2015 Temmuz Anneleri

Benimde gece uyurken bacağıma kramplar giriyor çok fena ağrısı dün doktor banada ilaç verdi sana hangi ilacı verdi

Bende en başından beri magnezyum kullanmama ragmen sanahları giriyor eşim ayagımı tutup hemen geriye ittiriyor kramp çıkıyor yoksa kendi kendine açılması acı veriyor

Birde ben bitirsem derin nefes alıcam odasını kağıt kaptırdık avizesini taktık 10 gündür mobilyayı bekliyorduk ufak tefek sıkıntılar çıktı bugün geldi şimdi montaj yapıyorlar ama birkaç parçası geri gidecek korkuyorum bende daha erken gelicek diye çünkü şimdi her yer her yerde 6 temmuzda benim doğumda kısmetse

Bende pazartesi gidicem çok aşagıda hissediyorum hareketleri esnasında alt tarafta yanma basınç hissediyomusun bende oluyorda neden oluyor merak içindeyim

Bende pazartesi gidicem çok aşagıda hissediyorum hareketleri esnasında alt tarafta yanma basınç hissediyomusun bende oluyorda neden oluyor merak içindeyim
Doktor a altra hissediyorum hareketlerini dedim enfeksiyonun vardir dedi.tahlilde yok dedkm her zmn cikmiyomus.icmeye cesaret edemedim toz verdi.yanma yok agirlik hissi var.sende varmi enfeksiyon canim

Kızlar ßşze bişi sorcam,tecrübeliler özellikle; eşleriniz size doğum hediyesi aldı mı? Alınacak mı öyle ise şimdiden diycem eşime hazırlansın

Bende araba istiyordum eşim aldı istediğimden tabi sonuçta birlikte ödüyoruz ama kendinde varken banada aldı buyuk rahatlıkmış minnoşumla oturmayız artık heryeri rahat gezeriz onun dışında 30haziran evlilik yıldönümümüz bi kolye begenmiştim onu istedim tabi ben ona ne alcam onu bilmiyorum

Doktor a altra hissediyorum hareketlerini dedim enfeksiyonun vardir dedi.tahlilde yok dedkm her zmn cikmiyomus.icmeye cesaret edemedim toz verdi.yanma yok agirlik hissi var.sende varmi enfeksiyon canim

Enfeksiyon yok canım yanma derken böyle bebek oraya baskı yaptıgında basınç gibi bi yanma değişik tam tarif edemiyorum pazartesi dicem doktora yinede 3litreyi geçiyor içtiğim su ama tabi bilmiyorum enfeksiyon olabilme ihtimalide vardır tabi

Bnmde yurudukxe alttan firtlicak gbi hissediyorum oyle agirlik oluyoki.yarin bnmde ko.trolum var olabilirsem o kdr sira varki.bnde 3 lt iciyorum genlde ii yapiosun dedi doktr .baska bisey demedi.

Bnmde yurudukxe alttan firtlicak gbi hissediyorum oyle agirlik oluyoki.yarin bnmde ko.trolum var olabilirsem o kdr sira varki.bnde 3 lt iciyorum genlde ii yapiosun dedi doktr .baska bisey demedi.

Ben geçen ay çok aşagıda hissediyorum normal dedi oda normal deyince çok umursamadım ama bugunlerde ilk başlardaki gibi aşagı kısımda şişlik var bildiğin kafası bence :d

Bende en başından beri magnezyum kullanmama ragmen sanahları giriyor eşim ayagımı tutup hemen geriye ittiriyor kramp çıkıyor yoksa kendi kendine açılması acı veriyor
Limon büyüklüğünde birşey çıkıyor taş gbi resmen bende eşim korkmasın diye sesimi çıkarmıyorum ama nasıl bir tepki veriyorsam acıdan eşim hemen fırlayıp krem getirip sürüyor öyle geçiyor bir dahakine bende öyle yaptırıyım çok teşekkürler magnezyumun adı ne ben dün aldım ama çantamda öylece duruyor hiç kullanmak istemiyorum

ohh ellerine sağlık. Bende doğum çantası olarak spor çantası hazırlıycam. Şuan çantam makinada. Bebdğin kıyafetleri geçen gün yıkadım. Ütü yapmadım. onyda haftaya artık
Benimde siyah spor çantası şeklinde çantam vardı onu hazırlıycam. Klinikte yapıcam doğumu eve de yakın zaten fazla bişey götürmeyi düşünmüyorum eksik bişey olursa eşim alır gelir :) çok olmuştu ben yıkayalı ama ütüye üşeniyordum bugün bi gayret hallettim sana da şimdiden kolay gelsin ellerine sağlık..[/QUOTE]

