2015 Temmuz Anneleri

Canim hayirli olsun almissin kuzunu kucagina. Cok cok gecmis olsun umarim en kisa surede cikarsin hastaneden dualarim seninle. Simdi sen iyilesmene konsantre ol, bir iyiles kotu anilarin hicbirini hatirlamazsin insallah kocaman opuyoruz seni ve prensesi!!!!:)

Canim benim goguslerim iki dogumumdan sonra da ayni . Emzirdikten sonra birde sagmazsam pompayla duramam. Hemen bir pompa almani oneririm mastit filan olmadan senin tek caren pompa. Kizlarda kanli akinti olabiliyormus anneden gecen hormonlar nedeniyle ama yine de cocuk doktorunu ara istersen icin rahatlar.

Benim oglumda bugün 10 gunluk oldu. Emerken uyuyup kalınca diğer göğsümu emzirmeden altını degistiriyorum uyaniyo bezini degistirince digerini de emziriyorum yoksa uyanmiyo ikisini emzirdigimde biraz daha fazla uyuyo bazende emerken cenesi yoruluyo cenesini hafif hareket ettirince de emmeye devam ediyo

Aynen canim emdiriyorum uyuyakaliyo diliyle itiyor memeyi sonra altina yapiyor degisiyorum geri istiyor ama bana bir memeden sonra digerine gecme tekrar o memeyle devam et dedi emzirme hemsiresi

Canim seninle ayni gundu dogumumuz:) hayirli olsun bebisin:)
Evettt:) seninde hayırlı olsun sarı şekerin... Dediğin gibi spinal hiç korkulacak bişey değilmiş. Şükürler olsun çok rahat ve güzel geçti:) şimdi diyorum keşke ptesiye geri dönsek o anları tekrar yaşasam hiç unutamayacağım anlar yasadım... Ne muhtesem şeymiş annelik.. İnsan hamileyken anlamıyormuş... Geri yutasım var oğlumu:)))(

Siddetlimi geliyo cnm agrilarin..ay hadi senden hbr bekliyorum :) ins.kolaylikla olur

Geldigi zamn evet cok siddetli keskin bel agrisi karnimin alt kisminda ağrı oluyo.ama hala yarim saat yirmi dk da bir.gelince iki uc dk sürüyor ama bklim hala beklemedeyim
Ay hadi bakakim.gelir yarina fln.dun hemsirede bna siddetli olcak agrin o zmn gel dedide ondn sanada sorayim dedim canim

İnşallah sağlıkla kolaylıkla geçer doğumun cnm kuzun da sağlıkla gelsin haberdar et bizi :)

Aynen canim emdiriyorum uyuyakaliyo diliyle itiyor memeyi sonra altina yapiyor degisiyorum geri istiyor ama bana bir memeden sonra digerine gecme tekrar o memeyle devam et dedi emzirme hemsiresi

sanki birini emince digerinde daha cok oluyomus gibi geldiğinden digerine geciyodum ama bi de dedigin gibi yapiyim canim sagol

Kızlar çok heyecanlıyım yarın doğuma gidiyorum , inşallah bu saatlerde bebişim kucağımda olacak dualarınızı bekliyorum doğumum kolay geçsin inşallah.. Kendimi toparlayınca hemen buraya yazarım zaten hep Aklımda olursunuz :)

A
aptamil hunana filan denedin mi CNm ? Malt içecekleri de işe yarıyor , baby mallda. Söyledim,şişiyor ve taşıyor, kahvaltıdan sonra içince

Allah yardımcın olsun canım..

Eve hemşire neden geldi cnm

Selam kızlar. Salı günü bende bebeğime kavuştum 40 doldu ve kireçlenmeden dolayı daha bekletemem diye yatışımı yaptı. 3 saat kadar suni Sancı denedik ben hiç abartılı bi Sancı hissetmedim ama açılmam hiç yokken 3 cm olmuştu. Sonra nst de bebeği sıkıntılı buldu alttan muayene ederek suyu patlattı dayanamayacak dedi kakasını da yapmış. Acil sezeryan a alındım. Spinal ile doğum Yaptım. Bebeğimin doğmasına ilk sesine herşeye Şahit oldum çok güzel bi duyguydu. Sonrasıda çok sıkıntılı geçmedi çok şükür. Ama şimdi Göbek hiç inmeyecekmiş gibi ödemde gitmedi ve çok az kanamam oldu. Bizden böyle haberler. Doğum yapan herkesi tebrik ediyorum Allah Analı babalı büyütsün. Bekleyenlerede sabır kolaylık diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…