2015 Temmuz Anneleri

Boyle yaratiklar nasil doktor olmus anlamiyorum insan olsunlar azcik sakin ol zaten duzensizmis sancilarin yarini da gecir bol bol dinlen bakalim ne olacak kendini germe bebeginde gerilmesin

Kizlar dogum yapali 11 gun oldu ama bende zerre istah yok lokmalar agzimda buyuyor ne yiyeyim iceyim bilmiyorum emziriyorum bide oglum olmasa agzima hicbirsey koymaya yuregim yok

Boyle yaratiklar nasil doktor olmus anlamiyorum insan olsunlar azcik sakin ol zaten duzensizmis sancilarin yarini da gecir bol bol dinlen bakalim ne olacak kendini germe bebeginde gerilmesin
Ya pismn oldum .ama sanci olunxada bakti mecbur.hast.asil dojtruda degil.nobetci .ayy canim hala yniyo knmm olmasinda .yok cnm kasmiyorym ama dusunuyo tabi insan.bol dinlnetim yarin da suyumu flnda iceyim.sagliklica geksin.kizimda.

Kızlar merhaba.kızım bugün dünyaya gözlerini actı.çok mutluyuz şükür rabbıme sağlıkla kucağıma almayı nasıp etti.
Canım allah anneli babalı buyutsun inşallah allah her daim mutlu etsin sizi inşallah :)
kızlar merhaba.bebegımı her emzirişten sonra hıckırık tutuyor.normalmıdır.birde sankı isilik olmaya basladı nasıl gecer yardımcı olumusunuz.
Canım hickirik oğlumda da çok oluyor geçmesi icin tekrar emziriyorum geçiyor.. isilek içinde yıkayıp iyice kutuları Bebe pudra si sürebilirsiniz iyi gelir.. Benimki nde bebek gibi bişeyler çıktı umarım geçer oda bugün oldu hergün değişik şeyler görüyorum rabbim sağlık versin bebeklerimize inşallah

Canım bu doktor baya hayvan çıkmış o kadarda yüklenilmezki bi insana hayırlı olan zamanda gelsin bebisin inşallah

[yekruyeTE="yekruye, post: 41818927, member: 541184"]Kizlar acilsen geliyorum.bebegim.cok kasili kaldi sancimda vardi .gittim alttan bakti nobetci doktr kurcaladi resmn gerizekali ins.nisanim gelmz ya.acilma yokmus. Yalniz bi ara sancilarim.95 oldu.ama duzensz .dojtr diyo gel yatis yapalim bn dedim.yok.pzetsi doktoruma muayene olcam.giremzsin belki ozetsiyi dedi maltos.acilma yoksada kurcalayarak acti hayvan.bisey olmz defilmi kizlar.sancilarim cok.duznsz .korkuyorumda .hala vajinam agriyo .kolunu soktu sanki.[/QUOTE]
yekruye Ohaa yaa çuş yani. Ne gaddar oluyo bazen bu dr.lar yaa.

yekruye
Kizlar bnm kiz yarim saaytr toplanip duruyor bi yerde .sancim oluyo sanki anlamiyorum.nasil takip edeyim
yekruye Cnm benimde geçen oldu. Gece saat 12 de bebek aniden karnimin üstüne çıktı oturdu sanki. Karnimin alt kısmı aniden boşaldı resmen. Şoka girdim korktum. Ertesi günü kontrol günümdu zaten. Dr normal olabilir böyle şeyler. Amuda kalkmaya kalkmıştır belki dedi. Güldü.

yekruye yekruye Az önce alıntılarken yanlışlıkla yarım kaldı. Cevaplaya bastım. Hangi hastanede cnm sana bunu yapan dr?

yekruye Çok geçmiş olsun buarada. Bi türlü yazmayı beceremedim bugün. Telefonun azizligi. Taksit taksit yazıyorum hep. Bişeycik olmucak Allahın izniyle hiç korkma cnm. Sadece kötü bi tecrübe olmuş

yekruye Cnm aramızda 1 gün var ama bende zırnık sancı yok. Nasıl bişey olduğunu bile bilmiyorum. Günümüz de az kaldı. Normalmi acep yaa? Gecikmesin bnmde sakın Rabbimin işine bak yaa. Bundan 1 ay once erken gelmesin bebis diye dualar ediyodum. Hastaneye yatmistim hatirlarsan. Simdi cok sukur 39 lari gorduk, gecikcek diye korkuyoruz Ama suda bir gercek hersey zamaninda guzel.

Kızlar aksam üstünden beri karnım taş gb agrı cok az bazen oluyo ama resmen gerildi patlıcak 30 sn 1 dk kdr kasılıyo zor dayanıyorum sonra çözülüyo rahatlıyorum bebegim hareket ediyo sonra yine aynı döngü asagı dogruda basınçvar arada uyusuyo sanki vajinam.yürüyeyim dedim ama agırlık asagı cekiyo resmen
böyle olan varmı? Neki bu? Hastaneye gitmeme gerek yok degilmi?
ben de çatı travmasından sonra o acıyıcekemk istemiyorum

Kasiklarimda adet ağrısıyla uyandım. Belime de vurmaya başladı sancısı.düzensiz ama düzene binmedi daha.lavaboya gittim suyum mu geldi sızıntı gibi yoksa idrar mi anlamadım.doktorum burada değil pzt gelecek suyum falan gelmesin

yekruye
yekruye Az önce alıntılarken yanlışlıkla yarım kaldı. Cevaplaya bastım. Hangi hastanede cnm sana bunu yapan dr?
Cnm. Ne bilim bnde cok korktum be yaptiysam hareket ermedi.kkoru hast. Cnm ankarads.asil doktrlr degil nobetci bi dktr ya.pismn oldum .pzrtsi dojtruma dicem .bide banyo yapmistim o skntiyla kurtmdim bile.simdi kulagimin ark.sis gbi su zmn basimageln.antibiyotik almk istemiyorum

Aynen cnm.bnde en hayrli zmn ne zmnsa o zmn felsin diyorum.sancilr 90 fln oldugunda bn hic hissetmedim oyle bosey bevekte hareketliydi o sira ondn mi nedr bilmiyorum.bnm kndi doktrum gayet anlayisli nedr ne degildr hmn anlatr.ama bu hmn bni hast.yatrck.kiz kard.diyo abla bildigin elini soktu dedi.bide diyo sen nasil dogum yapcksin.derdi sana dustu .tersledi kardesimde.kndibdoktrum yok bayramda obyuzden hic guvnmiyorum kimseye,sirf para kznmk icin bni zorla hast.yatrcakti.nese gecti gitti artik yarin.olsun gideyim doktra ins.ne dicek sagliklica gelsinler.gunlrini gecmesinker .zaten korkusa basldi bnde norml dogumdn korkmayada basldim.

Dinlnip geciyosa yalnci sanirim.bazen idrarim gelmedide hmn gitmiyosam bnde biraz islklik oluyo sanirim idrarimi kaciriyorum.dun bakti hayvan nobt.doktr scilma fln yok suyun gelmiyo dedi ama dunki muayenexen snra gelebilir.bnde her tuvalette bakiyorum.ay bi sagliklica kucagimiza alsaydik.hayrlisiyla

Bnm nst bu kizlr hic bkmdim dun adam yuznden de.sanirim sancilarim var.ewdeki gbi sancim olmadi belim agridi sirt ustu yattigimdan. Ha bide bn demistim ya karin gelisimi geri gbi diye bu dktrda yok gayet kan akisi var dedi.bi bebegimin iyi olmasina sewindim.insallh sagliklica dogururum bnde bnm gbi bekleyenlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…