2015 Temmuz Anneleri

Moralini bozma. Kimi bebis toplu olur kimisi zayif. Ama sen yinede ilaclarini duzenli ic. Doktor bosuna vermiyo sonucta
Iciyodum buraya geldigimden beri hep unuttum bisey oldu kaldi.dogana kdr iceyimde.ins.sagliklica dogsunda .bn tipime gore zatif cocuk doguruyomusum oyle dedi doktr :)

Bende suan hic duzenli icmyrm. Aklima geldikcr canim. Demiri hele 2 gundur icmedm bile. Daral geldi artik ilac duzeninden

Doğurmayan az kişi kalmışız
ama inanın ben bildiğiniz depresyondaym niye doğmuyor diye

Sıkıntı yapıyorum kendime çok alınganm ağlym hep

Dua edin ne olur yarın kontrole gidecem

Sağol canım hepimiz bebişlerle sağlıklı huzur dolu hayırlı bi hayat yaşayalım inşallah

Doğurmayan az kişi kalmışız
ama inanın ben bildiğiniz depresyondaym niye doğmuyor diye

Sıkıntı yapıyorum kendime çok alınganm ağlym hep

Dua edin ne olur yarın kontrole gidecem
Cnm bnde bazen dusunuyorumda.sagliklica dogsunda beklicez napalim.bide herkes dogurdu nerdeyse burda oda etkiliyo biz bekleyenleri.ama onlrin.gunu bizden.onceydi .sknti yapma Allah sagliklicaalmayi nasip etsin

Sağol canım gratise bakayım. Şimdi dr la konuştum tampon 5 saatten fazla durmayacak diyo birde denize girebilirmişim ama yüzmek yasak. Sanırım karın kasları çalıştığı için. 6 haftadan önce yüzmeyecekmişiz. Olsun suya girip çıkmakda yeter bana senle günlerimiz yakınmış. Bizim bugün 21 günlük kızımız

Canım benim akıl ver tabi ki nolacak akıl akıldan üstündür demişler herkesten öğrenecek bir şeyler var. Valla eşim gelsin arabaya atlayıp gitcem mayo almaya. Artık göbek falan hak getire alcam bi mayo napayım yeni anneyim olacak o kadar di mi bir de önden düğmeli bir elbise bulursam kolay emzirmek için yeter. Kızımada bir şort alayım butları hava alsın diyorum yine uyandı bu arada ben emzirsem iyi olacak

Suya girmek bile süperyaaaa senin adına çok sevindim inan. Tampon çok Rahatlık ya ama doktorum sağlıklı değil mecbur kalmadıkça kullanma dedi banada havuza denize girerken kullan dedi. Oysa normaldede çok rahat pedler çok kötü yapıyo.

Gaz sorunu çok var mı sizde?

Sorma gaz yüzünden gecemiz gündüzümüze karıştı.ağbim ve eşi çocuk doktoru biliyosun. İlaç vermiyolar küçük diye. Çekiyoruz mecbur.

dün bi komşum geldi , bebişim de ağlayınca kucağıma aldım sustu uyudu güzelce ..komşum hemen aa bu kucaa alışmış dedi..dedim ki 10 günlük daha alışsa nolcak kendini güvende hissetsin...9 ay taşıdık içimizde bi 9 ay da kucağımızda taşıyalım ne olcak yürümeye başladılar mı biraz zor kucağa gelirler

Indan korkuyor değil mi CNm ben bu bebekle napacam diye? Bili olsa naparım diye B'nde de var aynı korku çünkü be

Selam kızlar bugün kontrole gittim günüm doldu diye ilk kez çatı muayenesi oldum çok gerildim. Bebek kanala girmemiş açılmam hiç yokmuş zaten sancımda hiç olmadı daha. Sezeryan için yarın gel bu saatten sonra kanala girmez dedi. Kakasını yaparsa pişman olmayın dedi hep normal istiyordum çok şaşkının üzgünüm

ya kızlar sızlerı böyle görünce benımde canım tatile gitmek ıstıyor ama daha 12 gunluguz.offf su 20-40 muhabbetini hala anlamış değilim.evden dışarı çıkamıyorum.nedır bu ya.....

Indan korkuyor değil mi CNm ben bu bebekle napacam diye? Bili olsa naparım diye B'nde de var aynı korku çünkü be
kızlar korkmayın.benım ılk bebeğim.ve hayatımda kucuk bır bebeğe dokunmadım bile.ama nasıl bir duyguysa ılk kucağıma aldıgmdan beri yalnız baıyorum bebeğime.yanımda kımsem yok.sadece eşimle bakıyoruz.ilk günler o aglayınc bızde ağladık ama sonra alıştık bırbırımıze..

ya kızlar sızlerı böyle görünce benımde canım tatile gitmek ıstıyor ama daha 12 gunluguz.offf su 20-40 muhabbetini hala anlamış değilim.evden dışarı çıkamıyorum.nedır bu ya.....

ayy var ya bana kalsa hiç evde durmuycam annem olmaz nazara gelirsin diyo kendimi çok şükür iyi ve enerjik hissediyorum seneye yürümeye başlayınca bu kadar rahat olamayız şimdi tam tatil zamanı bu haftada evdeyim sonra çıkarım..gerçi eşimde pek anlamıyo dışarı çıkmama olayını biz kaçamak yapıoz kimse görmeden kış olsa evde durulur da şimdi nasıl duralım dimi yaa

Canım takılma öyle şeylere sağlık açısından dikkat etmek gerek kalabalığa sokmazsan bebişi hijyenik ortamda tutarsan bişey olmaz çocuk ta hayata çabucak alışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…