- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.881
Cnm bendun hemotolojı uzmanımla görüştüm bir takım genetik testler yaptı iğneyi bırakabılırsın dedi.doğumdan 28 gun önce bırakmış oluyorum.ama endıselıyım bırsey olur mu diyegunaydın annişler ,, sona doğru adım adım , stresten tansiyonm çıkıyor , kafamı rahat tutamıyorum .. hayırlısıyla cumayı atlatsaydım :) dün nst de sancım 70 lere çıktı ,, kan sulandırıcı iğnemi geri çekerek en son yarın 8 de yapacam ,, 24 saat yeterli dedi. 12 den sonra bişey yeme dedi. Allahım herkesin yardımcısı olsun inş..
canım testlerin yapıldıysa korkma ,, bir arkadaşta 5. ayına kadar kullandı , şimdi sağlıklı bir kızı var şükür. Allahın izniyle bişey olmaz inş.Cnm bendun hemotolojı uzmanımla görüştüm bir takım genetik testler yaptı iğneyi bırakabılırsın dedi.doğumdan 28 gun önce bırakmış oluyorum.ama endıselıyım bırsey olur mu diye
Amin inşallah canım allah hayırlı doğumlar nasip etsin saglicakla kavuşmayı bebeğine insallahgunaydın annişler ,, sona doğru adım adım , stresten tansiyonm çıkıyor , kafamı rahat tutamıyorum .. hayırlısıyla cumayı atlatsaydım :) dün nst de sancım 70 lere çıktı ,, kan sulandırıcı iğnemi geri çekerek en son yarın 8 de yapacam ,, 24 saat yeterli dedi. 12 den sonra bişey yeme dedi. Allahım herkesin yardımcısı olsun inş..
senin normal doğummmu? bende kullanıyorum son güne kadar magnezyumu cnmEvet canım ben çarşamba gel dicek sandım pazartesi deyince şaşırdım açıkçası hayırlısı bakalım ilaçlara devam dedi magnezyum adamı dedim evet dedi normalde magnezyumu kesmesi gerekmezmiydi gerçi ramazan gireli düzen bozuldu aklıma geldikçe içiyorum çok ağrım olacak o zaman
Evet normal yani kızım normaldi buda öyle olur insallahsenin normal doğummmu? bende kullanıyorum son güne kadar magnezyumu cnm
AA bunu duyduguma sevindim çünkü genelde son ana kadar kullandırıyorlar ya.arkadaşın normal doğum mu yaptı sezeryan mı?sen sezeryanı igne yüzünden mı oluyorsun?canım testlerin yapıldıysa korkma ,, bir arkadaşta 5. ayına kadar kullandı , şimdi sağlıklı bir kızı var şükür. Allahın izniyle bişey olmaz inş.
İnşallah ya sürekli dua edip rahat bi dogum yaptıgımı hayal ediyorumKızlar doğum yapanların gözüaydın darısı başımızaaa herkese sorunsuz doğumlar olsun inşallah
Evet canim ayniymis :) doktorum dogum kanalina girmis vs demedi ama ben anliyorum epydir orda kasik aramda dayanilmaz agri oluyo cunku kizmdada olmustu gecen hafta es yaslanmaya baslamis demisti dun kontrolum vardi detayli sordum bu iyi bsey haftasini gecmicek hatta gununden erken bile gelebilir dedi bakalim :)cnm senin bebiş doğum kanalına girmiş mi? hmn hemen aynıymış bizim takvim :)
Allahim hayirlisiyla kolay sekilde kucagina almk nasp etsin canim guzel hberlerini bkliyoruz :)Kızlar su an nst ye bagliyim 2 cm açıklığın var suni sancı verdiler sancim var size de dua ediyorum sizden de dua bekiyorum
Rabbim yrdcn olsun...kolay bi dogumun olsun insallah..saglikla kucagina al..Kızlar su an nst ye bagliyim 2 cm açıklığın var suni sancı verdiler sancim var size de dua ediyorum sizden de dua bekiyorum
Evet canm burda alan oldu kullananlar memnun kizimda kullnmistim bende bunda baby me sivi aldim tavsiyem cok atma kalinti birakabiliyo istersen bir kapta erit deterjan gozunu su alirken ekleKızlar taze annisler anne olmayı bekkeyenler günaydın
Ben dün dalan roxy granül sabun aldım bebeğin kıyafetlerini yıkamak için.nasıl kullanan var mi bu deterjanlardan.nasıl kullanmam gerekir ki
