2015 Temmuz Anneleri

Günaydın kızlar.dun ağrım oldu doktor alttan muayne etti.nst ye bağladı yalancı sancıymıs.dun alttan muayne sonrası vajınada kasıntı başladı.o kadar yıkadım ama.

Günaydın kızlar. dün işler çok yoğundu giremedim hiç. doğum yapacak arkadaşlar vardı. umarım herkes sağlıkla kucağına almıştır bebklerini. G Gizemm59 dün ev taşıyacaktın. noldu canım halledebildiniz mi?

fallenangel8 , cicisko , Petitto aklımda olan doğuma giden arkadaşlar. sizler nasılsınız. bebekleriniz kucağınızdadır inşallah

Kızlar su an nst ye bagliyim 2 cm açıklığın var suni sancı verdiler sancim var size de dua ediyorum sizden de dua bekiyorum
Hayirlisiyla saglicakla alirsin bebegini kucağına inşallah canım allah yar ve yardımcın olsun
Günaydın kızlar.dun ağrım oldu doktor alttan muayne etti.nst ye bağladı yalancı sancıymıs.dun alttan muayne sonrası vajınada kasıntı başladı.o kadar yıkadım ama.
canım belkide igrendin ondan psikolojik olarak rahatsız olmussundur devam ederse doktorunu ara bi sor derim

Hayirlisiyla saglicakla alirsin bebegini kucağına inşallah canım allah yar ve yardımcın olsun

canım belkide igrendin ondan psikolojik olarak rahatsız olmussundur devam ederse doktorunu ara bi sor derim
Evet çok ıgrendım doğru.birde korktum acıcakmı diyebiraz zaman geçsin olmazsa ararım.

canım belki enfeksiyon olmuşsundur , belkide psikolojik , yinede doktoruna danış. doğuma yakın akıntı arttıgından mantar olabiliyor bazen, ıslak bırakma hiç.

Günaydın kızlar doktordan geldim nst bişey cikmadi muayenede de hersey yolunda çok şükür pazartesi seni tekrar goreyim dedi pazartesi sabah tekrar gidicez inşallah

maşallah herşey yolundaymış. p.tesi benimde randevu var. bakalım bize ne diyecek doktorcumm

gunaydın annişler ,, sona doğru adım adım , stresten tansiyonm çıkıyor , kafamı rahat tutamıyorum .. hayırlısıyla cumayı atlatsaydım :) dün nst de sancım 70 lere çıktı ,, kan sulandırıcı iğnemi geri çekerek en son yarın 8 de yapacam ,, 24 saat yeterli dedi. 12 den sonra bişey yeme dedi. Allahım herkesin yardımcısı olsun inş..

bişey kalmadı. Allah yardımcın olsun. doğuran doğurana maşallah

son günler kontroller sıklaştı , herkes güzel haberlerle gelsin inş.
Evet canım ben çarşamba gel dicek sandım pazartesi deyince şaşırdım açıkçası hayırlısı bakalım ilaçlara devam dedi magnezyum adamı dedim evet dedi normalde magnezyumu kesmesi gerekmezmiydi gerçi ramazan gireli düzen bozuldu aklıma geldikçe içiyorum çok ağrım olacak o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…