- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.441
MasaallahBirde bizim bugün kırkımız çıktı inş
maşallaaah barekallaaah, kocaman oldu senin kızBirde bizim bugün kırkımız çıktı inş
ben de Çarşamba sabah 7:30da yatacakmışım heyecandan midem bulanıyor nasıl rahatlasam şaşırdım benim bir de ilk doğum olacak acaba ne kadar sürer yatış sonrası sezeryana almaları ve herşeyin bitmesi rahatlayıp bebişimle odama geçmemİyi geceler arkadaşlar.Son iki günüm kaldı çarşamba sabah 7 de yatıcam hastaneye bugüne kadar sakindim bugün korkular,endişeler almaya başladı beni.Kıızımda ne güzel nişanım geldi peşine suyum geldi sancılar başladı öyle gittim hastaneye.Şimdi oğlumda hiç sancı yok,gelmekte istemiyor suni sancı verecekler ya o zamanda sıkıntı olursa diye neler geçiyor aklımdan sizlerden dua bekliyorum.Allah hepimize sağlıklı kolay doğumlar versin..
Ben de aynıyım sancı falan yok,açılma yok.Günlerimiz yakın ben 2gün öndeyim senden.O yüzden çarşamba günü yatıcam hastaneye suni sancı verecekler.Her bebek farklı oluyor rahimin bebeği beslemesi farklı işte sağlıklı olsun da büyür Allahın izniyle
canım bende de sancıya dair hiç bşy yok beklemedeyim hala.inşallah bu hafta doğurmak istiyorum artıkçünkü artık çok zorlanıyorum.hayırlısı olsun inşallah hepimiz için..
Allah bağışlasın. annesinin yanında mı küvözde miymiş bebek... sancıda günlerce çekmezsin belki son gün olur ve doğuruverirsin belli mi olur canım
eveeett 4 gün kaldıyürümek zorlaştı cidden ya. bende senin gibiyim. hele idrara sıkışınca bacaklarım açık aık yürüyorum. çok rahatsızlık hissi oluyor. ben kilo olarak zayıfım ama eski halime göre 16 kilo aldım. benim bacaklar değişikliği hissediyor.
bende öyle düşünüyorum. çok şükür şu güne geldik off çok bunaldım dediğim 1-2 gün anca olmuştur.
Internet'ten sipariş verebileceğimiz bi adres var mı artık evden çıkabileceğimi sanmıyorum
Ya bende korse almak istiyorum ama hiç bilmediğim bişey nerde satılır mesela ve kaç beden alıcam
Internet'ten sipariş verebileceğimiz bi adres var mı artık evden çıkabileceğimi sanmıyorum
Bende şaşıp kalıyorum acaba ne yapıyorda bu ses geliyor diye merak ediyorum :) şimdi hareketleri biraz daha sakin ama 3 4 gün önce çok tuhaf hareketler yapıyordu çok şiddetli eşim lan lan ne oluyor diye bağırıyordu :) ben alışık olduğum için normal geliyor geçen arkadaşımda elini karnıma koyduğu zaman harektliydi gözleri doldu bir tuhaf oldu:)çok komik oluyor ama yaa ben gülüyorum eşim bakıyor noluyoruz felan diye :))
Bilmiyorum ki cnm çabuk mu geçtimaşallaaah barekallaaah, kocaman oldu senin kızdoğan büyüyor derler ya oyle işte, tabi sana da boyle cabuk geçti mi bilmem
bir de kanaman ne kadar surdu canim bitti mi??
