- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.461
canım nasıl oldun??ıcım rahatladı canım ya sorun yoksa ıyı valla cok yoruldum ya sımdı cıkıcam eve gıdıp yatıcam cok halsız yorgun hıssedıyorum kendımı opuyorum canım kıb
Kizlar nette görmüştüm kendim yapabilirmiyim diye denedim kapı süsünü ve yaptım sizce nasıl olmuş mu ?Eki Görüntüle 1547746
canım hepsi çok güzel olmuş güle gğle kullansın bebişin inşallah.. ve bence hiçde az değil baya çok maşallah..Ve odamizda geldi yerleştirdik bakin bakalım olmuş mu ? Halimiz ve perdemizde gelince herseyimiz tamamlanmış olcak inşallah..Eki Görüntüle 1547748 Eki Görüntüle 1547749 Eki Görüntüle 1547751 Eki Görüntüle 1547752 Eki Görüntüle 1547753 Eki Görüntüle 1547754 Eki Görüntüle 1547753 Eki Görüntüle 1547755
sakin ol canım zaten vakti zamnını allah tayin etmiştir allahın izniyle birdahaki nst de daha belli eder kendini zaten..Merhaba güzel annelerr :) biz şimdi dr dan geldik sabırsız kızım iyice aşağıya inmiş zaten hissediyordum dr baya aşağıda dedi yüzünü göremedik artık doğuma görücez inşallah kafa çapını bile çok net ölçemedi. Doktorum sadece bebeğin inmesi değil kasılmalarının da olması lazım doğum için dedi ama ben şimdi telaş yaptım erken gelir mi acaba benm kuzucumm ne der acaba tecrübeli anneler
bununla geçmiş olsun canım dikkat et kendine.. bu arada kurbanınızı allah kabul etsin inşallah..Sagolun kizlar gece cok terledim sabah kalktigimda bir seyim yoktu. Zaten corapsiz gezmiyorum usutmemek icin bende tekirdagdayim ama burasida soguk hala. Pazar günü eşim için kurban kestik disardaydim hep ruzgar carpti galiba. Bugün sapasaglamdim :)
Aslında abimler hep değerli takılar aldılar yengemlere de.ben de beyaz altına bayılırım , sade günlük bir bileklik Alcam hep kalsın bileğimdeBende araba istiyordum eşim aldı istediğimden tabi sonuçta birlikte ödüyoruz ama kendinde varken banada aldı buyuk rahatlıkmış minnoşumla oturmayız artık heryeri rahat gezeriz onun dışında 30haziran evlilik yıldönümümüz bi kolye begenmiştim onu istedim tabi ben ona ne alcam onu bilmiyorum
Aslında abimler hep değerli takılar aldılar yengemlere de.ben de beyaz altına bayılırım , sade günlük bir bileklik Alcam hep kalsın bileğimde
Çok iyi demiş valla canım:))benim arabamı tadilat için satmıştık. Bir zaman alamam ama , yok bende günlük bileklik beğenim o zMan alışsın ya, güzel bir adet babacım bile almış, anneciğime,Bnde kolye siparisi vermistim .amlatim nasil bisey istedigimi tmmdedi snra gecen gun araba alcz insallh arabayi senin ustune yapariz dogum hediyesi dedi ben sokkhic beklemiyordum boyle bisey diceni
Bn hic beklemedigim.tepkiydi.bncede alisip alsnlar .bnm babam.odundur almamis bisey yazik anneme.annmlerde bisey takixaklr ama kvdemlrden umitli degilim bisey almazlar dedesi hevesli bile degil ilk torun halbuki .adamin böcügü ölmüs :)Çok iyi demiş valla canım:))benim arabamı tadilat için satmıştık. Bir zaman alamam ama , yok bende günlük bileklik beğenim o zMan alışsın ya, güzel bir adet babacım bile almış, anneciğime,
Kızlar kayınvalidemin sözüdür, erkeğe faLa mütevazi olmayın, değerinizi yükseltin der , hediyeye yok masraf olmasın dşye red etmeyin der, birEn güzel hediyeyi o gün kucağımıza alcaz zaten ama insan 9 ay bebeğini karnunda taşıyan karısınada bi hediye alsın ister :) alsada almasada beklentim yok canım ama isme o karar verdi diye alacak heralde
Bakalım ne zaman gelecek mibnak. Doktor tahmini birşey dedi mi canım. Artık doğsalarda kendilerini kurtarırlar. Ne kadar geç gelse o kadar kar tabi
Oyyy küsermişte. Kim böyle alınfan. Kime benzedi bu çocuk böyle
ohh ellerine sağlık. Bende doğum çantası olarak spor çantası hazırlıycam. Şuan çantam makinada. Bebdğin kıyafetleri geçen gün yıkadım. Ütü yapmadım. onyda haftaya artık
Neydi canım:)) özel değilse, benimkisinde alır yok eminindeBenim esim almisti kizimda canim:) hemde cok
Guzel bir hediyeydi cok anlamli! Bunda da alir herhalde.
