- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.821
Ay ne alem insanlar var yahuuu, benim 3. kizim olacak heyecandan ailecek deliye dönmüsüz, bazi kendini bilmezler bazen kendini bilmez biseyler söyleyince hemen bozuyorum, evlat benim, beden benim, bakan büyüten yine benimmm size ne oluyooo.Kiz degil de oglan olsa fazladan bi kafam mi cikacak anlamadim gitti, bi daha dogursam bi daha kizim olsun isterim, hayirli olsun anasina babasina kardeslerine hayirli olsun yeter ki...Malesef cahil insan cok, bosuna takilmaDedim cnm.olurmu oyle sey 17.hftada olasan neysede dedim.bozuldu bn oyle deyince :)annm inadina belki kizdir sennur belli olmz diyo ay yok kesin erkek bilmm kimde oyle soyledi diyo.manyamis millet ya.biz saglikli sihhatli olsun diyoruz millet pipisi olsun derdine dusmuss :))
Kizlar bugün sabah 7 gibi Wc ye kalktim, az bisey geldi kalktim.Kizlari uyandirdim okula yollamak icin, yine sikinti basti kostum Wc ye, oturur oturmaz bardaktan bosalir gibi bosaldi, acaba suyum mu akti diye endise ettim ama emin de olamadim.Gece de zaten tüm gece kasilip durdum karnim tas gibiydi, uyuyamadim da o gerginlikten.Kizlari okula yollayip yataga uzandim biraz uyuyayim diye. Birden kasilma sanci karisimi biseyler basladi,giderek artti, belime ve bacagima vurmaya basladi.12 dk ya düstü, sonra kessildi, emin olamadim o yüzden dogum mu basladi acaba diye...Saat 1 de esim isten gelecek diye bekledim, cantami cikardim son seyleri koydum icine.Gelip cantayi görünce panikledi hemen, dr u arayalim soralim, belki yaniliyorumdur dedim ,Dr da hemen hastaneye yönlendirdi;(...Neyse kizlari eltime emanet edip gittik, yolda esim bi de dondurma aldi bana , yalaya yalaya gittim.Oraya varinca benim kasilmalar disinda biseyim kalmadi .Düzensiz sanci cikti, tek basina bisey ifade etmez dediler, bi test yaptilar suyum akmismi diye ,yok o da akmamis.Ultrasonla bakti dr, suyu filan yeterli telas etmeyin deyip bizi eve yolladi:).Bi de kilosunu tahminen 3500 gibi dedi.
Eve gelince benim kuzular disarda bekliyordu, anne eli bos geldi diye üzüldüler tabiii.ONlari alip eve geldim yataga uzandik birlikte anlattim, daha zamani varmis, biraz daha büyümesi gerekiyormus filan diye, hemen kandilar yavrularim, karnimi elleyip durdular...Ben gelene kadar cok hayal kurmuslar, cok özlemisler kardeslerini ...
Bu günü de böyle gecirdik iste
Gozunuz aydin allah anneli babali buyutsun hayirli evlat etsin inşallah
Hayırlı olsun allah sağlık sıhhat versin ikinize decanım sezeryan olma sebebin neydi? Ağrın sızın var mı çok? Epidural olunca nasıl oluyor? Kusura bakma çok sordum :)
ay Allah iyiligini versin komsunun, Görünce söyle senin bagirsaklar cosmus o bebek degil de:).Bi kere tibben mümkün degil, Erkek olunca erken, kiz olunca gec mi canlaniyormus bi de ,Ay Allahim akil fikir versin ne diyim:).
, sen ayri bi alemsin valla, otur evinde bi de sakasini yapiyo deliiii:)))
Hadi hakkinizda hayirlisi olsun canim, saglikla gidip gel de bize de en yakin zamanda haber ver, Saglikla kucakla insallah kuzucugunu
Sakin dinleme anneni, seni acemi görüyo ve herseye müdahale modunda olur simdi, herseyi bilirler ya anneler.Bebegini alip odaya kapan yanliz doyur onu, gözler üstünde olunca da stresten sütün gelmez. Bol bol su ic, bi de bulgur pilavi, hosaf ve incir kavurmasi cok arttirir sütü.dene hepsini, hemen pes etme, kimseyi de dinleme sonra cok pisman olursun
Hayirli olsun, güle güle büyüt yavrunu, saglikla insallahhhh... Darisi bizim basimiza....
