- 25 Ocak 2015
- 1.217
- 785
- 73
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.421
Hepsi çok güzel iyi günlerde kullansın paşaVe odamizda geldi yerleştirdik bakin bakalım olmuş mu ? Halimiz ve perdemizde gelince herseyimiz tamamlanmış olcak inşallah..Eki Görüntüle 1547748 Eki Görüntüle 1547749 Eki Görüntüle 1547751 Eki Görüntüle 1547752 Eki Görüntüle 1547753 Eki Görüntüle 1547754 Eki Görüntüle 1547753 Eki Görüntüle 1547755
Bnce öok fazla , almışsınız, odası çok güzel,Hep boy boy mevsimine gore almaya çalıştık 0-3 3-6 6-9 9-12 beden kıyafetler var hepsi küçük değil gerçi ama çok az giyecekler ama Eltim öyle deyince bnde şaşırdım zaten ya fesatliktan dedi bilemiyorum. 3. Ay ile 9. Ay arası kısa geldiği için genelde kadife ve kışlık almaya çalıştık ilk 3 ay için değil yani bu kadar kıyafet canım gördükçe insan alıyor fazla almamak lazım dediğin gibi.
Canım bende senle aynı fikirdeyim. Bizim kıyafetler 2 ufak çekmece. İhtiyacı ne olursa ona göre alırım sonra. Doldur doldur nereye kadar.Hayır az değil bence çok çok çok fazla bile gördüğüm kadarıyla
Şükredin kızlar bence biz biraz israfa bile kaçıyoruz yanlış anlamayın genel olarak konuşuyorum. Bende dahil.
Eltine söyliyecek laf bulamıyorum ayriyeten.
İnşallah zamanında gelir prenses odası annesi hazır ya onada bir rahatlık geldi herhalde kendini doğuma hazırlıyor :)Merhaba güzel annelerr :) biz şimdi dr dan geldik sabırsız kızım iyice aşağıya inmiş zaten hissediyordum dr baya aşağıda dedi yüzünü göremedik artık doğuma görücez inşallah kafa çapını bile çok net ölçemedi. Doktorum sadece bebeğin inmesi değil kasılmalarının da olması lazım doğum için dedi ama ben şimdi telaş yaptım erken gelir mi acaba benm kuzucumm ne der acaba tecrübeli anneler
Bnmki sakindi yorulmustu sanirim yolculuktan sorun yok dediler bnde bilmedigim icin iyi dedim.simdi bnmki sessiz uyuyordum.yumrugu yedim bi anda ya biraz uyuyayim diye kizdim sustu kizim simdi .ses yokYok cnm yanlış değil ama rahat etmen için sol yan daha iyi hem bebek daha hareketli oluyor ozaman bebeğin hareketlerine de baktıkları için sol yan en rahat yatış şekli. Ben ilkinde sol yan yatmıştm snra 2de unuttum sırt üstü yattım nefesim kesildi bitene kadar pişman oldum bebişin hareketlerinde bir farklılık yoktu gerçi benmki biraz kıpırıkk :)
Gecen persembe 2 kiloydu benim melek oglumKızlar bebislerinizin kilolarına kaç Dr. Benimkini soyledi ama çok şaşırdım Sizinkiler kaç kg olmuş yazarmisiniz?
İnşallah zamanında gelir prenses odası annesi hazır ya onada bir rahatlık geldi herhalde kendini doğuma hazırlıyor :)
Bence almalilar heleki ilk cocuksa .. ben esime kolye siparisi verdim bakalim alacak mi :)Kızlar ßşze bişi sorcam,tecrübeliler özellikle; eşleriniz size doğum hediyesi aldı mı? Alınacak mı öyle ise şimdiden diycem eşime hazırlansın
Insallh zamaninda gelir canim.bn tecrubeli degilim ama bnmkide sanki kasigimda :) gecn hfta net goremedik bizde esi nerdeyse yuzunu kapatmisti tosunumun :) bn diyorum esime soyle bayrama denk gelnedsn 38 _39da gelse :)tabi hayirlisi artikMerhaba güzel annelerr :) biz şimdi dr dan geldik sabırsız kızım iyice aşağıya inmiş zaten hissediyordum dr baya aşağıda dedi yüzünü göremedik artık doğuma görücez inşallah kafa çapını bile çok net ölçemedi. Doktorum sadece bebeğin inmesi değil kasılmalarının da olması lazım doğum için dedi ama ben şimdi telaş yaptım erken gelir mi acaba benm kuzucumm ne der acaba tecrübeli anneler
tamam cnm bir araştırayımBen Ağustos'un sonunda yaptırdım. Ama şimdi kayıt yapıyorlarsa sor kaydettir kafan rahat olur. Ben öyle yapıcam 1. Sınıf için cuma günü kaydını yaptırcam.
