2015 Temmuz Anneleri

Azcik sen anlayisli olsan belki iyi dogum yaparim deseydin.hayret bisey.cnm insallh kolaylikla yaparsin yapariz dogum Allah yardimcimiz olsun.

Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlarsın sende, çok üzüldüm bu kadar zor geçmesine Allah yardımcın olsun

Çok geçmiş olsun atlatabilirsin inşallah kısa sürede. Allah sana da bebise de şifa versin. Tahmini doğum tarihlerimiz aynıydı senin kız aceleci çıkmış

Gunaydinlarr.. iyi bayramlar herkeze .. dogum yapanlara sorularim olucak pzrtsi dogum yaptim goguslerim catlicak nerdeyse emziriyorum sagiyorum ama gecmiyo tas gbi ve sizi var benim bildigim gosusler dolunca sizlar benim her daim ..birde ikigundur sadece sabahlari kizimin bezinde cok azcik kan gbi bisey oluyo ve akinti parcasi kus uzumu kadar internette arastirdim onemli bisi diilmis sizde yasayan varmi bu durumu..

Kizlar bende dogurdum sezeryanla. İlkinden daha iyi gecti gercekten. Yurutmeye geldiklerinda yurudum ve bir daha oturmadim. Sutumde hemen geldi. Dualrimi karsiliksiz birakmadi Rabbim. 3 kilo 100 gram dogdu. Ama cok kilo aldim
Cnm bebisin hayirli olsun epidural mi oldun aci oluyimu igneyi yaparken??ben doktor normal diyip tutdursada sezeryan dusunuyorum da merak etdim

Canım benim de geliyor uzun zamandır hem de cok acıyo sızlıyo bazen
ikimizin günü aynı varmı belirti ♥
evt canım aynı senin doğuracağın gün belli mi nrmal mi olacak.bende arada karnıma ağrı giriyor kasıklarım bacaklarım ağrıyo birkaç gündür zor yürüyorum dr 1 saat günde yürü dedi nasıl yürüyeceksem bebek kanala inmemişti p.tesi kon trol var hiçte yürüyemedim bakalıkm ne diyecek.sende var mı ağrı

Canım bende de öyle oldu çatı muayenesinde kendimi cektim o da hic acımadı ama hayatımda öyle bigün yaşamadım normal doguma o kdr kararlıydım ki muayeneden sonra acımdan eve gelince akşama kdr agladım. Bude aklımı iyice karıştırdı bebegin boynuna 1 tur kordon dolanmıs,plesantası kireclenmis vs vs. Muhtamelen sezeryan olursun dedi sana anlatamam psikolojimi . Esimde ben de normalde direttik insallah hayirlisi olur.
bir de bende vajinismus olabilirim diye de düşünüyorum teşhisim yok ama belirtilerim var onuda belirteyim

evt anlatma canım zaten çok endişeliyiz rabbim şu mübarek günde sağlığına kavustursun inş.yavrunuda sağlıkla büyüt inş

Ben de birkac gün çektim o arada bası inmis biraz ama kasılmalar cok var karnım bildigin taş gb.bide benim bagırsaklarım rahatsız ayırt edemiyom sürekli hamilelikten öncede sancım kramplarim olurdu.
benim doktorum izne çıkmış şansıma bu yeni doktorda sezeryana meylettirmeye calışıyo gibi.persembe kontrole gitcez cuma suni sancı veririrz dogmazsa dedi iyice korktum

bizde taşındık 2 dr gittim ikiside çatımdan emin olamadı bu 3.buda p.tesi yapacak zaten bana sezeryancı gibi geldi riske atmayalım falan dedi çatım darsa kesin sezeryana alır bende d,retmek istemiyorum normali çok istiyordum ama diretince kötü bişey olmasından korkuyrum zaten burda ailem yok çok zorlarla toparlanamam kim bakar rabbim yardımcımız olsun anne demek cennet demekmiş gerçekten

Amin inşaallahhh nasıl olursa olsun kolay dogumlarımız,hızlı iyileşme sürecimiz olur

Kizlar bende dogurdum sezeryanla. İlkinden daha iyi gecti gercekten. Yurutmeye geldiklerinda yurudum ve bir daha oturmadim. Sutumde hemen geldi. Dualrimi karsiliksiz birakmadi Rabbim. 3 kilo 100 gram dogdu. Ama cok kilo aldim
hayırlı olsun canım benim.sonunda çoğumuz atlattı doğumu.geride kalanların allah yardımcısı olsun.tez zamanda sağlıkla kucaklarına alırlar ınşallah.

geçmiş olsun canım.allah şifa versin biran once toparlanmak nasıp etsin.

kızlar herkeze iyi bayramlar.bebişlerinizle ilk bayramınız nasıl gidiyor.biz daha cok kucuk olduğumuzdan bayramlaşmaya gidemiyoruz.buyukler bıze geliyor artık.ama su yaz mevsımınde evde durmakta sıkıyo.bıraz buyusekte gezmelere gitsek diye kızımın gözünün içine bakıyorum.

ayy ne güzel canım.ben hiç evde dinlenemeden doğuma gittim.izne ayrıldım 3 gün sonra doğuma gittim.şimdi ise yalnızım eşimle birlikte bebeğimizi büyütüyoruz.ilk bebeğim olmasına rağmen hiç bebek büyütmememe rağmen allah bir şekilde anneliği öğretiyor.her gün biraaz daha buyudugunu seyretmek cok güzel.sen alışırsın sıkma canını.ama annen yanındayken sen yapmaya öğrenmeye çalış derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…