- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.401
Ve odamizda geldi yerleştirdik bakin bakalım olmuş mu ? Halimiz ve perdemizde gelince herseyimiz tamamlanmış olcak inşallah..Eki Görüntüle 1547748 Eki Görüntüle 1547749 Eki Görüntüle 1547751 Eki Görüntüle 1547752 Eki Görüntüle 1547753 Eki Görüntüle 1547754 Eki Görüntüle 1547753 Eki Görüntüle 1547755
Ben kullanamadım canım ya çocuk iki büklüm duruyo. Destek koyup kullandım ortasınaKizlar ana kucagi kraftin mint serisini aldim.Yalniz biraz fazla derin.Bel destegi alayim diyorum ama netten arastirdim uzmanlar bu ana kucaginin dizayninin bebeklerin anne karnindaki pozisyonuna gore yapildigini ve bu sekilde kullanilmasi gerektigini yazmislar.Yurtdisinda da bel destegi kullanan yokmus.Ne yapsam bilemedim.Ana kucaklarimiz bu Eki Görüntüle 1547848
Amin canım hepimizin insallah. Bu arada kıyafetler azmi sizce hepsini annem aldı kayinvalidem hic bisey almadı sadece yelek falan ordu eltimde bukadarmi kıyafetler dedi az geldi sanırım gözüne sence az mi öyle deyince üzüldüm anneme anlattım oda sinirlendiHayırlı olsun güle güle sağlıkla kullansın inşallah oğluşun :) o çoraplar ne öyle kız minnak minnak bir sürüAllah sağlıkla zamanında doğmak nasip etsin inşallah :)
Bu arada güle güle kullansın prenseslerKizlar ana kucagi kraftin mint serisini aldim.Yalniz biraz fazla derin.Bel destegi alayim diyorum ama netten arastirdim uzmanlar bu ana kucaginin dizayninin bebeklerin anne karnindaki pozisyonuna gore yapildigini ve bu sekilde kullanilmasi gerektigini yazmislar.Yurtdisinda da bel destegi kullanan yokmus.Ne yapsam bilemedim.Ana kucaklarimiz bu Eki Görüntüle 1547848
buldummm :)) var ismi.İnternetten orenda kids diye bi site var oradan siparisle 2 günde geldi canım badi falanda yaptırdım yine isim yazılı ama koyacağım isim varmıdır bilmiyorum sansa benim vardi
hayır canım,hatta çorapların çok bile. benimki yarısı kadar bile yok.Amin canım hepimizin insallah. Bu arada kıyafetler azmi sizce hepsini annem aldı kayinvalidem hic bisey almadı sadece yelek falan ordu eltimde bukadarmi kıyafetler dedi az geldi sanırım gözüne sence az mi öyle deyince üzüldüm anneme anlattım oda sinirlendi
Bende oyle yapayim canim olmazsa altlarina battaniye felan koyarim bebeklerin.Bende hastane cikisinda ve bir yere giderken kullanacagim insaAllah. Uzun sure yatirmayi dusunmuyorum canim.valla herkes birşey söylüyor. benimde kafam karıştı. benim anakucağı pierre cardine ben almadım destek. bi otururken göreyimde baktım çocuk anormal duruyor alırım dedim. şimdilik kullanmayacağım yani ama çok uzun süre içinde kalmasın diyorlar zaten.
Bi deneyeyim bakalim ona gore battaniye felan koyarim olmadi :)Ben kullanamadım canım ya çocuk iki büklüm duruyo. Destek koyup kullandım ortasına
Cok sagol canim :)Bu arada güle güle kullansın prensesler
Canım fazla bile emin ol. Benimkiler yarısı bile değil görünce az mı aldım dedim ama iri mi küçük mü olucak yavrularımız gelişimi nasıl olucak bilmiyoruz. Doğduktan sonra ihtiyaca göre alınır. Ayrıca daha hediye gelecekAmin canım hepimizin insallah. Bu arada kıyafetler azmi sizce hepsini annem aldı kayinvalidem hic bisey almadı sadece yelek falan ordu eltimde bukadarmi kıyafetler dedi az geldi sanırım gözüne sence az mi öyle deyince üzüldüm anneme anlattım oda sinirlendi
benim kızda 2011 ocak lı ,, demek bu yıl 1. sınıfa başlayacak ne güzel ,, benimde niyetim var evde olmuyor belli bir şeyden sonra yetemiyorsun çocuklara ,, kayıt için şimdimi gidilmeli ağustos gibimi.Benim ki seneye 1. Sınıfa başlıycak bende senin gibiydim birden karar verdim iyki vermişim 48 aylık çocukları normal okulların anasınıfı alıyor. Öğretmenimizde çok iyiydi. Bence 48 ayını dolduruyorsa erken değil çok faydasını görürsün. Hatta benim gibi öteki yıla 1 e başlasın dersin. Çocuklar atak uydurabiliyorlar yeterki öğretmeni arkadaşları sevsinler. Benimki 2010 doğumlu
Fazla bile annen herseyi dort dortluk yapmis zevkinede bayildim niye uzuluyosun dogdugunda ihtiyacin olursa alirsin bebek ceyizinde illa ki bisey bulucaklar gule gule huzurla giydir bebisin cicilerini insaallaheylulcilek: 41243327 .!.:Amin canım hepimizin insallah. Bu arada kıyafetler azmi sizce hepsini annem aldı kayinvalidem hic bisey almadı sadece yelek falan ordu eltimde bukadarmi kıyafetler dedi az geldi sanırım gözüne sence az mi öyle deyince üzüldüm anneme anlattım oda sinirlendi
Sevindim canım ismi ne olcak kismetsebuldummm :)) var ismi.
