2015 Temmuz Anneleri

kızlar merhaba.bebegımı her emzirişten sonra hıckırık tutuyor.normalmıdır.birde sankı isilik olmaya basladı nasıl gecer yardımcı olumusunuz.

kızlar merhaba.bebegımı her emzirişten sonra hıckırık tutuyor.normalmıdır.birde sankı isilik olmaya basladı nasıl gecer yardımcı olumusunuz.
hıçkırığı bilmiyorum ama isilik çok giyindiği için oluyor Sıcaklarda az giydirin diyor herkes sık sık banyoyada vücudunu silmek gerekiyor

Bizimkini de hickirik tutuyor annem midesini buyutuyor dedi :) sagolsun annemin herseye bir yorumu var !!!!!!!!

destekli sutyen tak canim rahatlatiyormus...

Benimkindede arada oluyo ama hıçkırık tutması normal hıçkırırken bi miktar kusmasıda normal. İsilik meselesi her bebek te farklı. Ablamın oğluna sadece bebe pudrası iyi gelirdi nöbetçi eczaneye danışsan bişey önerir. Benim oğlumunda yüzünde kırmızı benek benek oldu ama normal kızlarda da olmuştu geçiyo sonra sütüm yağlı olduğu için olurmuş annemler öyle derler nekadar doğru bilmiyorum seninkide öyle bişeydir belki eczacıya bi sor göster istersen

Hıçkırık çok normalmiş eve gelen hemşireye sormuştum bnde bnm kızımda çok hıçkırıyor hamileykende çok hıçkırırdı şimdide her emmeden snra hıçkırıyor. Hemşire doyduğunu gösterir sindirim sistemi gelişiyor iyi birşey hıçkırması merak etme demişti. İsilik için en iyi çözüm yıkamak cnm yaz bebekleri günde iki defada yıkayabilirsin ama herseferinde şampuan kullanmamak lazım sadece su birde ince giydirip çok sıcaklamasını önlersen iyileşir cnm.

Hayırlı bayramlar annecikler günü dolan yok mu benim gibi? Böyle devam ederse doktor ne kadar bekletir

Merhaba arkadaslar oglum 10 gunluk oldu bugun..geceleri uyumuyor hic.bir de emmeyi beceremiyor pek uyuyakaliyor.
Bir haftalikken benim kanamam kesildi.yine olur diye bekledim uc gundur hic bisey yok.ilk oglumda 40 gunu bulmustu kanama.boyle erkenden kesilmesi normal midir acaba dr.a gitmeli miyim?cevap verirseniz sevinirim

cok teşekkur edrim canım.bizede doktor hıckırması ıyı dedı ama yınede merak ediyorum ıste.göbeğimiz yenı düştü bundan sonra sık sık yıkarım artık.

canım merhaba.benımde kızım bugun 10 günlük oldu.benımkı ılk zamanlarda uyumuyordu aglıyordu.doktor aclıktan dedi.belki senınkıde aclıktandır.bırde ısıgı kapat eger acıksa.ısıktan bızımkı rahatsız oluyor uyumuyordu.ısıgı kapatınca farkettık uyumaya başladı.

Kizlar acilsen geliyorum.bebegim.cok kasili kaldi sancimda vardi .gittim alttan bakti nobetci doktr kurcaladi resmn gerizekali ins.nisanim gelmz ya.acilma yokmus. Yalniz bi ara sancilarim.95 oldu.ama duzensz .dojtr diyo gel yatis yapalim bn dedim.yok.pzetsi doktoruma muayene olcam.giremzsin belki ozetsiyi dedi maltos.acilma yoksada kurcalayarak acti hayvan.bisey olmz defilmi kizlar.sancilarim cok.duznsz .korkuyorumda .hala vajinam agriyo .kolunu soktu sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…