- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 198
- 43
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #62.001
Benim bayadır geliyor canım, şuanda Göğüs ucumda resmen delik var hatta..kızlar hepinizi bayramını kutlarım.benim gögüs uçlarım açılmış ve sıvı geliyor az az normal mi
Canım benim de geliyor uzun zamandır hem de cok acıyo sızlıyo bazenkızlar hepinizi bayramını kutlarım.benim gögüs uçlarım açılmış ve sıvı geliyor az az normal mi
Canm benmki damlalıklı kendinden ağzına damlatıyorum direk. İlacın prospektüsünü oku bnce ama mamaya karıştırılmıyor diye biliyorum kaşıkla yada varsa kendi damlalığıyla ağzına damlat cnm. Şimdi mesajına dikkat ettimde D vitamini olmasın o demir değil benim kullandığım???
kizlar gun icinde siklikla kasilmalarim oluyor fakat nstde duzensiz cikti sancilar aciklikta yok.doguma cokmu var sizce? artik kuzum dogsun istiyorum
Bence acele etme canım daha var senin bende kasılmalarım çok diye haftalardır heran doğuracak moddayım durmadan epilasyon yapıyorum ama tık yok hala :)kizlar gun icinde siklikla kasilmalarim oluyor fakat nstde duzensiz cikti sancilar aciklikta yok.doguma cokmu var sizce? artik kuzum dogsun istiyorum
nezaman dogurdun peki? son haftalar gecmek bilmiyo vallahiCanım benim de doğumuma daha iki hafta varken düzensiz sancılar çıkıyordu ama açılma falan yoktu bence bu durum kişiden kişiye değişiyor
temizlik konusunda bende bunaldim artik koca gobekle baya zorlaniyorumBence acele etme canım daha var senin bende kasılmalarım çok diye haftalardır heran doğuracak moddayım durmadan epilasyon yapıyorum ama tık yok hala :)
Tık yok canım daha hiç yalancı sancı da çekmedim ama ödem uykusuzluk bebek iyi mi kaygısı çok yıprattı. Babam bugün rüyasında doğum sancıları çektiğimi sevindiklerini görmüş bu heyecanla sabahlarım artık uyuyamamtemizlik konusunda bende bunaldim artik koca gobekle baya zorlaniyorumzamanin dolmuş gibi dogur artik :)
nezaman dogurdun peki? son haftalar gecmek bilmiyo vallahi
Hep gunu gecmesin gelsin artik diyorum diye bnm kiz inadina gecirir sanirim :) bnde artik kemiklerim agriyo icten sanki kiriyolr.karnimin etrafi bi acayip agriyo.Allah yardim etsin kolaylikla sagliklica doguralim insallhtemizlik konusunda bende bunaldim artik koca gobekle baya zorlaniyorumzamanin dolmuş gibi dogur artik :)
Insallh canimm..sende en.kisa zmnda toprlan insallh.Allahim hepimize yardim etsinHerkese merhabalar. Normal doğum yapmama rağmen taburcu olamadım. Doğum hikayemi anlatmak istemiyorum en azından herkes doğurana kadar. Çok ama çok zor bir süreçti. Kızım sağlıklı çok şükür. Ben kendimi toparlamaya çalışıyorum. Allah tüm doğuracakların yardımcısı olsun. Lohusa ve hamile herkesten dua istiyorum tez zamanda iyileşeyim
Cokmu sert bakti cnm.bnce aksatma kontrollerini.sirf acidan ciglik attin diyemi sezeryan yapmk istiyor doktr.oyleyse olma ama sana bebege zarari olcak bi durumsa konusursun ona gore bi yol cizersiniz bnce.Günaydın arkadaslar size bişey sormak istyrm.
Hastaneye gittim doktor çatı muayenesi yaptı ben vajinismus tedavisi gördümü söyledim. Ama doktor hiç acımadı. Çığlık attım yerimde duramadm. Doktor böyle yaparsan normal doğum yapamazsn yapamazsn seni hemen sezeryan yapalım dedi. Bende istemedm. Pazartesi tekrar gidecem ama çok korkyrm. Acaba sancım gelene kadar gitmesem mi hiç... ÇOK KORKYRM
Muayene olurken kendimi cektm doktor da sağolsn bi sakinleşmemi beklemedi zorladı. Doğumun bende kötü etki bırakabilceni söyledi. Biz hastalarımız güle oynaya doğum yapsn isteriz diyo.. Sezeryan önerdi bende istemiyorum normali deneyecem dedim.Cokmu sert bakti cnm.bnce aksatma kontrollerini.sirf acidan ciglik attin diyemi sezeryan yapmk istiyor doktr.oyleyse olma ama sana bebege zarari olcak bi durumsa konusursun ona gore bi yol cizersiniz bnce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?