Bn hic beklemedigim.tepkiydi.bncede alisip alsnlar .bnm babam.odundur almamis bisey yazik anneme.annmlerde bisey takixaklr ama kvdemlrden umitli degilim bisey almazlar dedesi hevesli bile degil ilk torun halbuki .adamin böcügü ölmüs :)
Kullan canım çok faydası oluyo, şimdinböyle canım o ağrılara erken doğuma sebep oluyormuş ,doktorum ne verdiysem kullanacaksın diyorLimon büyüklüğünde birşey çıkıyor taş gbi resmen bende eşim korkmasın diye sesimi çıkarmıyorum ama nasıl bir tepki veriyorsam acıdan eşim hemen fırlayıp krem getirip sürüyor öyle geçiyor bir dahakine bende öyle yaptırıyım çok teşekkürler magnezyumun adı ne ben dün aldım ama çantamda öylece duruyor hiç kullanmak istemiyorum
Canim valla bnm esimin ailesi ya dusuncesiz yada bilmiyor ayagina takiliyorlr hep bizde adet degil fln modundalrdi dugun zamani da.sanki onlr kiz ewiydi .bebektede bisey beklemiyorum kv yelek.oruyo onu sayar dogum hediyesi diye :)İlahi canim guldurdun beniiii...
Ayni benimkileri anlatmissiiin
Kızlar dun bikini bölgemi zar zorda olsa hazır sır ağda bandı ile aldım.hep batıklar yaralar olmuş.birde. Yanma var dışında.jiletle alamıyorum mecbur ağda ile aldım.siz neyapıyorsnuz?
Aynen canım bende ilk aydan beri gidiyör ayda bir ağdama,pırıl pırıl oluyor.azırlıksıZ yakalanmak istemem:))Ben iki gün önce agdaya gittim. Normalde hep kendim ağda bantiyla hallederdim ama göremiyorum ve cok zor oluyo o yüzden kuaförde aldim soluğu 10 dkda temiz
Valla canim bende biseylerini görmedim hic.üzülüyorum bazen amayayapacak birşey yok.çok samimi olmamaya calisiyorumCanim valla bnm esimin ailesi ya dusuncesiz yada bilmiyor ayagina takiliyorlr hep bizde adet degil fln modundalrdi dugun zamani da.sanki onlr kiz ewiydi .bebektede bisey beklemiyorum kv yelek.oruyo onu sayar dogum hediyesi diye :)
BizimNeydi canım:)) özel değilse, benimkisinde alır yok emininde
Oto koltugu ile cikacaksiniz canim. Baska turlu arabada yasak zaten hemde cok tehlikeli. Bebegi sakin kucaginizda filan arabaya bindirmeyin herzaman oto koltugunda olmali. Yuruyecekseniz istediginiz sekilde cikabilirsiniz.Kızlar hastaneden portbebe ile mi anakucağıyla mı çıkarcaz bebişleri? Herkes ayrı bir şey söylüyo
Kızlar hastaneden portbebe ile mi anakucağıyla mı çıkarcaz bebişleri? Herkes ayrı bir şey söylüyo
Oto koltuğuna kıyamam benOto koltugu ile cikacaksiniz canim. Baska turlu arabada yasak zaten hemde cok tehlikeli. Bebegi sakin kucaginizda filan arabaya bindirmeyin herzaman oto koltugunda olmali. Yuruyecekseniz istediginiz sekilde cikabilirsiniz.
Yok canım kucakta çıkarmam zaten. Biz her iki arabayada aldık bile. O konuda titiziz. Sadece portbebe ile çıkarılıyo falan gibi bir şey okudum. Ondan sordum. Bencede diğeri daha mantıklıOto koltugu ile cikacaksiniz canim. Baska turlu arabada yasak zaten hemde cok tehlikeli. Bebegi sakin kucaginizda filan arabaya bindirmeyin herzaman oto koltugunda olmali. Yuruyecekseniz istediginiz sekilde cikabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?