- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #62.141
Ay canim saglicakla kavusmissunya ne guzel..saglickla buyut :)Selam kızlar. Salı günü bende bebeğime kavuştum 40 doldu ve kireçlenmeden dolayı daha bekletemem diye yatışımı yaptı. 3 saat kadar suni Sancı denedik ben hiç abartılı bi Sancı hissetmedim ama açılmam hiç yokken 3 cm olmuştu. Sonra nst de bebeği sıkıntılı buldu alttan muayene ederek suyu patlattı dayanamayacak dedi kakasını da yapmış. Acil sezeryan a alındım. Spinal ile doğum Yaptım. Bebeğimin doğmasına ilk sesine herşeye Şahit oldum çok güzel bi duyguydu. Sonrasıda çok sıkıntılı geçmedi çok şükür. Ama şimdi Göbek hiç inmeyecekmiş gibi ödemde gitmedi ve çok az kanamam oldu. Bizden böyle haberler. Doğum yapan herkesi tebrik ediyorum Allah Analı babalı büyütsün. Bekleyenlerede sabır kolaylık diliyorum
Sağol canım darısı sana inşallahAy canim saglicakla kavusmissunya ne guzel..saglickla buyut :)
Kızlar çok heyecanlıyım yarın doğuma gidiyorum , inşallah bu saatlerde bebişim kucağımda olacakdualarınızı bekliyorum doğumum kolay geçsin inşallah.. Kendimi toparlayınca hemen buraya yazarım zaten hep Aklımda olursunuz :)
Selam kızlar. Salı günü bende bebeğime kavuştum 40 doldu ve kireçlenmeden dolayı daha bekletemem diye yatışımı yaptı. 3 saat kadar suni Sancı denedik ben hiç abartılı bi Sancı hissetmedim ama açılmam hiç yokken 3 cm olmuştu. Sonra nst de bebeği sıkıntılı buldu alttan muayene ederek suyu patlattı dayanamayacak dedi kakasını da yapmış. Acil sezeryan a alındım. Spinal ile doğum Yaptım. Bebeğimin doğmasına ilk sesine herşeye Şahit oldum çok güzel bi duyguydu. Sonrasıda çok sıkıntılı geçmedi çok şükür. Ama şimdi Göbek hiç inmeyecekmiş gibi ödemde gitmedi ve çok az kanamam oldu. Bizden böyle haberler. Doğum yapan herkesi tebrik ediyorum Allah Analı babalı büyütsün. Bekleyenlerede sabır kolaylık diliyorum
Cok gecmiş olsn umarım hakkımızda hayırlısı olur.. Vajinismus olsan bebişin de olmazdı tatlım ama alttan muayene her kadının korkulu rüüyası..Canım bende de öyle oldu çatı muayenesinde kendimi cektim o da hic acımadı ama hayatımda öyle bigün yaşamadım normal doguma o kdr kararlıydım ki muayeneden sonra acımdan eve gelince akşama kdr agladım. Bude aklımı iyice karıştırdı bebegin boynuna 1 tur kordon dolanmıs,plesantası kireclenmis vs vs. Muhtamelen sezeryan olursun dedi sana anlatamam psikolojimi . Esimde ben de normalde direttik insallah hayirlisi olur.
bir de bende vajinismus olabilirim diye de düşünüyorum teşhisim yok ama belirtilerim var onuda belirteyim
Sagol canım benim evet ama sanırım hamile kaldıktn sonra oluştu ilk bebegimi kaybettim onun korkusuyla buna da olur diye esimle beraber olamadık hicCok gecmiş olsn umarım hakkımızda hayırlısı olur.. Vajinismus olsan bebişin de olmazdı tatlım ama alttan muayene her kadının korkulu rüüyası..
belirti yok cnm 1 cm açıklık var yarın kontrolüm var inşallah açıklık artmıştır. karnım arada kasılıyor taş gibi semsert oluyor ama bu sancı mı değil mi bilmiyorum. doktorum en son cumaya kadar bekletirim diyor önce suni denenecek olmazsa sezaryen. artık hayırlısı bakalımVarmi cnm belirti hic.ne diyor doktruun.sagliklica bide biz alsaydik.bnde burda dogurdum dwmk istiyorum.
