2015 Temmuz Anneleri

Tayin cikti mecburen onun yanindayim annem bu halde degil hc bi zmn dusunmedi bni dugunumu zehir etti nisanimi zehir etti ama sorsan o haklidir aglar uste cikar

Sağol canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. Ben biraz korkuyorum hazır hissetmiyorum ondan endişem

Canim simdi bebegini dusun.sabret .kv neysede anne yapinca zoruna gidiyo insanin.annende bna bazen.esim tarafina kizdigi seyleri soyluyor moralim cok bozuluyo bu sefer kinleniyosun.esineds yazik onun ne sucu var koylu olsa nolur sehirli olsa nolur.seni sewiyomu sana kiymet veriyomu yeter.ama sen biraz daha saneetceksin kimse icin degil bebegin.icin.dua et insallh ailenin gonlune sakinlik verir Allah

Amin herkes normal diyorda ben biran evham yaptım haftaya kadar da yine kilo almıyacak diye .sağlıklı doğsunda öyle yada böyle kiloda alır zaten

Allah hayirli evlat nasip etsin isteyene de tattirsin yani erkegi de kizi da .. kizim olsun cok istedim insallah ikinciye diyorum :)
Amin inşallah allah gönlüne göre verir ikincisinide kız olur :) gayet mutluyuz biz kız olacağı için ama etrafda tuhaf bşr algı var kız olduğunu duyunca hayırlısı olsun sağlık olsun diye tuhaf tuhaf konuşuyorlar onlar komiğime gidiyor ne olmuş yani kız evlada töb töbe

Canim cok sagol. Anne olunca anlayacaksiniz baska sansiniz yok sogukkanli olmak zorundayim napayim:):)

Canim aynen dedigin gibi benim kiz nazar ceker bir kiz:) iki gunun kalmis canim cok heyecanliii:)

O tepkiyi verenler cahil canim hatta cahil otesi kelime bulamiyorum,kiz evlat has evlattir biz erkek oldugunu duyunca esimle doktordan ciktiktan sonra bi 10 dkka sok gecirdik zor geldik kendimize sonra alistik tabiki evlat yani tirnagina degismem

hayırlısı ile kavuşursun inşallah kuzuna canım.zaten saatler kalmış ama haber ver bize mutlaka.veee bizede dua et canım bizde doğuralım artık

Cok heyecanli canim. Saglik mutlulukla al oglunu kucagina canim:) Bende dun aksam kizimda hastaneye yatisimiz dogum dogumdan sonrada hastaneden cikana kadar ve eve gidince 1 hafta hergun video cekmistik belgesel gibi onlari izledim esimle cok duygulandim. Video cekmek cok iyi oluyor resimden cok daha iyi anlatiyor duygulari. Bunda da yapacagiz kameramiz hazir sarj ettik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…