- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.701
Ay hadi çok kolay bişekilde geçsin doğum Sürecin ve sonrası inş kucağına al sağlıklaKızlar ben doğuma gidiyorumm dua edin bize öpüyorum hepinizi çokk
kanala basimi dayamis ama henuz girmedi malesef . zaten sen onu dert etmr sanci geldigi zaman son dakika dahi girebilir kanala ama artk benim nrmal dogm sansm kalmadi sezeryan olcam sanrmSeninki kanala girdi mi canım? Doktorun ne diyor? Benim sıkıntım kanala girmedi sezeryan olursa diye..
Tabi cnm orasi.oyle :)Ayy bizim gobeklerimiz faha guzel :))
Ayyyy valla artık hergün biri kavuşacak çok heycanluVar var petito dğuma gitti :))) nişanı gelmiş
Az kalmis canim.Allah yarximcin.olsun.doktor bisey dedimi az almis kilo fln diyeBizde kontroden geldik pazartesi 9 da hastaneye yatış 11 de spinal anestezi ile doğum inşallah bizim minik 2 haftadır 100 gram almış anlamadım neden öyle olduğunu
Birşey demedi normal diyor yanılma payı da var ama aşağıda düşebilir doğumda 2 hafta öncesine kadar her hafta 300 gr alıyordu şimdi 2 haftada sadece 100 gr alınca ister istemez kendimi sorgulamaya başladım besleyemiyorum diye bende toplam 6 buçuk kilo almışımAz kalmis canim.Allah yarximcin.olsun.doktor bisey dedimi az almis kilo fln diye
Saglikliysa cnm sknti yoksa dogduktan snra alir kilo zaten.bi ark.dedide tamidigi gebelik zehitrlnmesi.olmus 3.5kg dogmus bebek.2900e dusmus.o yuzden.tek.saglikli.olsun.Allah buyuktrBirşey demedi normal diyor yanılma payı da var ama aşağıda düşebilir doğumda 2 hafta öncesine kadar her hafta 300 gr alıyordu şimdi 2 haftada sadece 100 gr alınca ister istemez kendimi sorgulamaya başladım besleyemiyorum diye bende toplam 6 buçuk kilo almışım
Çok geçmiş olsun .10 haftalık bebeği iyi hissediyormuş valla tebriklerRuhum daraliyo bugun hayrdr insallh.kardesimin.urtikeri vardi kroniklesmis demis doktr onada uzuldum bisey olck.diye.komsu geliyo 10 hftalik hamile kadin.tuttrmus bnmki erkk hareket ediyo.aglmk istiyomus kiz cocugunda degil erkkte olurmus maltos maltos konusuyo.ayy icim.bunaldi valla
One demek ya ne degisik insanlar var takma kafana bosver! Kardesine de Allah sifa versin biz mi cok hassasiz bilmiyorum son gunler herseyi kafamiza takiyoruz ne yazikkiRuhum daraliyo bugun hayrdr insallh.kardesimin.urtikeri vardi kroniklesmis demis doktr onada uzuldum bisey olck.diye.komsu geliyo 10 hftalik hamile kadin.tuttrmus bnmki erkk hareket ediyo.aglmk istiyomus kiz cocugunda degil erkkte olurmus maltos maltos konusuyo.ayy icim.bunaldi valla
Aynen sağlıklı olsunda önemli değil. İşte insan vicdan yapıyor yemedim besleyemedim diye hyırlısı olsunSaglikliysa cnm sknti yoksa dogduktan snra alir kilo zaten.bi ark.dedide tamidigi gebelik zehitrlnmesi.olmus 3.5kg dogmus bebek.2900e dusmus.o yuzden.tek.saglikli.olsun.Allah buyuktr
Yalan ya 10 haftalik bebek hissedilir mi Allah askina.. benimkide erkek ben 20. Haftadan sonra hissettimÇok geçmiş olsun .10 haftalık bebeği iyi hissediyormuş valla tebrikler
Yalan ya 10 haftalik bebek hissedilir mi Allah askina.. benimkide erkek ben 20. Haftadan sonra hissettim
Sagol cnm insallh gecer ya uzuluyorum..biraz bna komsu salliyo gbi geldide bilmiyorum.erkk bebek erkn canlanir kesin erkk diyo dolaniyo .Çok geçmiş olsun .10 haftalık bebeği iyi hissediyormuş valla tebrikler
Amin cnm.i.sallh gecer de kurtulur ne illet hastalik iki senedr cekiyo bakalim.gecsede oda kurtulsaOne demek ya ne degisik insanlar var takma kafana bosver! Kardesine de Allah sifa versin biz mi cok hassasiz bilmiyorum son gunler herseyi kafamiza takiyoruz ne yazikki
Salliyo cnm bi oglu.bi kizi var bida oglam.olcak diyo valla seytan diyo ins.kizi olur :)Yalan ya 10 haftalik bebek hissedilir mi Allah askina.. benimkide erkek ben 20. Haftadan sonra hissettim
Canım merak etme, kardeşim epidural sezaryen oldu herşey 1 saat içinde bitti, bebek zaten yarım saatte geldi odaya.. merak etme hazırlığı falan da sıkıntılı değil çok.. sadece sen sakin ol yeter.. ben çok yakından kardeşimin doğumundaydım mayıs ayında oradan biliyorum, gözümüzde büyüdüğü kadar değil..Uyumuyosun cnm ben epidural olucam, hem hazırlık aşamaları nasıl olacak ilk olunca birde merakta var,ne diyelim hayırlısı olsun mecburuz artık başa gelen çekilecek her şey kuzucuklarımız için:)
Canım merak etme, kardeşim epidural sezaryen oldu herşey 1 saat içinde bitti, bebek zaten yarım saatte geldi odaya.. merak etme hazırlığı falan da sıkıntılı değil çok.. sadece sen sakin ol yeter.. ben çok yakından kardeşimin doğumundaydım mayıs ayında oradan biliyorum, gözümüzde büyüdüğü kadar değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?