2015 Temmuz Anneleri

Normal canım o bende de aynısı oldu doktor olacak demisti zaten

Valla cumayi bekleyemedi :) olsun daha güzel cumaya kadar stres olurdun. Hayirlisiyla al bebegini kucagina :) aanki bi ben doguramamisim gibi geliyo neden ama yaa
Yok canim bak ben varim sakin ol sadece bir hafta kalmis bana bak 21gun var teselli bul :))

Benim gibi normal dogum yapacak ve bundan deli gibi korkan var mi :) oturup agliyorum nasil yapacam diye :/ sabahlara kadar adet sancisiyla kivraniyorum geciyo sonra o kadar strestteyim ki Rabbim hep guzel ruyalar gosteriyo bana oglumu emziriyordum yine cok guzeldi

Bn de hem cok istiyorum hemde dedigin gbi kotku oluyo norml sanirim sonucta ilk defa dogurcz :) bn gene kabuslr kabuslr kizimi kaciriyolrdi hemde teyzemin ogullari tobe yarabbim :)

Sag saglim kurtulun ikinizde guzelce kucagina al minigini :)

Seninde hiç sancın falan yok sanırım bende aynı durumdayım doktor cuma çatıya bakcak ve bebek kanala inmemişse en fazla 40+5 gün bekleriz dedi. Sezeryan da olabilirmiş

Yok canım hiç sancım yok, NST'ye 3 kere girdim ilkinde çok hafif sancı vardı ikincisinde hiçbirşey yoktu geçen hafta 2 tane sancı çıktı ama onlarda 70 civarlarında yani kayda değer birşey değil... Benim çatı muayenem oldu 2 hafta önce, çatı doğuma müsait bebeğin başı yerleşmiş demişti doktor.
Benim doktorum 40 tan sonra bekleme taraftarı hiç değil aslında, ama ben istiyorum diye en fazla 40+2 ye kadar beklerim dedi, önce belki bir suni sancı dener ama olmazsa sezeryan...
Paşa paşa kendi keyfiyle gelmesi için son 1 hafta yani :)

Ne güzel çatı müsait miş inşallah bu bir hafta içinde gelir senin oğluşun kendi rızasıyla

Canım eahat bırak düşüncelerini korkma vucudumuz beynimiz ne derse ona odaklıyor korku beraberinde acıyı getiriyor hiçbir kasımız çalışırkdn acı oluşmuyır rahimde kaslardan oluşuyor sen böyle korkarsan her kasılman agrı içinde olur pozitif şeyler oku ben 2tane doğal doğumla işgili kitap okudum ikisindede çok guzel doğum hikayeleri var zaten bak burda bile ne kadar kolay normal yapanlar var doğs bize böyle bir güç verdiyse bi engelimiz yoksa inş hepimiz normal doğururuz

Ne güzel çatı müsait miş inşallah bu bir hafta içinde gelir senin oğluşun kendi rızasıyla

İnşallah cnm yaaa, seninkide benimkide... Yarın 39+0 oluyoruz... Ne garip şey, başlarda kanama olmasın diye korkuyla gidiyordum tuvalete şimdi keşke olsa diye gidiyorum =) 3 hafta öncesine kadar aman doğmasın, beklesin diye dua ediyorduk, şimdi eh artık gelsin yani diye =)

Heheee bende haziran 26 dan sonra gelir diyordum hiiiç öyle olmuyor İnşallah seninki çok bekletmez cnmmm
Insallh canimm.Cati muayenesini 15. Temmuzda olcmya onu baz aliyorum ona gore belli.olir nasil olcak :) hayirlisi insallh saglikli gelsinler.ama bnm kemiklerim dayanmiyo wc ye giderkn agrim.oluyi hayrlisi insallh

Aynen bende başlarda şu yüksek lisansım bitsin aman çantası hazır olsun gelmesin diyodum şimdi yürüyüşlerde alt tarafda baskı oldukça karnım sertleştikçe sevinçten gülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…