Doğumdan sonra anlarsın onu canm ya. İnşallah öyle bi sıkıntın olmaz.. Allah kimseye yaşatmasın. Hele bi sağlıklıca bebişini kucagına al da.. Bidaha gittin mi doktora son durumun ne??Sagol canım benim evet ama sanırım hamile kaldıktn sonra oluştu ilk bebegimi kaybettim onun korkusuyla buna da olur diye esimle beraber olamadık hic
Insallh acilma olmistr cnm,bnde de niraz sanci var ama aciklik.yok dedi.dun.kasilma iki gundr cok var karnimda.ark.doktoru kasilmlar sanci belirtisi demis.bnde anlmiyom nasil duznli olck.cok siddetli agri gelckmis.hakkimizda hyrlisi cnm.bnmde yarin kontrolum var haberlesr ne durumdayz :)belirti yok cnm 1 cm açıklık var yarın kontrolüm var inşallah açıklık artmıştır. karnım arada kasılıyor taş gibi semsert oluyor ama bu sancı mı değil mi bilmiyorum. doktorum en son cumaya kadar bekletirim diyor önce suni denenecek olmazsa sezaryen. artık hayırlısı bakalım
Yok ya hiç bi belirti de yok ama bebeğin sağlığı çok iyi şuan şükür, beslenmesi falan iyi. Bakalım yarın gidecez bayramda hep asistanlar vardı, 40+6yı doktorum nasıl karşılayacak bilmiyorum. Ama bi doktor 41den sonra bebek anne karnında kaldıkta sıkıntıları başlıyor böbreklerinde falan rahatsızlık oluyo sonradan dediDoktr ne diyor cnm.beklicekmi acikmn fln varmiymis .
Amin insallah olmaz.Gitmedim henüz persembe kontrolum var hayırlısı artıkDoğumdan sonra anlarsın onu canm ya. İnşallah öyle bi sıkıntın olmaz.. Allah kimseye yaşatmasın. Hele bi sağlıklıca bebişini kucagına al da.. Bidaha gittin mi doktora son durumun ne??
Aynen ben de öyleyim normalde bagirsak sıkıntısı cok cekerim ibs rahatsızlıgım var.anlamıyom sancimı.ama tas gb karnım resmen.asagı dogru da bi baskı var.Persembe ye kdr olmazsa kontrol ederiz cumaya suni sancı takarız dedibelirti yok cnm 1 cm açıklık var yarın kontrolüm var inşallah açıklık artmıştır. karnım arada kasılıyor taş gibi semsert oluyor ama bu sancı mı değil mi bilmiyorum. doktorum en son cumaya kadar bekletirim diyor önce suni denenecek olmazsa sezaryen. artık hayırlısı bakalım
Hadi inşallah sağ salim doğur canım Allah yardımcın olsun darısı başımaKizlar 20dk ya düştü sanci sikligi süre olarak cok kisa sürüyor ama olsun.geliyo oglusum ins.anneannesi ve teyzesi de gelicek yarin ikindiye snca bilet bulduk sali sabha gelirler sncak ama olsun oglusla karsilaycaz herhalde onlari....
Aynen cnm.bnde en hayrli zmn ne zmnsa o zmn felsin diyorum.sancilr 90 fln oldugunda bn hic hissetmedim oyle bosey bevekte hareketliydi o sira ondn mi nedr bilmiyorum.bnm kndi doktrum gayet anlayisli nedr ne degildr hmn anlatr.ama bu hmn bni hast.yatrck.kiz kard.diyo abla bildigin elini soktu dedi.bide diyo sen nasil dogum yapcksin.derdi sana dustu .tersledi kardesimde.kndibdoktrum yok bayramda obyuzden hic guvnmiyorum kimseye,sirf para kznmk icin bni zorla hast.yatrcakti.nese gecti gitti artik yarin.olsun gideyim doktra ins.ne dicek sagliklica gelsinler.gunlrini gecmesinker .zaten korkusa basldi bnde norml dogumdn korkmayada basldim.
Insallh sknti olmz cnm.saglickla bizde alsaydik bi harlsiyla..Yok ya hiç bi belirti de yok ama bebeğin sağlığı çok iyi şuan şükür, beslenmesi falan iyi. Bakalım yarın gidecez bayramda hep asistanlar vardı, 40+6yı doktorum nasıl karşılayacak bilmiyorum. Ama bi doktor 41den sonra bebek anne karnında kaldıkta sıkıntıları başlıyor böbreklerinde falan rahatsızlık oluyo sonradan dedi
Ayy cnm bnm cok sagol.insallhh bugun beli olur ne durudayz .kndi dktrumda ne dicek.hayrlisiyla sagliklica ins.dogururm bndeyekruye Hiç korkma cnm dengesizin biri yüzünden. Sancilarin tuttugunda Sumessebile yesserah oku. Birde hergün El Mubdi çek 99 tane. Doğum sırasında Ya Fettah da açılmasını hızlandırıyomus. Hayırlı haberlerle git gel inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?