- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.381
Ay cok.heycnli bn bile senin yerindeymisim heycnlndim :) Allah yardimcn.olsun. canimmEvet canım yarın. Çok heyecanlıyım. Zaman geçmiyo evde.
Sende zor kısmı atlattın artık hergün daha iyiye gidecek inşallah.
Benim göğüs yaralarım oldu Dr mutus diye bir krem verdi organik lansinoh işe yaramazsa onu kullanabilirsin ben çok memnun kaldım tabi bi yandan da garmastan kullandım çok kötüydü benimkilerOnuda yapıyorum bakalım inş yara olmaz
Eveeeeeet@cns_2007 dikkay et canım yaa, gerçi hamilelik bitecek neredeyse kendimizi korumayı ogrenenedik, hala herşeyi yapabilirmişiz gibi geliyor, geçer inş senin ağrılar da rahatlarsın biraz, ev de temizlendi rahat rahat beklersin
Seymasevde ayy oglunla evdesin resmen, Allaah sağlık sıhhat versin inş kolaylıkla atlatın ilk zamanları
cicisko çok heyecanlı yaa, ama bir yandan da herşeyin hazır yaa ne güzel, bizim ne zaman gideceğimiz belli değil sanki herşey birbirine girecekmiş gibi geliyor bana
Aldırayım onuda canım peki yıkamadan emzirebiliyormuyum onu sürünceBenim göğüs yaralarım oldu Dr mutus diye bir krem verdi organik lansinoh işe yaramazsa onu kullanabilirsin ben çok memnun kaldım tabi bi yandan da garmastan kullandım çok kötüydü benimkiler
Sezeryan sonrası normal doğum çok riskli benim doktorumda demişti iç dikişler atar anneyi kaybedebiliriz.Allah korusun sağlıkla kavuş inş ikinci prensesine.Ne güzel iki kızın olacak ben de isterim kızıma kız kardeş bakalım zaman neyi gösterir.Aynen dedigin gibi canim benimde iki hamileligin birbiriyle alakasi yok ama sonlari ayni gidiyor:) benim nirmal sansim yok canim. Hastane riskli buluyor ve kabul etmiyor sezeryan sonrasi normal dogumuama normal dogursam epidural kesin alirdim:):)
Merhaba canım gebişlik ağır gidiyor zor yürüyorum.Çarşamba sabahı yatıyorum hastaneye planlı suni sancı ile doğum yapacağım korkuyorum.Dr 40. haftadan sonra riskli diye böyle karar aldı hiç sancım yokKıızımda normal gelişmişti süreç nişan,su gelmesi ve sancılar yaşamışıtım.Bunda tık yok Rabbim hayırlısını versin.Günaydın kızlar.
@maya2013 kızına geçmiş olsun. Senin ufaklıktasabırsızlanıyor heraldesağlıkla kucaklarsın inş. Hareketlerine dikkat et Bebeğin.
Nasıl gidiyo kızlar gebişlik
Dün sabahtan itibaren korsemi taktım gece yatarken çıkardım resmen dünkü haliyle bugün çok farklı göbeğim sizde takın ihmal etmeyin doğumdan sonra.
Göğüslerim acımaya başladı inş yara olmadan normale döner lansinoh kullanıyorum.
@seboistA hadisende sıraaaaarkamdaydınn
Canım benim dikkat et kendine havalarda değişik sıcak desen değil soğuk desen değil tam üşütme havası.Geçmiş olsun belin düzelir inş hemen.günaydın kızlar. dün pijama bakmaya gittim. yokuş filan çıktım. terledim arabada eşim cam açtı bi ara. belim üşüdü. akşamda yemeğe gittik orasıda açık hava serindei şal al aldım ama alana kadar yine üşüdüm. akşamda eve geldik asansörümüz bozulmuş. 4. kata merdiven çıktım. bide eşim gece cam açmış bende üstümü ve sonuuçç sabah kalktım belim tutulmuş. ıkın deseler değil kuvvetli ıkınmak çişimi zor yapıyorum afedersiniz. kendime çok kızdım. son günler daha dikkatli olmam lazım. umarım çabuk toparlar. işteyim şuan cuma günü son Allahın izniyle.
Ne güzel kardeşlerine kavuşmuşlar değişik duygular yaşarlar.Birbirlerine bağlı kardeş olurlar inşaallah.Benim kız da sürekli karnımın tepesinde kardeşi gelince hiç rahat bırakmayacak belli.He he heeeeay inş en kolay şekilde sizde atlatın canımya
Evet canım üsame koyduk. Oğlum iyi çok şükür ama sıkıntılı Gazlı biraz oda geçer biraz büyüsün. Kızlarım farklı oldu biraz eve geldiğimizde büyük kızım Babasına sarılıp hüngür hüngür ağladı küçüğüde bizi gördükten sonra huysuzlaştı. Bebeği devamlı ellemek istiyorlar ellerini kafasını felan mıncıklamaya çalışıyorlarçocuk nereye düştüm diyodur
Sağol canım amin hepimiz sağ salim kavuşalım yavrularımızahayırlısı olsun canım.sağ salım kucagına alırsın ınşallah...
