- 12 Kasım 2014
- 763
- 526
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.441
Benimde gece uyurken bacağıma kramplar giriyor çok fena ağrısı dün doktor banada ilaç verdi sana hangi ilacı verdi
En güzel hediyeyi o gün kucağımıza alcaz zaten ama insan 9 ay bebeğini karnunda taşıyan karısınada bi hediye alsın ister :) alsada almasada beklentim yok canım ama isme o karar verdi diye alacak heralde
Bakalım ne zaman gelecek mibnak. Doktor tahmini birşey dedi mi canım. Artık doğsalarda kendilerini kurtarırlar. Ne kadar geç gelse o kadar kar tabi
Evet cnm çok şükür artık büyüdüler:)) geçen hafta bir arkadaşım doğum yaptı 34. Haftasında iyiler maşallah evlerindeler 2 gün kuvozde kalmış galiba ama onun biraz minikti bebeği sanıyorum ondan henüz detaylı görüşemedim ama bebeği gayet sağlıklı çok şükür.
Biraz daha dursunlar ama ben 40 ı da beklemek istemiyorum 37-38 gibi gelseler güzel olurrsiparişle olmuyo ama napalım sağlıklı olsunlarr bekleriz artıkk
Dr um tahmini tarih vermedi sanki korkutmak da istemedi beni ama temmuzu beklemeyecek gibi dedi
Birde ben bitirsem derin nefes alıcam odasını kağıt kaptırdık avizesini taktık 10 gündür mobilyayı bekliyorduk ufak tefek sıkıntılar çıktı bugün geldi şimdi montaj yapıyorlar ama birkaç parçası geri gidecek korkuyorum bende daha erken gelicek diye çünkü şimdi her yer her yerde 6 temmuzda benim doğumda kısmetseİnşallah cnm :) gerçi ben kendimi başından beri hazırlıyorum 40ı beklemez diye içime öyle doğuyor hazırlıklarımıda bitirdim oyüzdenn :)
sağlıkla gelsin inşallah güzel bebeklerimiz biz daha nelerr nelerr yaparız onlar için Allahın izniyle
Merhaba güzel annelerr :) biz şimdi dr dan geldik sabırsız kızım iyice aşağıya inmiş zaten hissediyordum dr baya aşağıda dedi yüzünü göremedik artık doğuma görücez inşallah kafa çapını bile çok net ölçemedi. Doktorum sadece bebeğin inmesi değil kasılmalarının da olması lazım doğum için dedi ama ben şimdi telaş yaptım erken gelir mi acaba benm kuzucumm ne der acaba tecrübeli anneler
Doktor a altra hissediyorum hareketlerini dedim enfeksiyonun vardir dedi.tahlilde yok dedkm her zmn cikmiyomus.icmeye cesaret edemedim toz verdi.yanma yok agirlik hissi var.sende varmi enfeksiyon canimBende pazartesi gidicem çok aşagıda hissediyorum hareketleri esnasında alt tarafta yanma basınç hissediyomusun bende oluyorda neden oluyor merak içindeyim
Kızlar ßşze bişi sorcam,tecrübeliler özellikle; eşleriniz size doğum hediyesi aldı mı? Alınacak mı öyle ise şimdiden diycem eşime hazırlansın
Doktor a altra hissediyorum hareketlerini dedim enfeksiyonun vardir dedi.tahlilde yok dedkm her zmn cikmiyomus.icmeye cesaret edemedim toz verdi.yanma yok agirlik hissi var.sende varmi enfeksiyon canim
Bnmde yurudukxe alttan firtlicak gbi hissediyorum oyle agirlik oluyoki.yarin bnmde ko.trolum var olabilirsem o kdr sira varki.bnde 3 lt iciyorum genlde ii yapiosun dedi doktr .baska bisey demedi.Enfeksiyon yok canım yanma derken böyle bebek oraya baskı yaptıgında basınç gibi bi yanma değişik tam tarif edemiyorum pazartesi dicem doktora yinede 3litreyi geçiyor içtiğim su ama tabi bilmiyorum enfeksiyon olabilme ihtimalide vardır tabi
Bnmde yurudukxe alttan firtlicak gbi hissediyorum oyle agirlik oluyoki.yarin bnmde ko.trolum var olabilirsem o kdr sira varki.bnde 3 lt iciyorum genlde ii yapiosun dedi doktr .baska bisey demedi.