sağol canım
hayır canım,hatta çorapların çok bile. benimki yarısı kadar bile yok.
kullandıkça alırsın kıyafet
benimde annem aldı herşeyi. millet anca laf etsin. az geldıyse gözüne alsaymış hediye o zaman
Canım fazla bile emin ol. Benimkiler yarısı bile değil görünce az mı aldım dedim ama iri mi küçük mü olucak yavrularımız gelişimi nasıl olucak bilmiyoruz. Doğduktan sonra ihtiyaca göre alınır. Ayrıca daha hediye geleceksen sıkma canını her şeyin hazır rahatına bak :)
Sevindim boyle dusundugunuze hamilelik zaten zor bir süreç bide etraftan boyle tepkiler alınca insan ister istemez sinir oluyor. Hepimiz güle güle giydirelim inş. Evlatlarımiza. Ne varsa annelerde var yine kayinvalideler sevmeye oldumu gelcek ama bulur oğlumu zor sever annem motorunu bile aldi şimdiden her eksiği almaya çalışıyor o karşıdan bakıyor düşüncesiz ay yine sinir oldum ne kayinvalideler var ama ben rastlayamadim..Fazla bile annen herseyi dort dortluk yapmis zevkinede bayildim niye uzuluyosun dogdugunda ihtiyacin olursa alirsin bebek ceyizinde illa ki bisey bulucaklar gule gule huzurla giydir bebisin cicilerini insaallah
Hayır az değil bence çok çok çok fazla bile gördüğüm kadarıylaAmin canım hepimizin insallah. Bu arada kıyafetler azmi sizce hepsini annem aldı kayinvalidem hic bisey almadı sadece yelek falan ordu eltimde bukadarmi kıyafetler dedi az geldi sanırım gözüne sence az mi öyle deyince üzüldüm anneme anlattım oda sinirlendi
Ben Ağustos'un sonunda yaptırdım. Ama şimdi kayıt yapıyorlarsa sor kaydettir kafan rahat olur. Ben öyle yapıcam 1. Sınıf için cuma günü kaydını yaptırcam.benim kızda 2011 ocak lı ,, demek bu yıl 1. sınıfa başlayacak ne güzel ,, benimde niyetim var evde olmuyor belli bir şeyden sonra yetemiyorsun çocuklara ,, kayıt için şimdimi gidilmeli ağustos gibimi.
Hep boy boy mevsimine gore almaya çalıştık 0-3 3-6 6-9 9-12 beden kıyafetler var hepsi küçük değil gerçi ama çok az giyecekler ama Eltim öyle deyince bnde şaşırdım zaten ya fesatliktan dedi bilemiyorum. 3. Ay ile 9. Ay arası kısa geldiği için genelde kadife ve kışlık almaya çalıştık ilk 3 ay için değil yani bu kadar kıyafet canım gördükçe insan alıyor fazla almamak lazım dediğin gibi.Hayır az değil bence çok çok çok fazla bile gördüğüm kadarıyla
Şükredin kızlar bence biz biraz israfa bile kaçıyoruz yanlış anlamayın genel olarak konuşuyorum. Bende dahil.
Eltine söyliyecek laf bulamıyorum ayriyeten.
Zaten mesele o canım gerçekten çoğu şeyi ayına göre alsakta kalıyo hiç giydirmedenHep boy boy mevsimine gore almaya çalıştık 0-3 3-6 6-9 9-12 beden kıyafetler var hepsi küçük değil gerçi ama çok az giyecekler ama Eltim öyle deyince bnde şaşırdım zaten ya fesatliktan dedi bilemiyorum. 3. Ay ile 9. Ay arası kısa geldiği için genelde kadife ve kışlık almaya çalıştık ilk 3 ay için değil yani bu kadar kıyafet canım gördükçe insan alıyor fazla almamak lazım dediğin gibi.
Bni gecen.hafta sirt ustu dumduz yatrdilar.yanlismi yatmis oldum ki ben
Benimde gece uyurken bacağıma kramplar giriyor çok fena ağrısı dün doktor banada ilaç verdi sana hangi ilacı verdiBu gece sabaha kadar bacağıma kramp giri sürekli valla öyle bir ağrıdı ki resmen ağlattı beni. Allahtan doktora zorla magnezyum yazdırmıştım ona başlıcam. Inşallah iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?