Sağol canım sizden dua istiyorum.Ay cok.heycnli bn bile senin yerindeymisim heycnlndim :) Allah yardimcn.olsun. canimm
Yıkamadan Emzirebiliyorsun 21tl civarı fiyati zaten üstünde nasıl kullanılacağı yazılmış umarım sende de işe yararAldırayım onuda canım peki yıkamadan emzirebiliyormuyum onu sürünce
Bebek biraz kilolu. Riskler doğum sırasında artıyo diye doktor zorlamayalım istersen dedi ağbim ve eşide doktor onlarda bu şekilde daha sağlıklı dediler bende kabul ettim. Benim için önemli olan bebeğin az riskle sağlıklı doğması. İlla normal doğurcam diye ızdıraba gerek yok diye düşünüyorum. 6. Aya kadar nırmal doğuma kendimi çok şartlamıştım ama sonra sezeryan fikrinede alıştım.Cnm sezeryan olmanın bir sebebi var mı?
HahaaSağol canım sizden dua istiyorum.
Bu arada sıkıntıdan tüm evi yiyip doğumdan önce ki gün 10 kilo alıp tarihe geçicem galiba
ne guzel vallaaBelli olmaz annesi bir anda oluverir her şeyannem türk filmi izlemiş. Tam tv yi kapatı ayağa kalkmış suyu gelmiş beni doğrmuş. Hiç bi şey yoktu ortada diyo.
Bende öyle düşündümHahaaye canim icinde kalcagina disinda kalsin :))
hersey normalse bebekte bir sjkinti yok ise 40+7 ye kadar bekliyorlar canim. gelmezse sezeyan acilmam hic yok olsaydi suni sanci vercekti 2 gunde bir kontrole cagiriyor artik..39+5 te ben varım  Dr ne kadar daha bekliyor? Açılman filan var mı? Kaç günde bir gidiyorsun kontrole?
Aynen ben de öyleyim gece sahurda eşimle yiyorum.Sabah kızımla kahvaltı yapıyorum bu zamana kadar az kilo alan ben senin gibi 10 kilo alacam öyle gidicem doğumaBu arada sıkıntıdan tüm evi yiyip doğumdan önce ki gün 10 kilo alıp tarihe geçicem galiba
Benimki 40+1 e sezeryen yazdı ama bende yarın kontrolde sorun yoksa 1 hafta daha müddet isteyeceği gerçi benimki kanala girmedi hala tepelerde top gibi göbeğim senin indi mi?hersey normalse bebekte bir sjkinti yok ise 40+7 ye kadar bekliyorlar canim. gelmezse sezeyan acilmam hic yok olsaydi suni sanci vercekti 2 gunde bir kontrole cagiriyor artik..
Son 2 haftadır zaten iştahım açık bide ğstüne doğum heycanı binice ohhhh sabahlar olmasınAynen ben de öyleyim gece sahurda eşimle yiyorum.Sabah kızımla kahvaltı yapıyorum bu zamana kadar az kilo alan ben senin gibi 10 kilo alacam öyle gidicem doğuma
Yok canım ben benimkide hala yukarda sağ kaburgam tekme yemekten bi hal oldu. Top gibi göğüsümün altında yatıyo minnoşum.Benimki 40+1 e sezeryen yazdı ama bende yarın kontrolde sorun yoksa 1 hafta daha müddet isteyeceği gerçi benimki kanala girmedi hala tepelerde top gibi göbeğim senin indi mi?
Bende epıdural sezeryan olucam ya ayın 13 ünde yada ayın 14 ünde.bende clexane igne kullanıyorum iğneyi planlı bırakıp olmam lazım o yüzden normal doğumu beklemıcez.normal dogumuda deneyebılırdım ama benim sağlığım acısından risk almak istemedikleri için böyle karar verdik.Allah sağlıkla kucagımız almayı nasıp etsin.kaç kilo tosun bur arada.birde abınlere sorarmısın planlı sezeryan 38+0 da normal mı diye.Bebek biraz kilolu. Riskler doğum sırasında artıyo diye doktor zorlamayalım istersen dedi ağbim ve eşide doktor onlarda bu şekilde daha sağlıklı dediler bende kabul ettim. Benim için önemli olan bebeğin az riskle sağlıklı doğması. İlla normal doğurcam diye ızdıraba gerek yok diye düşünüyorum. 6. Aya kadar nırmal doğuma kendimi çok şartlamıştım ama sonra sezeryan fikrinede alıştım.
Ben de aynıyım sancı falan yok,açılma yok.Günlerimiz yakın ben 2gün öndeyim senden.O yüzden çarşamba günü yatıcam hastaneye suni sancı verecekler.Her bebek farklı oluyor rahimin bebeği beslemesi farklı işte sağlıklı olsun da büyür Allahın izniyleKizlarrr nasilsiniz? Bende hala sanci yada sanciya benzer bir belirti yok. Bu gidişle bi anda suyum boşalacak sonra beni sezeryana alacaklar diye korkuyorum valla. Gece bir arkadasim dogum yapti beklenen 12 temmuzdu. Suyu gelmis hic acilmasi olmamis sezeryana almislar. Ama bebegi minnacik 45 cm 2400 gr çok küçüktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?