- 11 Kasım 2014
- 923
- 545
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.421
Canimmm sonunda buldum dogum haberi mesajiniCanlarım m m kusura bakmayın çok zor yorgun 2 gün geçirdim sonunda üsamemi kucakladım bugün 16:20 de Doğdu ama çok zorlu bi süreçti benim için. Normal doğurdum rahmim çok yorgun ve kaslarım çok Güçsüz olduğu için suni sancılara vucüdum cevapsız kaldı. Allahım hepinize çok kolay doğum nasip etsin. Şimdi çok iyiyim bebeğim benimle koklamaya doyamıyorum
Kilosu 3.850 boyu 55 cm (ablasına çekmiş) 2 dikişim var çıkarken oğlum accık yurttırdı onlarda 2 dikişle tutturuldu.
Aklıma bunlar geliyo. Birde size tavsiyem lütfen kendinize bakın sağlığınıza sporunuza dikkat edin bu doğumda kendi sağlımla Yaşadığım imtihan sadece kendimi ihmal etmem bunu çıkardım.
Siz siz olun normalden vazgeçmeyin bak yeni doğurdum kaç saat geçti üzerinden ama kendim lavoboya gidiyorum bebeğimi alıp emziriyorum. Sütüm iyi mememi tutuyo. Aklıma gelenler bunlar sormak istediğinizi cevaplarım.
Hepiniz sormuşsunuz ama ben yeni gördüm yeni kendime geldim çok seviyorum sizleri vefakâr arkadaşlarım
Kizlarrr nasilsiniz? Bende hala sanci yada sanciya benzer bir belirti yok. Bu gidişle bi anda suyum boşalacak sonra beni sezeryana alacaklar diye korkuyorum valla. Gece bir arkadasim dogum yapti beklenen 12 temmuzdu. Suyu gelmis hic acilmasi olmamis sezeryana almislar. Ama bebegi minnacik 45 cm 2400 gr çok küçüktü
Aman dikkat et son günler artık çok geçmiş olsun hepsi üst üste gelmiş. Neyse iznine birşey kalmadı 4 güncük var :)ondan sonra hemen işlerini hallet kendini fazla yormadan çünkü eski enerjin olmuyor ben iyi ki erkenden yapıp bitirmişim diyorum dışarı çıkamıyorum artık hemen yoruluyorum dün avm ye gittik 10 dk yürüyüş 5 dk dinlenme ile 2 buçuk saat geçirerek eve geldik. artık ben demeden eşim gel oturalım diyordu . Bacaklarımda felaket bir ağrı oluyor fazla kilo almadım birde çok kilo alsaydım bacaklarımdaki yükü düşünemiyorum
Ramazanın hürmetine allah bizimde yüzümüzü güldürdü havalar o kadar güzel serin ki yağmur yağıyor kaç gündür sıcak olsa işimiz gerçekten çok daha zordu . Zaten nefes darlığı sorunu var bu bebişlerin aşağı ineceği yok iyice nefesssiz kalırdık.
Bebeğim gece 01,30 ile 03,00 arası çok aşırı hareketleniyor.Bu gece eşim diyor ki sağı solu toparlıyor.Kaç aydır orda anıları var vedalaşıyor diyor:))
şeymadan sonra bişey diyemiyorum canım kaç hafta sancı çekti 40na günler kala doğum yaptı hayırlısı kızım 38 haftalıkken geldi bakalım bu ne zamanAmin canım inşaallah.Allah yardımcımız olsun senin ev baya neşeli olmuştur şimdi:))
Hadi hayırlısı senin bebiş acele ediyor herhalde.Sağlıkla sorunsuz doğum yaparsın inş
Merhaba kızlar hepinize hayırlı haftalar olsunnn. Karnım sürekli taş gibi bu sizde de var mı?
Canim gozun aydin senindeeeSlm kizlar bu gun bebisimiz 3700 dunyaya geldi suni sanci ile devaminievde yazarim kordonu kisa diye cok ugrastik
Aynen ben de o yüzden güvenemiyorum kendime :))evde dvd izlerken bile habire durdurmam gerekiyor :))Aynı durumdayız sinemaya gitmeyi benimde canım çok istiyo ama gel gör ki yarım saatte bir tuvaletim geliyo ondan gidemiyorum
O sesler bende de geliyor :)çok doğru bir tespit olmuş arada kırt kırt diye seslerde geliyor eğilemiyorum eskisi gibi ayaklarınımı dayıyor napıyor hiç birşeye izin yok :))
Benimde Ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kalbinde parlama gözükmüştü. Iki doktorumda tek başına bişi ifade etmediğini korkmasam gerektiğini belirtmişti. Başka sıkıntı yoksa korkmayın bencegunaydin herkese epeydir yazamadim yine.4 temmuza gun verdi doktorum.yani cumartesi dogum nasipse.ikinci dogumum bu.kizimda spinal oldum ben ama dogum aninda tansiyon yukselmesi yuzunden yari uyuttular beni.simdi doktorum yine israrla spinal diyo.genel anestezide bebege narkoz gecer diyo.ama ben ilk defadogum yapmayacagim icin ve o ameliyathane psikolojini bildigim icin cok korkuyorum.