Oh maşallah bebiş nasılBirde bizim bugün kırkımız çıktı inş
Sakin ol cnm, dua et bol bol. Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin inş. Benim 1 saat sürmüş ama seninki kısa sürer sanırım. Çünkü aynı anda miyomumu da almışlar. Uzun kalmışım o yüzden biraz. Ama çıkıp odana geçip birde bebişini getirdiklerinde tarif edemeyeceğin bir duyguya bürünüyorsun. Benim bebegim mi bu dediğimi hatırlıyorumben de Çarşamba sabah 7:30da yatacakmışım heyecandan midem bulanıyor nasıl rahatlasam şaşırdım benim bir de ilk doğum olacak acaba ne kadar sürer yatış sonrası sezeryana almaları ve herşeyin bitmesi rahatlayıp bebişimle odama geçmem
Şükür cnm, idare ediyoruz inş. Büyümeye çalışıyoruz.Oh maşallah bebiş nasıl
Ben korsemi çok kullanamadım. Hem sıcaklardan, hemde sezeryan terinden mahvoluyordum. Kullanmak lazımmış ama. Kocaman oldu göbişim :-(Kizlar maya2013 daha önce şu sitenin adresini vermisti. Hamile kalmadan önceki bedenin bir beden büyüğünü alin zayifladiktam sonra bir küçük bedene gecib demisti.
http://www.corapicgiyim.com/emay-2023-dikissiz-gogsu-acik-slip-korse
Valla gun sayiyoruz gecmek bilmiyor gunlergünaydın herkeze...nasılsınız bugün.
Ben korsemi çok kullanamadım. Hem sıcaklardan, hemde sezeryan terinden mahvoluyordum. Kullanmak lazımmış ama. Kocaman oldu göbişim :-(
çocuklar alışana kadar bıraz sürecek galiba bakalım benim kız napıcak şimdi kardeşim diye sevmekten karnımdan ayrılmıyor o zaman tepesinden inmez kesin:))He he heeeeay inş en kolay şekilde sizde atlatın canımya
Evet canım üsame koyduk. Oğlum iyi çok şükür ama sıkıntılı Gazlı biraz oda geçer biraz büyüsün. Kızlarım farklı oldu biraz eve geldiğimizde büyük kızım Babasına sarılıp hüngür hüngür ağladı küçüğüde bizi gördükten sonra huysuzlaştı. Bebeği devamlı ellemek istiyorlar ellerini kafasını felan mıncıklamaya çalışıyorlarçocuk nereye düştüm diyodur
benimde il gebeliğimde sancım yoktu ama 3 cm açılmam olmuştucanım hiç sancım olmuyor.anlamıyorum bu kadar acıklık nasıl oldu.cumartesi gittik kontrole 4 cm acıklık var.ama sancı yok.bu hafta ıcınde gelir diyor.
az kalmış artık canım hayırlsııyla alırsın inşallah bebişini kucağınaBende doğurmak istiyoom bendeeeee
belli olmaz canım kafası aşşağıda sonuçta heran kanala girebilir hakkında hayırlı olan olsun inşallah canımGünaydın kızzzlaaar:)) doğuran yok dimii pek takip edemedim
Annem geldi , bizde de artık son hazırlıklar var. Kızımın odasını düzenliyoruz.
Biberonlarını, emziklerini kaynattık. Neyse ki erime falan bişey olmadı :))
Yalnız kızım gittikçe yukarı çıkıo sanki . Mide yanmalarım arttı akşamları. Sürekli hareket halinde. Baş aşağı pozisyonda ama başı bi sağda bi solda oynuo. Sanırım kanala girse oynatamaz artık başını dimi ?
Çarşamba kontrolüm var ve 39. Haftaya giricem. Kanala girdiğini sanmıyorum. Kendimi hep normale adapte etmiştim. Eğer doktor kanala girmemiş bu saatten sonra girmezsezaryen yapalım derse çok üzülürüm
hangisinden alacaksın canım hiç bilemiyorumki ne kadar iner karnın aslındaKızlar şimdi korse siparişi vericem ama kararsız kaldım korse için ölçüler vermişler
S beden 70-80
M beden 80-90
Şu an karın çevremi ölçtüm 100cm
S almakmı mantıklı doğumdan sonra ne kadarı iniyor karnımızın acaba
ye canım ye doğuma girmeden miğden bayram etsin ac kalcaksın souçta doğum yapana kadar :)Sağol canım sizden dua istiyorum.
