- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.741
Ah canim nasil
Mutluyum anlatamam en sonunda ates dustu dun aksam sabahta aciktim diye uyandi atlattik sanirim:) ben bittim o ayri:) yarin sezeryan degil mi senin? Saglikla mutlulukla bebisleri kucagina al canim. Iki kat mutluluk seni bekliyor ne guzel:):)
Yalan ya 10 haftalik bebek hissedilir mi Allah askina.. benimkide erkek ben 20. Haftadan sonra hissettim
Sagol cnm insallh gecer ya uzuluyorum..biraz bna komsu salliyo gbi geldide bilmiyorum.erkk bebek erkn canlanir kesin erkk diyo dolaniyo .
Bn de hem cok istiyorum hemde dedigin gbi kotku oluyo norml sanirim sonucta ilk defa dogurcz :) bn gene kabuslr kabuslr kizimi kaciriyolrdi hemde teyzemin ogullari tobe yarabbim :)
bana miyomu doğumda alamayız sonra alacağız dedi epidural olacak İnşallah bakalım hayırlısı dua ediyorum bolca siz de edin lütfen :))Hepimiz için ediyorum ya burda bildiğin hamiş kardeşler gibi olduk :) <3<3Sakin ol cnm, dua et bol bol. Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin inş. Benim 1 saat sürmüş ama seninki kısa sürer sanırım. Çünkü aynı anda miyomumu da almışlar. Uzun kalmışım o yüzden biraz. Ama çıkıp odana geçip birde bebişini getirdiklerinde tarif edemeyeceğin bir duyguya bürünüyorsun. Benim bebegim mi bu dediğimi hatırlıyorum
canım ne yaptın atlattın İnşallah sayfalarda bulamadım sabahtan beri aklım sende İnşallah sen de bebiş de çooookk iyisinizdir.korseye ben internette baktım sezeryandan sonra en erken 4. gün tercihen 9. gün takın diyordu.çok merak ediyorum ya ne kadar sürecek ne kadar zaman sonra yürüyeceğiz tekrar vs. :))@pinhan16 canım sezeryandan hemen sonra korse yütakılmıyo değil mi? 3 gün sonra mı takılacak?
Hayırlısı İnşallah canım umarım çok kolay bir doğum yaparsın da beklediğin her anı unutturacak kadar sevinirsinkızlar ne guzel gununuz bellı.offff normalı bekledıkce bende stres oldum ıyıce.bazen vazmıgecsem dıyorum...
Yok canim bi erkk bi kizi var 40 yadinda nerdeyse bnle kndini kiyasliyo anneme diyomus senin.kiz agliyomu bnm cok ahliyasim var ama erkkte aglrmis insn ne alaka bnde cok agliyodum sinirim bozuluyo oto b..ka ama bnmkiz dedim :))Bende öyle birşey duydum ama saçma gelmişti banada ilk bebeği mi yoksa kızları mı var erkek doğurucam diye havalarda uçuyor
Bnada oyle geliyo ama snra yaparim diyorum hayrlidi artik .ikinsak iki seferde firtlar insallh :)Bende çok korkuyorum normalden ama sezeryani da istemiyorum.normal doğumu beceremezmisim gibi geliyo
Ah canim nasil
Mutluyum anlatamam en sonunda ates dustu dun aksam sabahta aciktim diye uyandi atlattik sanirim:) ben bittim o ayri:) yarin sezeryan degil mi senin? Saglikla mutlulukla bebisleri kucagina al canim. Iki kat mutluluk seni bekliyor ne guzel:):)
Cnm gecmis olsun.yakin zamnda bmm dayimin.gelini dogum yapti sezeryan.oldu yuksek.tansiyon.yizunden onu biliyorum.hatta onu.ki 8 aylikken.alinmis mecburi dusurememisler.senin az kalmis Allahin.izniyle insallh skntsz atlatrsinKizlar iki fundur tansiyonum ilac kullanmama ragmen 14 9....doktora geldik odemin cok dedi... İlaci 4 e cikardi ben normal dogum istiyorum ama tansiyonum dan dolayi riske atmayacagini soyledi doktorum bi hafta daha bekleyelim sonra durumuna gore sezeryanla aliiriz dedi var mi boyle tansiyon dan dolayi normal dogum yapamayan bu saatten sonrada doktor degistirmek istemiyorumm
ben kizimi spinal yaptim ama hic antibiyotik almadim.Var. ben ve ikra yaptirdik ama ikimizde yurtdisindayiz ve burada rutin. Yalniz sezeryan olacaklar zaten her ne kosul olursa olsun antibiyotik aliyor o yuzden onlar test yaptirsa yada yaptirmasa farketmiyor. Yalniz doktorum bana idrar yolu enfeksiyonu gecirdigim icin hamilelikte bir kere bile gecirsem ve sonra test sonucum negatif gelmesine ragmen norma dogursaydimda antibiyotik verilecegini soyledi. Sizde doktorlariniza sorun cunku bebege gecen ve zarar veren bir bakteri.
Ben 25. Haftada anca hissettim ya :)Sagol cnm insallh gecer ya uzuluyorum..biraz bna komsu salliyo gbi geldide bilmiyorum.erkk bebek erkn canlanir kesin erkk diyo dolaniyo .
Valla bnde hatra burda diyodum hissetmiyorum ne zmn.hissetcm dye :)Ben 25. Haftada anca hissettim ya :)
Canım inan ben bu kızı takip etmekten yoruldum :)) sabahtan yine sakindi , şimdi delirio içeridebizim doktorda geçen hafta hareketten zor ölçü aldı. Çok hareketli oluo normal mi dediğimde de canım sen acile hareketsizdiye korkup gelmedin mi , bırak hareketli olsun diye cevabı yapıştırdı
Bazen diyorum hareket azaldı acaba kanala mı girdi diye. Sonra kıpır kıpır oynamaya başlıo :) gerçi kanala girmekle hareketlerin azalmasının alakası yokmuş sanırım. Umarım minikleri kanala sokarız da normal doğumlarımızı gerçekleştiririz
Ah canim nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?