2015 Temmuz Anneleri

Bana cok deger veriyo bn ondan raziyim her zmn Allah da razi olur insallah dua ediyorum bol bol Allahim hidayet versin annem hep boleydi degiscegini sanmiyorum her gelisimde canimi skiyo esimin de ayni sekilde kendini ezik hissediyo

canım allah yardımcın olsun stres sıkıntı yapma doğuma az kalmış zaten.ama annende çok ilginçmiş.genelde kayınvalideler öyle yapar ama.iyi eşin sessiz kalıyo bu duruma.annen eşini istemediği için ezmeye çalışıyo sanırım.ama eşinle bir problemin yoksa takmamaya çalış anneni.eşine de yazık valla.bozulmasın aranız inşallah.sabret az kalmış doğuma..

Bana cok deger veriyo bn ondan raziyim her zmn Allah da razi olur insallah dua ediyorum bol bol Allahim hidayet versin annem hep boleydi degiscegini sanmiyorum her gelisimde canimi skiyo esimin de ayni sekilde kendini ezik hissediyo
Canim sen esinnle iyi ol da gerisi onmli degil.annenede Allah iyilik versin.insallh.siz ne kdr klcaksinizannenin yaninda bilmiyorum ama ennkisa zmnda kndi ewine git cnm.lohusaykn daha sknti olur.bide lohusa depresyonunu yasama .

Allah'ın izniyle senin sayılı günün kaldı. Sonlara doğru önden giden bazı bebeklerin kilo alışı yavaşlıyormuş ve normalmiş diye biliyorum. Aksi bişi olsa zaten doktor Söyler sana.
Neyse inş. Bende yarın kızımı göreceğim. O zamana kadar şu ağrılarımda geçerse süper olur. Geldi mi baş ağrılarım Günlerce gitmiyor.

Herkese meraba.Ben dün sabah 11.08 de epidural sezeryanla oğlumu kucagima aldım.Suan hastanedeyim ve ikimizde iyiyiz.Anne olmak başka birseymis çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Herkese sağlıklı dogumlar diliyorum.SEzeryan hakkında sorularınız olursa cevaplarım.

Gozunuz aydin allah anneli babali buyutsun hayirli evlat etsin inşallah

Merhaba arkadaşlar , çok fazla giremiyorum foruma maalesef yeni izne çıktım doktor 37+6 da sezeryanla alacağını söyledi 9 temmuzda doğum yapıcam hayırlısıyla ama çatlaklarım inanılmaz kanıyo ve yaraya döndü doktor daha fazla tutamayacığını çatımında dar olduğunu söyleri .. Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten ama psikolojik olarak inanılmaz kötüyüm karnımdaki acılardan duramıyorum sanki hiç iyileşmeyecekmişim gibi geliyo bana

Hayırlı olsun allah sağlık sıhhat versin ikinize de canım sezeryan olma sebebin neydi? Ağrın sızın var mı çok? Epidural olunca nasıl oluyor? Kusura bakma çok sordum :)

Hayır olsun inşallah canım kasılma oluyordur canım birde bebisler büyüdü kendileri rahat edemiyor bizlerde rahat edemiyoruz
krem felan kullanmıyormusun yada bi cildiyeye gitse din canım baya kötülesmis onun açısına nasil dayaniyorsun

Yok canim bi erkk bi kizi var 40 yadinda nerdeyse bnle kndini kiyasliyo anneme diyomus senin.kiz agliyomu bnm cok ahliyasim var ama erkkte aglrmis insn ne alaka bnde cok agliyodum sinirim bozuluyo oto b..ka ama bnmkiz dedim :))
ay Allah iyiligini versin komsunun, Görünce söyle senin bagirsaklar cosmus o bebek degil de:).Bi kere tibben mümkün degil, Erkek olunca erken, kiz olunca gec mi canlaniyormus bi de,Ay Allahim akil fikir versin ne diyim:).

Kizlar iyice kasarlandim ben:) sancilarim tuttu buyuk bir kahverengi mukus geldi ben arabaya atladim kizimi hayvanat bahcesine getirdim:):) insallah veterinerler dogurtmazlar beni hayvanat bahcesinde , hahahahaaaa:)
, sen ayri bi alemsin valla, otur evinde bi de sakasini yapiyo deliiii:)))

Hadi hakkinizda hayirlisi olsun canim, saglikla gidip gel de bize de en yakin zamanda haber ver, Saglikla kucakla insallah kuzucugunu

Sakin dinleme anneni, seni acemi görüyo ve herseye müdahale modunda olur simdi, herseyi bilirler ya anneler.Bebegini alip odaya kapan yanliz doyur onu, gözler üstünde olunca da stresten sütün gelmez. Bol bol su ic, bi de bulgur pilavi, hosaf ve incir kavurmasi cok arttirir sütü.dene hepsini, hemen pes etme, kimseyi de dinleme sonra cok pisman olursun

Hayirli olsun, güle güle büyüt yavrunu, saglikla insallahhhh... Darisi bizim basimiza....

birde ben varım kızlar hala beklemedeyim sanki hiç doğmayacak gibi geliyo
Beni de yazın bekleyenler listesine :) Haftaya gelsin artık

O tepkiyi verenler cahil canim hatta cahil otesi kelime bulamiyorum,kiz evlat has evlattir biz erkek oldugunu duyunca esimle doktordan ciktiktan sonra bi 10 dkka sok gecirdik zor geldik kendimize sonra alistik tabiki evlat yani tirnagina degismem
Bu tarz kişilere hadlerini bildirmek lazım kız erkek ayrımı Cahiliye devrinden kalmış çok kötü bir gelenek.

Çok güzel olmuşlar bardakları nerden aldın
Eminönü'nden aldım :)

Dedim cnm.olurmu oyle sey 17.hftada olasan neysede dedim.bozuldu bn oyle deyince :)annm inadina belki kizdir sennur belli olmz diyo ay yok kesin erkek bilmm kimde oyle soyledi diyo.manyamis millet ya.biz saglikli sihhatli olsun diyoruz millet pipisi olsun derdine dusmuss :))

Gormemisin oglu olmus cekmis pipisini koparmis derler ya :)))) yani hayirlisini dilemek sart o rahmine dustugu anda herseyi unutup onun sagligini dusunuyorsun ama herkes bir degil demekki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…