2015 Temmuz Anneleri

ıcım rahatladı canım ya sorun yoksa ıyı valla cok yoruldum ya sımdı cıkıcam eve gıdıp yatıcam cok halsız yorgun hıssedıyorum kendımı opuyorum canım kıb
canım nasıl oldun??
Kizlar nette görmüştüm kendim yapabilirmiyim diye denedim kapı süsünü ve yaptım sizce nasıl olmuş mu ?Eki Görüntüle 1547746

canım hepsi çok güzel olmuş güle gğle kullansın bebişin inşallah.. ve bence hiçde az değil baya çok maşallah..

sakin ol canım zaten vakti zamnını allah tayin etmiştir allahın izniyle birdahaki nst de daha belli eder kendini zaten..
bununla geçmiş olsun canım dikkat et kendine.. bu arada kurbanınızı allah kabul etsin inşallah..

Aslında abimler hep değerli takılar aldılar yengemlere de.ben de beyaz altına bayılırım , sade günlük bir bileklik Alcam hep kalsın bileğimde

Bnde kolye siparisi vermistim .amlatim nasil bisey istedigimi tmmdedi snra gecen gun araba alcz insallh arabayi senin ustune yapariz dogum hediyesi dedi ben sokk hic beklemiyordum boyle bisey diceni
Çok iyi demiş valla canım:))benim arabamı tadilat için satmıştık. Bir zaman alamam ama , yok bende günlük bileklik beğenim o zMan alışsın ya, güzel bir adet babacım bile almış, anneciğime,

Kızlar dun bikini bölgemi zar zorda olsa hazır sır ağda bandı ile aldım.hep batıklar yaralar olmuş.birde. Yanma var dışında.jiletle alamıyorum mecbur ağda ile aldım.siz neyapıyorsnuz?

Çok iyi demiş valla canım:))benim arabamı tadilat için satmıştık. Bir zaman alamam ama , yok bende günlük bileklik beğenim o zMan alışsın ya, güzel bir adet babacım bile almış, anneciğime,
Bn hic beklemedigim.tepkiydi.bncede alisip alsnlar .bnm babam.odundur almamis bisey yazik anneme.annmlerde bisey takixaklr ama kvdemlrden umitli degilim bisey almazlar dedesi hevesli bile degil ilk torun halbuki .adamin böcügü ölmüs :)

Kızlar kayınvalidemin sözüdür, erkeğe faLa mütevazi olmayın, değerinizi yükseltin der , hediyeye yok masraf olmasın dşye red etmeyin der, bir
Çiçekte olsa alsın ki,bilinç altına işlensin der,

Bn hic beklemedigim.tepkiydi.bncede alisip alsnlar .bnm babam.odundur almamis bisey yazik anneme.annmlerde bisey takixaklr ama kvdemlrden umitli degilim bisey almazlar dedesi hevesli bile degil ilk torun halbuki .adamin böcügü ölmüs :)

İlahi canim guldurdun beniiii...
Ayni benimkileri anlatmissiiin

Kullan canım çok faydası oluyo, şimdinböyle canım o ağrılara erken doğuma sebep oluyormuş ,doktorum ne verdiysem kullanacaksın diyor

İlahi canim guldurdun beniiii...
Ayni benimkileri anlatmissiiin
Canim valla bnm esimin ailesi ya dusuncesiz yada bilmiyor ayagina takiliyorlr hep bizde adet degil fln modundalrdi dugun zamani da.sanki onlr kiz ewiydi .bebektede bisey beklemiyorum kv yelek.oruyo onu sayar dogum hediyesi diye :)

Kızlar dun bikini bölgemi zar zorda olsa hazır sır ağda bandı ile aldım.hep batıklar yaralar olmuş.birde. Yanma var dışında.jiletle alamıyorum mecbur ağda ile aldım.siz neyapıyorsnuz?

Ben iki gün önce agdaya gittim. Normalde hep kendim ağda bantiyla hallederdim ama göremiyorum ve cok zor oluyo o yüzden kuaförde aldim soluğu 10 dkda temiz

Ben iki gün önce agdaya gittim. Normalde hep kendim ağda bantiyla hallederdim ama göremiyorum ve cok zor oluyo o yüzden kuaförde aldim soluğu 10 dkda temiz
Aynen canım bende ilk aydan beri gidiyör ayda bir ağdama,pırıl pırıl oluyor.azırlıksıZ yakalanmak istemem:))

Canim valla bnm esimin ailesi ya dusuncesiz yada bilmiyor ayagina takiliyorlr hep bizde adet degil fln modundalrdi dugun zamani da.sanki onlr kiz ewiydi .bebektede bisey beklemiyorum kv yelek.oruyo onu sayar dogum hediyesi diye :)
Valla canim bende biseylerini görmedim hic.üzülüyorum bazen amayayapacak birşey yok.çok samimi olmamaya calisiyorum
Sonucta yilda en fazla 3 kere goruyon beni gidiyoz ne bilim insan küçük bi hediye falan alir

Kızlar hastaneden portbebe ile mi anakucağıyla mı çıkarcaz bebişleri? Herkes ayrı bir şey söylüyo

Neydi canım:)) özel değilse, benimkisinde alır yok emininde
Bizim
Cok samimi bir arkadasimiz pirlantaci. onun ustasina kendi tasarladigi bir pirlanta kolye yaptirmis. Dogunca kizim takti bana ve ismine karar vermedigimiz halde seklin icinde "O" harfi vardi sanki bilmis ismi Olivia olacagini:):) severek takiyorum ve her taktigimda kizimin dogdugu gunu hatirliyorum. Birde ugrasmis gunlerce ustayla calismislar emek harcamis tasarim yapmis filan cok hosuma gitmisti.

Kızlar hastaneden portbebe ile mi anakucağıyla mı çıkarcaz bebişleri? Herkes ayrı bir şey söylüyo
Oto koltugu ile cikacaksiniz canim. Baska turlu arabada yasak zaten hemde cok tehlikeli. Bebegi sakin kucaginizda filan arabaya bindirmeyin herzaman oto koltugunda olmali. Yuruyecekseniz istediginiz sekilde cikabilirsiniz.

Oto koltugu ile cikacaksiniz canim. Baska turlu arabada yasak zaten hemde cok tehlikeli. Bebegi sakin kucaginizda filan arabaya bindirmeyin herzaman oto koltugunda olmali. Yuruyecekseniz istediginiz sekilde cikabilirsiniz.
Oto koltuğuna kıyamam ben kıyamam, rahat değil gibi. Türk usulü biri arkada kucağına alır:))

Yok canım kucakta çıkarmam zaten. Biz her iki arabayada aldık bile. O konuda titiziz. Sadece portbebe ile çıkarılıyo falan gibi bir şey okudum. Ondan sordum. Bencede diğeri daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…