- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.781
Tayin cikti mecburen onun yanindayim annem bu halde degil hc bi zmn dusunmedi bni dugunumu zehir etti nisanimi zehir etti ama sorsan o haklidir aglar uste cikarCanım kendi evinde yapma şansın yokmuydu doğumu? Sen anneni üzmemeyi düşünüyorsun ama o senin bu halinle pek düşünmüyor. Sakin ol eşine yansıtmayaya çalış onla daha bağlanıcagn zamanlar çünkü. Doğumdan sonra da eşin yardımcı olacak biriyse biran önce geç evine kafan rahat eder yavruna verirsin ilgini
Bende okudum bi kaç yerdeInternette okudum normal olduğu yazıyor. Doğum habercisi diyor hatta. Inşallah diyorum
Sağol canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. Ben biraz korkuyorum hazır hissetmiyorum ondan endişemCanım allah aydin cin olsun inşallah güzel haberlerini aliriz
Bende artık çok zor dönüyorum aynı senin gibi gün içinde yorulur düz uzanincada belim tutulur gibi oluyor sagimda soluma dönünce duzeliyorum
Bende ara ara olduğu oluyor şu ara iyi
Canım allah kolay doğumlar nasip etsin insallah güzel haberlerini bekliyoruz
Canım sen çok takıyordu şimdi bunları düşünme inşallah doğumun kolay olacak allahın izniyle böyle yaparak kendini ve bebeği strese sokuyorsun.. rabbi yessir vela tuassir duasini bol bol oku doğum anında da oku
Evet cicisko dan haber gelmedi ha la inşallah bebisini saglicakla almıştır kucagına. .
sen napt in testler nasıl geçti bebek nasıl sen nasilsin
Hayirlisi olsun canım hakkınızda bebeğin kilosu nada takma bazen olabilir boyle seyler her zaman bir olacak diye bişey yok
Hayırlı olan olsun hakkında canım normal oluyorsa ne güzel allah yardım eder
Geçmiş olsun Allah sifasini versin inşallah. Komşuda bi acayip ha kız ha erkek ne fark eder sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun
Canım doktorunu dinle yüksek tansiyon çok önemli ikinizi sağlığı için sezeryan en doğru doğum şekli olacak demekki allah yardımcın olsun.. Bu yüksek tansiyon çok önemli burada anlatmak istemiyorum kimse stres yapmasın tam doğumlar yaklaşmış ken tansiyonunu sürekli takipte tut
Bende bu aralar ara ara oluyor canım bebek baskı yapıyor mideye ondan sanirim
Hay Allah kız yollarda dogurcan sonunda dinlen biraz bebek hareketlerine dikkat et.. kızının iyi olmasınada sevindim :)
Bende uyumuşum yapıcam bu aksam otururken :))
rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin insallah bizleri habersiz bırakma saglicakla gelsin bebis inşallah :)
Canim simdi bebegini dusun.sabret .kv neysede anne yapinca zoruna gidiyo insanin.annende bna bazen.esim tarafina kizdigi seyleri soyluyor moralim cok bozuluyo bu sefer kinleniyosun.esineds yazik onun ne sucu var koylu olsa nolur sehirli olsa nolur.seni sewiyomu sana kiymet veriyomu yeter.ama sen biraz daha saneetceksin kimse icin degil bebegin.icin.dua et insallh ailenin gonlune sakinlik verir AllahTayinimiz cikti o yuzden mecburen annemin yanindaym ama pisman oldum bizimkiler bna her seyi yansitir kiyameti koparrlar esim bnden su istedi bi sefer olay oldu sen hizmetci misin diye ustume geldiler halbuki kendi evimizde butun isleri beraber yaparz biz evlenirken sorun oldu esimin ailesi koylu diye kucumseyip istemefiler dugun takilarini annem istedi vermedik diye olay oldu dugun nerdeyse bozuluyodu yetti artk annem 2 yildir degil hep boleydi zaten bnm sinavim galiba
Amin herkes normal diyorda ben biran evham yaptım haftaya kadar da yine kilo almıyacak diye .sağlıklı doğsunda öyle yada böyle kiloda alır zatenCanım allah aydin cin olsun inşallah güzel haberlerini aliriz
Bende artık çok zor dönüyorum aynı senin gibi gün içinde yorulur düz uzanincada belim tutulur gibi oluyor sagimda soluma dönünce duzeliyorum
Bende ara ara olduğu oluyor şu ara iyi
Canım allah kolay doğumlar nasip etsin insallah güzel haberlerini bekliyoruz
Canım sen çok takıyordu şimdi bunları düşünme inşallah doğumun kolay olacak allahın izniyle böyle yaparak kendini ve bebeği strese sokuyorsun.. rabbi yessir vela tuassir duasini bol bol oku doğum anında da oku
Evet cicisko dan haber gelmedi ha la inşallah bebisini saglicakla almıştır kucagına. .
