2015 Temmuz Anneleri

ben de Çarşamba sabah 7:30da yatacakmışım heyecandan midem bulanıyor nasıl rahatlasam şaşırdım benim bir de ilk doğum olacak acaba ne kadar sürer yatış sonrası sezeryana almaları ve herşeyin bitmesi rahatlayıp bebişimle odama geçmem

Benim çarşamba kontrolum var bakalim o zamana kadar gelmezse ne diyecek merakla bekliyorum :)

canım bende de sancıya dair hiç bşy yok beklemedeyim hala.inşallah bu hafta doğurmak istiyorum artık çünkü artık çok zorlanıyorum.hayırlısı olsun inşallah hepimiz için..

Amin insallah hayirlisiyla kucagimiza alırız bebislerimizi :) bende çok zorlanıyorum tamam artık gel diyorum son hafta beklemene gerek yok kızım diyorum ama dinlemiyor beni :)

Yok canim kuvozde degil yaninda. Bide doktor istanbuldaymis biz tekirdagdayiz gece doğuma o gelmemis baska doktor dogum yaptirmis. Hafta sonuna gelmesinin zararlari ins. Hafta ici dogum yaparim ve mesai saatlerinde olur

Ya bende korse almak istiyorum ama hiç bilmediğim bişey nerde satılır mesela ve kaç beden alıcam
Internet'ten sipariş verebileceğimiz bi adres var mı artık evden çıkabileceğimi sanmıyorum

Kizlar maya2013 daha önce şu sitenin adresini vermisti. Hamile kalmadan önceki bedenin bir beden büyüğünü alin zayifladiktam sonra bir küçük bedene gecib demisti.
http://www.corapicgiyim.com/emay-2023-dikissiz-gogsu-acik-slip-korse

çok komik oluyor ama yaa ben gülüyorum eşim bakıyor noluyoruz felan diye :))
Bende şaşıp kalıyorum acaba ne yapıyorda bu ses geliyor diye merak ediyorum :) şimdi hareketleri biraz daha sakin ama 3 4 gün önce çok tuhaf hareketler yapıyordu çok şiddetli eşim lan lan ne oluyor diye bağırıyordu :) ben alışık olduğum için normal geliyor geçen arkadaşımda elini karnıma koyduğu zaman harektliydi gözleri doldu bir tuhaf oldu:)

Sakin ol cnm, dua et bol bol. Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin inş. Benim 1 saat sürmüş ama seninki kısa sürer sanırım. Çünkü aynı anda miyomumu da almışlar. Uzun kalmışım o yüzden biraz. Ama çıkıp odana geçip birde bebişini getirdiklerinde tarif edemeyeceğin bir duyguya bürünüyorsun. Benim bebegim mi bu dediğimi hatırlıyorum

çocuklar alışana kadar bıraz sürecek galiba bakalım benim kız napıcak şimdi kardeşim diye sevmekten karnımdan ayrılmıyor o zaman tepesinden inmez kesin:))
canım hiç sancım olmuyor.anlamıyorum bu kadar acıklık nasıl oldu.cumartesi gittik kontrole 4 cm acıklık var.ama sancı yok.bu hafta ıcınde gelir diyor.
benimde il gebeliğimde sancım yoktu ama 3 cm açılmam olmuştu
Bende doğurmak istiyoom bendeeeee
az kalmış artık canım hayırlsııyla alırsın inşallah bebişini kucağına
belli olmaz canım kafası aşşağıda sonuçta heran kanala girebilir hakkında hayırlı olan olsun inşallah canım
hangisinden alacaksın canım hiç bilemiyorumki ne kadar iner karnın aslında Seymasevde ye sormak gerekiyor sonuçta yeni doğum yaptı daha iyi bilir
Sağol canım sizden dua istiyorum.
Bu arada sıkıntıdan tüm evi yiyip doğumdan önce ki gün 10 kilo alıp tarihe geçicem galiba
ye canım ye doğuma girmeden miğden bayram etsin ac kalcaksın souçta doğum yapana kadar :)
hayırlsıı olsun hakkında canım
Birde bizim bugün kırkımız çıktı inş
maşallah sübhanallah size canım :) ne çabuk geçti zaman hiç anlamadım

Canım ben zaten 3. Aydan sonra her ay kendim boyadım. Doktorum boyayabilirsin bilimsel ispatı yok dedi bana. Fakat amonyaksız boya kullandım. Bitkisel ağırlıklı tercih ettim marketlerdeki boyalardan değil. Bir de 20 dk falan bekleyip yıkadım. Sırf beyazlarım gitsin diye. Son 3 aydır da sırf ön kısmına beyazların görünen kısmına sürdüm. Bugün tüm boyucam artık. Bir şey olsa ünlülerin bebeklerine olurdu allah korusun. En tehlikelisi röfleymiş en çok kimyasal içeren ece erken falan simsiyah saçlı kadın sapsarı gezdi tüm hamileliğinde. Kurallarına uyduğun sürece boyanabilir tabi ki.

Zaten yemek yapmadım akşam dışarda yicez artık fenalaşana kadar yerim akşam hahahah

Ben o tosunlarin gidisini isiririmmmmmm

Ay ne iyi etmişsin cevaplayarak benim gibi olanlarla fikir alışverişinde bulunmak iyi oluyor senin bebegin kaç kilo? Benimki 39 da 3500 tu
Benim ki 36 da 3500 dü azcık tombiş. son gittiğimizde söylemedi dr ama her hafta yaklaşık 150-200 gr alıyomuş. 40. Haftada 4 e yakın olur demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…