- 23 Kasım 2014
- 535
- 329
- 48
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.861
Evet canim onun icin hep diyorum herseyi iyice arasdirmak lazim sonra uygulamak gerekEvet sicak su degil tam
Tersi soguk kompres yapmak lazim. Yoksa icerde sut kesilip yogurt oluyor ve kanallari tikiyor.
Ayy hadi bakalım canım hayırlı haberlerin olsun darısı başıma :)Kızlar su an nst ye bagliyim 2 cm açıklığın var suni sancı verdiler sancim var size de dua ediyorum sizden de dua bekiyorum
Kızlar su an nst ye bagliyim 2 cm açıklığın var suni sancı verdiler sancim var size de dua ediyorum sizden de dua bekiyorum
Hayirlisiyla saglicakla alirsin bebegini kucağına inşallah canım allah yar ve yardımcın olsunKızlar su an nst ye bagliyim 2 cm açıklığın var suni sancı verdiler sancim var size de dua ediyorum sizden de dua bekiyorum
canım belkide igrendin ondan psikolojik olarak rahatsız olmussundur devam ederse doktorunu ara bi sor derimGünaydın kızlar.dun ağrım oldu doktor alttan muayne etti.nst ye bağladı yalancı sancıymıs.dun alttan muayne sonrası vajınada kasıntı başladı.o kadar yıkadım ama.
Bende dogurmadimGünaydın hamisler :) hala doguramadim ya
Bugün doktor kont. Var saat 2 de bakalim ne diyecek
Evet çok ıgrendım doğru.birde korktum acıcakmı diyeHayirlisiyla saglicakla alirsin bebegini kucağına inşallah canım allah yar ve yardımcın olsun
canım belkide igrendin ondan psikolojik olarak rahatsız olmussundur devam ederse doktorunu ara bi sor derim
Allah yardımcın olsun cnm .. kolay doğum olur inşallahKızlar su an nst ye bagliyim 2 cm açıklığın var suni sancı verdiler sancim var size de dua ediyorum sizden de dua bekiyorum
canım belki enfeksiyon olmuşsundur , belkide psikolojik , yinede doktoruna danış. doğuma yakın akıntı arttıgından mantar olabiliyor bazen, ıslak bırakma hiç.Günaydın kızlar.dun ağrım oldu doktor alttan muayne etti.nst ye bağladı yalancı sancıymıs.dun alttan muayne sonrası vajınada kasıntı başladı.o kadar yıkadım ama.
Günaydın kızlar doktordan geldim nst bişey cikmadi muayenede de hersey yolunda çok şükür pazartesi seni tekrar goreyim dedi pazartesi sabah tekrar gidicez inşallah
son günler kontroller sıklaştı , herkes güzel haberlerle gelsin inş.Günaydın kızlar doktordan geldim nst bişey cikmadi muayenede de hersey yolunda çok şükür pazartesi seni tekrar goreyim dedi pazartesi sabah tekrar gidicez inşallah
gunaydın annişler ,, sona doğru adım adım , stresten tansiyonm çıkıyor , kafamı rahat tutamıyorum .. hayırlısıyla cumayı atlatsaydım :) dün nst de sancım 70 lere çıktı ,, kan sulandırıcı iğnemi geri çekerek en son yarın 8 de yapacam ,, 24 saat yeterli dedi. 12 den sonra bişey yeme dedi. Allahım herkesin yardımcısı olsun inş..
Dun vajınal muayne sonrası uzun süre camasırım ıslak kaldı.belki bu yüzden olducanım belki enfeksiyon olmuşsundur , belkide psikolojik , yinede doktoruna danış. doğuma yakın akıntı arttıgından mantar olabiliyor bazen, ıslak bırakma hiç.
Evet canım ben çarşamba gel dicek sandım pazartesi deyince şaşırdım açıkçası hayırlısı bakalım ilaçlara devam dedi magnezyum adamı dedim evet dedi normalde magnezyumu kesmesi gerekmezmiydi gerçi ramazan gireli düzen bozuldu aklıma geldikçe içiyorum çok ağrım olacak o zamanson günler kontroller sıklaştı , herkes güzel haberlerle gelsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?