Benim evde çok yakın hastaneye. Bide beni doğum yapacağım yer yatış esnasında tulum filan herşeyi veriyor. Ben sadecd hastane çıkışı kendime gecelik diş fırçası tarak terlik ve çıkışta giyecek kıyafet koyacağım.

Senin hamilelik günlüğünde bugün bebeğin aşağıya inebikeceği yazıyor :) 2kg üstü sağlıklıysa küvöze girmiyor.

Bugünde bizim evlilik yıldönümümüz dün eşime beni alışveriş merkezine bırak dedim ne yapıcaksın dedi git eve dinlen bende sana hediye almıyım dedim ne sen bana al nede ben sana dedi :) artık alıcak birşey kalmadı çünkü geçen anneler gününde birşey almadı birşey istiyorsan söyle diyor :) saat alıcaktım bende 3. Saati olucak neyse dedim sonra sırf hediye almak için almıyım . Kolye al dedim bana zaten yatırım için doğum hediyesi olarak altın istemiştim onu alıcak birde işte ekstra kolye alacakmış şimdiden söylemiş oldu gerçekten uzun süre birlikte olunca kota doluyor arabayıda 9 ay sonra doğum günümde alıcak :)

İlk magvital kullandım şimdide magnanorm gibi bişey unuttum adını ama muzda yiyorum internette magnezyum eksikliği degilde kalsiyum magnezyum dengesizliğinden olur yazıyor artık kabullendim eşimde alıştım her sabah ahh deyinde gözü kapalı ayagımı geriye ittiriyor çok komik sabahlarımız artık

Gerçekten alacak hediye kalmıyor anneler gününde bende alma sakın bişey dedim minik minik pastalar almış onlar çok mutlu etmişti beni bizi mutlu etmek kolay bence erkekler kadınlar zor diyor ama hiçte öyle değiliz bence

Evlilik yıldönümünde gs storedan bişey alayım diye düşünüyorum çok mutlu zaten şampiyon oldukları için arada kaynar aklıma bişey gelmiyor artık

Bu arada evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun sağlıkla yavrunuzla aşkla geçireceğiniz birlikte çok güzel yıllarınız olsun

Bende magnezyum mu dedim hayır sadece magnezyum değil dedi kalsiyum çinko d vitamini magnezyummuş osteozinc bugün başlıyım bari . Allah onları başımızdan eksik etmesin doğum sancısı oldumu ne yapıcaklar acaba :)

Bencede zor değil birde artık gerçekten normal bir günde alınan hediye daha çok mutlu ediyor kendimde onu farkettim.en iyisini düşünmüşsün oda sana bir demet mor çiçek aldımı tamamdır :)

Bu arada evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun sağlıkla yavrunuzla aşkla geçireceğiniz birlikte çok güzel yıllarınız olsun
Amin inşallah çok teşekkür ederim en güzel hediye kızımın mobilyası oldu şimdi kuruluyor çok güzel duyguymuş zaten dünde kontrol var bebişimi gördüm dudağını büzmüştü öpücük gönderir gibi görüntüsü aklımdan çıkmıyor birde o çok güxel hediye oldu bana

Kıyamam ya çok geçmiş olsun zencefil mide bulantısına birebir tanesini alırsan nohut kadar kesip çiğne çok acı ama iyi geliyo yada çayını iç

Corapsiz gezme canim yani bizim bura erzurum hala kapi pencere kapali ben hirkayla corapla geziyorum. Eger cikarirsam hemen usutuyorum dikkat et sen de ;/

Sagolun kizlar gece cok terledim sabah kalktigimda bir seyim yoktu. Zaten corapsiz gezmiyorum usutmemek icin bende tekirdagdayim ama burasida soguk hala. Pazar günü eşim için kurban kestik disardaydim hep ruzgar carpti galiba. Bugün sapasaglamdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…