2015 Temmuz Anneleri

S Sutanem150705 bugün gittin mi doktora canım? Doktor ne dedi.Ben gittim doktorum randevu saatini beklemeden çıkmış boşuna gittim ve sinir oldum. Yarın yeniden gideceğim.
Midem yetmiyormuş gibi geceden beri yine baş ağrılarım tuttu. Çok kötüyüm ya. Sen bana boya markasını sormuşsunuz ama Ağrıdan İnternete girmemiştim. Yeni gördüm. Benim kullandığım marka watsondan alıyorum Biomagic. Saçlarım Kumral en iyi Kumral tonunu bu markada bu buldum. Renk seçeneği geniş.

cnm antibiyotiği doğumdan sonramı veriyor.ben pek anlamadım

Merhaba arkadaşlar.Dr um aradı bugün sabah geliş saatini 6 ya çekti 1 saat öncesi yani.Beni bir telaş bastı.Evimi temziledim,duşumu aldım özel bakımımı yaptım her şeyim hazır şükürler olsun yarın da oğlum doğarsa tam olacak.Sizlerden dua bekliiyorum inşaallah sağlıkla kavuşurum oğluma.Kızımla oğluma video çektim onu nasıl beklediğimize dair son 12 saati kaldı yavrumun karnımda biraz buruk bir sevinç tek bedenden ayrılıyoruz artık kucağımda olacak inşaallah.Her zaman aktif katılamasam da sizleri çok sevdim hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşaallah mucizelerimize

Slm anneler.. herkes bebeginin son gunlerini hayal ederken ben baska baska sorunlarla ugrasiyorum.. 2 yillik evliyim annem hala esimle ugrasiyor.. kanepede oturmasina bile laf ediyor.. annemin yaninda dogumum olacak sirf o sorun yapmasin diye boyle istedik esimin ailesini istemiyor esimin onlarla konusmasini sorun yapiyo hic gitmesin istiyo telefonla bile gorusmesini istemiyo bi de ortada buyuk bi sorun var gibi bana yansitiyo saatlerce agliyo .. seni buyuttum verdim torunu da buyutup verrim ellerimle diyo.. bn baktim sana iki aydir masraf ettim diyo halbuki bn calisan biriyim elimden geldigince yuk olmamaya calistim bi karpuz almadim diye annem de babam da sorun yapti esime surekli laf sokuyolar biktim artik son gunlerim dogumum yaklasiyo ve ben baska seylerle ugrasiyorum napsam duzelcek bilmiyorum Boyle olan yoktur heralde herkes kaynanasindan sikayetlenir bnm annem babam bna sorun yaratti her zmn

[QUOTE:"ecetuba84, post: 41593120, member: 128418"]Merhaba arkadaşlar.Dr um aradı bugün sabah geliş saatini 6 ya çekti 1 saat öncesi yani.Beni bir telaş bastı.Evimi temziledim,duşumu aldım özel bakımımı yaptım her şeyim hazır şükürler olsun yarın da oğlum doğarsa tam olacak.Sizlerden dua bekliiyorum inşaallah sağlıkla kavuşurum oğluma.Kızımla oğluma video çektim onu nasıl beklediğimize dair son 12 saati kaldı yavrumun karnımda biraz buruk bir sevinç tek bedenden ayrılıyoruz artık kucağımda olacak inşaallah.Her zaman aktif katılamasam da sizleri çok sevdim hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşaallah mucizelerimize[/QUOTE]
İnsaallah saglikla kavusursun sanci cekerken sende bol bol dua et kabul oluyo canim bende beklemedeyim hafif pembemsi bi kanamam var insaallah saglikla kavusuruz

İyiym cok sukur bi olumsuzluk yok ama sut cogaltma derdim var:) bebegim bugun 6 gunluk oldu. Ancak bugun mama takviyesi yapmadim, buguhe kadar cok biberon az meme vardi, ama sut caglayan gibi akmadigi icin annem bebegin doymadigini iddia ediyor. Ne yapsam bilemedim

Hayirlisiyla kavus brbegine insallah dualarimiz seninle canim. Ayrica rahat ol stres yapma. 12 saat sonra tanisma var :)

Gittim ben pazartesi 9 da hastanede olacağım 11 de spinal anestezi ile doğum inşallah nst ye felan girdim ama sancı çıkmadı yine kilo almamış 2 hafta 100 gr doktor normal diyor tabi. Boyayı doktora soracaktım unuttum :) yAnına gidince herşeyi unutuyorum . Bugün çarşıya çıkamadım yarın çıkıcam bakarım yinede teşekkürler

Yani doktorunda pek düşüncliymiş insan bekler yani yada acil işi varsa bilgi verir. Zaten heyecanla muane gününün gelmesini bekliyoruz birde böyle aksilikler oluyor neyse sabaha birşey kalmadı :)
Bende bugün hastaneden geldikten sonra kötü oldum buz torbası felan koydum toparlandım biraz sanada iyi gelir belki. artık ayaklarım beni götürmüyor çok ağrıyor sanki kaç ton taşıyor

Ewlenirkn esinle ailn arasinda sorun mu oldu cnm.bnde aileminn yanina geldim.esim ailesin yaninda bn dedim.gelme ramzn hem rahtta edemz belki.seninkiler gicik.olmuslar esinin ailesinede esinede sanirim.ama keske bunu sana yansitmasalr.zaten zor surecten geciyoruz.sknti tabiki oluyo hepimizde bizimkilerde esimin ailesine kiziyolr ama babam fln bna cok demez bisey.sen kndi ewinde yapamazmiydin.dogum canim kafan eaht ederdi diye diyorum

