- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.401
Benimde pazara gelDiği için pazartesi alacağım o zaman. Benim de Cumartesi randevum vardı aslında dr. Da, o zman vermez demi tam günü doldurmak lazım.
Ay ne iyi etmişsin cevaplayarak benim gibi olanlarla fikir alışverişinde bulunmak iyi oluyorYok canım ben benimkide hala yukarda sağ kaburgam tekme yemekten bi hal oldu. Top gibi göğüsümün altında yatıyo minnoşum.
Ek: aaa bana sırdun sanıp yanıtladımpardon neyse artık
Ben de bana sormussun gibi cevapliyorumAy ne iyi etmişsin cevaplayarak benim gibi olanlarla fikir alışverişinde bulunmak iyi oluyorsenin bebegin kaç kilo? Benimki 39 da 3500 tu
Allaha sukur canim kendi sancimla dogum yaptim aksam 7den 10a kadar normal sanci gulup oynadim 10dan 2ye kadar epey sancim oldu 10cm olunca hemencik dogum yaptim cok sukur :))oooo gerçektenmı.peki doğumun nasıl geçmişti.kolaymı oldu.
Allah yardımcın olsun canım inş çok kolay ve kısa Sürer. Sağlıkla kucaklarsın. Bende önceki bebeğimde 4 ay çektim. Bunda yara yok ama acımaya başladı bakayım olmadı doktoruma sorarım.Merhaba canım gebişlik ağır gidiyor zor yürüyorum.Çarşamba sabahı yatıyorum hastaneye planlı suni sancı ile doğum yapacağım korkuyorum.Dr 40. haftadan sonra riskli diye böyle karar aldı hiç sancım yokKıızımda normal gelişmişti süreç nişan,su gelmesi ve sancılar yaşamışıtım.Bunda tık yok Rabbim hayırlısını versin.
Göğüslerin yara olmaz inşaallah canım çok can acıtıyor.Ben kızımda 4 ay çektim o yaralardan hiçbişey fayda etmemişti en son garmastandan fayda gördüm.
Ne güzel kardeşlerine kavuşmuşlar değişik duygular yaşarlar.Birbirlerine bağlı kardeş olurlar inşaallah.Benim kız da sürekli karnımın tepesinde kardeşi gelince hiç rahat bırakmayacak belli.
Çok geçmiş olsun inşallah bugün doktor sağlıklı olan neyse ona karar verir hamileyken fizik tedavi yapıyorlar ama son zamanlarda yapıyprlar mı onu bilmiyorum çünkü benimde 6 aylıkken bacağım aksıyordu onun için fizik tedavi önerdiler ama ben istemedim sonrada allahtan hemen geçtiBen sezeryan dan ve epiduralden korkuyorumnormal doğuma çok hazırlamıştım kendimi ama sonrası zor olacaksa sezeryan yada epidural olurm bugn görüşcm doktorumla teşekkür ederimm :)
Ay bi de o var normal deyip Tosun olursa doguramamakta söz konusuBen de bana sormussun gibi cevapliyorumbnmki de 37+2 de 3100 tu 39 a kadar cok alirsa nasil doguracam cocuuuumu
Bende cumartesi günü senin gibi heyecanlı olacağım gece nasıl uyuyacağım bilmiyorum . Hergün gece olsada bir an önce uyusam sabah kalksam birgün daha geçmiş olsa diyorum :) çok şükür bugünlere kadar geldik. Benİmde spinal anestezi ile olacak. Saç boyatmanın artık son gün bir zararı yoktur herhalde bende boyatmayı düşünüyorumİnşallah canım Allah hepimize sağlıkla doğum nasip etsin. Bende tecrübelerimi burdan paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Bakalım her şey nasıl olacak
maşallah sizlere canım mus mutlu olun inşallah hep birlikte..Biz iyiyiz inş daha da iyi olucaz alışmaya çalışıyoruz 5 Kişilik ailemize
Ağrım oluyo emzirirken oda normal bikaçgüne geçer. Yanlız Göğüs uçlarım acıyo hafiften. Krem kullanıyorum aslında. Sence yapmam gereken bişey var mı?
Sen ne durumdasın bi belirti tahmin var mı?
Aman dikkat et son günler artık çok geçmiş olsun hepsi üst üste gelmiş. Neyse iznine birşey kalmadı 4 güncük var :)ondan sonra hemen işlerini hallet kendini fazla yormadan çünkü eski enerjin olmuyor ben iyi ki erkenden yapıp bitirmişim diyorum dışarı çıkamıyorum artık hemen yoruluyorum dün avm ye gittik 10 dk yürüyüş 5 dk dinlenme ile 2 buçuk saat geçirerek eve geldik. artık ben demeden eşim gel oturalım diyordu . Bacaklarımda felaket bir ağrı oluyor fazla kilo almadım birde çok kilo alsaydım bacaklarımdaki yükü düşünemiyorumgünaydın kızlar. dün pijama bakmaya gittim. yokuş filan çıktım. terledim arabada eşim cam açtı bi ara. belim üşüdü. akşamda yemeğe gittik orasıda açık hava serindei şal al aldım ama alana kadar yine üşüdüm. akşamda eve geldik asansörümüz bozulmuş. 4. kata merdiven çıktım. bide eşim gece cam açmış bende üstümü ve sonuuçç sabah kalktım belim tutulmuş. ıkın deseler değil kuvvetli ıkınmak çişimi zor yapıyorum afedersiniz. kendime çok kızdım. son günler daha dikkatli olmam lazım. umarım çabuk toparlar. işteyim şuan cuma günü son Allahın izniyle.