Bu arada sıkıntıdan tüm evi yiyip doğumdan önce ki gün 10 kilo alıp tarihe geçicem galiba
hayırlsıı olsun hakkında canımKizlarrr nasilsiniz? Bende hala sanci yada sanciya benzer bir belirti yok. Bu gidişle bi anda suyum boşalacak sonra beni sezeryana alacaklar diye korkuyorum valla. Gece bir arkadasim dogum yapti beklenen 12 temmuzdu. Suyu gelmis hic acilmasi olmamis sezeryana almislar. Ama bebegi minnacik 45 cm 2400 gr çok küçüktü
maşallah sübhanallah size canım :) ne çabuk geçti zaman hiç anlamadımBirde bizim bugün kırkımız çıktı inş
benim indi ama cikmiyorBenimki 40+1 e sezeryen yazdı ama bende yarın kontrolde sorun yoksa 1 hafta daha müddet isteyeceği gerçi benimki kanala girmedi hala tepelerde top gibi göbeğim senin indi mi?
Canım ben zaten 3. Aydan sonra her ay kendim boyadım. Doktorum boyayabilirsin bilimsel ispatı yok dedi bana. Fakat amonyaksız boya kullandım. Bitkisel ağırlıklı tercih ettim marketlerdeki boyalardan değil. Bir de 20 dk falan bekleyip yıkadım. Sırf beyazlarım gitsin diye. Son 3 aydır da sırf ön kısmına beyazların görünen kısmına sürdüm. Bugün tüm boyucam artık. Bir şey olsa ünlülerin bebeklerine olurdu allah korusun. En tehlikelisi röfleymiş en çok kimyasal içeren ece erken falan simsiyah saçlı kadın sapsarı gezdi tüm hamileliğinde. Kurallarına uyduğun sürece boyanabilir tabi ki.Bende cumartesi günü senin gibi heyecanlı olacağım gece nasıl uyuyacağım bilmiyorum . Hergün gece olsada bir an önce uyusam sabah kalksam birgün daha geçmiş olsa diyorum :) çok şükür bugünlere kadar geldik. Benİmde spinal anestezi ile olacak. Saç boyatmanın artık son gün bir zararı yoktur herhalde bende boyatmayı düşünüyorum
Zaten yemek yapmadım akşam dışarda yicez artık fenalaşana kadar yerim akşam hahahahçocuklar alışana kadar bıraz sürecek galiba bakalım benim kız napıcak şimdi kardeşim diye sevmekten karnımdan ayrılmıyor o zaman tepesinden inmez kesin:))
benimde il gebeliğimde sancım yoktu ama 3 cm açılmam olmuştu
az kalmış artık canım hayırlsııyla alırsın inşallah bebişini kucağına
belli olmaz canım kafası aşşağıda sonuçta heran kanala girebilir hakkında hayırlı olan olsun inşallah canım
hangisinden alacaksın canım hiç bilemiyorumki ne kadar iner karnın aslındaSeymasevde ye sormak gerekiyor sonuçta yeni doğum yaptı daha iyi bilir
ye canım ye doğuma girmeden miğden bayram etsin ac kalcaksın souçta doğum yapana kadar :)
hayırlsıı olsun hakkında canım
maşallah sübhanallah size canım :) ne çabuk geçti zaman hiç anlamadım
Ben o tosunlarin gidisini isiririmmmmmmBenimde 2 hafta önce 3100 dü kesin. 4 kilo olurdu diyordum 9 gün önce yine 3100 çıktı 3500 gibi doğacak önce kilolu olmasına seviniyordum ama 3500 gayet ideal kilolu olsa nazar daha fazla değer :) sen bunu neyle besledin diye başlıyacaklardı yok tosun tosun diye sviceklerdi :)
Benim ki 36 da 3500 düAy ne iyi etmişsin cevaplayarak benim gibi olanlarla fikir alışverişinde bulunmak iyi oluyorsenin bebegin kaç kilo? Benimki 39 da 3500 tu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?