2015 Temmuz Anneleri

Kizlar bugün sabah 7 gibi Wc ye kalktim, az bisey geldi kalktim.Kizlari uyandirdim okula yollamak icin, yine sikinti basti kostum Wc ye, oturur oturmaz bardaktan bosalir gibi bosaldi, acaba suyum mu akti diye endise ettim ama emin de olamadim.Gece de zaten tüm gece kasilip durdum karnim tas gibiydi, uyuyamadim da o gerginlikten.Kizlari okula yollayip yataga uzandim biraz uyuyayim diye. Birden kasilma sanci karisimi biseyler basladi,giderek artti, belime ve bacagima vurmaya basladi.12 dk ya düstü, sonra kessildi, emin olamadim o yüzden dogum mu basladi acaba diye...Saat 1 de esim isten gelecek diye bekledim, cantami cikardim son seyleri koydum icine.Gelip cantayi görünce panikledi hemen, dr u arayalim soralim, belki yaniliyorumdur dedim ,Dr da hemen hastaneye yönlendirdi;(...Neyse kizlari eltime emanet edip gittik, yolda esim bi de dondurma aldi bana, yalaya yalaya gittim.Oraya varinca benim kasilmalar disinda biseyim kalmadi.Düzensiz sanci cikti, tek basina bisey ifade etmez dediler, bi test yaptilar suyum akmismi diye ,yok o da akmamis.Ultrasonla bakti dr, suyu filan yeterli telas etmeyin deyip bizi eve yolladi:).Bi de kilosunu tahminen 3500 gibi dedi.
Eve gelince benim kuzular disarda bekliyordu, anne eli bos geldi diye üzüldüler tabiii.ONlari alip eve geldim yataga uzandik birlikte anlattim, daha zamani varmis, biraz daha büyümesi gerekiyormus filan diye, hemen kandilar yavrularim, karnimi elleyip durdular...Ben gelene kadar cok hayal kurmuslar, cok özlemisler kardeslerini...
Bu günü de böyle gecirdik iste

Ay ne alem insanlar var yahuuu, benim 3. kizim olacak heyecandan ailecek deliye dönmüsüz, bazi kendini bilmezler bazen kendini bilmez biseyler söyleyince hemen bozuyorum, evlat benim, beden benim, bakan büyüten yine benimmm size ne oluyooo.Kiz degil de oglan olsa fazladan bi kafam mi cikacak anlamadim gitti, bi daha dogursam bi daha kizim olsun isterim, hayirli olsun anasina babasina kardeslerine hayirli olsun yeter ki...Malesef cahil insan cok, bosuna takilma

Ay canım peki o boşalan su değilse neydi? Çok heycanlı olmuş valla ben olsam wc den çıktığım gibi doktora koşardım tecrübrli olmak böyle bişey sanırım :) ben heycanla brkliyorum

Gozunuz aydin allah anneli babali buyutsun hayirli evlat etsin inşallah

Hayırlı olsun allah sağlık sıhhat versin ikinize de canım sezeryan olma sebebin neydi? Ağrın sızın var mı çok? Epidural olunca nasıl oluyor? Kusura bakma çok sordum :)

Sağolun.. Epidural olma sebebim sağlık sorunum yüzünden oldum.Cok endişelerim vardı epidural seezeryandada korkuyordum açıkçası yurtdisindayim ben ve korkularım yersiz çıktı suana kadar ters bir durumum yok ağrı kesici verdikleri için ağrım da yok sadece sağa sola dönerken sizliyor dikiş yerlerim onun dışında çok rahattijiz. Oğlumu ilk gördüm sonuçta uyanik tim emzirdim. Herkese hayırlı dogumlar dilerim.

Ay canım peki o boşalan su değilse neydi? Çok heycanlı olmuş valla ben olsam wc den çıktığım gibi doktora koşardım tecrübrli olmak böyle bişey sanırım :) ben heycanla brkliyorum
Ne tecrübesi canim ya acemi gibi bocaladim resmen.yoksa biraz daha beklerdim de evde agrilar kesilince gitmezdik. Benimde bocalama sebebim, gecenlerde bahsettigim streptekok b bakterisi. Pozitif cikti diye hemen gidip antibiyotik almam gerekiyor.esim bi de kizdi üstüne bu saate kadar bana niye haber vermiyorsun da evde vakit geciriyorsun diye...
Akan da ya idrar kesesi cok sikismis, bebek kafasini oynatinca birden bosalmis, ya da rahim agzinda sümüksü bi yapi var o birden düsünce sana öyle gelmistir dedi dr...Bekliycez artik, ne zaman gelecek bizim cimcime....

Hayırlısıyla biran önce kavuştursun artık Allah hepimizi yavrularımıza habersiz bırakma bizi de

Katiliyorum sana canim.bn hic takmm boylecseyleri.kfama.demistim daha once cinsiytini.ilk ogrendigimizde kv faln hee hayirlisi.olsun dedi onlr bnm.icin.orda bityi simdi diyo babaannenin selami varde kizima icimden yuru git diyorum :) bn gizel yetistireyim saglikli olsunlr yeter.

Canim sen esinnle iyi ol da gerisi onmli degil.annenede Allah iyilik versin.insallh.siz ne kdr klcaksinizannenin yaninda bilmiyorum ama ennkisa zmnda kndi ewine git cnm.lohusaykn daha sknti olur.bide lohusa depresyonunu yasama .
Tasinma isimiz 1 ay surer yani 1 ay cekecem.mecburen

Dayanamıyorum zaten çok kötüyüm gitsemde Hiç bir çaresi yokmuş sanırım sabırla bekliyorum

Baya bi teleslandirmis sizi bebis.. kızlarda heycan yapmış maşallah onlara çok tatlılar yaa benim kizda öyle yarın kardeşini görmeye gidicez diyorum vakit geldimi almaya mi gidiyoruz diye sevinir çok özlemiş kardeşini sarılıyor felan çok tatlı oluyorlar
Dayanamıyorum zaten çok kötüyüm gitsemde Hiç bir çaresi yokmuş sanırım sabırla bekliyorum
T tarcin88 canım allah şifanı versin allah sana yardım etsin inşallah geçer o acılar

kızlar iyi geceler nasılsınız? bi kaç gündür karnıma bakan herkes senin oğlun mu olacak diye soruyor. hatta bugün bi iki değil baya bi aynı şeyi söyleyen oldu hayırdır inşallah dedim. bizim kız içerde cinsiyet değiştirmiş olmasın

Ne gunmis canim:) artik 40. Haftadasin gelsin minik kuzu degil mi:) bekletmesin ablalarini cok:)

Öyle güzel ywzmışsın ki güle güle okudum dondurmanıda eksik etmedin yani :) afiyet olsun zaten eli kulağındadır birşeycik kalmadı

Hayirli olsun canim, hosgelmis oğlusun... Keyifle, saglikla büyüt...

Kızlar ben daha doğuramadm ve çok korkuyorum neden gelmiyor artık ya günü geçerse içerde kakasını yer diye sabaha kadar onu düşünmekten uyuyamıyorum neolcak bu durumum ben rRabbime sığınıyorum dua ediyorum sağ salim kavuşayım bebeğine diye sizde bana dua edin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…