- 29 Kasım 2010
- 1.269
- 244
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.661
Yok canim bak ben varim sakin ol sadece bir hafta kalmis bana bak 21gun var teselli bul :))Normal canım o bende de aynısı oldu doktor olacak demisti zaten
Valla cumayi bekleyemedi :) olsun daha güzel cumaya kadar stres olurdun. Hayirlisiyla al bebegini kucagina :) aanki bi ben doguramamisim gibi geliyo neden ama yaa
Evet biz dogurmayanlar daha cok destek olucaz birbrimizeBurası gittikçe tenhalaşıcak şimdi yaaa
Bn de hem cok istiyorum hemde dedigin gbi kotku oluyo norml sanirim sonucta ilk defa dogurcz :) bn gene kabuslr kabuslr kizimi kaciriyolrdi hemde teyzemin ogullari tobe yarabbim :)Benim gibi normal dogum yapacak ve bundan deli gibi korkan var mi :) oturup agliyorum nasil yapacam diye :/ sabahlara kadar adet sancisiyla kivraniyorum geciyo sonra o kadar strestteyim ki Rabbim hep guzel ruyalar gosteriyo bana oglumu emziriyordum yine cok guzeldi
Sag saglim kurtulun ikinizde guzelce kucagina al minigini :)Yine bi hastane odasindan selamlar herkese....ilk 3 aylikken yatmistim buraya kanamadan dolayi,sonra 6 aylıkken apandistten suphelenmislerdi..cok sukur bugunlere geldik.3 ayda 1 yatiyorum insallah bidahaki 9.aya olur demistim oyle oldu sukur...bugün 16.00dan sonra ameliyatim.spinal düşünüyorum ama hala emin degilim .kan sulandirici igneyi 12 saat once kesmemi yeterli goruyorlar burda epidural ya da spinal icin.hakkimizda hayirlisi hepimizin.dua edin lutfen canlarim.arada yazdiklarinizi okuyorum ama alintilamaya vakit olmuyo ,aklimdasiniz..hepinizi seviyorum
Seninde hiç sancın falan yok sanırım bende aynı durumdayım doktor cuma çatıya bakcak ve bebek kanala inmemişse en fazla 40+5 gün bekleriz dedi. Sezeryan da olabilirmişGüzel haberlerini bekliyoruz =)
Ahahhahah :) ya ben cok kotkuyorum valla deli gibiyim yazik bana yaaa ofBn de hem cok istiyorum hemde dedigin gbi kotku oluyo norml sanirim sonucta ilk defa dogurcz :) bn gene kabuslr kabuslr kizimi kaciriyolrdi hemde teyzemin ogullari tobe yarabbim :)
Korkma diyemiyorum ko bnde de tuhf heyecn.korku bi bi 7÷2=3.5 durumlarim var:).bacalrimi birlestremiyorum bira gobekli amcalr gbi.oldum ayrik ayrik oturuyorum :))Ahahhahah :) ya ben cok kotkuyorum valla deli gibiyim yazik bana yaaa of
Seninde hiç sancın falan yok sanırım bende aynı durumdayım doktor cuma çatıya bakcak ve bebek kanala inmemişse en fazla 40+5 gün bekleriz dedi. Sezeryan da olabilirmiş
Bn aranizda sanirim en son dogurucam :) temmuz 15den snra bekliyorum bakalim gelirse :))Ben varim birdeyekruye bizim dogurmaya niyetimiz yok :)
Ne güzel çatı müsait miş inşallah bu bir hafta içinde gelir senin oğluşun kendi rızasıylaYok canım hiç sancım yok, NST'ye 3 kere girdim ilkinde çok hafif sancı vardı ikincisinde hiçbirşey yoktu geçen hafta 2 tane sancı çıktı ama onlarda 70 civarlarında yani kayda değer birşey değil... Benim çatı muayenem oldu 2 hafta önce, çatı doğuma müsait bebeğin başı yerleşmiş demişti doktor.
Benim doktorum 40 tan sonra bekleme taraftarı hiç değil aslında, ama ben istiyorum diye en fazla 40+2 ye kadar beklerim dedi, önce belki bir suni sancı dener ama olmazsa sezeryan...
Paşa paşa kendi keyfiyle gelmesi için son 1 hafta yani :)
Benim gibi normal dogum yapacak ve bundan deli gibi korkan var mi :) oturup agliyorum nasil yapacam diye :/ sabahlara kadar adet sancisiyla kivraniyorum geciyo sonra o kadar strestteyim ki Rabbim hep guzel ruyalar gosteriyo bana oglumu emziriyordum yine cok guzeldi
Bn aranizda sanirim en son dogurucam :) temmuz 15den snra bekliyorum bakalim gelirse :))
Ay bilmiyorum kiÇokmu içeriye doğru giriyor doktorlar neden kanama oluyor acaba her muayene olanda bende bu perşembe olucam
Ne güzel çatı müsait miş inşallah bu bir hafta içinde gelir senin oğluşun kendi rızasıyla
Insallh canimm.Cati muayenesini 15. Temmuzda olcmya onu baz aliyorum ona gore belli.olir nasil olcak :) hayirlisi insallh saglikli gelsinler.ama bnm kemiklerim dayanmiyo wc ye giderkn agrim.oluyi hayrlisi insallhHeheee bende haziran 26 dan sonra gelir diyordum hiiiç öyle olmuyorİnşallah seninki çok bekletmez cnmmm
İnşallah cnm yaaa, seninkide benimkide... Yarın 39+0 oluyoruz... Ne garip şey, başlarda kanama olmasın diye korkuyla gidiyordum tuvalete şimdi keşke olsa diye gidiyorum =) 3 hafta öncesine kadar aman doğmasın, beklesin diye dua ediyorduk, şimdi eh artık gelsin yani diye =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?