- 26 Aralık 2012
- 1.019
- 741
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.681
Insallh canimm.Cati muayenesini 15. Temmuzda olcmya onu baz aliyorum ona gore belli.olir nasil olcak :) hayirlisi insallh saglikli gelsinler.ama bnm kemiklerim dayanmiyo wc ye giderkn agrim.oluyi hayrlisi insallh
Aynen bende başlarda şu yüksek lisansım bitsin aman çantası hazır olsun gelmesin diyodum şimdi yürüyüşlerde alt tarafda baskı oldukça karnım sertleştikçe sevinçten gülüyorum
canım gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün inş:) doğuranları duydukça heyecan başladı bizdede hayırlısı inşKızlarrrrrrr selamm,Bİz geldik :)))Oğluşumla cmt sabahı 9.02 de birbirimize kavuştuk.Herşey yolunda ,3580 gr dogdu oğluşum..İkimizde çok iyiyiz.Hafta sonu çok kalabalık oldu hastane giden gelenden,bu sabahda sünnetimiz oldu...Eve yeni geldik hemen size emsaj atayım dedim...Sezeryandan dolayı dinleniyorum,sütüm henüz gelmedi ama eve girip duş alınca 1-2 damlada olsa gelme belirtileri başladı,zaten göğüslerimde sızlıyor çok ,gelmesi yakındırrr...Şeymacım hayırlı olsunn, @smllfzl cnm sana da hayırlı olsun bebişlerinizzzz.....Çok şükür çoğalmaya başladıkkkk:))EVe gelince cennete gelmiş gibi oldummm,darısı tüm doğuracakların başınaaaaa...
Sağlıkla doğsun inşallahYine bi hastane odasindan selamlar herkese....ilk 3 aylikken yatmistim buraya kanamadan dolayi,sonra 6 aylıkken apandistten suphelenmislerdi..cok sukur bugunlere geldik.3 ayda 1 yatiyorum insallah bidahaki 9.aya olur demistim oyle oldu sukur...bugün 16.00dan sonra ameliyatim.spinal düşünüyorum ama hala emin degilim .kan sulandirici igneyi 12 saat once kesmemi yeterli goruyorlar burda epidural ya da spinal icin.hakkimizda hayirlisi hepimizin.dua edin lutfen canlarim.arada yazdiklarinizi okuyorum ama alintilamaya vakit olmuyo ,aklimdasiniz..hepinizi seviyorum
Bende hiç bir şey olmadı kontrolden sonra.Çokmu içeriye doğru giriyor doktorlar neden kanama oluyor acaba her muayene olanda bende bu perşembe olucam
Seninki kanala girdi mi canım? Doktorun ne diyor? Benim sıkıntım kanala girmedi sezeryan olursa diye..ohoo daha 10 gun var neyin telasindasinki sen ben 40+4 um hala beklemedeyim valla
korkulacak bişey değil canım bende çok korktum ve utandım kasıldım o yüzden ağrıdı aşırı bir agrı değil ama o gün az hissettirdi kendini bende kanama olmadı kendini sıkma bişey olmazÇokmu içeriye doğru giriyor doktorlar neden kanama oluyor acaba her muayene olanda bende bu perşembe olucam
korkulacak bişey değil canım bende çok korktum ve utandım kasıldım o yüzden ağrıdı aşırı bir agrı değil ama o gün az hissettirdi kendini bende kanama olmadı kendini sıkma bişey olmaz
birde ben varım kızlar hala beklemedeyim sanki hiç doğmayacak gibi geliyoBen varim birde @yekruye bizim dogurmaya niyetimiz yok :)
Ayy bizim gobeklerimiz faha guzel :))Korkma diyemiyorum ko bnde de tuhf heyecn.korku bi bi 7÷2=3.5 durumlarim var:).bacalrimi birlestremiyorum bira gobekli amcalr gbi.oldum ayrik ayrik oturuyorum :))
Senin sezeryqn degil miydi?Şafak 1 ben de korkuyomm
Insallah oyle olur ama psikolojik olarak kendimi hazirlayamiyorum o sureci nasil yonetecegimi dusunuyorum surekli. Hep diyorum belki benim dogumum cok kolay gececek diye zaten bedenim de buna hazirlaniyor iki gundur adet agrisi cekiyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun korkuyorum ama sonucta olacak bitecek :)Canım eahat bırak düşüncelerini korkma vucudumuz beynimiz ne derse ona odaklıyor korku beraberinde acıyı getiriyor hiçbir kasımız çalışırkdn acı oluşmuyır rahimde kaslardan oluşuyor sen böyle korkarsan her kasılman agrı içinde olur pozitif şeyler oku ben 2tane doğal doğumla işgili kitap okudum ikisindede çok guzel doğum hikayeleri var zaten bak burda bile ne kadar kolay normal yapanlar var doğs bize böyle bir güç verdiyse bi engelimiz yoksa inş hepimiz normal doğururuz
Var var petito dğuma gitti :))) nişanı gelmişNaber kızlarcicisko doğuma gidicekti bugün başka biri var mı doğurun geçmişi okuyamadım.
Bizde bugün gidiyoruz hastaneye işitme testi felan yapılcak
Canim bende cok utandim doktor catala cik dedi ben istemiyorum dedim ultrasona baktigi masada olsun dedim sagolsun kabul etti hic canim acimadi sadece utandim ki zaten bakmiyo bile bu neki dogumun yaninda :)İnş sıkmayacagım şimdilik rahatım
Sen bu hafta hergun bekle canim bende son 10 gune odakliyim daha var zaten benimki kanalda falan da degil cok rahat pasam :)birde ben varım kızlar hala beklemedeyim sanki hiç doğmayacak gibi geliyo
Senin sezeryqn degil miydi?korku basa bela off of
Sağlıcakla kucağına al inşallah ağrısız sızısız bir doğum olur . Sezeryana almazlar herhalde hakkında hayırlısı olur inşallah habersiz bırakma biziKızlar ben doğuma gidiyorumm dua edin bize öpüyorum hepinizi çokk
Ya sezeryanda uyuyosun uyaniyosun o an hersey bitmis oluyor belki sonrasi sıkıntı ama olsun :) tam bana gore yani hem herkesin dogumu sezeryani da bir degil bol bol dinlenince cok rahat geciyormus..Sezaryen cnm, aslında korkudan çok endişe var ne olacak nasıl olacak bol stres
Ya sezeryanda uyuyosun uyaniyosun o an hersey bitmis oluyor belki sonrasi sıkıntı ama olsun :) tam bana gore yani hem herkesin dogumu sezeryani da bir degil bol bol dinlenince cok rahat geciyormus..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?