2015 Temmuz Anneleri

Ben kullanamadım canım ya çocuk iki büklüm duruyo. Destek koyup kullandım ortasına

Hayırlı olsun güle güle sağlıkla kullansın inşallah oğluşun :) o çoraplar ne öyle kız minnak minnak bir sürü Allah sağlıkla zamanında doğmak nasip etsin inşallah :)
Amin canım hepimizin insallah. Bu arada kıyafetler azmi sizce hepsini annem aldı kayinvalidem hic bisey almadı sadece yelek falan ordu eltimde bukadarmi kıyafetler dedi az geldi sanırım gözüne sence az mi öyle deyince üzüldüm anneme anlattım oda sinirlendi

Bu arada güle güle kullansın prensesler

Kızlar bebislerinizin kilolarına kaç Dr. Benimkini soyledi ama çok şaşırdım Sizinkiler kaç kg olmuş yazarmisiniz?

hayır canım,hatta çorapların çok bile. benimki yarısı kadar bile yok.
kullandıkça alırsın kıyafet
benimde annem aldı herşeyi. millet anca laf etsin. az geldıyse gözüne alsaymış hediye o zaman

Bende oyle yapayim canim olmazsa altlarina battaniye felan koyarim bebeklerin.Bende hastane cikisinda ve bir yere giderken kullanacagim insaAllah. Uzun sure yatirmayi dusunmuyorum canim.
Ben kullanamadım canım ya çocuk iki büklüm duruyo. Destek koyup kullandım ortasına
Bi deneyeyim bakalim ona gore battaniye felan koyarim olmadi :)
Bu arada güle güle kullansın prensesler
Cok sagol canim :)

Canım fazla bile emin ol. Benimkiler yarısı bile değil görünce az mı aldım dedim ama iri mi küçük mü olucak yavrularımız gelişimi nasıl olucak bilmiyoruz. Doğduktan sonra ihtiyaca göre alınır. Ayrıca daha hediye gelecek sen sıkma canını her şeyin hazır rahatına bak :)

benim kızda 2011 ocak lı ,, demek bu yıl 1. sınıfa başlayacak ne güzel ,, benimde niyetim var evde olmuyor belli bir şeyden sonra yetemiyorsun çocuklara ,, kayıt için şimdimi gidilmeli ağustos gibimi.

Fazla bile annen herseyi dort dortluk yapmis zevkinede bayildim niye uzuluyosun dogdugunda ihtiyacin olursa alirsin bebek ceyizinde illa ki bisey bulucaklar gule gule huzurla giydir bebisin cicilerini insaallah

hayır canım,hatta çorapların çok bile. benimki yarısı kadar bile yok.
kullandıkça alırsın kıyafet
benimde annem aldı herşeyi. millet anca laf etsin. az geldıyse gözüne alsaymış hediye o zaman

Fazla bile annen herseyi dort dortluk yapmis zevkinede bayildim niye uzuluyosun dogdugunda ihtiyacin olursa alirsin bebek ceyizinde illa ki bisey bulucaklar gule gule huzurla giydir bebisin cicilerini insaallah
Sevindim boyle dusundugunuze hamilelik zaten zor bir süreç bide etraftan boyle tepkiler alınca insan ister istemez sinir oluyor. Hepimiz güle güle giydirelim inş. Evlatlarımiza. Ne varsa annelerde var yine kayinvalideler sevmeye oldumu gelcek ama bulur oğlumu zor sever annem motorunu bile aldi şimdiden her eksiği almaya çalışıyor o karşıdan bakıyor düşüncesiz ay yine sinir oldum ne kayinvalideler var ama ben rastlayamadim..

Hayır az değil bence çok çok çok fazla bile gördüğüm kadarıyla
Şükredin kızlar bence biz biraz israfa bile kaçıyoruz yanlış anlamayın genel olarak konuşuyorum. Bende dahil.
Eltine söyliyecek laf bulamıyorum ayriyeten.

benim kızda 2011 ocak lı ,, demek bu yıl 1. sınıfa başlayacak ne güzel ,, benimde niyetim var evde olmuyor belli bir şeyden sonra yetemiyorsun çocuklara ,, kayıt için şimdimi gidilmeli ağustos gibimi.
Ben Ağustos'un sonunda yaptırdım. Ama şimdi kayıt yapıyorlarsa sor kaydettir kafan rahat olur. Ben öyle yapıcam 1. Sınıf için cuma günü kaydını yaptırcam.

Hep boy boy mevsimine gore almaya çalıştık 0-3 3-6 6-9 9-12 beden kıyafetler var hepsi küçük değil gerçi ama çok az giyecekler ama Eltim öyle deyince bnde şaşırdım zaten ya fesatliktan dedi bilemiyorum. 3. Ay ile 9. Ay arası kısa geldiği için genelde kadife ve kışlık almaya çalıştık ilk 3 ay için değil yani bu kadar kıyafet canım gördükçe insan alıyor fazla almamak lazım dediğin gibi.

Zaten mesele o canım gerçekten çoğu şeyi ayına göre alsakta kalıyo hiç giydirmeden
Güzel günlerde kullan eltini takma gıcıklığına demiş

Bni gecen.hafta sirt ustu dumduz yatrdilar.yanlismi yatmis oldum ki ben

Yok cnm yanlış değil ama rahat etmen için sol yan daha iyi hem bebek daha hareketli oluyor ozaman bebeğin hareketlerine de baktıkları için sol yan en rahat yatış şekli. Ben ilkinde sol yan yatmıştm snra 2de unuttum sırt üstü yattım nefesim kesildi bitene kadar pişman oldum bebişin hareketlerinde bir farklılık yoktu gerçi benmki biraz kıpırıkk :)

Bu gece sabaha kadar bacağıma kramp giri sürekli valla öyle bir ağrıdı ki resmen ağlattı beni. Allahtan doktora zorla magnezyum yazdırmıştım ona başlıcam. Inşallah iyi gelir.
Benimde gece uyurken bacağıma kramplar giriyor çok fena ağrısı dün doktor banada ilaç verdi sana hangi ilacı verdi

Kızlar ßşze bişi sorcam,tecrübeliler özellikle; eşleriniz size doğum hediyesi aldı mı? Alınacak mı öyle ise şimdiden diycem eşime hazırlansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…