2015 Temmuz Anneleri

Insallh canimm.Cati muayenesini 15. Temmuzda olcmya onu baz aliyorum ona gore belli.olir nasil olcak :) hayirlisi insallh saglikli gelsinler.ama bnm kemiklerim dayanmiyo wc ye giderkn agrim.oluyi hayrlisi insallh

Hayırlısı olur inşallah. En önemlisi o zaten =) Benim çatı muayenesi sonrası da kanama olmadı çooook hafif bir pembelik geldi gün içinde ama o da 3-4 saat sürdü... Burda okudum bazılarının ertesi gün bile devam etmiş...

Aynen bende başlarda şu yüksek lisansım bitsin aman çantası hazır olsun gelmesin diyodum şimdi yürüyüşlerde alt tarafda baskı oldukça karnım sertleştikçe sevinçten gülüyorum

Evet evet bir de onlar var =) Dur çantayı hazırlayayım dur şunu da alayım fln derken şimdi artık herşey hazır bir kendisi eksik =)

canım gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün inş:) doğuranları duydukça heyecan başladı bizdede hayırlısı inş

Sağlıkla doğsun inşallah

Çokmu içeriye doğru giriyor doktorlar neden kanama oluyor acaba her muayene olanda bende bu perşembe olucam
Bende hiç bir şey olmadı kontrolden sonra.

Çokmu içeriye doğru giriyor doktorlar neden kanama oluyor acaba her muayene olanda bende bu perşembe olucam
korkulacak bişey değil canım bende çok korktum ve utandım kasıldım o yüzden ağrıdı aşırı bir agrı değil ama o gün az hissettirdi kendini bende kanama olmadı kendini sıkma bişey olmaz

Kuzlar penye aldım ama bide bundan alayım diyorum aranızda alan varmı bu emzirme sütyeninden

Eklentiler

• image.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 97
Insallah oyle olur ama psikolojik olarak kendimi hazirlayamiyorum o sureci nasil yonetecegimi dusunuyorum surekli. Hep diyorum belki benim dogumum cok kolay gececek diye zaten bedenim de buna hazirlaniyor iki gundur adet agrisi cekiyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun korkuyorum ama sonucta olacak bitecek :)

Benim dün biraz sancım oldu aşağı indi gibi hissettim, 2 saat kadar sürdü gece doğuma gideriz diye hayal ediyordum. Geçti sonra. Bugün tık yok. iyice stres oldum doğsun artık. Yoksa sezeryana karar verecek Dr.

Ya sezeryanda uyuyosun uyaniyosun o an hersey bitmis oluyor belki sonrasi sıkıntı ama olsun :) tam bana gore yani hem herkesin dogumu sezeryani da bir degil bol bol dinlenince cok rahat geciyormus..

Uyumuyosun cnm ben epidural olucam, hem hazırlık aşamaları nasıl olacak ilk olunca birde merakta var,ne diyelim hayırlısı olsun mecburuz artık başa gelen çekilecek her şey kuzucuklarımız için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…