- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.721
Yok canim nisan geldi acilmam var iki santim:)herhalde acilmayla beraber kilcal damar catlamis ondan kanama oldu ama o da durdu neyseki! Dedigim gibi saglikla gelsin bebeklerimiz kucagimiza alalim. Cok az kaldi artik cok heyevanliyiz hepimiz:)seninki nişan değil demek,, sıcaktan yorgunluktan ara kanama gibi bişey , hayırlısı olsun cnm ,, geç olsun güç olmasın ,, sağlıkla kucağımıza alalımda ,sıkıntılar unutulur nasılsa...
Umarim cok kolay bir dogumun olur saglikla bebegini kucagina alirsin canim. Simdiden tebrikler:)Yine bi hastane odasindan selamlar herkese....ilk 3 aylikken yatmistim buraya kanamadan dolayi,sonra 6 aylıkken apandistten suphelenmislerdi..cok sukur bugunlere geldik.3 ayda 1 yatiyorum insallah bidahaki 9.aya olur demistim oyle oldu sukur...bugün 16.00dan sonra ameliyatim.spinal düşünüyorum ama hala emin degilim .kan sulandirici igneyi 12 saat once kesmemi yeterli goruyorlar burda epidural ya da spinal icin.hakkimizda hayirlisi hepimizin.dua edin lutfen canlarim.arada yazdiklarinizi okuyorum ama alintilamaya vakit olmuyo ,aklimdasiniz..hepinizi seviyorum
Insallah Mustafa bebek saglikla gelir dunyaya canim. Dualarimiz seninle hep.canim gozun aydin Allah anali babali buyutsun vatana millete sizlere hayirli evlat eylesin.Darisi basimiza artik bizde yarin kavuscaz insallah ogulcugumla Rabbim bizede sag salim evimize gelmeyi nasip eysin.Oglusunun uzun ve guzel bi omru olsun insaallah
Var. ben ve ikra yaptirdik ama ikimizde yurtdisindayiz ve burada rutin. Yalniz sezeryan olacaklar zaten her ne kosul olursa olsun antibiyotik aliyor o yuzden onlar test yaptirsa yada yaptirmasa farketmiyor. Yalniz doktorum bana idrar yolu enfeksiyonu gecirdigim icin hamilelikte bir kere bile gecirsem ve sonra test sonucum negatif gelmesine ragmen norma dogursaydimda antibiyotik verilecegini soyledi. Sizde doktorlariniza sorun cunku bebege gecen ve zarar veren bir bakteri.Kız"ae hamilelik gunlugumde B grubu streptokok enfeksiyonu testi 35-37. haftalar arasında yapılabilir. Yazıyor.bu nedir yaptıran var mı?
Bence doktorunu ara plasentayi kontrol ediyorlar hemen kanama oradan mi diye. Eger degilse problem degil. Benim kanamam aynen anlattigin sekilde iki gun surdu yalniz benim acilmam da var belki sende acilmaya baslamissindir.Herkese günaydın :) ben dün çatı muayenesi oldum. Doktorum lekelenmem olabileceğini söyledi ama bende dun bütün gün adet kanaması gibi ama adetten daha az kanama oldunormal mi sizce
Hadi bakalim canim. Nisanin gelmis ama nisandan haftalar sonra dogum olabiliyor o yuzden doktorun bakar acilmam yoksa Cumayi bekler:) yada en azindan burada olsaydin kesin beklerlerdi diyeyim orada bilmiyorum alabilirler hemen:):)Kızlar ben cumayı beklerken bizim kız gelmeye kalktı galibapembe hafif kanlı akıntım geldi az önce ped koydum halada gelmeye devam ediyor sancım yok ama çok hafif kasık ağrım var doktorumu aradm muayenede telefon bekliyorumm inşallahh cumayı beklerizz
Her fırsatta merdiven çıkıyorum bende bi girse kanala aşırı sevinicem
Yok canim merakÇokmu içeriye doğru giriyor doktorlar neden kanama oluyor acaba her muayene olanda bende bu perşembe olucam
Benimde 21 gün olsa bende daha var derdim sakin olurdum ama.artik son.haftadayim haliyle stres artıyor canimYok canim bak ben varim sakin ol sadece bir hafta kalmis bana bak 21gun var teselli bul :))
Benim gibi normal dogum yapacak ve bundan deli gibi korkan var mi :) oturup agliyorum nasil yapacam diye :/ sabahlara kadar adet sancisiyla kivraniyorum geciyo sonra o kadar strestteyim ki Rabbim hep guzel ruyalar gosteriyo bana oglumu emziriyordum yine cok guzeldi
Bilmiyorum ki dusa girdim ciktim sanki yikanmayi bekliyomus basladi oynamaya sipam :) suan iyiyiz cok sukur.sen cesaretlisin doktor bana istersen sezeryan yapayim dedi normal dogumdan deli gibi korkmama ragmen yok normal yapalim dedim akla baaaaak
İnşallah cnm yaaa, seninkide benimkide... Yarın 39+0 oluyoruz... Ne garip şey, başlarda kanama olmasın diye korkuyla gidiyordum tuvalete şimdi keşke olsa diye gidiyorum =) 3 hafta öncesine kadar aman doğmasın, beklesin diye dua ediyorduk, şimdi eh artık gelsin yani diye =)
Kuzlar penye aldım ama bide bundan alayım diyorum aranızda alan varmı bu emzirme sütyeninden
Canım ben senden 1 hafta kadar öndeyim benimki hala kıpır kıpır =) Hareketler azalabilirmiş ama azalmak zorunda değilmiş... Geçen hafta sordum bende doktoruma çünkü, hep azalır yazıyor internette bizim oğlan aynı neden dedim. O da azalacak diye bir koşul yok dedi... Hatta doktor ultrasonda bakarken kıpır kıpırdı ölçü alamadı doktor, 2 kere uğraştı...
Yok canim merak
Etme ben oldum muayene kanamam filan olmadi. Benim kanamam nisan geldi oyle basladi iki gun sonra muayeneyle alakasi yoktu yani. Olabiliyormusta olmayabilirde.
Ah canim nasilCanm kızın nasıl oldu iyidir inşAllah...
Ah canim nasil
Mutluyum anlatamam en sonunda ates dustu dun aksam sabahta aciktim diye uyandi atlattik sanirim:) ben bittim o ayri:) yarin sezeryan degil mi senin? Saglikla mutlulukla bebisleri kucagina al canim. Iki kat mutluluk seni bekliyor ne guzel:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?