2015 Temmuz Anneleri

Canimmm sonunda buldum dogum haberi mesajini Allah anali babali buyutsun, adiyla yasasin ins usame bebisin. Ne guzel normal dogum ile oldu, hemen ayaga kalkabildin. Rabbim bizede nasip etsin ins.
Kilosu boyu iyi masallahhhh

Allah bağışlasın. annesinin yanında mı küvözde miymiş bebek... sancıda günlerce çekmezsin belki son gün olur ve doğuruverirsin belli mi olur canım

eveeett 4 gün kaldı yürümek zorlaştı cidden ya. bende senin gibiyim. hele idrara sıkışınca bacaklarım açık aık yürüyorum. çok rahatsızlık hissi oluyor. ben kilo olarak zayıfım ama eski halime göre 16 kilo aldım. benim bacaklar değişikliği hissediyor.

bende öyle düşünüyorum. çok şükür şu güne geldik off çok bunaldım dediğim 1-2 gün anca olmuştur.

Bebeğim gece 01,30 ile 03,00 arası çok aşırı hareketleniyor.Bu gece eşim diyor ki sağı solu toparlıyor.Kaç aydır orda anıları var vedalaşıyor diyor:))

doğuncada o saatlerde hareketlenmesinde şimdi nasıl olsa uyuyamıyoruz :))

Amin canım inşaallah.Allah yardımcımız olsun senin ev baya neşeli olmuştur şimdi:))

Hadi hayırlısı senin bebiş acele ediyor herhalde.Sağlıkla sorunsuz doğum yaparsın inş
şeymadan sonra bişey diyemiyorum canım kaç hafta sancı çekti 40na günler kala doğum yaptı hayırlısı kızım 38 haftalıkken geldi bakalım bu ne zaman

Slm kizlar bu gun bebisimiz 3700 dunyaya geldi suni sanci ile devaminievde yazarim kordonu kisa diye cok ugrastik
Canim gozun aydin senindeee senin bebisinde kilosu iyiyms masallah. Allah anali babali buyutsun ins,

Gec okudum mesajlarinizi k.bakmayin
Baska dogum yapan var mi bilemiyorum. Biz kalanlar bakalim ne zaman olacak :))))

Benimde Ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kalbinde parlama gözükmüştü. Iki doktorumda tek başına bişi ifade etmediğini korkmasam gerektiğini belirtmişti. Başka sıkıntı yoksa korkmayın bence

Harikasın canım ya böyle bilgileri okumak bile rahatlatıp mutlu ediyor beni

Aynen benimde toplasan en fazla 2 gün olmuştur. O zamanda dışardaydım zaten

Ya bende korse almak istiyorum ama hiç bilmediğim bişey nerde satılır mesela ve kaç beden alıcam

Merhaba kızlar hepinize hayırlı haftalar olsunnn. Karnım sürekli taş gibi bu sizde de var mı?
benim de genelde taş gibi, alanları iyice azaldı çocukların heralde ondan oluyo diyorum
Ya bende korse almak istiyorum ama hiç bilmediğim bişey nerde satılır mesela ve kaç beden alıcam
burada şu 2 sitede alanlar oldu diye biliyorum ben de sipariş vereceğim
http://www.tutkuicgiyim.com/MI-GOGSU-ACIK-BAYAN-SILIP-KORSE-TEN-M,PR-8179995.html

http://www.corapicgiyim.com/emay-2023-dikissiz-gogsu-acik-slip-korse

bu şekilde olana rahat oluyor dedi arkadaşlar ama tabi tek karın bölgesini saranlar da var yine sitede. bir de hamilelik öncesi bedeninizin bir ustunu alın diyorlar genelde birkaç hafta sonra da bir küçüğüne geçmek gerekiyormuş. ben s giyiyordum, korseyi ilk etapta m alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…