2015 Temmuz Anneleri

Cnm bnmde oyle oldu dun bes dk bile surmedi kasiliyo gecsiyo .semsert oluyo garekette azdi.bnde gittim.mecbur sancin var dedi.acikma yokmus ama zorlayarak acmistir o mikrop doktr.bn cati muayenmde cok rahttim hmde doktorum bakti cekti ekini bu dondurdu elini resmn.cok kotuysen sancin cok fln.olursa git istersen altran.muayene isteme bilmiyorum kndi doktoorun nasil ama iyiyse o baksin bi tek.

Bizde doğaydik iyiydi her gören artik dogmuyormusun sorulariyla bunalti beni hepsine şöle yapişdirasim var
Ya bide millet senin.ilk sen anlmzsin git doktra.bi demis annene tuvaletini tam delige yapmasin ilk ya anlmz dusurur cocugu tobe yarabbim dedim ne sacma salak konusuyolr.Allah korusun.dun bide onlrin yuzunden gittim hastaneyr.herkes bisey dedi bnde cok.korktum hemsire komsumuz var oda anlmzsin belki git dedi oyle gityik doktra ellenip geldik

Gunaydinlar...dunden beri normal akinti sıklığında ve miktarinda ama kivami farklı bir sivi geliyo. Sanirim suyum sizinti yapiyo ama emin değilim. Su mu sizce bu...bi de o bebeğin gerilmesi bende de var.oyle toplaniyor ki biyere belm kopuyo resmn tek care wc orda oturup oturup rahtliyorm....artik az kaldi hissediyorum ama tedrginlik de oldu.dogum icin ablam gelicek ama daha gelmedi bilet bile almadık.bayram donusu ne zamana bulurz bilmiyorum. E bi tane kizim var bugun yarin dogum olursa ona kim bakar hastanede sürünür bzmle yavrum daha iki bucuk yasinda bide...poff bunlari kurup duruyorum kafamda.

selam hanımlar bu göğüs ucu yarası için ne yapılmalı lütfen biri yardımcı olsun 3 günlük bebeğim daha ama canımdan can gidiyor emzirirken dayanamıyorum..
Ayni sekilde bneimde oyke uclari kanli hep kabuk bagladi emdikce kaniyo ama en guzel yontem emdikten sonra havayla kurutuyorum üflüyotum yani sonra ister karbonatli su ister krem sur mutlaka gogus kalkanlarindan tak 2 gune bayaa fark ediyo

Cansucum allah anali babali buyutsn ins. Tez zamanda iyiles hemen evine dön hastanede kalma pskljisi bile.kotu ki senin dogmn zor olms allah yardmcn olsn dularmdasn.

Slm kizlar naslsnz. Berat dogdgndn beri burayi pek takip edemyrm yoruyr beni oglusum :) dogum yapan tum arkdslr allah anali babali buyutsn ins. Birde kizlar ya benm sütüm az yetmyr mama veryrm denyrm arttrmyi ama.bildgnz yontemler var mi onlarida denym.

canım ben tahin helvası yiyorum kuru inciri şekersiz haşlayıp suyunu içiyorum sonra da incirleri yiyorum ve dereıtu tüketiyorum. bide bol bol su içiyorum deneyebilirsin bunları

Canım kızıma kavuşmuşsun, öncelikle gözün aydın, inşallah biraz toparlanabilmişsindir, dualarımdasın, inşallah en kısa sürede iyileşir ve evinize dönersiniz.

Canım allah analı babalı büyütsün... Benim hastanede bebek hemşiresi bana bi çay yapıp içirdi inanki mucize gibi... Aktardan ısırgsn otu aldırdı. Bir bardak sıcak suya bir tutak ısırgan otu attı 5 dk sonra süzüp içirdi. Bunu günde 2 bardak içiyorum taze tüketilmesi lazım biraz beklese tadı zehir gibi oluyo. Biran önce içmeye başla sütün yetmesini bırak akıyo ziyan oluyo diye üzüleceksin:)

Günaydın herkese.az evvel wc ye gittim coi az lekr gelmiş duzenli olmasa da sancim da var...sanirim az kaldi geliyo paşam
Geliyorr sanirimm seninkide canim..bnde dunki muayeneden snra tetikteyim bisey gelckmi diye.suyum sizar fln onu anlmam ama .ins.olmz oyle biseyy

canım ben tahin helvası yiyorum kuru inciri şekersiz haşlayıp suyunu içiyorum sonra da incirleri yiyorum ve dereıtu tüketiyorum. bide bol bol su içiyorum deneyebilirsin bunları

kizlar cok sagokn hemen denycm hepsini tahin helvasi yemeye dun basladm ins. Tesiri okur isorganda alp denycm hemen :)

Canım en güzel yöntem bebeğin emmesi. Emdikçe süt artıyor gerçekten. Birde bol su içmek benim için en etkili yöntemler :) birde kafana takıp üzülme olsn zamanla gelicektir rahat ol. Sütün bol olsn inş cnm

Selam kızlar uzun zamandır giremiyorum doğumlar olmuşAllah aanalı babalı buyutsun C cns_2007 gecmis olsun canım benimde üçüncü olmasına rağmen çok zorlandim inşaallah biran önce evine sağlıkla donersin benim oğlusun bugün 14 günlük oldu insan bakmaya kiyamiyo doğum yapacak arkadaşlar göğüs ucu bakımını sakin ihmal etmeyin hepinize kolay doğumlar diliyorum

selam canım..herkeste durum aynı bebişlerden önce bebişlerden sonra hurma , yeşillik , bol su , süt ,, yoğurt , hamur ekmek yeme yine hamilelik gibi sağlıklı kaliteli beslenmeye devam

Gozun aydin canim dogum yapmayan az kisi kaldik bakalimmm :))) sanada bol bol sutler ins:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…