- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.801
Hayir cnm.urfaCanim sen hatayda miydin
Bana cok deger veriyo bn ondan raziyim her zmn Allah da razi olur insallah dua ediyorum bol bol Allahim hidayet versin annem hep boleydi degiscegini sanmiyorum her gelisimde canimi skiyo esimin de ayni sekilde kendini ezik hissediyoCanim simdi bebegini dusun.sabret .kv neysede anne yapinca zoruna gidiyo insanin.annende bna bazen.esim tarafina kizdigi seyleri soyluyor moralim cok bozuluyo bu sefer kinleniyosun.esineds yazik onun ne sucu var koylu olsa nolur sehirli olsa nolur.seni sewiyomu sana kiymet veriyomu yeter.ama sen biraz daha saneetceksin kimse icin degil bebegin.icin.dua et insallh ailenin gonlune sakinlik verir Allah
canım allah yardımcın olsun stres sıkıntı yapma doğuma az kalmış zaten.ama annende çok ilginçmiş.genelde kayınvalideler öyle yapar ama.iyi eşin sessiz kalıyo bu duruma.annen eşini istemediği için ezmeye çalışıyo sanırım.ama eşinle bir problemin yoksa takmamaya çalış anneni.eşine de yazık valla.bozulmasın aranız inşallah.sabret az kalmış doğuma..Tayinimiz cikti o yuzden mecburen annemin yanindaym ama pisman oldum bizimkiler bna her seyi yansitir kiyameti koparrlar esim bnden su istedi bi sefer olay oldu sen hizmetci misin diye ustume geldiler halbuki kendi evimizde butun isleri beraber yaparz biz evlenirken sorun oldu esimin ailesi koylu diye kucumseyip istemefiler dugun takilarini annem istedi vermedik diye olay oldu dugun nerdeyse bozuluyodu yetti artk annem 2 yildir degil hep boleydi zaten bnm sinavim galiba
Canim sen esinnle iyi ol da gerisi onmli degil.annenede Allah iyilik versin.insallh.siz ne kdr klcaksinizannenin yaninda bilmiyorum ama ennkisa zmnda kndi ewine git cnm.lohusaykn daha sknti olur.bide lohusa depresyonunu yasama .Bana cok deger veriyo bn ondan raziyim her zmn Allah da razi olur insallah dua ediyorum bol bol Allahim hidayet versin annem hep boleydi degiscegini sanmiyorum her gelisimde canimi skiyo esimin de ayni sekilde kendini ezik hissediyo
Halısı canım allah korkuların dan kurtarsin seni inşallah doğuma rahat gidersin insallah
Benim
Ayagim
Iyilesti cok oldu canim. Bir de o vardi degil mi tamamen unutmusum silmis beynim parmagimin kirildigini:):)
Allah'ın izniyle senin sayılı günün kaldı. Sonlara doğru önden giden bazı bebeklerin kilo alışı yavaşlıyormuş ve normalmiş diye biliyorum. Aksi bişi olsa zaten doktor Söyler sana.Gittim ben pazartesi 9 da hastanede olacağım 11 de spinal anestezi ile doğum inşallah nst ye felan girdim ama sancı çıkmadı yine kilo almamış 2 hafta 100 gr doktor normal diyor tabi. Boyayı doktora soracaktım unuttum :) yAnına gidince herşeyi unutuyorum . Bugün çarşıya çıkamadım yarın çıkıcam bakarım yinede teşekkürler
Yani doktorunda pek düşüncliymiş insan bekler yani yada acil işi varsa bilgi verir. Zaten heyecanla muane gününün gelmesini bekliyoruz birde böyle aksilikler oluyor neyse sabaha birşey kalmadı :)
Bende bugün hastaneden geldikten sonra kötü oldum buz torbası felan koydum toparlandım biraz sanada iyi gelir belki. artık ayaklarım beni götürmüyor çok ağrıyor sanki kaç ton taşıyor
Gozunuz aydin allah anneli babali buyutsun hayirli evlat etsin inşallahHerkese meraba.Ben dün sabah 11.08 de epidural sezeryanla oğlumu kucagima aldım.Suan hastanedeyim ve ikimizde iyiyiz.Anne olmak başka birseymis çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Herkese sağlıklı dogumlar diliyorum.SEzeryan hakkında sorularınız olursa cevaplarım.
Unuttum bian canim tayinimiz cikti diyince karistirdim. Takma kafana dogumunu yapip evine gideceksin sonucta senin kendi ailen esin cocugun on planda olmaliHayir cnm.urfa
Herkese meraba.Ben dün sabah 11.08 de epidural sezeryanla oğlumu kucagima aldım.Suan hastanedeyim ve ikimizde iyiyiz.Anne olmak başka birseymis çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Herkese sağlıklı dogumlar diliyorum.SEzeryan hakkında sorularınız olursa cevaplarım.
