- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #62.161
Cnm ayni seyleri bnde yasiyorum.daha gunun dolmasinada var.kimisi ne var dogumda ne dusunuyod diyo kimisibyokmu daha geln fln filan.valla bn artik yoruldum sancim.oluyo ama uyudum gecmisti yalni sancimi nedr.bebeklerimizde bizde saglikli olalim doguralim umrumuzda olmck hic bisey.bnde gece agldim.sinirlerim bozuldu iyice .bnde bi saate gidicem.ins.iyi seyler duyarzKızlar moralim çok bozuk hiç uyuyamadım 40+3 oldum hala bi doğum belirtisi yok bi yandan da doğum yaptın mı sancın var mı niye geç kaldı diyip sinirlerimi bozanlar da eklenince iyice kötü oluyorum ağlıyorum hep. Bugün kontrolüm var ama gitmek bile istemiyorum :'(
Tampon olarak ped değil plastere konulmuş pamuk veya sterlize edilmiş eski pamuklu kıyafetlerinizi kullanın. Hava alınca daha çabuk iyileşiyor. Geçmiş olsun.Antiyotik bende 2 gün kullandım batikon da kullandım ama çok zor oturuyorum halen Rabbim yardımcımız olsun çok zor ya
Günaydın canım. Doğum belirtisi olmuyo zaten bir anda gelir. Sen moralini bozma. Burada daha öncede anlatmıitım. Annem türk filmi izlemiş film bitince kalkayım bulaşığı koyayım diye tv yi kapatıyo bir anda doğum sancısı acil hastane vs ben doğuyorum. :) ben de gece normal yattım bir anda zıpladım bir sancıyla yataktan. Bağırmışım geldi diye eşim kim geldi diyodu uyku sersemiKızlar moralim çok bozuk hiç uyuyamadım 40+3 oldum hala bi doğum belirtisi yok bi yandan da doğum yaptın mı sancın var mı niye geç kaldı diyip sinirlerimi bozanlar da eklenince iyice kötü oluyorum ağlıyorum hep. Bugün kontrolüm var ama gitmek bile istemiyorum :'(
Doktor elle muayene ediyo canım sen bakarak göremezsin alttan parmakla bakıyo doktor. Sen sakın kendini elleme sonra suyun falan gelir. Çok duydum öyle şeyler.Günaydın kızlar. Bir şey sormak istiyorum. Bu açıklık gözle görülür şekilde mi oluyor yoksa doktor muayene ederken mi belli oluyor?
Eve hemşire neden geldi cnm
Canim senle ayniyiz.Kizlr doktrdan geldim daha kafadi kanala girmemis.yalnci sancilrim varmis.bide dedi senden kucuk bebek beklemiyodum ama bebegin minyon dedi.3100 ama asagida olabilirmis.bn duznli vitamin icmiyorum diyemi acaba almiyo kilo.vicdan azabi cekiyorum.zayif mi dogck diye.moralimi bozdu.
Kizlr doktrdan geldim daha kafadi kanala girmemis.yalnci sancilrim varmis.bide dedi senden kucuk bebek beklemiyodum ama bebegin minyon dedi.3100 ama asagida olabilirmis.bn duznli vitamin icmiyorum diyemi acaba almiyo kilo.vicdan azabi cekiyorum.zayif mi dogck diye.moralimi bozdu.
Moralini bozma. Kimi bebis toplu olur kimisi zayif. Ama sen yinede ilaclarini duzenli ic. Doktor bosuna vermiyo sonuctaKizlr doktrdan geldim daha kafadi kanala girmemis.yalnci sancilrim varmis.bide dedi senden kucuk bebek beklemiyodum ama bebegin minyon dedi.3100 ama asagida olabilirmis.bn duznli vitamin icmiyorum diyemi acaba almiyo kilo.vicdan azabi cekiyorum.zayif mi dogck diye.moralimi bozdu.
