- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #62.061
Gozun aydin canim.normlmi oldu sezeryanmi..saglicaka almk bizede nasip olsun.ins.dua et bizedeKızlar merhaba.kızım bugün dünyaya gözlerini actı.çok mutluyuz şükür rabbıme sağlıkla kucağıma almayı nasıp etti.
hayırlı ugurlu olsun canım..Kızlar merhaba.kızım bugün dünyaya gözlerini actı.çok mutluyuz şükür rabbıme sağlıkla kucağıma almayı nasıp etti.
hıçkırığı bilmiyorum ama isilik çok giyindiği için oluyor Sıcaklarda az giydirin diyor herkes sık sık banyoyada vücudunu silmek gerekiyorkızlar merhaba.bebegımı her emzirişten sonra hıckırık tutuyor.normalmıdır.birde sankı isilik olmaya basladı nasıl gecer yardımcı olumusunuz.
Canım gözün Aydın senin sezeryandı değil mi? Nasıl geçti epidural mi oldun? Benim de inşallah pazartesi sabah olacak :)Kızlar merhaba.kızım bugün dünyaya gözlerini actı.çok mutluyuz şükür rabbıme sağlıkla kucağıma almayı nasıp etti.
Bizimkini de hickirik tutuyor annem midesini buyutuyor dedi :) sagolsun annemin herseye bir yorumu var !!!!!!!!kızlar merhaba.bebegımı her emzirişten sonra hıckırık tutuyor.normalmıdır.birde sankı isilik olmaya basladı nasıl gecer yardımcı olumusunuz.
Saglikla buyutun kizinizi tebrik ederim gozunuz aydin canimKızlar merhaba.kızım bugün dünyaya gözlerini actı.çok mutluyuz şükür rabbıme sağlıkla kucağıma almayı nasıp etti.
destekli sutyen tak canim rahatlatiyormus...Gunaydinlarr.. iyi bayramlar herkeze .. dogum yapanlara sorularim olucak pzrtsi dogum yaptim goguslerim catlicak nerdeyse emziriyorum sagiyorum ama gecmiyo tas gbi ve sizi var benim bildigim gosusler dolunca sizlar benim her daim ..birde ikigundur sadece sabahlari kizimin bezinde cok azcik kan gbi bisey oluyo ve akinti parcasi kus uzumu kadar internette arastirdim onemli bisi diilmis sizde yasayan varmi bu durumu..
Gözün Aydın canım negüzel beraber Bayramın tam bayram olmuşKızlar merhaba.kızım bugün dünyaya gözlerini actı.çok mutluyuz şükür rabbıme sağlıkla kucağıma almayı nasıp etti.
Kızlar merhaba.kızım bugün dünyaya gözlerini actı.çok mutluyuz şükür rabbıme sağlıkla kucağıma almayı nasıp etti.
Benimkindede arada oluyo ama hıçkırık tutması normal hıçkırırken bi miktar kusmasıda normal. İsilik meselesi her bebek te farklı. Ablamın oğluna sadece bebe pudrası iyi gelirdi nöbetçi eczaneye danışsan bişey önerir. Benim oğlumunda yüzünde kırmızı benek benek oldu ama normal kızlarda da olmuştu geçiyo sonra sütüm yağlı olduğu için olurmuş annemler öyle derler nekadar doğru bilmiyorum seninkide öyle bişeydir belki eczacıya bi sor göster istersenkızlar merhaba.bebegımı her emzirişten sonra hıckırık tutuyor.normalmıdır.birde sankı isilik olmaya basladı nasıl gecer yardımcı olumusunuz.
kızlar merhaba.bebegımı her emzirişten sonra hıckırık tutuyor.normalmıdır.birde sankı isilik olmaya basladı nasıl gecer yardımcı olumusunuz.
canım gıydırmıyorum askılı zıbınlarla duruyor ama yınede cok sıcakhıçkırığı bilmiyorum ama isilik çok giyindiği için oluyor Sıcaklarda az giydirin diyor herkes sık sık banyoyada vücudunu silmek gerekiyor
cok teşekkur edrim canım.bizede doktor hıckırması ıyı dedı ama yınede merak ediyorum ıste.göbeğimiz yenı düştü bundan sonra sık sık yıkarım artık.Hıçkırık çok normalmiş eve gelen hemşireye sormuştum bnde bnm kızımda çok hıçkırıyor hamileykende çok hıçkırırdı şimdide her emmeden snra hıçkırıyor. Hemşire doyduğunu gösterir sindirim sistemi gelişiyor iyi birşey hıçkırması merak etme demişti. İsilik için en iyi çözüm yıkamak cnm yaz bebekleri günde iki defada yıkayabilirsin ama herseferinde şampuan kullanmamak lazım sadece su birde ince giydirip çok sıcaklamasını önlersen iyileşir cnm.
canım merhaba.benımde kızım bugun 10 günlük oldu.benımkı ılk zamanlarda uyumuyordu aglıyordu.doktor aclıktan dedi.belki senınkıde aclıktandır.bırde ısıgı kapat eger acıksa.ısıktan bızımkı rahatsız oluyor uyumuyordu.ısıgı kapatınca farkettık uyumaya başladı.Merhaba arkadaslar oglum 10 gunluk oldu bugun..geceleri uyumuyor hic.bir de emmeyi beceremiyor pek uyuyakaliyor.
Bir haftalikken benim kanamam kesildi.yine olur diye bekledim uc gundur hic bisey yok.ilk oglumda 40 gunu bulmustu kanama.boyle erkenden kesilmesi normal midir acaba dr.a gitmeli miyim?cevap verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?