- 11 Temmuz 2015
- 945
- 6.956
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #62.041
E vitamini kapsulu sur canim onceki gun hic olmazdim bacaklarimin arasi pişik oldu ne surduysem gecirmedi bende aldim e vitamini gogus ucum icin aklima o geldi aksam surdum pisik olan yere sabaha yuzde 80ni gecmisdi gercekden deriyi hemen yeniliyor tavsiye ediyorumselam hanımlar bu göğüs ucu yarası için ne yapılmalı lütfen biri yardımcı olsun 3 günlük bebeğim daha ama canımdan can gidiyor emzirirken dayanamıyorum..
Canım benim bebek hemşiresi bugday yağı tavsiye etti. Ben her emzirmeden sonra lansinoh sürüp aventin göğüs koruyusunu takıyorum temas etmediği için tahriş etmiyor çok rahat ediyorumselam hanımlar bu göğüs ucu yarası için ne yapılmalı lütfen biri yardımcı olsun 3 günlük bebeğim daha ama canımdan can gidiyor emzirirken dayanamıyorum..
Buğday yagi miCanım benim bebek hemşiresi bugday yağı tavsiye etti. Ben her emzirmeden sonra lansinoh sürüp aventin göğüs koruyusunu takıyorum temas etmediği için tahriş etmiyor çok rahat ediyorum
:))) evet orda yaptım:))) daha hiç kullanmadım buğday yağını şimdilik gerek yok gibi ana sonra nolurum bilmiyorum. Süt artırmak içinde ısırgan otu tavsiye etti hatta sağolsun kendi hazırlayıp içirdi valla mucize gibi geldiBuğday yagi mi
Medipol mega da mı yaptım doğumu Canım bana da aynısını onermislerdi :))
Siliyor Musun peki emzirirken
ben de sabah 7:30 da gideceğim hastaneye öğlene kadar bebişleri kucağımızda olur hayırlısıylaEvet sezeryan olucam sabah gidicem ins ogleye kadar alirlar
Gunaydinlarr.. iyi bayramlar herkeze .. dogum yapanlara sorularim olucak pzrtsi dogum yaptim goguslerim catlicak nerdeyse emziriyorum sagiyorum ama gecmiyo tas gbi ve sizi var benim bildigim gosusler dolunca sizlar benim her daim ..birde ikigundur sadece sabahlari kizimin bezinde cok azcik kan gbi bisey oluyo ve akinti parcasi kus uzumu kadar internette arastirdim onemli bisi diilmis sizde yasayan varmi bu durumu..
Canim gozun ayfin Allah saglik versin tez zamanda cikarsin insallah anlasilan cok zordu kizina odaklan herseyi unutHerkese merhabalar. Normal doğum yapmama rağmen taburcu olamadım. Doğum hikayemi anlatmak istemiyorum en azından herkes doğurana kadar. Çok ama çok zor bir süreçti. Kızım sağlıklı çok şükür. Ben kendimi toparlamaya çalışıyorum. Allah tüm doğuracakların yardımcısı olsun. Lohusa ve hamile herkesten dua istiyorum tez zamanda iyileşeyim
Tek basıma zor olurdu eşim zaten hiç yardımcı değil belki annem vAr diye belki hep böyle yapacak bilemiyorum yarın gidecek annem belli olır o zamanayy ne güzel canım.ben hiç evde dinlenemeden doğuma gittim.izne ayrıldım 3 gün sonra doğuma gittim.şimdi ise yalnızım eşimle birlikte bebeğimizi büyütüyoruz.ilk bebeğim olmasına rağmen hiç bebek büyütmememe rağmen allah bir şekilde anneliği öğretiyor.her gün biraaz daha buyudugunu seyretmek cok güzel.sen alışırsın sıkma canını.ama annen yanındayken sen yapmaya öğrenmeye çalış derim.
Canim gozun aydin bebisini aldin kucagina. Ins kisa surede taburcu olursun. Allah yardimcin olsunHerkese merhabalar. Normal doğum yapmama rağmen taburcu olamadım. Doğum hikayemi anlatmak istemiyorum en azından herkes doğurana kadar. Çok ama çok zor bir süreçti. Kızım sağlıklı çok şükür. Ben kendimi toparlamaya çalışıyorum. Allah tüm doğuracakların yardımcısı olsun. Lohusa ve hamile herkesten dua istiyorum tez zamanda iyileşeyim
canım ben medela kullanıyorum çooook memnunum ...göğüs yaran varsa pompa çok rahatlatıyo
Ben aldim ama henuz dogurmadigimdan kullanmadimda :)) ama herkes bu markayi oneriyor canim. Ins kullanabiliriz guzelce
o toplanma kasılma gibi birşeydir canım, sancıda belinden agrı girer ve kasıkların agrır. son zamanlarda olabilir benceKizlar bnm kiz yarim saaytr toplanip duruyor bi yerde .sancim oluyo sanki anlamiyorum.nasil takip edeyim
Bugun cok sık olduda artik gunumuzecaz kaldi ondanmi nedr.doktorumda yok hast.gitmk istemiyorum.bekliyeyim cok fazla olursa giderim napayim.sagol cnm.o toplanma kasılma gibi birşeydir canım, sancıda belinden agrı girer ve kasıkların agrır. son zamanlarda olabilir bence
insallah canim benim cok garip agrilarim oluyorHep gunu gecmesin gelsin artik diyorum diye bnm kiz inadina gecirir sanirim :) bnde artik kemiklerim agriyo icten sanki kiriyolr.karnimin etrafi bi acayip agriyo.Allah yardim etsin kolaylikla sagliklica doguralim insallh
Bnmde bugun.bi tuhf oldum.yurumk.istiyorum sonra cok sancim oluyo zaten.bisey bilmiyorum sanci kac dkk geliyo bebek toplaniyo bi yerde.uff surekli hast.gitmkte istemiyorum.hayirlisiyla bizde dogursaydik sagliklica.herkes dogurdu diyorum snra saglikli olsun napalim beklicez diyorum.insallah canim benim cok garip agrilarim oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?