Canim Allah yardimcin olsun, bebek dogduktan sonra ilgi esinden bebebege kayar unuturlar sorun ettikleri seyleri. Cok da az kalmis bugun yarin gelir yavrun. Dusunme onlanlari bebegi de uzme.
Bir arkadasim nisanli bana onu hatirlattin, onun annesi de oyle. Hicbir sekilde damadi brnimseyemedi. O olmasa baska damat da promlemli ona gore. Hem kizi evlensin istiyor hem kimseyi yakistirmiyorvyanina.
Ne diyeyim bilemedim, sen yine de onlari kirmamaya calis. Esinle aranin bozulmasina sakin izin verme bu yuzden.

Canım kendi evinde yapma şansın yokmuydu doğumu? Sen anneni üzmemeyi düşünüyorsun ama o senin bu halinle pek düşünmüyor. Sakin ol eşine yansıtmayaya çalış onla daha bağlanıcagn zamanlar çünkü. Doğumdan sonra da eşin yardımcı olacak biriyse biran önce geç evine kafan rahat eder yavruna verirsin ilgini

Tayinimiz cikti o yuzden mecburen annemin yanindaym ama pisman oldum bizimkiler bna her seyi yansitir kiyameti koparrlar esim bnden su istedi bi sefer olay oldu sen hizmetci misin diye ustume geldiler halbuki kendi evimizde butun isleri beraber yaparz biz evlenirken sorun oldu esimin ailesi koylu diye kucumseyip istemefiler dugun takilarini annem istedi vermedik diye olay oldu dugun nerdeyse bozuluyodu yetti artk annem 2 yildir degil hep boleydi zaten bnm sinavim galiba

Canım allah aydin cin olsun inşallah güzel haberlerini aliriz
Bende artık çok zor dönüyorum aynı senin gibi gün içinde yorulur düz uzanincada belim tutulur gibi oluyor sagimda soluma dönünce duzeliyorum
Kizlar carpintisi olan var mi? Benim arada olmaya basladi. Saydim dakikada 125 kere atiyor kalbim. Normal yaziyor nette ama sanki yerinden cikacak
Bende ara ara olduğu oluyor şu ara iyi

Kızlar ben doğuma gidiyorumm dua edin bize öpüyorum hepinizi çokk
Canım allah kolay doğumlar nasip etsin insallah güzel haberlerini bekliyoruz
Canım sen çok takıyordu şimdi bunları düşünme inşallah doğumun kolay olacak allahın izniyle böyle yaparak kendini ve bebeği strese sokuyorsun.. rabbi yessir vela tuassir duasini bol bol oku doğum anında da oku
Naber kızlar @cicisko doğuma gidicekti bugün başka biri var mı doğurun geçmişi okuyamadım.
Bizde bugün gidiyoruz hastaneye işitme testi felan yapılcak
Evet cicisko dan haber gelmedi ha la inşallah bebisini saglicakla almıştır kucagına. .
sen napt in testler nasıl geçti bebek nasıl sen nasilsin
Bizde kontroden geldik pazartesi 9 da hastaneye yatış 11 de spinal anestezi ile doğum inşallah bizim minik 2 haftadır 100 gram almış anlamadım neden öyle olduğunu
Hayirlisi olsun canım hakkınızda bebeğin kilosu nada takma bazen olabilir boyle seyler her zaman bir olacak diye bişey yok
Hayırlı olan olsun hakkında canım normal oluyorsa ne güzel allah yardım eder
Geçmiş olsun Allah sifasini versin inşallah. Komşuda bi acayip ha kız ha erkek ne fark eder sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun
Canım doktorunu dinle yüksek tansiyon çok önemli ikinizi sağlığı için sezeryan en doğru doğum şekli olacak demekki allah yardımcın olsun.. Bu yüksek tansiyon çok önemli burada anlatmak istemiyorum kimse stres yapmasın tam doğumlar yaklaşmış ken tansiyonunu sürekli takipte tut
Kızlar ya midem bulanıyo normal mi sizce? Var mı başka midesi bulanan?
Bende bu aralar ara ara oluyor canım bebek baskı yapıyor mideye ondan sanirim
Kizlar iyice kasarlandim ben:) sancilarim tuttu buyuk bir kahverengi mukus geldi ben arabaya atladim kizimi hayvanat bahcesine getirdim:):) insallah veterinerler dogurtmazlar beni hayvanat bahcesinde , hahahahaaaa:)
Hay Allah kız yollarda dogurcan sonunda dinlen biraz bebek hareketlerine dikkat et.. kızının iyi olmasınada sevindim :)
Eki Görüntüle 1569610 Bizde son hazırlıklar tamam :) Insan sabırsızlanıyor
Bende uyumuşum yapıcam bu aksam otururken :))
rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin insallah bizleri habersiz bırakma saglicakla gelsin bebis inşallah :)

Canım sen annene bakma illaki ilk günler fışkıracak değil seni strese sokmasın bi zahmet çok düşünüyorsa gitsin bir kilo kası 1 kiloda üzüm alıp hosafi yapsın sana içirsin allahın izniyle bol bol da olur sen onun yanında emzirme canım emzirme ye Odabaşı git tek başına rahat rahat emziriyorum kafan rahat olursa zaten fiskirir tövbe sen annenin lafına bakma tek başına emzir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…