birde belki hatirlayanlar vardir bebegimin kalbinde parlama vardi yani leke ondan dolayi tedirginim.of bilmiyorum korkuyorum korkuyorum korkuyorum...
Doguranlara rabbim saglila buyutmek nasip etsin.benim gibi bekleyenlerede rabbim yardim etsin sag salim kucagimiza almak nasip etsin.
Harikasın canım ya böyle bilgileri okumak bile rahatlatıp mutlu ediyor beniKizlar hastane cantaniza bebek icin agiz silme mendili mutlaka koyun cok lazim oluyo.
Ayrica philips avent gogus kalkanini bosuna almisim, memeleri fuze gibi gosterdigi yetmiyomus gibi bi de silikon kismi sikistirdi meme basini orada bi beyazlik olusuyodu cikardim.
Sut pompasi alacaksaniz da hastanedeki elektrikliler manuele gore epey iyi hemen gelmeyen sut icin manuel pompa resmen hamallik, cok yorucu. Alacaksaniz paraya kiyip elektrikli alin derim.
Gerci calismayan anneler almasa da olur bebegi surekli emzirme firsatlari olacak cunku.
Sut olmasi icin simdiden kayisi hosafi, uzum , karpuz ve kavun yiyin. Uzum ve kayisi hosafi mucizevi sekilde artiriyor, denenmistir :)
Kavun karpuzu bugun duydum deneyecegim.
Benim de öyle canımMerhaba kızlar hepinize hayırlı haftalar olsunnn. Karnım sürekli taş gibi bu sizde de var mı?
Aynen benimde toplasan en fazla 2 gün olmuştur. O zamanda dışardaydım zatenAllah bağışlasın. annesinin yanında mı küvözde miymiş bebek... sancıda günlerce çekmezsin belki son gün olur ve doğuruverirsin belli mi olur canım
eveeett 4 gün kaldıyürümek zorlaştı cidden ya. bende senin gibiyim. hele idrara sıkışınca bacaklarım açık aık yürüyorum. çok rahatsızlık hissi oluyor. ben kilo olarak zayıfım ama eski halime göre 16 kilo aldım. benim bacaklar değişikliği hissediyor.
Bencede hisseder ister istemez bacaklar ince kuvvetsiz bu kadın ne yaptı diyordur şimdi neresine 16 kilo aldı
bende öyle düşünüyorum. çok şükür şu güne geldik off çok bunaldım dediğim 1-2 gün anca olmuştur.
çok komik oluyor ama yaa ben gülüyorum eşim bakıyor noluyoruz felan diye :))O sesler bende de geliyor :)
Ya bende korse almak istiyorum ama hiç bilmediğim bişey nerde satılır mesela ve kaç beden alıcamGünaydın kızlar.
@maya2013 kızına geçmiş olsun. Senin ufaklıktasabırsızlanıyor heraldesağlıkla kucaklarsın inş. Hareketlerine dikkat et Bebeğin.
Nasıl gidiyo kızlar gebişlik
Dün sabahtan itibaren korsemi taktım gece yatarken çıkardım resmen dünkü haliyle bugün çok farklı göbeğim sizde takın ihmal etmeyin doğumdan sonra.
Göğüslerim acımaya başladı inş yara olmadan normale döner lansinoh kullanıyorum.
@seboistA hadisende sıraaaaarkamdaydınn
Internet'ten sipariş verebileceğimiz bi adres var mı artık evden çıkabileceğimi sanmıyorumBunun aynısı
Eczaneden mi kiValla canım belli bi marka değil eşim almış piyasadan heralde sormuş lohusayken diye. Kadın vermiş dur foto bulayım sana yada benimkini çekerim
benim de genelde taş gibi, alanları iyice azaldı çocukların heralde ondan oluyo diyorumMerhaba kızlar hepinize hayırlı haftalar olsunnn. Karnım sürekli taş gibi bu sizde de var mı?
burada şu 2 sitede alanlar oldu diye biliyorum ben de sipariş vereceğimYa bende korse almak istiyorum ama hiç bilmediğim bişey nerde satılır mesela ve kaç beden alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?