- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.381
Sorma babasina cekmis naz yapiyi sanirim :)Havanı al hıh diyodur
Bende adini cok duymustum bu doktorun. Birkac arkadasimda onda dogum yapti. Sanslisin:) cok iyi bir doktormus!!
Sen oyle yazinca benim icime de bir sizi yerlesti. Cok ozledim annemi babamibugun tam bir sene oldu gormeyeli daha 4 ayim daha var gormek icin
Irmak guzel bir isim canim esinde sanirim cooook istiyor bu ismi:) kalbini kirma bu Irmak olsun ikinciyi Defne koyarsiniz:):) yazili olarak imzali kagit al ama ikincide bebegin a'dan z'ye herseyine ben karar verecegim de:):)
Aile özlemi başka bişey benim annemle kız kardeşimde 17 sinde geliyolar oğluma bekle onlar gelene kadar acele etme diyorum hepçok özledim yanımda olmaları güven vericek bana.. şuana çok eksikliklerini yaşadım. Ama babam gelemiycek uçak korkusu var ayrıca işyerini bırakamıycak onun için üzülüyorum
benim kocam hamile olduğumu duydugu anda kız olursa Arin olsun dedi. Şansa da kiz olacak bana fikrimi bile sormadan herkese arin diyor. Bu saatten sonra ben isim bulup koyamam. En azindan senin bir rüşvetin var. Gerci ben babasıdır kalbinden ne geciyorsa koysun istiyorum. Benim aklimda bir isim yoktu
Zatn genelde duz yatirmazlar canim hep yan ben hic duz yatan gormedim yani nstde meyve suyu cok iyi oluyo deneyinKeki ve meyve suyunu duymadm ama hemşire hep sıkışık olma WC te git diyor.birde nstye baglarlarken yatağa dümdüz yatma diyor.
Ha birde ac olmamak gerekiomus.
42 kilo muhem de ne inat canım. tam karadeniz uşağı. kısmet neyse artık o olsun. napalım.iki isimde güzel. benim kızıma herşey yakışır :)
öyle bakalım. istemediler mi kabul ettiremiyorsun yahuu
inşallah canım. ismi ben koysaydım tek taştan daha iyidi ama neyse artık. hiç olmazsa bunu düşünmeyi akıl etmiş :)
senin işin dahada zor canım. insan yakın olmak istiyor. neyseki doğumda yanında olacaklar. yurtdışında olanların o şansıda az. @maya2013 hepten yalnız. bu arada ondanda haber yok. kötü birşey yoktur inşallah
bende 42 kilo hamile kaldım. şuanda 54kg oldum. ben doğumdan sonra 50 kalabilmeyi çok isterdim ama benimki pek mümkün durmuyor. şimdi 45in üstünede razıyım :)
Bni gecen.hafta sirt ustu dumduz yatrdilar.yanlismi yatmis oldum ki benZatn genelde duz yatirmazlar canim hep yan ben hic duz yatan gormedim yani nstde meyve suyu cok iyi oluyo deneyin
Canim malesef ilk cocuklar sanci dogum bakim buyutme her konuda acemilige geliyolar cunku yasamamissin tecrube sifir yasayarak gorceksin e tabi arada olan cocuga oluyo ben sahsen kizima karsi sorumlu hissediyorum kendimi ..Yahu bisey bildigimde yok kasilmami sanci mi ne kotu cahillik
İlk olunca insan pimpiriklenio acaba bi sorun mu vr diye.
Esimde uyuyamadi doktorami gitsek dedi durdu.yok dedim ne doktoru cocuk hareketli tepio mu dicez kadin guler bize
Yani yanlis denmez canim ama ben hic duz yatmadim odadakilerdende farketmedim yan yatrdilarBni gecen.hafta sirt ustu dumduz yatrdilar.yanlismi yatmis oldum ki ben
Arin ateş demek. Hatta Sümerlerde ateş tanrısıymışManası ne ki?
42 kilo mu
Bana da soluna yat dedi ama cok rahatsiz oldum oglumda rahatsiz oldu sirt ustu yattik biz de :) nst ye baslamasiyla oglum bitene kadar hic hareket etmedigi kadar dolandi durdu :)Bni gecen.hafta sirt ustu dumduz yatrdilar.yanlismi yatmis oldum ki ben
Maşallah Rabbim yaşatsın inş huzurlaVe odamizda geldi yerleştirdik bakin bakalım olmuş mu ? Halimiz ve perdemizde gelince herseyimiz tamamlanmış olcak inşallah..Eki Görüntüle 1547748 Eki Görüntüle 1547749 Eki Görüntüle 1547751 Eki Görüntüle 1547752 Eki Görüntüle 1547753 Eki Görüntüle 1547754 Eki Görüntüle 1547753 Eki Görüntüle 1547755
Masallah canim boyun uzunsa eger iyisin yani 55 ideal :) bende saglik ocagindan davet edildim bugun kontrol yapildi 71 kilo ciktim suan tam 12 kilo almisim :)evet canım yazım yanlışı yok bildiğin 42. çok zayıftım. o yüzden kalsın istiyorum doğum sonrası kilolar. bugün 54,5 tartıldım.
Allah'ım bende 48 olmak istiyorum boyum 1.57 çünküevet canım yazım yanlışı yok bildiğin 42. çok zayıftım. o yüzden kalsın istiyorum doğum sonrası kilolar. bugün 54,5 tartıldım.
Masallah canim boyun uzunsa eger iyisin yani 55 ideal :) bende saglik ocagindan davet edildim bugun kontrol yapildi 71 kilo ciktim suan tam 12 kilo almisim :)
Allah'ım bende 48 olmak istiyorum boyum 1.57 çünkü
Olmaz tabiki :)) boşver kızım napcan kilo alıp. Manken gibi hatunsun işte.inan almak için o kadar çok uğraştım ki. bi ara sapıtmıştım. doktorlar herşey yolunda bi problem yok diyor. ben yinede kan ilacı filan kullanıp almak istyiordum ama kullanmadım tabi. şimdi hamilelikte tesellim. 4-6. ay arası süperdi. alıyordum kilo. şimdi hep bebek 300gr alıyorsa ben toplam 600. yani geri kalan 300de rahim büyüyor amnion sıvısı bana bişey yok. 60la kapamam lazımdı. artık imkansız gibi 1,5 ayda 6kg. ne dersiniz olur mu
Olmaz tabiki :)) boşver kızım napcan kilo alıp. Manken gibi hatunsun işte.
Kizlar ana kucagi kraftin mint serisini aldim.Yalniz biraz fazla derin.Bel destegi alayim diyorum ama netten arastirdim uzmanlar bu ana kucaginin dizayninin bebeklerin anne karnindaki pozisyonuna gore yapildigini ve bu sekilde kullanilmasi gerektigini yazmislar.Yurtdisinda da bel destegi kullanan yokmus.Ne yapsam bilemedim.Ana kucaklarimiz bu Eki Görüntüle 1547848
İnternetten orenda kids diye bi site var oradan siparisle 2 günde geldi canım badi falanda yaptırdım yine isim yazılı ama koyacağım isim varmıdır bilmiyorum sansa benim vardicanım bayıldım maşallah. güzel günlerde kullansın bebişin.
yazılı yastığı nere yaptırdın canım? buara yastık modellerine bakınıyorum da hep :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?