Aynen oyleee:)İnsan acılarını çabuk unutuyor öyle olmasa bir kadin defalarca doğum yapar mıydı dimi :)
Hayır olsun inşallah canım kasılma oluyordur canım birde bebisler büyüdü kendileri rahat edemiyor bizlerde rahat edemiyoruzBugün bişey var bende oğlum sığmıyor sanki içime. Karnım mı sertleşiyor bebek mi yapıyor anlayamıyorumkarnımın içi acıyor. İçimde bi sıkıntı vücudumda bi yorgunluk.. oof gelse artık oğluşum
krem felan kullanmıyormusun yada bi cildiyeye gitse din canım baya kötülesmis onun açısına nasil dayaniyorsunMerhaba arkadaşlar , çok fazla giremiyorum foruma maalesef yeni izne çıktım doktor 37+6 da sezeryanla alacağını söyledi 9 temmuzda doğum yapıcam hayırlısıyla ama çatlaklarım inanılmaz kanıyo ve yaraya döndü doktor daha fazla tutamayacığını çatımında dar olduğunu söyleri .. Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten ama psikolojik olarak inanılmaz kötüyüm karnımdaki acılardan duramıyorum sanki hiç iyileşmeyecekmişim gibi geliyo bana
Yok canim bi erkk bi kizi var 40 yadinda nerdeyse bnle kndini kiyasliyo anneme diyomus senin.kiz agliyomu bnm cok ahliyasim var ama erkkte aglrmis insn ne alaka bnde cok agliyodum sinirim bozuluyo oto b..ka ama bnmkiz dedim :))
Kizlar iyice kasarlandim ben:) sancilarim tuttu buyuk bir kahverengi mukus geldi ben arabaya atladim kizimi hayvanat bahcesine getirdim:):) insallah veterinerler dogurtmazlar beni hayvanat bahcesinde , hahahahaaaa:)
Hadi hakkinizda hayirlisi olsun canim, saglikla gidip gel de bize de en yakin zamanda haber ver, Saglikla kucakla insallah kuzucugunuMerhaba arkadaşlar.Dr um aradı bugün sabah geliş saatini 6 ya çekti 1 saat öncesi yani.Beni bir telaş bastı.Evimi temziledim,duşumu aldım özel bakımımı yaptım her şeyim hazır şükürler olsun yarın da oğlum doğarsa tam olacak.Sizlerden dua bekliiyorum inşaallah sağlıkla kavuşurum oğluma.Kızımla oğluma video çektim onu nasıl beklediğimize dair son 12 saati kaldı yavrumun karnımda biraz buruk bir sevinç tek bedenden ayrılıyoruz artık kucağımda olacak inşaallah.Her zaman aktif katılamasam da sizleri çok sevdim hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşaallah mucizelerimize
Sakin dinleme anneni, seni acemi görüyo ve herseye müdahale modunda olur simdi, herseyi bilirler ya annelerİyiym cok sukur bi olumsuzluk yok ama sut cogaltma derdim var:) bebegim bugun 6 gunluk oldu. Ancak bugun mama takviyesi yapmadim, buguhe kadar cok biberon az meme vardi, ama sut caglayan gibi akmadigi icin annem bebegin doymadigini iddia ediyor. Ne yapsam bilemedim
Hayirli olsun, güle güle büyüt yavrunu, saglikla insallahhhh... Darisi bizim basimiza....Herkese meraba.Ben dün sabah 11.08 de epidural sezeryanla oğlumu kucagima aldım.Suan hastanedeyim ve ikimizde iyiyiz.Anne olmak başka birseymis çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Herkese sağlıklı dogumlar diliyorum.SEzeryan hakkında sorularınız olursa cevaplarım.
Beni de yazın bekleyenler listesine :) Haftaya gelsin artıkbirde ben varım kızlar hala beklemedeyim sanki hiç doğmayacak gibi geliyo
Bu tarz kişilere hadlerini bildirmek lazım kız erkek ayrımı Cahiliye devrinden kalmış çok kötü bir gelenek.O tepkiyi verenler cahil canim hatta cahil otesi kelime bulamiyorum,kiz evlat has evlattir biz erkek oldugunu duyunca esimle doktordan ciktiktan sonra bi 10 dkka sok gecirdik zor geldik kendimizesonra alistik tabiki evlat yani tirnagina degismem
Eminönü'nden aldım :)Çok güzel olmuşlar bardakları nerden aldın
Dedim cnm.olurmu oyle sey 17.hftada olasan neysede dedim.bozuldu bn oyle deyince :)annm inadina belki kizdir sennur belli olmz diyo ay yok kesin erkek bilmm kimde oyle soyledi diyo.manyamis millet ya.biz saglikli sihhatli olsun diyoruz millet pipisi olsun derdine dusmuss :))ay Allah iyiligini versin komsunun, Görünce söyle senin bagirsaklar cosmus o bebek degil de:).Bi kere tibben mümkün degil, Erkek olunca erken, kiz olunca gec mi canlaniyormus bi de ,Ay Allahim akil fikir versin ne diyim:).
, sen ayri bi alemsin valla, otur evinde bi de sakasini yapiyo deliiii:)))
Hadi hakkinizda hayirlisi olsun canim, saglikla gidip gel de bize de en yakin zamanda haber ver, Saglikla kucakla insallah kuzucugunu
Sakin dinleme anneni, seni acemi görüyo ve herseye müdahale modunda olur simdi, herseyi bilirler ya anneler.Bebegini alip odaya kapan yanliz doyur onu, gözler üstünde olunca da stresten sütün gelmez. Bol bol su ic, bi de bulgur pilavi, hosaf ve incir kavurmasi cok arttirir sütü.dene hepsini, hemen pes etme, kimseyi de dinleme sonra cok pisman olursun
Hayirli olsun, güle güle büyüt yavrunu, saglikla insallahhhh... Darisi bizim basimiza....
Gormemisin oglu olmus cekmis pipisini koparmis derler ya :)))) yani hayirlisini dilemek sart o rahmine dustugu anda herseyi unutup onun sagligini dusunuyorsun ama herkes bir degil demekki :)Dedim cnm.olurmu oyle sey 17.hftada olasan neysede dedim.bozuldu bn oyle deyince :)annm inadina belki kizdir sennur belli olmz diyo ay yok kesin erkek bilmm kimde oyle soyledi diyo.manyamis millet ya.biz saglikli sihhatli olsun diyoruz millet pipisi olsun derdine dusmuss :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?