Sorma canim, kizlar heyecana geldi...Insallah cok bekletmez biziNe gunmis canim:) artik 40. Haftadasin gelsin minik kuzu degil mi:) bekletmesin ablalarini cok:)
Yedim tabi eksik kalirmiyimÖyle güzel ywzmışsın ki güle güle okudum dondurmanıda eksik etmedin yani :) afiyet olsun zaten eli kulağındadır birşeycik kalmadı
Öyle bir sart yokki, niye bu kadar takiliyorsunuz günü gecince kakasini yapacak diye.Benim kizim 8 gün gec dogdu, arkadasimin ki 13 gün gec dogdu, gayet de saglikliydilar.Bosuna kendine stres yaratmaKızlar ben daha doğuramadm ve çok korkuyorum neden gelmiyor artık ya günü geçerse içerde kakasını yer diye sabaha kadar onu düşünmekten uyuyamıyorum neolcak bu durumum ben rRabbime sığınıyorum dua ediyorum sağ salim kavuşayım bebeğine diye sizde bana dua edin kızlar
Seymacim benim iki kizimda da oldu o sorunum, nasil bi agri oldugunu tarif bile edemem, ay cok aci gercektenKızlar ya göğüslerim çok fena oldu birden koltuk altına kadar şişti ağrı yapıyo devamlı emziriyorum da yarın ablamın elektirikli Göğüs pompası car onu getircek eşim bakalım işe yarıycak mı? Şuanda yapabileceğim bildiğiniz bişey varsa söyleyin uygulayım ya
Hadi Allah yardimcin olsun canim, haberdar et bizi de:))Kızlar su an nst ye bagliyim 2 cm açıklığın var suni sancı verdiler sancim var size de dua ediyorum sizden de dua bekiyorum
Senin de bisey kalmamis, rabbim yardimcin olsun, cabucak aliverirsin insallah kucaginagunaydın annişler ,, sona doğru adım adım , stresten tansiyonm çıkıyor , kafamı rahat tutamıyorum .. hayırlısıyla cumayı atlatsaydım :) dün nst de sancım 70 lere çıktı ,, kan sulandırıcı iğnemi geri çekerek en son yarın 8 de yapacam ,, 24 saat yeterli dedi. 12 den sonra bişey yeme dedi. Allahım herkesin yardımcısı olsun inş..
Canim seninkinin eli kulaginda ins hakkinda hayirkisi olsun sancin var mi peki ?Günaydin kizlar, sabah 6:30 da uyandim, kizlari yollayip evimi temizledim:).Simdi de yemegim pisiyor,Ben bugün gidiciyim sanirim, sabah hafif kanli akintim oldu, simdi de asiri baski var asagi bugün yarin dogururum insallahhhh
Sorma canim, kizlar heyecana geldi...Insallah cok bekletmez bizi
Yedim tabi eksik kalirmiyim, Insallah cok sürmez de kavusuruz cabucak:)))
Öyle bir sart yokki, niye bu kadar takiliyorsunuz günü gecince kakasini yapacak diye.Benim kizim 8 gün gec dogdu, arkadasimin ki 13 gün gec dogdu, gayet de saglikliydilar.Bosuna kendine stres yaratma
Seymacim benim iki kizimda da oldu o sorunum, nasil bi agri oldugunu tarif bile edemem, ay cok aci gercekten.Hastanede soguk kompres yapiyorlardi bana eve gelince de uyguladim aynen, o da tam kesin cözüm degil ama, sen yapabiliyorsan sag, simdilik imkanin yoksa dusa gir, gögüslerini yumusat, fazla sütün kendiliginden akar birazcik rahatlarsin, cikinca da soguk komprese devam et, cünkü dusun etkisiyle daha da cosacak sütün....
Hadi Allah yardimcin olsun canim, haberdar et bizi de:))
Senin de bisey kalmamis, rabbim yardimcin olsun, cabucak aliverirsin insallah kucagina
Evet canm burda alan oldu kullananlar memnun kizimda kullnmistim bende bunda baby me sivi aldim tavsiyem cok atma kalinti birakabiliyo istersen bir kapta erit deterjan gozunu su alirken ekle
yok canim sancim ama kasilmalar ve karin sertlesmesi devam ediyor. Bu sefer isi saglama alip öyle gidicem hastaneye:)...Canim seninkinin eli kulaginda ins hakkinda hayirkisi olsun sancin var mi peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?