Seninki guresci olcak heralde
Benimde komigime gidiyo. Guluyorum :)
Yaziyo demek :) ben hic denk gelmedim de. neyse demekki normal ozaman canim
Büyük kızına üzüldüm acaba ne düşündü :) de ağladı kendini yalnız hissetti herhalde . Küçüklerde öyle tepki gösteriyor işte şiddet eğilimliler :) ama öyle yada böyle çok şükür herşey yolunda ağrılı sızılı günlerde geride kaldı :)He he heeeeay inş en kolay şekilde sizde atlatın canımya
Evet canım üsame koyduk. Oğlum iyi çok şükür ama sıkıntılı Gazlı biraz oda geçer biraz büyüsün. Kızlarım farklı oldu biraz eve geldiğimizde büyük kızım Babasına sarılıp hüngür hüngür ağladı küçüğüde bizi gördükten sonra huysuzlaştı. Bebeği devamlı ellemek istiyorlar ellerini kafasını felan mıncıklamaya çalışıyorlarçocuk nereye düştüm diyodur
Amin canım inşaallah.Allah yardımcımız olsun senin ev baya neşeli olmuştur şimdi:))Allah yardımcın olsun canım inş çok kolay ve kısa Sürer. Sağlıkla kucaklarsın. Bende önceki bebeğimde 4 ay çektim. Bunda yara yok ama acımaya başladı bakayım olmadı doktoruma sorarım.
İnşcanım birbirine bağlı olurlar seninkiler de öyle olur inş.valla tepesinden ayrılmaz benimkiler gibi
Hadi hayırlısı senin bebiş acele ediyor herhalde.Sağlıkla sorunsuz doğum yaparsın inşmaşallah sizlere canım mus mutlu olun inşallah hep birlikte..
1 haftaya gecer acısı inşallah bebek emiyor ağrı yapıyor yara kanama varsa sütündende sürebilirsin..
belirtimi bilmiyorum ama akıntım çoğaldı sümüksü akıyor artık ve kasılmalarım oluyor ara ara sancılarım o kadar hayırlsıı bakalım ne zaman gelecek çarşamba sabah erkenden randevum var
Aynen gecen sali 2.940'ti cumartesi yani 4 gun sonra 3.100 cikti 3.5 olsa yeter ya almasin cok kilo :) tosun istemiyoruz normal hersey normal olsun. Senin ki kac suanAy bi de o var normal deyip Tosun olursa doguramamakta söz konusuanneme onu diyorum bu kilo alıyor durmadan çok zorluk olacak bana diye
canım bende de sancıya dair hiç bşy yok beklemedeyim hala.inşallah bu hafta doğurmak istiyorum artıkKizlarrr nasilsiniz? Bende hala sanci yada sanciya benzer bir belirti yok. Bu gidişle bi anda suyum boşalacak sonra beni sezeryana alacaklar diye korkuyorum valla. Gece bir arkadasim dogum yapti beklenen 12 temmuzdu. Suyu gelmis hic acilmasi olmamis sezeryana almislar. Ama bebegi minnacik 45 cm 2400 gr çok küçüktü
Benimde 2 hafta önce 3100 dü kesin. 4 kilo olurdu diyordum 9 gün önce yine 3100 çıktı 3500 gibi doğacak önce kilolu olmasına seviniyordum ama 3500 gayet ideal kilolu olsa nazar daha fazla değer :) sen bunu neyle besledin diye başlıyacaklardı yok tosun tosun diye sviceklerdi :)Aynen gecen sali 2.940'ti cumartesi yani 4 gun sonra 3.100 cikti 3.5 olsa yeter ya almasin cok kilo :) tosun istemiyoruz normal hersey normal olsun. Senin ki kac suan
Kontrolüm yarın ama 39.haftada 3500tu herhalde 3750 olmuştur şimdi zaten demin Dr aradı hala ggelmiyorsa 2 temmuzda sezeryen dedi dua edin bana gelsin şu 2 günde Aynen gecen sali 2.940'ti cumartesi yani 4 gun sonra 3.100 cikti 3.5 olsa yeter ya almasin cok kilo :) tosun istemiyoruz normal hersey normal olsun. Senin ki kac suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?