2015 Temmuz Anneleri

Ay canim saglicakla kavusmissunya ne guzel..saglickla buyut :)

hadi bakakım canım Rabbim yrdcm olsun...yarın bu saatlerde mucizen kollarında inşallah

gözün aydın canım..Rabbim sağlık versin..bol bol su iç ödemi atmanın en iyi yolu kanaman için dr normal diyorsa sıkıntı yoktur

Cok gecmiş olsn umarım hakkımızda hayırlısı olur.. Vajinismus olsan bebişin de olmazdı tatlım ama alttan muayene her kadının korkulu rüüyası..

Cok gecmiş olsn umarım hakkımızda hayırlısı olur.. Vajinismus olsan bebişin de olmazdı tatlım ama alttan muayene her kadının korkulu rüüyası..
Sagol canım benim evet ama sanırım hamile kaldıktn sonra oluştu ilk bebegimi kaybettim onun korkusuyla buna da olur diye esimle beraber olamadık hic

Varmi cnm belirti hic.ne diyor doktruun.sagliklica bide biz alsaydik.bnde burda dogurdum dwmk istiyorum.
belirti yok cnm 1 cm açıklık var yarın kontrolüm var inşallah açıklık artmıştır. karnım arada kasılıyor taş gibi semsert oluyor ama bu sancı mı değil mi bilmiyorum. doktorum en son cumaya kadar bekletirim diyor önce suni denenecek olmazsa sezaryen. artık hayırlısı bakalım

Sagol canım benim evet ama sanırım hamile kaldıktn sonra oluştu ilk bebegimi kaybettim onun korkusuyla buna da olur diye esimle beraber olamadık hic
Doğumdan sonra anlarsın onu canm ya. İnşallah öyle bi sıkıntın olmaz.. Allah kimseye yaşatmasın. Hele bi sağlıklıca bebişini kucagına al da.. Bidaha gittin mi doktora son durumun ne??

Insallh acilma olmistr cnm,bnde de niraz sanci var ama aciklik.yok dedi.dun.kasilma iki gundr cok var karnimda.ark.doktoru kasilmlar sanci belirtisi demis.bnde anlmiyom nasil duznli olck.cok siddetli agri gelckmis.hakkimizda hyrlisi cnm.bnmde yarin kontrolum var haberlesr ne durumdayz :)

Kizlar nasilsiniz dogum yapanlar gozlerimiz aydin olsun ins yapmayanlar Allah yardimciniz olsun Rabbim kurtarsin inss

Doktr ne diyor cnm.beklicekmi acikmn fln varmiymis .
Yok ya hiç bi belirti de yok ama bebeğin sağlığı çok iyi şuan şükür, beslenmesi falan iyi. Bakalım yarın gidecez bayramda hep asistanlar vardı, 40+6yı doktorum nasıl karşılayacak bilmiyorum. Ama bi doktor 41den sonra bebek anne karnında kaldıkta sıkıntıları başlıyor böbreklerinde falan rahatsızlık oluyo sonradan dedi

Doğumdan sonra anlarsın onu canm ya. İnşallah öyle bi sıkıntın olmaz.. Allah kimseye yaşatmasın. Hele bi sağlıklıca bebişini kucagına al da.. Bidaha gittin mi doktora son durumun ne??
Amin insallah olmaz.Gitmedim henüz persembe kontrolum var hayırlısı artık

Aynen ben de öyleyim normalde bagirsak sıkıntısı cok cekerim ibs rahatsızlıgım var.anlamıyom sancimı.ama tas gb karnım resmen.asagı dogru da bi baskı var.Persembe ye kdr olmazsa kontrol ederiz cumaya suni sancı takarız dedi
Yoksa sezeryan Hayırlısıyla kendi sancımız olsaydı keşke

Hadi inşallah sağ salim doğur canım Allah yardımcın olsun darısı başıma

yekruye Hiç korkma cnm dengesizin biri yüzünden. Sancilarin tuttugunda Sumessebile yesserah oku. Birde hergün El Mubdi çek 99 tane. Doğum sırasında Ya Fettah da açılmasını hızlandırıyomus. Hayırlı haberlerle git gel inş.

Insallh sknti olmz cnm.saglickla bizde alsaydik bi harlsiyla..

Ayy cnm bnm cok sagol.insallhh bugun beli olur ne durudayz .kndi dktrumda ne dicek.hayrlisiyla sagliklica ins.dogururm bnde

Sancilarim var ama surekli sanki. yatiyorum .anlmiyorum gerckmi yalncimi.bugunde kontrolum var.acilmm yoksa sancim cikarsa bn ne yapayim ewe gelsemmi.suni fln verirker daha gunum var.akil verin bi kizlarr

Kızlar moralim çok bozuk hiç uyuyamadım 40+3 oldum hala bi doğum belirtisi yok bi yandan da doğum yaptın mı sancın var mı niye geç kaldı diyip sinirlerimi bozanlar da eklenince iyice kötü oluyorum ağlıyorum hep. Bugün kontrolüm var ama gitmek bile istemiyorum :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…