- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #62.121
Canim hayirli olsun almissin kuzunu kucagina. Cok cok gecmis olsun umarim en kisa surede cikarsin hastaneden dualarim seninle. Simdi sen iyilesmene konsantre ol, bir iyiles kotu anilarin hicbirini hatirlamazsin insallahHerkese merhabalar. Normal doğum yapmama rağmen taburcu olamadım. Doğum hikayemi anlatmak istemiyorum en azından herkes doğurana kadar. Çok ama çok zor bir süreçti. Kızım sağlıklı çok şükür. Ben kendimi toparlamaya çalışıyorum. Allah tüm doğuracakların yardımcısı olsun. Lohusa ve hamile herkesten dua istiyorum tez zamanda iyileşeyim
Canim benim goguslerim iki dogumumdan sonra da ayni . Emzirdikten sonra birde sagmazsam pompayla duramam. Hemen bir pompa almani oneririm mastit filan olmadan senin tek caren pompa. Kizlarda kanli akinti olabiliyormus anneden gecen hormonlar nedeniyle ama yine de cocuk doktorunu ara istersen icin rahatlar.Gunaydinlarr.. iyi bayramlar herkeze .. dogum yapanlara sorularim olucak pzrtsi dogum yaptim goguslerim catlicak nerdeyse emziriyorum sagiyorum ama gecmiyo tas gbi ve sizi var benim bildigim gosusler dolunca sizlar benim her daim ..birde ikigundur sadece sabahlari kizimin bezinde cok azcik kan gbi bisey oluyo ve akinti parcasi kus uzumu kadar internette arastirdim onemli bisi diilmis sizde yasayan varmi bu durumu..
Merhaba arkadaslar oglum 10 gunluk oldu bugun..geceleri uyumuyor hic.bir de emmeyi beceremiyor pek uyuyakaliyor.
Bir haftalikken benim kanamam kesildi.yine olur diye bekledim uc gundur hic bisey yok.ilk oglumda 40 gunu bulmustu kanama.boyle erkenden kesilmesi normal midir acaba dr.a gitmeli miyim?cevap verirseniz sevinirim
Canim seninle ayni gundu dogumumuz:) hayirli olsun bebisin:)Canım benim bebek hemşiresi bugday yağı tavsiye etti. Ben her emzirmeden sonra lansinoh sürüp aventin göğüs koruyusunu takıyorum temas etmediği için tahriş etmiyor çok rahat ediyorum
Aynen canim emdiriyorum uyuyakaliyo diliyle itiyor memeyi sonra altina yapiyor degisiyorum geri istiyor ama bana bir memeden sonra digerine gecme tekrar o memeyle devam et dedi emzirme hemsiresiBenim oglumda bugün 10 gunluk oldu. Emerken uyuyup kalınca diğer göğsümu emzirmeden altını degistiriyorum uyaniyo bezini degistirince digerini de emziriyorum yoksa uyanmiyo ikisini emzirdigimde biraz daha fazla uyuyo bazende emerken cenesi yoruluyo cenesini hafif hareket ettirince de emmeye devam ediyo
Evettt:) seninde hayırlı olsun sarı şekerin... Dediğin gibi spinal hiç korkulacak bişey değilmiş. Şükürler olsun çok rahat ve güzel geçti:) şimdi diyorum keşke ptesiye geri dönsek o anları tekrar yaşasamCanim seninle ayni gundu dogumumuz:) hayirli olsun bebisin:)
Siddetlimi geliyo cnm agrilarin..ay hadi senden hbr bekliyorum :) ins.kolaylikla olurKizlar 20dk ya düştü sanci sikligi süre olarak cok kisa sürüyor ama olsun.geliyo oglusum ins.anneannesi ve teyzesi de gelicek yarin ikindiye snca bilet bulduk sali sabha gelirler sncak ama olsun oglusla karsilaycaz herhalde onlari....
Geldigi zamn evet cok siddetli keskin bel agrisi karnimin alt kisminda ağrı oluyo.ama hala yarim saat yirmi dk da bir.gelince iki uc dk sürüyor ama bklim hala beklemedeyimSiddetlimi geliyo cnm agrilarin..ay hadi senden hbr bekliyorum :) ins.kolaylikla olur
Ay hadi bakakim.gelir yarina fln.dun hemsirede bna siddetli olcak agrin o zmn gel dedide ondn sanada sorayim dedim canimGeldigi zamn evet cok siddetli keskin bel agrisi karnimin alt kisminda ağrı oluyo.ama hala yarim saat yirmi dk da bir.gelince iki uc dk sürüyor ama bklim hala beklemedeyim
Kizlar 20dk ya düştü sanci sikligi süre olarak cok kisa sürüyor ama olsun.geliyo oglusum ins.anneannesi ve teyzesi de gelicek yarin ikindiye snca bilet bulduk sali sabha gelirler sncak ama olsun oglusla karsilaycaz herhalde onlari....
Aynen canim emdiriyorum uyuyakaliyo diliyle itiyor memeyi sonra altina yapiyor degisiyorum geri istiyor ama bana bir memeden sonra digerine gecme tekrar o memeyle devam et dedi emzirme hemsiresi
Varmi cnm belirti hic.ne diyor doktruun.sagliklica bide biz alsaydik.bnde burda dogurdum dwmk istiyorum.Kızlar biz bugün 40+2 olduk ama ne gelen var ne giden
aptamil hunana filan denedin mi CNm ? Malt içecekleri de işe yarıyor , baby mallda. Söyledim,şişiyor ve taşıyor, kahvaltıdan sonra içinceSlm kizlar naslsnz. Berat dogdgndn beri burayi pek takip edemyrm yoruyr beni oglusum :) dogum yapan tum arkdslr allah anali babali buyutsn ins. Birde kizlar ya benm sütüm az yetmyr mama veryrm denyrm arttrmyi ama.bildgnz yontemler var mi onlarida denym.
Allah yardımcın olsun canım..Gunaydinlar...dunden beri normal akinti sıklığında ve miktarinda ama kivami farklı bir sivi geliyo. Sanirim suyum sizinti yapiyo ama emin değilim. Su mu sizce bu...bi de o bebeğin gerilmesi bende de var.oyle toplaniyor ki biyere belm kopuyo resmn tek care wc orda oturup oturup rahtliyorm....artik az kaldi hissediyorum ama tedrginlik de oldu.dogum icin ablam gelicek ama daha gelmedi bilet bile almadık.bayram donusu ne zamana bulurz bilmiyorum. E bi tane kizim var bugun yarin dogum olursa ona kim bakar hastanede sürünür bzmle yavrum daha iki bucuk yasinda bide...poff bunlari kurup duruyorum kafamda.
Eve hemşire neden geldi cnmHıçkırık çok normalmiş eve gelen hemşireye sormuştum bnde bnm kızımda çok hıçkırıyor hamileykende çok hıçkırırdı şimdide her emmeden snra hıçkırıyor. Hemşire doyduğunu gösterir sindirim sistemi gelişiyor iyi birşey hıçkırması merak etme demişti. İsilik için en iyi çözüm yıkamak cnm yaz bebekleri günde iki defada yıkayabilirsin ama herseferinde şampuan kullanmamak lazım sadece su birde ince giydirip çok sıcaklamasını önlersen iyileşir cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?