Benim esim almisti kizimda canim:) hemde cokKızlar ßşze bişi sorcam,tecrübeliler özellikle; eşleriniz size doğum hediyesi aldı mı? Alınacak mı öyle ise şimdiden diycem eşime hazırlansın
Kızlar ßşze bişi sorcam,tecrübeliler özellikle; eşleriniz size doğum hediyesi aldı mı? Alınacak mı öyle ise şimdiden diycem eşime hazırlansın
Merhaba güzel annelerr :) biz şimdi dr dan geldik sabırsız kızım iyice aşağıya inmiş zaten hissediyordum dr baya aşağıda dedi yüzünü göremedik artık doğuma görücez inşallah kafa çapını bile çok net ölçemedi. Doktorum sadece bebeğin inmesi değil kasılmalarının da olması lazım doğum için dedi ama ben şimdi telaş yaptım erken gelir mi acaba benm kuzucumm ne der acaba tecrübeli anneler
Bnmki sakindi yorulmustu sanirim yolculuktan sorun yok dediler bnde bilmedigim icin iyi dedim.simdi bnmki sessiz uyuyordum.yumrugu yedim bi anda ya biraz uyuyayim diye kizdim sustu kizim simdi .ses yok
Bende bugün oğlumun kıyafetlerini ütüledim. Kendi geceliklerimi yıkadım. Yarın yerleştiricem hastane çantamızı hazırlıycam. Minik minik baya yordu ama çok eğlenceliydi :) Allah sağ salim zamanında kucagımıza almak nasip etsin hepimizin yavrularını artık
Bence de almalılar aynen bende kolye siparişi verdim ama bakalım alacak mıBence almalilar heleki ilk cocuksa .. ben esime kolye siparisi verdim bakalim alacak mi :)
Bnde de var alinganlik biraz .ama babasida nazlidir :) esime anlattim guluyo bna cekmis diyo.:)En güzel hediyeyi o gün kucağımıza alcaz zaten ama insan 9 ay bebeğini karnunda taşıyan karısınada bi hediye alsın ister :) alsada almasada beklentim yok canım ama isme o karar verdi diye alacak heralde
Bakalım ne zaman gelecek mibnak. Doktor tahmini birşey dedi mi canım. Artık doğsalarda kendilerini kurtarırlar. Ne kadar geç gelse o kadar kar tabi
Oyyy küsermişte. Kim böyle alınfan. Kime benzedi bu çocuk böyle
ohh ellerine sağlık. Bende doğum çantası olarak spor çantası hazırlıycam. Şuan çantam makinada. Bebdğin kıyafetleri geçen gün yıkadım. Ütü yapmadım. onyda haftaya artık
Bnde de var alinganlik biraz .ama babasida nazlidir :) esime anlattim guluyo bna cekmis diyo.:)
Bnde kolye siparisi vermistim .amlatim nasil bisey istedigimi tmmdedi snra gecen gun araba alcz insallh arabayi senin ustune yapariz dogum hediyesi dedi ben sokkKızlar ßşze bişi sorcam,tecrübeliler özellikle; eşleriniz size doğum hediyesi aldı mı? Alınacak mı öyle ise şimdiden diycem eşime hazırlansın
Aynn canim.sagliklica dogsalardi cok merak ediyoruz muzur ,nazli bi cocuk mu olcak :)):) sizinkinin kaçarı yokmuş ikinizde alıngan. Yerim onun nazını ben yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?