Ne tecrübesi canim ya acemi gibi bocaladim resmen.yoksa biraz daha beklerdim de evde agrilar kesilince gitmezdik. Benimde bocalama sebebim, gecenlerde bahsettigim streptekok b bakterisi. Pozitif cikti diye hemen gidip antibiyotik almam gerekiyor.esim bi de kizdi üstüne bu saate kadar bana niye haber vermiyorsun da evde vakit geciriyorsun diye...Ay canım peki o boşalan su değilse neydi? Çok heycanlı olmuş valla ben olsam wc den çıktığım gibi doktora koşardımtecrübrli olmak böyle bişey sanırım :) ben heycanla brkliyorum
Ne tecrübesi canim ya acemi gibi bocaladim resmen.yoksa biraz daha beklerdim de evde agrilar kesilince gitmezdik. Benimde bocalama sebebim, gecenlerde bahsettigim streptekok b bakterisi. Pozitif cikti diye hemen gidip antibiyotik almam gerekiyor.esim bi de kizdi üstüne bu saate kadar bana niye haber vermiyorsun da evde vakit geciriyorsun diye...
Akan da ya idrar kesesi cok sikismis, bebek kafasini oynatinca birden bosalmis, ya da rahim agzinda sümüksü bi yapi var o birden düsünce sana öyle gelmistir dedi dr...Bekliycez artik, ne zaman gelecek bizim cimcime....
Katiliyorum sana canim.bn hic takmm boylecseyleri.kfama.demistim daha once cinsiytini.ilk ogrendigimizde kv faln hee hayirlisi.olsun dedi onlr bnm.icin.orda bityi simdi diyo babaannenin selami varde kizima icimden yuru git diyorum :) bn gizel yetistireyim saglikli olsunlr yeter.Ay ne alem insanlar var yahuuu, benim 3. kizim olacak heyecandan ailecek deliye dönmüsüz, bazi kendini bilmezler bazen kendini bilmez biseyler söyleyince hemen bozuyorum, evlat benim, beden benim, bakan büyüten yine benimmm size ne oluyooo.Kiz degil de oglan olsa fazladan bi kafam mi cikacak anlamadim gitti, bi daha dogursam bi daha kizim olsun isterim, hayirli olsun anasina babasina kardeslerine hayirli olsun yeter ki...Malesef cahil insan cok, bosuna takilma
Tasinma isimiz 1 ay surer yani 1 ay cekecem.mecburenCanim sen esinnle iyi ol da gerisi onmli degil.annenede Allah iyilik versin.insallh.siz ne kdr klcaksinizannenin yaninda bilmiyorum ama ennkisa zmnda kndi ewine git cnm.lohusaykn daha sknti olur.bide lohusa depresyonunu yasama .
Dayanamıyorum zaten çok kötüyüm gitsemde Hiç bir çaresi yokmuş sanırım sabırla bekliyorumHayır olsun inşallah canım kasılma oluyordur canım birde bebisler büyüdü kendileri rahat edemiyor bizlerde rahat edemiyoruz
krem felan kullanmıyormusun yada bi cildiyeye gitse din canım baya kötülesmis onun açısına nasil dayaniyorsun
Anldim cnm Allah kolylik versin.oncelik su dogumu guzel sekilde atltmk insallah.Tasinma isimiz 1 ay surer yani 1 ay cekecem.mecburen
Sagol cnm Allah razi olsun.. Allah hepimizin yardimcisi olsunAnldim cnm Allah kolylik versin.oncelik su dogumu guzel sekilde atltmk insallah.
Baya bi teleslandirmis sizi bebis.. kızlarda heycan yapmış maşallah onlara çok tatlılar yaa benim kizda öyle yarın kardeşini görmeye gidicez diyorum vakit geldimi almaya mi gidiyoruz diye sevinir çok özlemiş kardeşini sarılıyor felan çok tatlı oluyorlarKizlar bugün sabah 7 gibi Wc ye kalktim, az bisey geldi kalktim.Kizlari uyandirdim okula yollamak icin, yine sikinti basti kostum Wc ye, oturur oturmaz bardaktan bosalir gibi bosaldi, acaba suyum mu akti diye endise ettim ama emin de olamadim.Gece de zaten tüm gece kasilip durdum karnim tas gibiydi, uyuyamadim da o gerginlikten.Kizlari okula yollayip yataga uzandim biraz uyuyayim diye. Birden kasilma sanci karisimi biseyler basladi,giderek artti, belime ve bacagima vurmaya basladi.12 dk ya düstü, sonra kessildi, emin olamadim o yüzden dogum mu basladi acaba diye...Saat 1 de esim isten gelecek diye bekledim, cantami cikardim son seyleri koydum icine.Gelip cantayi görünce panikledi hemen, dr u arayalim soralim, belki yaniliyorumdur dedim ,Dr da hemen hastaneye yönlendirdi;(...Neyse kizlari eltime emanet edip gittik, yolda esim bi de dondurma aldi bana , yalaya yalaya gittim.Oraya varinca benim kasilmalar disinda biseyim kalmadi .Düzensiz sanci cikti, tek basina bisey ifade etmez dediler, bi test yaptilar suyum akmismi diye ,yok o da akmamis.Ultrasonla bakti dr, suyu filan yeterli telas etmeyin deyip bizi eve yolladi:).Bi de kilosunu tahminen 3500 gibi dedi.