sen napt in testler nasıl geçti bebek nasıl sen nasilsin
Hayirlisi olsun canım hakkınızda bebeğin kilosu nada takma bazen olabilir boyle seyler her zaman bir olacak diye bişey yok
Hayırlı olan olsun hakkında canım normal oluyorsa ne güzel allah yardım eder
Geçmiş olsun Allah sifasini versin inşallah. Komşuda bi acayip ha kız ha erkek ne fark eder sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun
Canım doktorunu dinle yüksek tansiyon çok önemli ikinizi sağlığı için sezeryan en doğru doğum şekli olacak demekki allah yardımcın olsun.. Bu yüksek tansiyon çok önemli burada anlatmak istemiyorum kimse stres yapmasın tam doğumlar yaklaşmış ken tansiyonunu sürekli takipte tut
Bende bu aralar ara ara oluyor canım bebek baskı yapıyor mideye ondan sanirim
Hay Allah kız yollarda dogurcan sonunda dinlen biraz bebek hareketlerine dikkat et.. kızının iyi olmasınada sevindim :)
Bende uyumuşum yapıcam bu aksam otururken :))
rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin insallah bizleri habersiz bırakma saglicakla gelsin bebis inşallah :)
Amin inşallah allah gönlüne göre verir ikincisinide kız olur :) gayet mutluyuz biz kız olacağı için ama etrafda tuhaf bşr algı var kız olduğunu duyunca hayırlısı olsun sağlık olsun diye tuhaf tuhaf konuşuyorlar onlar komiğime gidiyor ne olmuş yani kız evlada töb töbeAllah hayirli evlat nasip etsin isteyene de tattirsin yani erkegi de kizi da .. kizim olsun cok istedim insallah ikinciye diyorum :)
Yuhhh onuda mı erkek çocuğuna bağladı :) helal olsunYok canim bi erkk bi kizi var 40 yadinda nerdeyse bnle kndini kiyasliyo anneme diyomus senin.kiz agliyomu bnm cok ahliyasim var ama erkkte aglrmis insn ne alaka bnde cok agliyodum sinirim bozuluyo oto b..ka ama bnmkiz dedim :))
Şenlendi topik:) hafta sonu ara hafta içi tekrar doğum mesaileri başlıyor :) tabi normal gelen bbişler haftasonu doğmazsaAyyyy valla artık hergün biri kavuşacak çok heycanlu
Canim cok sagol. Anne olunca anlayacaksiniz baska sansiniz yok sogukkanli olmak zorundayim napayim:):)Canım çok geçmiş olsun. Neyse ki minik ablasının iyileşmesini bekledi :)) senin de gözün arkada kalmadı. Bundan sonrası umarım kolay geçer. Maşallah sana ne dirayetlisin. Ben çoktaaan ağlayıp sızlamaya başlamıştım. Soğukkanlılıkla atlattın burdan gördüğüm kadarıyla :))
Canim sen hatayda miydinTayin cikti mecburen onun yanindayim annem bu halde degil hc bi zmn dusunmedi bni dugunumu zehir etti nisanimi zehir etti ama sorsan o haklidir aglar uste cikar
Canim aynen dedigin gibi benim kiz nazar ceker bir kiz:) iki gunun kalmis canim cok heyecanliii:)Çok sevindim canım bence çok nazara geliyor senin kız bol bol okuyun valla ben nazardan çok korkuyorum insanlar çok kötüperşembe günü Allah'ın izniyle canım, amin inşAllah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza...
O tepkiyi verenler cahil canim hatta cahil otesi kelime bulamiyorum,kiz evlat has evlattir biz erkek oldugunu duyunca esimle doktordan ciktiktan sonra bi 10 dkka sok gecirdik zor geldik kendimizeAmin inşallah allah gönlüne göre verir ikincisinide kız olur :) gayet mutluyuz biz kız olacağı için ama etrafda tuhaf bşr algı var kız olduğunu duyunca hayırlısı olsun sağlık olsun diye tuhaf tuhaf konuşuyorlar onlar komiğime gidiyor ne olmuş yani kız evlada töb töbe
BenimCanim senin ayagin ne oldu
Canim senin haberin olmuyor serumla beraber veriyorlar:)ben kizimi spinal yaptim ama hic antibiyotik almadim.
Sagol canim:)Gözün aydın canım =)
Benimcnm antibiyotiği doğumdan sonramı veriyor.ben pek anlamadım
hayırlısı ile kavuşursun inşallah kuzuna canım.zaten saatler kalmış ama haber ver bize mutlaka.veee bizede dua et canım bizde doğuralım artıkMerhaba arkadaşlar.Dr um aradı bugün sabah geliş saatini 6 ya çekti 1 saat öncesi yani.Beni bir telaş bastı.Evimi temziledim,duşumu aldım özel bakımımı yaptım her şeyim hazır şükürler olsun yarın da oğlum doğarsa tam olacak.Sizlerden dua bekliiyorum inşaallah sağlıkla kavuşurum oğluma.Kızımla oğluma video çektim onu nasıl beklediğimize dair son 12 saati kaldı yavrumun karnımda biraz buruk bir sevinç tek bedenden ayrılıyoruz artık kucağımda olacak inşaallah.Her zaman aktif katılamasam da sizleri çok sevdim hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşaallah mucizelerimize
Cok heyecanli canim. Saglik mutlulukla al oglunu kucagina canim:) Bende dun aksam kizimda hastaneye yatisimiz dogum dogumdan sonrada hastaneden cikana kadar ve eve gidince 1 hafta hergun video cekmistik belgesel gibi onlari izledim esimle cok duygulandim. Video cekmek cok iyi oluyor resimden cok daha iyi anlatiyor duygulari. Bunda da yapacagiz kameramiz hazir sarj ettik:)Merhaba arkadaşlar.Dr um aradı bugün sabah geliş saatini 6 ya çekti 1 saat öncesi yani.Beni bir telaş bastı.Evimi temziledim,duşumu aldım özel bakımımı yaptım her şeyim hazır şükürler olsun yarın da oğlum doğarsa tam olacak.Sizlerden dua bekliiyorum inşaallah sağlıkla kavuşurum oğluma.Kızımla oğluma video çektim onu nasıl beklediğimize dair son 12 saati kaldı yavrumun karnımda biraz buruk bir sevinç tek bedenden ayrılıyoruz artık kucağımda olacak inşaallah.Her zaman aktif katılamasam da sizleri çok sevdim hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşaallah mucizelerimize
Eki Görüntüle 1569610 Bizde son hazırlıklar tamam :) Insan sabırsızlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?