Çok güzel bi karar vermişiniz ortam Değişikliği çok iyi geliyor inan öyle güzel anlatmışınki benim bile 3. Çocuk olduğu halde aynı bunalımları yaşıyorum seninki çok normal. Kilo herkesde bir olmuyo ben 11 kilo aldım şuan hepsi gitmiş durumda 60 kiloya düştüm. Bünye meselesi heralde. Bizde bugün 23. Günümüzdeyiz. Yarın tatile gidiyoruz haftasonuna kadar. Deniz felan yok ama bahçe temiz hava bide çocuklar toprakla oynasalar kafiKızlar hamilelik ne kolay şeymiş.... Lohusalık çok zor. Bebek ayrıca zor. Hiç bitmeyen bir döngüyle bebeğe bakıyorsun. Yenidoğan ilk bir ayında 2 saatte bir doyurulup altı temizlenip tekrar uyutuluyo, tüm bunlar zaten bir saati geçiyo hopp yeniden saati geliyo. İlk günler dedim mahvolduk. Eşim falan şokta bebeğin kölesi halindeyiz. 3 gün banyoya girecek vaktim olmadı. Azcık bi vakit olsa uyumak istiyo insan çünkü. Şimdi 21. günümüzdeyiz ve biz yarın tatile gidiyoruzdoktorumuz gidebilirsiniz dedi.aynı bakımı orada yapabilirseniz gidin dedi. Yazlığa annemin yanına gidicez. Uçakla gidicez tabi arabayla 10 saat. Ne eşim o kadar araba kullanacak gibi uyuyabiliyo ne de bebek dayanır, çünkü arbada klima açmamıyoruz. Camda katşılıklı açınca esiyo kapalı olunca çocuk sucuk gibi oluyo zor dengeler. Lohusa kafasından kurtulmak için tatile gitmeye karar verdik. Dün saattelerce düşündük. Bir cesaret gidelim dedik. Neden şimdi gidiyoruz derseniz eşim iznini ağustosun 1 ine kadar kullanmazsa yanıyor ve başka izni yok bu sene. Devlette işler böyle malesef. Etrafta 20 günlükken amerikaya uçanları falan duyunca cesaret ıgeldi. Yalnız bir sorun var ben 20 günlük lohusa halimle eski hiç bir yazlık kıyafete giremiyorum. 2 gündür deneyip deneyip ağlıyorum sinirlerim bozuldu. Eşim işte şu an öğlen gelecek. Bebeği ona bırakıp lcw ye gitcem. Ucuz ve basit bir şeyler alayım tatile dedim. Dün mayo baktım hoş denize giremicem kanamam devam ediyo ama tatilya işte giyer güneşlenirim falan bu arada tüm bunları bebeğin bir saatlik uyku aralarında anneme bırakıp yapcaz.... Neyse mayoların içinde tam bir deniz anası gibiyim giyip giyip ağladım kabinde lohusalık bu olsa gerek. Toplamda 14 kilo almıştım be 7 kilosu duruyo. Doğurunca 10 kilo gidiyo diyenlere falan bakmayın sonra benim gibi yıkılırsınız. Hemde 3.650 doğdu bebeğim. Bende durumlar böyle. 10 gündür falan girememiştim. Her şeyi anlatıp paylaşmak istedim.
Kızlar hamilelik ne kolay şeymiş.... Lohusalık çok zor. Bebek ayrıca zor. Hiç bitmeyen bir döngüyle bebeğe bakıyorsun. Yenidoğan ilk bir ayında 2 saatte bir doyurulup altı temizlenip tekrar uyutuluyo, tüm bunlar zaten bir saati geçiyo hopp yeniden saati geliyo. İlk günler dedim mahvolduk. Eşim falan şokta bebeğin kölesi halindeyiz. 3 gün banyoya girecek vaktim olmadı. Azcık bi vakit olsa uyumak istiyo insan çünkü. Şimdi 21. günümüzdeyiz ve biz yarın tatile gidiyoruzdoktorumuz gidebilirsiniz dedi.aynı bakımı orada yapabilirseniz gidin dedi. Yazlığa annemin yanına gidicez. Uçakla gidicez tabi arabayla 10 saat. Ne eşim o kadar araba kullanacak gibi uyuyabiliyo ne de bebek dayanır, çünkü arbada klima açmamıyoruz. Camda katşılıklı açınca esiyo kapalı olunca çocuk sucuk gibi oluyo zor dengeler. Lohusa kafasından kurtulmak için tatile gitmeye karar verdik. Dün saattelerce düşündük. Bir cesaret gidelim dedik. Neden şimdi gidiyoruz derseniz eşim iznini ağustosun 1 ine kadar kullanmazsa yanıyor ve başka izni yok bu sene. Devlette işler böyle malesef. Etrafta 20 günlükken amerikaya uçanları falan duyunca cesaret ıgeldi. Yalnız bir sorun var ben 20 günlük lohusa halimle eski hiç bir yazlık kıyafete giremiyorum. 2 gündür deneyip deneyip ağlıyorum sinirlerim bozuldu. Eşim işte şu an öğlen gelecek. Bebeği ona bırakıp lcw ye gitcem. Ucuz ve basit bir şeyler alayım tatile dedim. Dün mayo baktım hoş denize giremicem kanamam devam ediyo ama tatilya işte giyer güneşlenirim falan bu arada tüm bunları bebeğin bir saatlik uyku aralarında anneme bırakıp yapcaz.... Neyse mayoların içinde tam bir deniz anası gibiyim giyip giyip ağladım kabinde lohusalık bu olsa gerek. Toplamda 14 kilo almıştım be 7 kilosu duruyo. Doğurunca 10 kilo gidiyo diyenlere falan bakmayın sonra benim gibi yıkılırsınız. Hemde 3.650 doğdu bebeğim. Bende durumlar böyle. 10 gündür falan girememiştim. Her şeyi anlatıp paylaşmak istedim.
