2015 Temmuz Anneleri

Canım çok geçmiş olsun. Neyse ki minik ablasının iyileşmesini bekledi :)) senin de gözün arkada kalmadı. Bundan sonrası umarım kolay geçer. Maşallah sana ne dirayetlisin. Ben çoktaaan ağlayıp sızlamaya başlamıştım. Soğukkanlılıkla atlattın burdan gördüğüm kadarıyla :))

Yalan ya 10 haftalik bebek hissedilir mi Allah askina.. benimkide erkek ben 20. Haftadan sonra hissettim

Sagol cnm insallh gecer ya uzuluyorum..biraz bna komsu salliyo gbi geldide bilmiyorum.erkk bebek erkn canlanir kesin erkk diyo dolaniyo .

Bende öyle birşey duydum ama saçma gelmişti banada ilk bebeği mi yoksa kızları mı var erkek doğurucam diye havalarda uçuyor

bana miyomu doğumda alamayız sonra alacağız dedi epidural olacak İnşallah bakalım hayırlısı dua ediyorum bolca siz de edin lütfen :))Hepimiz için ediyorum ya burda bildiğin hamiş kardeşler gibi olduk :) <3<3

@pinhan16 canım sezeryandan hemen sonra korse yütakılmıyo değil mi? 3 gün sonra mı takılacak?
canım ne yaptın atlattın İnşallah sayfalarda bulamadım sabahtan beri aklım sende İnşallah sen de bebiş de çooookk iyisinizdir.korseye ben internette baktım sezeryandan sonra en erken 4. gün tercihen 9. gün takın diyordu.çok merak ediyorum ya ne kadar sürecek ne kadar zaman sonra yürüyeceğiz tekrar vs. :))

Bende öyle birşey duydum ama saçma gelmişti banada ilk bebeği mi yoksa kızları mı var erkek doğurucam diye havalarda uçuyor
Yok canim bi erkk bi kizi var 40 yadinda nerdeyse bnle kndini kiyasliyo anneme diyomus senin.kiz agliyomu bnm cok ahliyasim var ama erkkte aglrmis insn ne alaka bnde cok agliyodum sinirim bozuluyo oto b..ka ama bnmkiz dedim :))

Kizlar iki fundur tansiyonum ilac kullanmama ragmen 14 9....doktora geldik odemin cok dedi... İlaci 4 e cikardi ben normal dogum istiyorum ama tansiyonum dan dolayi riske atmayacagini soyledi doktorum bi hafta daha bekleyelim sonra durumuna gore sezeryanla aliiriz dedi var mi boyle tansiyon dan dolayi normal dogum yapamayan bu saatten sonrada doktor degistirmek istemiyorumm

Canim senin ayagin ne oldu

Nasilsiniz kizlar.artik eskisi gibi takip edemiyorum.@seymasevde den baska doguran oldu mu ? Dogurun da artik bebislerimizden konusalim

Cnm gecmis olsun.yakin zamnda bmm dayimin.gelini dogum yapti sezeryan.oldu yuksek.tansiyon.yizunden onu biliyorum.hatta onu.ki 8 aylikken.alinmis mecburi dusurememisler.senin az kalmis Allahin.izniyle insallh skntsz atlatrsin

ben kizimi spinal yaptim ama hic antibiyotik almadim.

Aynen cnm hareketli olmaları iyi olduklarının işareti bir yerde =) Bırakalım hareketli olsunlar... Kanala girmek tam olarak ne demek bilmiyorum ama benim bildiğim sadece baş giriyor vücudun geri kalanı değil, e bunlarda zaten popo-sırt-ayak üçlüsüyle hareket ediyolar içerde o yüzden kanala girseler bile hareket devam eder gibi
Bu gidişle doğum anında bile ayaklarla tekmelicek bunlar bizi

Gözün aydın canım =)

Kizlar iyice kasarlandim ben:) sancilarim tuttu buyuk bir kahverengi mukus geldi ben arabaya atladim kizimi hayvanat bahcesine getirdim:):) insallah veterinerler dogurtmazlar beni hayvanat bahcesinde , hahahahaaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…