2015 Temmuz Anneleri

Bnce öok fazla , almışsınız, odası çok güzel,

Merhaba güzel annelerr :) biz şimdi dr dan geldik sabırsız kızım iyice aşağıya inmiş zaten hissediyordum dr baya aşağıda dedi yüzünü göremedik artık doğuma görücez inşallah kafa çapını bile çok net ölçemedi. Doktorum sadece bebeğin inmesi değil kasılmalarının da olması lazım doğum için dedi ama ben şimdi telaş yaptım erken gelir mi acaba benm kuzucumm ne der acaba tecrübeli anneler

Canım bende senle aynı fikirdeyim. Bizim kıyafetler 2 ufak çekmece. İhtiyacı ne olursa ona göre alırım sonra. Doldur doldur nereye kadar.

İnşallah zamanında gelir prenses odası annesi hazır ya onada bir rahatlık geldi herhalde kendini doğuma hazırlıyor :)

Bnmki sakindi yorulmustu sanirim yolculuktan sorun yok dediler bnde bilmedigim icin iyi dedim.simdi bnmki sessiz uyuyordum.yumrugu yedim bi anda ya biraz uyuyayim diye kizdim sustu kizim simdi .ses yok

İnşallah zamanında gelir prenses odası annesi hazır ya onada bir rahatlık geldi herhalde kendini doğuma hazırlıyor :)

İnşallah cnm :) gerçi ben kendimi başından beri hazırlıyorum 40ı beklemez diye içime öyle doğuyor hazırlıklarımıda bitirdim oyüzdenn :)
sağlıkla gelsin inşallah güzel bebeklerimiz biz daha nelerr nelerr yaparız onlar için Allahın izniyle

Insallh zamaninda gelir canim.bn tecrubeli degilim ama bnmkide sanki kasigimda :) gecn hfta net goremedik bizde esi nerdeyse yuzunu kapatmisti tosunumun :) bn diyorum esime soyle bayrama denk gelnedsn 38 _39da gelse :)tabi hayirlisi artik

Bende bugün oğlumun kıyafetlerini ütüledim. Kendi geceliklerimi yıkadım. Yarın yerleştiricem hastane çantamızı hazırlıycam. Minik minik baya yordu ama çok eğlenceliydi :) Allah sağ salim zamanında kucagımıza almak nasip etsin hepimizin yavrularını artık

Kızlar ßşze bişi sorcam,tecrübeliler özellikle; eşleriniz size doğum hediyesi aldı mı? Alınacak mı öyle ise şimdiden diycem eşime hazırlansın

En güzel hediyeyi o gün kucağımıza alcaz zaten ama insan 9 ay bebeğini karnunda taşıyan karısınada bi hediye alsın ister :) alsada almasada beklentim yok canım ama isme o karar verdi diye alacak heralde

Bakalım ne zaman gelecek mibnak. Doktor tahmini birşey dedi mi canım. Artık doğsalarda kendilerini kurtarırlar. Ne kadar geç gelse o kadar kar tabi

Bnmki sakindi yorulmustu sanirim yolculuktan sorun yok dediler bnde bilmedigim icin iyi dedim.simdi bnmki sessiz uyuyordum.yumrugu yedim bi anda ya biraz uyuyayim diye kizdim sustu kizim simdi .ses yok

Oyyy küsermişte. Kim böyle alınfan. Kime benzedi bu çocuk böyle

ohh ellerine sağlık. Bende doğum çantası olarak spor çantası hazırlıycam. Şuan çantam makinada. Bebdğin kıyafetleri geçen gün yıkadım. Ütü yapmadım. onyda haftaya artık

Bnde de var alinganlik biraz .ama babasida nazlidir :) esime anlattim guluyo bna cekmis diyo.:)

ohh ellerine sağlık. Bende doğum çantası olarak spor çantası hazırlıycam. Şuan çantam makinada. Bebdğin kıyafetleri geçen gün yıkadım. Ütü yapmadım. onyda haftaya artık[/QUOTE]
Benimde siyah spor çantası şeklinde çantam vardı onu hazırlıycam. Klinikte yapıcam doğumu eve de yakın zaten fazla bişey götürmeyi düşünmüyorum eksik bişey olursa eşim alır gelir :) çok olmuştu ben yıkayalı ama ütüye üşeniyordum bugün bi gayret hallettim sana da şimdiden kolay gelsin ellerine sağlık..

Kızlar ßşze bişi sorcam,tecrübeliler özellikle; eşleriniz size doğum hediyesi aldı mı? Alınacak mı öyle ise şimdiden diycem eşime hazırlansın
Bnde kolye siparisi vermistim .amlatim nasil bisey istedigimi tmmdedi snra gecen gun araba alcz insallh arabayi senin ustune yapariz dogum hediyesi dedi ben sokk hic beklemiyordum boyle bisey diceni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…