Amin insallh cnm bm cok duznli iciyodum buraya geldim geleli cok.icmedim .bnde doktoru anlmdim bi diyo kilolu olmamasi iyi bi oluyo senin bucudunda birinden daha kilolu bebek bekliyorum :) bn dogana kdr iceyim duznlice de insallh saglikli olur.vicdan yaptrdi bna kadin.:)Canim senle ayniyiz.
Benimde nst de sancilarim cikti ama duzenli degil. Agrida hissetmiyorum. Ne zaman gelir bebis acaba.
Vitaminler etkiliyor. Demir hapi da. Bende duzenli icmedgmde zayifti. Gerci suan 3250 cikti ama + - payi var zaten oyuzden cok takilmiyorum. Haftalik cizelgede de zaten ayni yaziyor. Kilolu olsa normal dogum zor olur ama 3 un uzeri zayif degil bence canim takilma. Saglikli olsunlarda dogunca alirlar
Sakin ol sakın böyle olumsuz Düşünme Bebeğin senin kendinw olan güvensizliğini hisseder oda sende güven duymak istiyor annesi.. Huzurlu bi çocuk istiyorsan tek çaresi senin kendine güvenip sakin olman. Hayatını çocuğa değil çocuğu hayatına uydur al dışarı çık gez beraber duşun altına girin yavaş akıcak şekilde. Memende değilde kucağında göğsünde uyut karnının üzerine yüzüstü yatır ona sakin sakin şarkılar söyle pışpışla poposuna vur hafifçe. Bugünler gelip geçici en zor günler ama sen annesin güçlüsün unutma. Müzik aç sakinleşir.Kızlar lutfen yardım edın
Kendımı cok caresız hissedıyorum destege ıhtıyacım var
Annem gitti ankaraya ben kaysrrıdeyım
Gercekten zor bı geceydı uyutamadım oğlumu şimdi memede uyuyor sırf sakınlessın dıye durdıruyorum
Nasıl buyutecem bunu bılemıyorum
Mama verıyormusunuz sız ben verıyorum oyle daha ii yyuyor
Aynen arkadaşım Söylediklerine katılıyorum. Herşeyin tadını çıkarmak lazımcanım seni çok iyi anlıyorum ilk kızımda kötü bir lohusalık geçirdim..dediğin gibi emzir altını değiştir uykusuzluk hep gergindik eşimle bide evde kv de vardı gece çocuk ağlıyodu kapıda hemen bu sefer ben ağlıyordum bakamıyor muyum niye geliyo diye eşim söledi sonra anne hatun halleder sen gelme dedi ...inan keyfini sürmek yerine boş yerine gerilmişiz doya doya sevememişiz bile..ilklerde bi şaşkınlık oluyor , yorgunluk...ikinci kızımda hamileliğimde de çok rahattım şükür her işimi yaptım gezdim dolaştım olağanüstü bi olay gibi düşünmedim hamileliği..11. günümüz bugün çok şükür kızımdaki gerginliğimiz yok ağlayınca bile gülüyoruz gece bile uyumayınca oturup konuşuoz onunla keyfini sürüyoruzbi daha kızım 11 günlük olmayacak bi daha bu zamanlara dönemeyeceğiz boşveerr giyecek kıyafet bulursun ama bu zamanlar geçer gider..ilk kızım kimseye emanet edemedim 1 yaşına kadar şimdi ise 2 kez alışveriş merkezine gittm süt sağdım bıraktım sende kasma kendini annene sütünü bırak 3-4 saat yetecek kadar sonra kafanı rahatlat biraz..eşim şimdi diyor bebek bebek bize uysun biz bebeğe uyunca perişan oluyoruz diye bebişin uyuyunca kitap oku tv müzik...dua et bol bol manen rahatlatsın Rabbim..ayyy çok akıl veriyo gibi olmadım inşallah
Asagida olabilir minik bi cocuk senin ben yapiliyim cocugumda oyle olcak saniyomus :) annmde dedi komsu 2600 dogurdu diye oda cok azmis dedi .bn etimi fln yiyeyim gene insallh 3300 fln olur ama gelir o zmna kdr.saglikli olsunda insallh alir dogunca kilo :)vicdan azabı çekme canım ben düzenli içtim 2930 doğdu kızım ...önemli olan sağlıklı olmaları..3100 iyi bi kilo..10 gün oldu bebeğim 3 kiloyu geçti bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?