansız gibi 1,5 ayda 6kg. ne dersiniz olur mu

Olmaz tabiki :)) boşver kızım napcan kilo alıp. Manken gibi hatunsun işte.

Olmaz tabiki :)) boşver kızım napcan kilo alıp. Manken gibi hatunsun işte.

ayy sağol canım. şu hamile halimle nasıl güzel geldi bu laf benim doktorda bana bu konuda çok moral veriyor. her gittiğimde barbie bebek gibisin filan diyor gaza geliyorum oysaki dipler olmuş 1 karış. doğru düzgün makyaj yapmıyorum. yürüyüş yamuldu. barbieden başka herşeye benziyorum

Kizlar ana kucagi kraftin mint serisini aldim.Yalniz biraz fazla derin.Bel destegi alayim diyorum ama netten arastirdim uzmanlar bu ana kucaginin dizayninin bebeklerin anne karnindaki pozisyonuna gore yapildigini ve bu sekilde kullanilmasi gerektigini yazmislar.Yurtdisinda da bel destegi kullanan yokmus.Ne yapsam bilemedim.Ana kucaklarimiz bu

valla herkes birşey söylüyor. benimde kafam karıştı. benim anakucağı pierre cardine ben almadım destek. bi otururken göreyimde baktım çocuk anormal duruyor alırım dedim. şimdilik kullanmayacağım yani ama çok uzun süre içinde kalmasın diyorlar zaten.

canım bayıldım maşallah. güzel günlerde kullansın bebişin.

yazılı yastığı nere yaptırdın canım? buara yastık modellerine bakınıyorum da hep :))
İnternetten orenda kids diye bi site var oradan siparisle 2 günde geldi canım badi falanda yaptırdım yine isim yazılı ama koyacağım isim varmıdır bilmiyorum sansa benim vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…