Limon büyüklüğünde birşey çıkıyor taş gbi resmen bende eşim korkmasın diye sesimi çıkarmıyorum ama nasıl bir tepki veriyorsam acıdan eşim hemen fırlayıp krem getirip sürüyor öyle geçiyor bir dahakine bende öyle yaptırıyım çok teşekkürler magnezyumun adı ne ben dün aldım ama çantamda öylece duruyor hiç kullanmak istemiyorumBende en başından beri magnezyum kullanmama ragmen sanahları giriyor eşim ayagımı tutup hemen geriye ittiriyor kramp çıkıyor yoksa kendi kendine açılması acı veriyor
Benimde siyah spor çantası şeklinde çantam vardı onu hazırlıycam. Klinikte yapıcam doğumu eve de yakın zaten fazla bişey götürmeyi düşünmüyorum eksik bişey olursa eşim alır gelir :) çok olmuştu ben yıkayalı ama ütüye üşeniyordum bugün bi gayret hallettimohh ellerine sağlık. Bende doğum çantası olarak spor çantası hazırlıycam. Şuan çantam makinada. Bebdğin kıyafetleri geçen gün yıkadım. Ütü yapmadım. onyda haftaya artık
Bugünde bizim evlilik yıldönümümüz dün eşime beni alışveriş merkezine bırak dedim ne yapıcaksın dedi git eve dinlen bende sana hediye almıyım dedim ne sen bana al nede ben sana dedi :) artık alıcak birşey kalmadı çünkü geçen anneler gününde birşey almadı birşey istiyorsan söyle diyor :) saat alıcaktım bende 3. Saati olucak neyse dedim sonra sırf hediye almak için almıyım . Kolye al dedim bana zaten yatırım için doğum hediyesi olarak altın istemiştim onu alıcak birde işte ekstra kolye alacakmış şimdiden söylemiş oldu gerçekten uzun süre birlikte olunca kota doluyor arabayıda 9 ay sonra doğum günümde alıcak :)Bende araba istiyordum eşim aldı istediğimden tabi sonuçta birlikte ödüyoruz ama kendinde varken banada aldı buyuk rahatlıkmış minnoşumla oturmayız artık heryeri rahat gezeriz onun dışında 30haziran evlilik yıldönümümüz bi kolye begenmiştim onu istedim tabi ben ona ne alcam onu bilmiyorum
Limon büyüklüğünde birşey çıkıyor taş gbi resmen bende eşim korkmasın diye sesimi çıkarmıyorum ama nasıl bir tepki veriyorsam acıdan eşim hemen fırlayıp krem getirip sürüyor öyle geçiyor bir dahakine bende öyle yaptırıyım çok teşekkürler magnezyumun adı ne ben dün aldım ama çantamda öylece duruyor hiç kullanmak istemiyorum
Bugünde bizim evlilik yıldönümümüz dün eşime beni alışveriş merkezine bırak dedim ne yapıcaksın dedi git eve dinlen bende sana hediye almıyım dedim ne sen bana al nede ben sana dedi :) artık alıcak birşey kalmadı çünkü geçen anneler gününde birşey almadı birşey istiyorsan söyle diyor :) saat alıcaktım bende 3. Saati olucak neyse dedim sonra sırf hediye almak için almıyım . Kolye al dedim bana zaten yatırım için doğum hediyesi olarak altın istemiştim onu alıcak birde işte ekstra kolye alacakmış şimdiden söylemiş oldu gerçekten uzun süre birlikte olunca kota doluyor arabayıda 9 ay sonra doğum günümde alıcak :)
Bugünde bizim evlilik yıldönümümüz dün eşime beni alışveriş merkezine bırak dedim ne yapıcaksın dedi git eve dinlen bende sana hediye almıyım dedim ne sen bana al nede ben sana dedi :) artık alıcak birşey kalmadı çünkü geçen anneler gününde birşey almadı birşey istiyorsan söyle diyor :) saat alıcaktım bende 3. Saati olucak neyse dedim sonra sırf hediye almak için almıyım . Kolye al dedim bana zaten yatırım için doğum hediyesi olarak altın istemiştim onu alıcak birde işte ekstra kolye alacakmış şimdiden söylemiş oldu gerçekten uzun süre birlikte olunca kota doluyor arabayıda 9 ay sonra doğum günümde alıcak :)
Bende magnezyum mu dedim hayır sadece magnezyum değil dedi kalsiyum çinko d vitamini magnezyummuş osteozinc bugün başlıyım bari . Allah onları başımızdan eksik etmesin doğum sancısı oldumu ne yapıcaklar acaba :)İlk magvital kullandım şimdide magnanorm gibi bişey unuttum adını ama muzda yiyorum internette magnezyum eksikliği degilde kalsiyum magnezyum dengesizliğinden olur yazıyor artık kabullendim eşimde alıştım her sabah ahh deyinde gözü kapalı ayagımı geriye ittiriyor çok komik sabahlarımız artık
Bencede zor değil birde artık gerçekten normal bir günde alınan hediye daha çok mutlu ediyor kendimde onu farkettim.en iyisini düşünmüşsün oda sana bir demet mor çiçek aldımı tamamdır :)Gerçekten alacak hediye kalmıyor anneler gününde bende alma sakın bişey dedim minik minik pastalar almış onlar çok mutlu etmişti beni bizi mutlu etmek kolay bence erkekler kadınlar zor diyor ama hiçte öyle değiliz bence
Evlilik yıldönümünde gs storedan bişey alayım diye düşünüyorum çok mutlu zaten şampiyon oldukları içinarada kaynar aklıma bişey gelmiyor artık
Amin inşallah çok teşekkür ederim en güzel hediye kızımın mobilyası oldu şimdi kuruluyor çok güzel duyguymuş zaten dünde kontrol var bebişimi gördüm dudağını büzmüştü öpücük gönderir gibi görüntüsü aklımdan çıkmıyor birde o çok güxel hediye oldu banaBu arada evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun sağlıkla yavrunuzla aşkla geçireceğiniz birlikte çok güzel yıllarınız olsun
Kıyamam ya çok geçmiş olsun zencefil mide bulantısına birebir tanesini alırsan nohut kadar kesip çiğne çok acı ama iyi geliyo yada çayını iç
Corapsiz gezme canim yani bizim bura erzurum hala kapi pencere kapali ben hirkayla corapla geziyorum. Eger cikarirsam hemen usutuyorum dikkat et sen de ;/
Maşallah sübhanallah allah nazarardan sakınsın tatlı prensesi
Geçmiş olsun canım doktoruna haber verdim mi artık son haftalar bulantı iyi olmayabilir allah korusun
Canım bıraz uzan belki iyi gelir olmazsa bi duş al iyi gelir bende işe yarıyor
hadi hayırlısı canım vakti zamanı gelince alırsın inşallah bebeğini kucağına. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?