- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #62.101
Cnm bnmde oyle oldu dun bes dk bile surmedi kasiliyo gecsiyo .semsert oluyo garekette azdi.bnde gittim.mecbur sancin var dedi.acikma yokmus ama zorlayarak acmistir o mikrop doktr.bn cati muayenmde cok rahttim hmde doktorum bakti cekti ekini bu dondurdu elini resmn.cok kotuysen sancin cok fln.olursa git istersen altran.muayene isteme bilmiyorum kndi doktoorun nasil ama iyiyse o baksin bi tek.Kızlar aksam üstünden beri karnım taş gb agrı cok az bazen oluyo ama resmen gerildi patlıcak 30 sn 1 dk kdr kasılıyo zor dayanıyorum sonra çözülüyo rahatlıyorum bebegim hareket ediyo sonra yine aynı döngü asagı dogruda basınçvar arada uyusuyo sanki vajinam.yürüyeyim dedim ama agırlık asagı cekiyo resmen
böyle olan varmı? Neki bu? Hastaneye gitmeme gerek yok degilmi?
ben de çatı travmasından sonra o acıyıcekemk istemiyorum
Ya bide millet senin.ilk sen anlmzsin git doktra.bi demis annene tuvaletini tam delige yapmasin ilk ya anlmz dusurur cocugu tobe yarabbim dedim ne sacma salak konusuyolr.Allah korusun.dun bide onlrin yuzunden gittim hastaneyr.herkes bisey dedi bnde cok.korktum hemsire komsumuz var oda anlmzsin belki git dedi oyle gityik doktra ellenip geldikBizde doğaydik iyiydi her gören artik dogmuyormusun sorulariyla bunalti beni hepsine şöle yapişdirasim var
Ayni sekilde bneimde oyke uclari kanli hep kabuk bagladi emdikce kaniyo ama en guzel yontem emdikten sonra havayla kurutuyorum üflüyotum yani sonra ister karbonatli su ister krem sur mutlaka gogus kalkanlarindan tak 2 gune bayaa fark ediyoselam hanımlar bu göğüs ucu yarası için ne yapılmalı lütfen biri yardımcı olsun 3 günlük bebeğim daha ama canımdan can gidiyor emzirirken dayanamıyorum..
Cansucum allah anali babali buyutsn ins. Tez zamanda iyiles hemen evine dön hastanede kalma pskljisi bile.kotu ki senin dogmn zor olms allah yardmcn olsn dularmdasn.Herkese merhabalar. Normal doğum yapmama rağmen taburcu olamadım. Doğum hikayemi anlatmak istemiyorum en azından herkes doğurana kadar. Çok ama çok zor bir süreçti. Kızım sağlıklı çok şükür. Ben kendimi toparlamaya çalışıyorum. Allah tüm doğuracakların yardımcısı olsun. Lohusa ve hamile herkesten dua istiyorum tez zamanda iyileşeyim
canım ben tahin helvası yiyorum kuru inciri şekersiz haşlayıp suyunu içiyorum sonra da incirleri yiyorum ve dereıtu tüketiyorum. bide bol bol su içiyorum deneyebilirsin bunlarıSlm kizlar naslsnz. Berat dogdgndn beri burayi pek takip edemyrm yoruyr beni oglusum :) dogum yapan tum arkdslr allah anali babali buyutsn ins. Birde kizlar ya benm sütüm az yetmyr mama veryrm denyrm arttrmyi ama.bildgnz yontemler var mi onlarida denym.
Herkese merhabalar. Normal doğum yapmama rağmen taburcu olamadım. Doğum hikayemi anlatmak istemiyorum en azından herkes doğurana kadar. Çok ama çok zor bir süreçti. Kızım sağlıklı çok şükür. Ben kendimi toparlamaya çalışıyorum. Allah tüm doğuracakların yardımcısı olsun. Lohusa ve hamile herkesten dua istiyorum tez zamanda iyileşeyim
Kızlar merhaba.kızım bugün dünyaya gözlerini actı.çok mutluyuz şükür rabbıme sağlıkla kucağıma almayı nasıp etti.
Canım allah analı babalı büyütsün... Benim hastanede bebek hemşiresi bana bi çay yapıp içirdi inanki mucize gibi... Aktardan ısırgsn otu aldırdı. Bir bardak sıcak suya bir tutak ısırgan otu attı 5 dk sonra süzüp içirdi. Bunu günde 2 bardak içiyorum taze tüketilmesi lazım biraz beklese tadı zehir gibi oluyo. Biran önce içmeye başla sütün yetmesini bırak akıyo ziyan oluyo diye üzüleceksin:)Slm kizlar naslsnz. Berat dogdgndn beri burayi pek takip edemyrm yoruyr beni oglusum :) dogum yapan tum arkdslr allah anali babali buyutsn ins. Birde kizlar ya benm sütüm az yetmyr mama veryrm denyrm arttrmyi ama.bildgnz yontemler var mi onlarida denym.
Geliyorr sanirimm seninkide canim..bnde dunki muayeneden snra tetikteyim bisey gelckmi diye.suyum sizar fln onu anlmam ama .ins.olmz oyle biseyyGünaydın herkese.az evvel wc ye gittim coi az lekr gelmiş duzenli olmasa da sancim da var...sanirim az kaldi geliyo paşam
canım ben tahin helvası yiyorum kuru inciri şekersiz haşlayıp suyunu içiyorum sonra da incirleri yiyorum ve dereıtu tüketiyorum. bide bol bol su içiyorum deneyebilirsin bunları
kizlar cok sagokn hemen denycm hepsini tahin helvasi yemeye dun basladm ins. Tesiri okur isorganda alp denycm hemen :)Canım allah analı babalı büyütsün... Benim hastanede bebek hemşiresi bana bi çay yapıp içirdi inanki mucize gibi... Aktardan ısırgsn otu aldırdı. Bir bardak sıcak suya bir tutak ısırgan otu attı 5 dk sonra süzüp içirdi. Bunu günde 2 bardak içiyorum taze tüketilmesi lazım biraz beklese tadı zehir gibi oluyo. Biran önce içmeye başla sütün yetmesini bırak akıyo ziyan oluyo diye üzüleceksin:)
Slm kizlar naslsnz. Berat dogdgndn beri burayi pek takip edemyrm yoruyr beni oglusum :) dogum yapan tum arkdslr allah anali babali buyutsn ins. Birde kizlar ya benm sütüm az yetmyr mama veryrm denyrm arttrmyi ama.bildgnz yontemler var mi onlarida denym.
Slm kizlar naslsnz. Berat dogdgndn beri burayi pek takip edemyrm yoruyr beni oglusum :) dogum yapan tum arkdslr allah anali babali buyutsn ins. Birde kizlar ya benm sütüm az yetmyr mama veryrm denyrm arttrmyi ama.bildgnz yontemler var mi onlarida denym.
Gozun aydin canimHepinize tek tek teşekkür ederim kızlar.epıdural sezeryan oldum.biraz agrım var ama gayet iyiyim.o kadar olucak.ama ameliyat gayet kolay geçti.Rabbım en kısa sürede temmuz annelerinin geri kalanlarına kolaylıklar versin.herkese iyi doğumlar dilerim.doğum yapanlarada bol sutler dilerim.
Doktr ne diyor cnm.beklicekmi acikmn fln varmiymis .40+5 hala ses yok bende de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?