2015 Temmuz Anneleri

kızlar hepinizi bayramını kutlarım.benim gögüs uçlarım açılmış ve sıvı geliyor az az normal mi

kizlar soylemesi ayip vajinamn dis dudaklari cok aciyo pantolnumu giyinemiyorum yurumekta zorluk cekiyorum boyle bisey yasayan var mi?

kizlar gun icinde siklikla kasilmalarim oluyor fakat nstde duzensiz cikti sancilar aciklikta yok.doguma cokmu var sizce? artik kuzum dogsun istiyorum

Evet cnm yanlış yazmışım D vitamini,kaşıkla verdim bende...

Canım benim de doğumuma daha iki hafta varken düzensiz sancılar çıkıyordu ama açılma falan yoktu bence bu durum kişiden kişiye değişiyor
kizlar gun icinde siklikla kasilmalarim oluyor fakat nstde duzensiz cikti sancilar aciklikta yok.doguma cokmu var sizce? artik kuzum dogsun istiyorum

Bence acele etme canım daha var senin bende kasılmalarım çok diye haftalardır heran doğuracak moddayım durmadan epilasyon yapıyorum ama tık yok hala :)

temizlik konusunda bende bunaldim artik koca gobekle baya zorlaniyorum zamanin dolmuş gibi dogur artik :)
Tık yok canım daha hiç yalancı sancı da çekmedim ama ödem uykusuzluk bebek iyi mi kaygısı çok yıprattı. Babam bugün rüyasında doğum sancıları çektiğimi sevindiklerini görmüş bu heyecanla sabahlarım artık uyuyamam

temizlik konusunda bende bunaldim artik koca gobekle baya zorlaniyorum zamanin dolmuş gibi dogur artik :)
Hep gunu gecmesin gelsin artik diyorum diye bnm kiz inadina gecirir sanirim :) bnde artik kemiklerim agriyo icten sanki kiriyolr.karnimin etrafi bi acayip agriyo.Allah yardim etsin kolaylikla sagliklica doguralim insallh

Herkese merhabalar. Normal doğum yapmama rağmen taburcu olamadım. Doğum hikayemi anlatmak istemiyorum en azından herkes doğurana kadar. Çok ama çok zor bir süreçti. Kızım sağlıklı çok şükür. Ben kendimi toparlamaya çalışıyorum. Allah tüm doğuracakların yardımcısı olsun. Lohusa ve hamile herkesten dua istiyorum tez zamanda iyileşeyim

Insallh canimm..sende en.kisa zmnda toprlan insallh.Allahim hepimize yardim etsin

Günaydın arkadaslar size bişey sormak istyrm.
Hastaneye gittim doktor çatı muayenesi yaptı ben vajinismus tedavisi gördümü söyledim. Ama doktor hiç acımadı. Çığlık attım yerimde duramadm. Doktor böyle yaparsan normal doğum yapamazsn yapamazsn seni hemen sezeryan yapalım dedi. Bende istemedm. Pazartesi tekrar gidecem ama çok korkyrm. Acaba sancım gelene kadar gitmesem mi hiç... ÇOK KORKYRM

Cokmu sert bakti cnm.bnce aksatma kontrollerini.sirf acidan ciglik attin diyemi sezeryan yapmk istiyor doktr.oyleyse olma ama sana bebege zarari olcak bi durumsa konusursun ona gore bi yol cizersiniz bnce.

Kizlarr belimin sag tarafina igne batiriyolr sanki.sag bacagimda halsizlik var.normlmi ki bu durum.gucsuz hissediyorum sag bacagimi

Cokmu sert bakti cnm.bnce aksatma kontrollerini.sirf acidan ciglik attin diyemi sezeryan yapmk istiyor doktr.oyleyse olma ama sana bebege zarari olcak bi durumsa konusursun ona gore bi yol cizersiniz bnce.
Muayene olurken kendimi cektm doktor da sağolsn bi sakinleşmemi beklemedi zorladı. Doğumun bende kötü etki bırakabilceni söyledi. Biz hastalarımız güle oynaya doğum yapsn isteriz diyo.. Sezeryan önerdi bende istemiyorum normali deneyecem dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…