- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.841
hee onu bilmiyom :)) eve giderken bi kan hapi bide agri kesici yazmisti cunku.Canim senin haberin olmuyor serumla beraber veriyorlar:)
Kızlar ya göğüslerim çok fena oldu birden koltuk altına kadar şişti ağrı yapıyo devamlı emziriyorum da yarın ablamın elektirikli Göğüs pompası car onu getircek eşim bakalım işe yarıycak mı? Şuanda yapabileceğim bildiğiniz bişey varsa söyleyin uygulayım ya
Gecmis olsun canm. Kalin uclu tarak varsa evde, onunla gogsunun ustunden meme ucuna dogru tara. Oda bosaltir sutuKızlar ya göğüslerim çok fena oldu birden koltuk altına kadar şişti ağrı yapıyo devamlı emziriyorum da yarın ablamın elektirikli Göğüs pompası car onu getircek eşim bakalım işe yarıycak mı? Şuanda yapabileceğim bildiğiniz bişey varsa söyleyin uygulayım ya
Canım geçmiş olsun fazla geliyordur sütün ateş falan var mı kuzenimin öyle olmuş annesi sıcak suyla ovalayarak sağmış eliyle fazlasını almış geçmiş rahatlamış kızcagız
Sağolun Kızlar sıcak suyu yaptım tarağıda deneyim hemen. Ateşim yok çok şükür çok ağrısı var sırtıma vuruyoGecmis olsun canm. Kalin uclu tarak varsa evde, onunla gogsunun ustunden meme ucuna dogru tara. Oda bosaltir sutu
Geçmiş olsunSağolun Kızlar sıcak suyu yaptım tarağıda deneyim hemen. Ateşim yok çok şükür çok ağrısı var sırtıma vuruyo
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin. Sütün bol maşallah ; )Sağolun Kızlar sıcak suyu yaptım tarağıda deneyim hemen. Ateşim yok çok şükür çok ağrısı var sırtıma vuruyo
Kızlar ya göğüslerim çok fena oldu birden koltuk altına kadar şişti ağrı yapıyo devamlı emziriyorum da yarın ablamın elektirikli Göğüs pompası car onu getircek eşim bakalım işe yarıycak mı? Şuanda yapabileceğim bildiğiniz bişey varsa söyleyin uygulayım ya
Canim sicak su falan sakin koyma sutu bozuyormus haberin olsun bebegin cok kusar bana ilkimde doktor demisdi curutursun sutunu dige bende sasirmisdim ama kizim cok kusunca ona bagladimKızlar ya göğüslerim çok fena oldu birden koltuk altına kadar şişti ağrı yapıyo devamlı emziriyorum da yarın ablamın elektirikli Göğüs pompası car onu getircek eşim bakalım işe yarıycak mı? Şuanda yapabileceğim bildiğiniz bişey varsa söyleyin uygulayım ya
Hemen soyleyeyim canim hemen uygula yoksa mastit olursun. Esin hemen pompayi alsin ve surekli sagmalisin.ablan comu uzakta? Esin hemen alamazmi saat gec oldu ama bu olayin tek en etkili cozumu maalesef pompaKızlar ya göğüslerim çok fena oldu birden koltuk altına kadar şişti ağrı yapıyo devamlı emziriyorum da yarın ablamın elektirikli Göğüs pompası car onu getircek eşim bakalım işe yarıycak mı? Şuanda yapabileceğim bildiğiniz bişey varsa söyleyin uygulayım ya
Evet sicak su degil tamCanim sicak su falan sakin koyma sutu bozuyormus haberin olsun bebegin cok kusar bana ilkimde doktor demisdi curutursun sutunu dige bende sasirmisdim ama kizim cok kusunca ona bagladim
Amaan bizim millet zaten herşeyi bilirkızlar iyi geceler nasılsınız? bi kaç gündür karnıma bakan herkes senin oğlun mu olacak diye soruyor. hatta bugün bi iki değil baya bi aynı şeyi söyleyen oldu hayırdır inşallah dedim. bizim kız içerde cinsiyet değiştirmiş olmasın
Bunları öğrendiğim iyi oldu sağolun ya hiç duymamıştım.Evet sicak su degil tam
Tersi soguk kompres yapmak lazim. Yoksa icerde sut kesilip yogurt oluyor ve kanallari tikiyor.
Amin amin ins artik gun sayiyoruz sukurler olsun :)Kızlar doğum yapanların gözüaydın darısı başımızaaa herkese sorunsuz doğumlar olsun inşallah
cnm senin bebiş doğum kanalına girmiş mi? hmn hemen aynıymış bizim takvim :)Amin amin ins artik gun sayiyoruz sukurler olsun :)
Kizlar bugün sabah 7 gibi Wc ye kalktim, az bisey geldi kalktim.Kizlari uyandirdim okula yollamak icin, yine sikinti basti kostum Wc ye, oturur oturmaz bardaktan bosalir gibi bosaldi, acaba suyum mu akti diye endise ettim ama emin de olamadim.Gece de zaten tüm gece kasilip durdum karnim tas gibiydi, uyuyamadim da o gerginlikten.Kizlari okula yollayip yataga uzandim biraz uyuyayim diye. Birden kasilma sanci karisimi biseyler basladi,giderek artti, belime ve bacagima vurmaya basladi.12 dk ya düstü, sonra kessildi, emin olamadim o yüzden dogum mu basladi acaba diye...Saat 1 de esim isten gelecek diye bekledim, cantami cikardim son seyleri koydum icine.Gelip cantayi görünce panikledi hemen, dr u arayalim soralim, belki yaniliyorumdur dedim ,Dr da hemen hastaneye yönlendirdi;(...Neyse kizlari eltime emanet edip gittik, yolda esim bi de dondurma aldi bana , yalaya yalaya gittim.Oraya varinca benim kasilmalar disinda biseyim kalmadi .Düzensiz sanci cikti, tek basina bisey ifade etmez dediler, bi test yaptilar suyum akmismi diye ,yok o da akmamis.Ultrasonla bakti dr, suyu filan yeterli telas etmeyin deyip bizi eve yolladi:).Bi de kilosunu tahminen 3500 gibi dedi.
Eve gelince benim kuzular disarda bekliyordu, anne eli bos geldi diye üzüldüler tabiii.ONlari alip eve geldim yataga uzandik birlikte anlattim, daha zamani varmis, biraz daha büyümesi gerekiyormus filan diye, hemen kandilar yavrularim, karnimi elleyip durdular...Ben gelene kadar cok hayal kurmuslar, cok özlemisler kardeslerini ...
Bu günü de böyle gecirdik iste
kızlar iyi geceler nasılsınız? bi kaç gündür karnıma bakan herkes senin oğlun mu olacak diye soruyor. hatta bugün bi iki değil baya bi aynı şeyi söyleyen oldu hayırdır inşallah dedim. bizim kız içerde cinsiyet değiştirmiş olmasın
Evet salı demisti dimi whatsaptanda yazmadi hic.Kızlar @Gizemm59 dan haber yok bugün ev mi taşıyacaktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?