2015 Temmuz Anneleri

Kızlar ya göğüslerim çok fena oldu birden koltuk altına kadar şişti ağrı yapıyo devamlı emziriyorum da yarın ablamın elektirikli Göğüs pompası car onu getircek eşim bakalım işe yarıycak mı? Şuanda yapabileceğim bildiğiniz bişey varsa söyleyin uygulayım ya

Canım geçmiş olsun fazla geliyordur sütün ateş falan var mı kuzenimin öyle olmuş annesi sıcak suyla ovalayarak sağmış eliyle fazlasını almış geçmiş rahatlamış kızcagız

Gecmis olsun canm. Kalin uclu tarak varsa evde, onunla gogsunun ustunden meme ucuna dogru tara. Oda bosaltir sutu

Canım geçmiş olsun fazla geliyordur sütün ateş falan var mı kuzenimin öyle olmuş annesi sıcak suyla ovalayarak sağmış eliyle fazlasını almış geçmiş rahatlamış kızcagız

Gecmis olsun canm. Kalin uclu tarak varsa evde, onunla gogsunun ustunden meme ucuna dogru tara. Oda bosaltir sutu
Sağolun Kızlar sıcak suyu yaptım tarağıda deneyim hemen. Ateşim yok çok şükür çok ağrısı var sırtıma vuruyo

Canim gecmis olsun...tam bosalmiyomu acaba göğsün biz kizimda pompayla rahatlatmistik..insallah seninde rahatlar..benide yara olmasi sismesi korkutuo insallah olmaz seninki de cabuk gecer

Canım yazamadm kusura bakma doğum yapmışsın Rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza

Canim sicak su falan sakin koyma sutu bozuyormus haberin olsun bebegin cok kusar bana ilkimde doktor demisdi curutursun sutunu dige bende sasirmisdim ama kizim cok kusunca ona bagladim

Hemen soyleyeyim canim hemen uygula yoksa mastit olursun. Esin hemen pompayi alsin ve surekli sagmalisin.ablan comu uzakta? Esin hemen alamazmi saat gec oldu ama bu olayin tek en etkili cozumu maalesef pompa Cok sutun oldugu zaman ilk zamanlar bebeklerin yeterli bosaltmasi gogusleri mumkun degil. Goguslerine aciyan damarlarin uzerine ozellikle hani boynun tutulunca damarlarin ustune bastirarak nasil masaj yapiyorsan o sekilde biraz sertce masaj yapacaksin hem gigse hem koltuk altina dogru ve kesinlikle buzu havluya sarip surekli soguk kompres yapmasilin. Atesi artarsa goguslerin sut iceride kesilip yogurt gibi oluyor ve mastit o yuzden oluyor. Ayrica ilik dus ustune soguk dus iyi geliyor. Senin sanirim ilk kez bu kadar sutun geldi. Bunlar iyiye isaret ama onlemini almak lazim hemen mastitin onune gecmek lazim acil. Pompa yetismezse bu gece masaj yaparken sutude sik elle sag. Cok gecmis olsun canim.

Canim sicak su falan sakin koyma sutu bozuyormus haberin olsun bebegin cok kusar bana ilkimde doktor demisdi curutursun sutunu dige bende sasirmisdim ama kizim cok kusunca ona bagladim
Evet sicak su degil tam
Tersi soguk kompres yapmak lazim. Yoksa icerde sut kesilip yogurt oluyor ve kanallari tikiyor.

Amaan bizim millet zaten herşeyi bilir

Kızlar doğum yapanların gözüaydın darısı başımızaaa herkese sorunsuz doğumlar olsun inşallah

Seymasevde evet canm bende sutten keserken boyle olmustu soguk kompres vede elle olan pompadan almistim az az sagdim cok rahatlatmisti ins gecer sukur ki sutun var oglusun bitremyo :)

Off ya bu saatte ayakta olmak cok sıkıcı
Tam 2,5 saat oldu uyanigim hic.uykum yok. Sol arka kaburgam agriyor bide.

Valla sen iyi durmussun ben olsam suyum geldi diye ortaligi velveleye verirdim :)
Hayirlisiyla gelsin kizin canim :)

Ay ayni seyi banada söylüyorlar canim ya :) onların yüzünden rüyamda kızımı erkek kiyafetleriyle görüyorum

Kızlar @Gizemm59 dan haber yok bugün ev mi taşıyacaktı?
Evet salı demisti dimi whatsaptanda yazmadi hic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…