2015 Temmuz Anneleri

seninki nişan değil demek,, sıcaktan yorgunluktan ara kanama gibi bişey , hayırlısı olsun cnm ,, geç olsun güç olmasın ,, sağlıkla kucağımıza alalımda ,sıkıntılar unutulur nasılsa...
Yok canim nisan geldi acilmam var iki santim:)herhalde acilmayla beraber kilcal damar catlamis ondan kanama oldu ama o da durdu neyseki! Dedigim gibi saglikla gelsin bebeklerimiz kucagimiza alalim. Cok az kaldi artik cok heyevanliyiz hepimiz:)

Umarim cok kolay bir dogumun olur saglikla bebegini kucagina alirsin canim. Simdiden tebrikler:)

Insallah Mustafa bebek saglikla gelir dunyaya canim. Dualarimiz seninle hep.

İstanbul maltepe deymiş bu anne. yakın olanlar belki yardımcı olmak ister diye paylaşıyorum.allahım şifa versin yavrucuğa

Eklentiler

• IMG_20150630_124741.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 144
Kız"ae hamilelik gunlugumde B grubu streptokok enfeksiyonu testi 35-37. haftalar arasında yapılabilir. Yazıyor.bu nedir yaptıran var mı?
Var. ben ve ikra yaptirdik ama ikimizde yurtdisindayiz ve burada rutin. Yalniz sezeryan olacaklar zaten her ne kosul olursa olsun antibiyotik aliyor o yuzden onlar test yaptirsa yada yaptirmasa farketmiyor. Yalniz doktorum bana idrar yolu enfeksiyonu gecirdigim icin hamilelikte bir kere bile gecirsem ve sonra test sonucum negatif gelmesine ragmen norma dogursaydimda antibiyotik verilecegini soyledi. Sizde doktorlariniza sorun cunku bebege gecen ve zarar veren bir bakteri.

ssedass79 hayırlı olsuuun :) böyle güzel haberler gelince nasıl seviniyorum , heyecanlanıyorum belli değil oğluşunla, eşinle bi ömür mutluluklar canım

fallenangel8 Petitto hayırlısıyla güzel bi şekilde atlatın inşallah doğumlarınızı kızlaaar bize de haber vermeyi unutmayın. Minikler geliooooo

Herkese günaydın :) ben dün çatı muayenesi oldum. Doktorum lekelenmem olabileceğini söyledi ama bende dun bütün gün adet kanaması gibi ama adetten daha az kanama oldu normal mi sizce
Bence doktorunu ara plasentayi kontrol ediyorlar hemen kanama oradan mi diye. Eger degilse problem degil. Benim kanamam aynen anlattigin sekilde iki gun surdu yalniz benim acilmam da var belki sende acilmaya baslamissindir.

Hadi bakalim canim. Nisanin gelmis ama nisandan haftalar sonra dogum olabiliyor o yuzden doktorun bakar acilmam yoksa Cumayi bekler:) yada en azindan burada olsaydin kesin beklerlerdi diyeyim orada bilmiyorum alabilirler hemen:):)

Yok canim bak ben varim sakin ol sadece bir hafta kalmis bana bak 21gun var teselli bul :))
Benimde 21 gün olsa bende daha var derdim sakin olurdum ama.artik son.haftadayim haliyle stres artıyor canim

Beeeennnn korkuyorum ama dün sezeryan olan arkadaşımı görünce ondan daha çok korktum. Ayaga kaldirmaya calismislar cok agrisi olmus ben gittigimde agliyodu. Galiba yine en.iyisi normal dogum. Ben hamile kalmadan önce hep normal dogurcam derdim sonra ne olduysa içime bir korku girdi işte böyle

Bilmiyorum ki dusa girdim ciktim sanki yikanmayi bekliyomus basladi oynamaya sipam :) suan iyiyiz cok sukur.sen cesaretlisin doktor bana istersen sezeryan yapayim dedi normal dogumdan deli gibi korkmama ragmen yok normal yapalim dedim akla baaaaak

Boşver canım en iyisi normal doğum , şartlar elverirse tabikii :)) inşallah normal doğumlar yaparız ama duruma göre sezaryene de alıştırmamız lazım kendimizi

Aynen ya ama onların bizi dinlediği yok tabi kendi keyifleri ne zaman isterse artık

Kuzlar penye aldım ama bide bundan alayım diyorum aranızda alan varmı bu emzirme sütyeninden

ben aldım süngerli ama desteksiz, penye kadar rahat durmuyor hani açıldığında sert olduğu için emerken bebeği rahatsız edebilir gibi geldi bana ama bodylerin altından falan gogus ucu gorunmesin diye kıyafete gore onu takarım dedim

Canım inan ben bu kızı takip etmekten yoruldum :)) sabahtan yine sakindi , şimdi delirio içeride bizim doktorda geçen hafta hareketten zor ölçü aldı. Çok hareketli oluo normal mi dediğimde de canım sen acile hareketsizdiye korkup gelmedin mi , bırak hareketli olsun diye cevabı yapıştırdı
Bazen diyorum hareket azaldı acaba kanala mı girdi diye. Sonra kıpır kıpır oynamaya başlıo :) gerçi kanala girmekle hareketlerin azalmasının alakası yokmuş sanırım. Umarım minikleri kanala sokarız da normal doğumlarımızı gerçekleştiririz

Canm kızın nasıl oldu iyidir inşAllah...
Ah canim nasil
Mutluyum anlatamam en sonunda ates dustu dun aksam sabahta aciktim diye uyandi atlattik sanirim:) ben bittim o ayri:) yarin sezeryan degil mi senin? Saglikla mutlulukla bebisleri kucagina al canim. Iki kat mutluluk seni bekliyor ne guzel:):)

Çok sevindim canım bence çok nazara geliyor senin kız bol bol okuyun valla ben nazardan çok korkuyorum insanlar çok kötü perşembe günü Allah'ın izniyle canım, amin inşAllah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza...

Doğum yapan arkadaşlar bebeginize kac gr kaç cm dediler kac dogdu benim bebeğim makat gelis olduğu için doktor tam.olcum yapamıyorum muhtemelen bundan daha fazladır dedi tam 37 haftalikken 3200 gr 49.5 cm'ydi doktoru böyle söyleyen var mı başka acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…