Eve gelince benim kuzular disarda bekliyordu, anne eli bos geldi diye üzüldüler tabiii.ONlari alip eve geldim yataga uzandik birlikte anlattim, daha zamani varmis, biraz daha büyümesi gerekiyormus filan diye, hemen kandilar yavrularim, karnimi elleyip durdular...Ben gelene kadar cok hayal kurmuslar, cok özlemisler kardeslerini ...
T tarcin88 canım allah şifanı versin allah sana yardım etsin inşallah geçer o acılarDayanamıyorum zaten çok kötüyüm gitsemde Hiç bir çaresi yokmuş sanırım sabırla bekliyorum
Ne gunmis canim:) artik 40. Haftadasin gelsin minik kuzu degil mi:) bekletmesin ablalarini cok:)Kizlar bugün sabah 7 gibi Wc ye kalktim, az bisey geldi kalktim.Kizlari uyandirdim okula yollamak icin, yine sikinti basti kostum Wc ye, oturur oturmaz bardaktan bosalir gibi bosaldi, acaba suyum mu akti diye endise ettim ama emin de olamadim.Gece de zaten tüm gece kasilip durdum karnim tas gibiydi, uyuyamadim da o gerginlikten.Kizlari okula yollayip yataga uzandim biraz uyuyayim diye. Birden kasilma sanci karisimi biseyler basladi,giderek artti, belime ve bacagima vurmaya basladi.12 dk ya düstü, sonra kessildi, emin olamadim o yüzden dogum mu basladi acaba diye...Saat 1 de esim isten gelecek diye bekledim, cantami cikardim son seyleri koydum icine.Gelip cantayi görünce panikledi hemen, dr u arayalim soralim, belki yaniliyorumdur dedim ,Dr da hemen hastaneye yönlendirdi;(...Neyse kizlari eltime emanet edip gittik, yolda esim bi de dondurma aldi bana , yalaya yalaya gittim.Oraya varinca benim kasilmalar disinda biseyim kalmadi .Düzensiz sanci cikti, tek basina bisey ifade etmez dediler, bi test yaptilar suyum akmismi diye ,yok o da akmamis.Ultrasonla bakti dr, suyu filan yeterli telas etmeyin deyip bizi eve yolladi:).Bi de kilosunu tahminen 3500 gibi dedi.
Öyle güzel ywzmışsın ki güle güle okudum dondurmanıda eksik etmedin yani :) afiyet olsun zaten eli kulağındadır birşeycik kalmadıKizlar bugün sabah 7 gibi Wc ye kalktim, az bisey geldi kalktim.Kizlari uyandirdim okula yollamak icin, yine sikinti basti kostum Wc ye, oturur oturmaz bardaktan bosalir gibi bosaldi, acaba suyum mu akti diye endise ettim ama emin de olamadim.Gece de zaten tüm gece kasilip durdum karnim tas gibiydi, uyuyamadim da o gerginlikten.Kizlari okula yollayip yataga uzandim biraz uyuyayim diye. Birden kasilma sanci karisimi biseyler basladi,giderek artti, belime ve bacagima vurmaya basladi.12 dk ya düstü, sonra kessildi, emin olamadim o yüzden dogum mu basladi acaba diye...Saat 1 de esim isten gelecek diye bekledim, cantami cikardim son seyleri koydum icine.Gelip cantayi görünce panikledi hemen, dr u arayalim soralim, belki yaniliyorumdur dedim ,Dr da hemen hastaneye yönlendirdi;(...Neyse kizlari eltime emanet edip gittik, yolda esim bi de dondurma aldi bana , yalaya yalaya gittim.Oraya varinca benim kasilmalar disinda biseyim kalmadi .Düzensiz sanci cikti, tek basina bisey ifade etmez dediler, bi test yaptilar suyum akmismi diye ,yok o da akmamis.Ultrasonla bakti dr, suyu filan yeterli telas etmeyin deyip bizi eve yolladi:).Bi de kilosunu tahminen 3500 gibi dedi.
Bekledikçe de strese giriyor insanBende okudum bi kaç yerdehayır Olmasın hazır hissetmiyorum ben henüz doktor da her an bekliyoruz dedi zaten
Herkese meraba.Ben dün sabah 11.08 de epidural sezeryanla oğlumu kucagima aldım.Suan hastanedeyim ve ikimizde iyiyiz.Anne olmak başka birseymis çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Herkese sağlıklı dogumlar diliyorum.SEzeryan hakkında sorularınız olursa cevaplarım.
Canim aynen dedigin gibi benim kiz nazar ceker bir kiz:) iki gunun kalmis canim cok heyecanliii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?