2015 Temmuz Anneleri

Cnm bendun hemotolojı uzmanımla görüştüm bir takım genetik testler yaptı iğneyi bırakabılırsın dedi.doğumdan 28 gun önce bırakmış oluyorum.ama endıselıyım bırsey olur mu diye

Cnm bendun hemotolojı uzmanımla görüştüm bir takım genetik testler yaptı iğneyi bırakabılırsın dedi.doğumdan 28 gun önce bırakmış oluyorum.ama endıselıyım bırsey olur mu diye
canım testlerin yapıldıysa korkma ,, bir arkadaşta 5. ayına kadar kullandı , şimdi sağlıklı bir kızı var şükür. Allahın izniyle bişey olmaz inş.

Amin inşallah canım allah hayırlı doğumlar nasip etsin saglicakla kavuşmayı bebeğine insallah

senin normal doğummmu? bende kullanıyorum son güne kadar magnezyumu cnm

canım testlerin yapıldıysa korkma ,, bir arkadaşta 5. ayına kadar kullandı , şimdi sağlıklı bir kızı var şükür. Allahın izniyle bişey olmaz inş.
AA bunu duyduguma sevindim çünkü genelde son ana kadar kullandırıyorlar ya.arkadaşın normal doğum mu yaptı sezeryan mı?sen sezeryanı igne yüzünden mı oluyorsun?

Kızlar taze annisler anne olmayı bekkeyenler günaydın
Ben dün dalan roxy granül sabun aldım bebeğin kıyafetlerini yıkamak için.nasıl kullanan var mi bu deterjanlardan.nasıl kullanmam gerekir ki

cnm senin bebiş doğum kanalına girmiş mi? hmn hemen aynıymış bizim takvim :)
Evet canim ayniymis :) doktorum dogum kanalina girmis vs demedi ama ben anliyorum epydir orda kasik aramda dayanilmaz agri oluyo cunku kizmdada olmustu gecen hafta es yaslanmaya baslamis demisti dun kontrolum vardi detayli sordum bu iyi bsey haftasini gecmicek hatta gununden erken bile gelebilir dedi bakalim :)

Kızlar taze annisler anne olmayı bekkeyenler günaydın
Ben dün dalan roxy granül sabun aldım bebeğin kıyafetlerini yıkamak için.nasıl kullanan var mi bu deterjanlardan.nasıl kullanmam gerekir ki
Evet canm burda alan oldu kullananlar memnun kizimda kullnmistim bende bunda baby me sivi aldim tavsiyem cok atma kalinti birakabiliyo istersen bir kapta erit deterjan gozunu su alirken ekle

Günaydın kızlar...bende cok yazamiyorum ama takipteyim....

@Gizem59 canim insallah tasinma isini kolay atlatmissindir

@fallagenel cicisko P petito saglikla kucaginiza almissinizdir insallah...

Günaydin kizlar, sabah 6:30 da uyandim, kizlari yollayip evimi temizledim:).Simdi de yemegim pisiyor,Ben bugün gidiciyim sanirim, sabah hafif kanli akintim oldu, simdi de asiri baski var asagi bugün yarin dogururum insallahhhh
Ne gunmis canim:) artik 40. Haftadasin gelsin minik kuzu degil mi:) bekletmesin ablalarini cok:)
Sorma canim, kizlar heyecana geldi...Insallah cok bekletmez bizi
Öyle güzel ywzmışsın ki güle güle okudum dondurmanıda eksik etmedin yani :) afiyet olsun zaten eli kulağındadır birşeycik kalmadı
Yedim tabi eksik kalirmiyim, Insallah cok sürmez de kavusuruz cabucak:)))
Öyle bir sart yokki, niye bu kadar takiliyorsunuz günü gecince kakasini yapacak diye.Benim kizim 8 gün gec dogdu, arkadasimin ki 13 gün gec dogdu, gayet de saglikliydilar.Bosuna kendine stres yaratma
Seymacim benim iki kizimda da oldu o sorunum, nasil bi agri oldugunu tarif bile edemem, ay cok aci gercekten.Hastanede soguk kompres yapiyorlardi bana eve gelince de uyguladim aynen, o da tam kesin cözüm degil ama, sen yapabiliyorsan sag, simdilik imkanin yoksa dusa gir, gögüslerini yumusat, fazla sütün kendiliginden akar birazcik rahatlarsin, cikinca da soguk komprese devam et, cünkü dusun etkisiyle daha da cosacak sütün....
Kızlar su an nst ye bagliyim 2 cm açıklığın var suni sancı verdiler sancim var size de dua ediyorum sizden de dua bekiyorum
Hadi Allah yardimcin olsun canim, haberdar et bizi de:))

Senin de bisey kalmamis, rabbim yardimcin olsun, cabucak aliverirsin insallah kucagina

günaydııın temmuz anneleri
işte bizim ayımız başladı temmuzu beklemeyip önden koşanlar oldu ama bakalım bizler neler yaşayacağız, herkes sağlıklaaa tatlı bebeklerini kavuşsun inş

benim eksikleri bitmiyor, yani durdukça şunu da alsam bunu da yapsam diye kendime iş çıkartıyorum bugün de ablamla yine alışverişlerde olacağız
benim daha çatı muayenesi de yapılmadı haftaya kontrolüm var bakalım nasıl gelmek isteyecek benim küçük bey, çok çok düşünmemeye çalışıyorum herşey yolunda olsun inş

Canim seninkinin eli kulaginda ins hakkinda hayirkisi olsun sancin var mi peki ?

Kizlarr gunaudin.son ayimiza grdik artik hayrlisiyla sagliklica kucagimiza alalim minikleri :) gecn gun.kim demisti unuttumda bnde de iki gundr wcde birden fos diye idrarimi yapiyorum suyum fln dehildr insallh bazen gelmiyo gelmiyo bi anda geliyo.boyle oluyomu sizde.suyumuzda azalma fln oluyomusr bilmiyorum.yarin.kontrolum vards korku basiyo son aylrdayzya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…