2015 Temmuz Anneleri

Seninki kanala girdi mi canım? Doktorun ne diyor? Benim sıkıntım kanala girmedi sezeryan olursa diye..
kanala basimi dayamis ama henuz girmedi malesef . zaten sen onu dert etmr sanci geldigi zaman son dakika dahi girebilir kanala ama artk benim nrmal dogm sansm kalmadi sezeryan olcam sanrm

Bizde kontroden geldik pazartesi 9 da hastaneye yatış 11 de spinal anestezi ile doğum inşallah bizim minik 2 haftadır 100 gram almış anlamadım neden öyle olduğunu

Merhaba kızlar. Nst çatı muayenesi falan olduk bugün. Çatı muayenesinde kendimi o çatalda çok kastım ve canım yandı saniyelik Bişey ama bilmeyince korkup kasıyor insan Bebeğimin hareketleri ciddi derecede azalmıştı nst te de uyuyor çıktı söyledim ultrasondan açıp dinledi kalbini falan. Rahatladım iyi dedi. 3250 grm olmuş kızım. Herşey normal her an gelebilir dedi. Ben sezeryan dese diye gözünün içine baktım ama maalesef sancılarımı ödememi mi falan gördü doğum moduna iyice girmiş vücudun diyor sadece. Bu doktor yeni bilemiyorum ödemim çok fazla ve Bişey demiyor. Iyice panik Yaptım artık kendi doktorumu nasıl özledim

Ruhum daraliyo bugun hayrdr insallh.kardesimin.urtikeri vardi kroniklesmis demis doktr onada uzuldum bisey olck.diye.komsu geliyo 10 hftalik hamile kadin.tuttrmus bnmki erkk hareket ediyo.aglmk istiyomus kiz cocugunda degil erkkte olurmus maltos maltos konusuyo.ayy icim.bunaldi valla

Az kalmis canim.Allah yarximcin.olsun.doktor bisey dedimi az almis kilo fln diye
Birşey demedi normal diyor yanılma payı da var ama aşağıda düşebilir doğumda 2 hafta öncesine kadar her hafta 300 gr alıyordu şimdi 2 haftada sadece 100 gr alınca ister istemez kendimi sorgulamaya başladım besleyemiyorum diye bende toplam 6 buçuk kilo almışım

Saglikliysa cnm sknti yoksa dogduktan snra alir kilo zaten.bi ark.dedide tamidigi gebelik zehitrlnmesi.olmus 3.5kg dogmus bebek.2900e dusmus.o yuzden.tek.saglikli.olsun.Allah buyuktr

Çok geçmiş olsun .10 haftalık bebeği iyi hissediyormuş valla tebrikler

One demek ya ne degisik insanlar var takma kafana bosver! Kardesine de Allah sifa versin biz mi cok hassasiz bilmiyorum son gunler herseyi kafamiza takiyoruz ne yazikki

One demek ya ne degisik insanlar var takma kafana bosver! Kardesine de Allah sifa versin biz mi cok hassasiz bilmiyorum son gunler herseyi kafamiza takiyoruz ne yazikki
Amin cnm.i.sallh gecer de kurtulur ne illet hastalik iki senedr cekiyo bakalim.gecsede oda kurtulsa

Uyumuyosun cnm ben epidural olucam, hem hazırlık aşamaları nasıl olacak ilk olunca birde merakta var,ne diyelim hayırlısı olsun mecburuz artık başa gelen çekilecek her şey kuzucuklarımız için:)
Canım merak etme, kardeşim epidural sezaryen oldu herşey 1 saat içinde bitti, bebek zaten yarım saatte geldi odaya.. merak etme hazırlığı falan da sıkıntılı değil çok.. sadece sen sakin ol yeter.. ben çok yakından kardeşimin doğumundaydım mayıs ayında oradan biliyorum, gözümüzde büyüdüğü kadar değil..

Teşekkürler canım, inşAllah hepimiz için hayırlı doğumlar olur,sağlıcakla alırız meleklerimizi kucağımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…