- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #62.181
Iciyodum buraya geldigimden beri hep unuttum bisey oldu kaldi.dogana kdr iceyimde.ins.sagliklica dogsunda .bn tipime gore zatif cocuk doguruyomusum oyle dedi doktr :)Moralini bozma. Kimi bebis toplu olur kimisi zayif. Ama sen yinede ilaclarini duzenli ic. Doktor bosuna vermiyo sonucta
Bende suan hic duzenli icmyrm. Aklima geldikcr canim. Demiri hele 2 gundur icmedm bile. Daral geldi artik ilac duzenindenAmin insallh cnm bm cok duznli iciyodum buraya geldim geleli cok.icmedim .bnde doktoru anlmdim bi diyo kilolu olmamasi iyi bi oluyo senin bucudunda birinden daha kilolu bebek bekliyorum :) bn dogana kdr iceyim duznlice de insallh saglikli olur.vicdan yaptrdi bna kadin.:)
Bnde ramzsa yemk duznim bozuldu unuttum .tavuk gb bebegin dedi :)Bende suan hic duzenli icmyrm. Aklima geldikcr canim. Demiri hele 2 gundur icmedm bile. Daral geldi artik ilac duzeninden
Sağol canım hepimiz bebişlerle sağlıklı huzur dolu hayırlı bi hayat yaşayalım inşallahGünaydın kızlar herkes iyidir inş doğum yapmamış arkadaşlar Allah yardımcınız olsun bu son günler Geçmek bilmez.
Bebişleri olanlar kötü bi tecrübemi paylaşayım karpuzun gaz yaptığından emin değildim dün çok emin oldumaman uzak durun.
Maviiece gözün Aydın canım sağlıklı huzurlu uzun bi hayat yaşayın inş
Doğurmayan az kişi kalmışız
ama inanın ben bildiğiniz depresyondaym niye doğmuyor diye
Sıkıntı yapıyorum kendime çok alınganm ağlym hep
Dua edin ne olur yarın kontrole gidecem
Cnm bnde bazen dusunuyorumda.sagliklica dogsunda beklicez napalim.bide herkes dogurdu nerdeyse burda oda etkiliyo biz bekleyenleri.ama onlrin.gunu bizden.onceydi .sknti yapma Allah sagliklicaalmayi nasip etsinDoğurmayan az kişi kalmışız
Sağol canım gratise bakayım. Şimdi dr la konuştum tampon 5 saatten fazla durmayacak diyo birde denize girebilirmişim ama yüzmek yasak. Sanırım karın kasları çalıştığı için. 6 haftadan önce yüzmeyecekmişiz. Olsun suya girip çıkmakda yeter banaÇok güzel bi karar vermişiniz ortam Değişikliği çok iyi geliyor inan öyle güzel anlatmışınki benim bile 3. Çocuk olduğu halde aynı bunalımları yaşıyorum seninki çok normal. Kilo herkesde bir olmuyo ben 11 kilo aldım şuan hepsi gitmiş durumda 60 kiloya düştüm. Bünye meselesi heralde. Bizde bugün 23. Günümüzdeyiz. Yarın tatile gidiyoruz haftasonuna kadar. Deniz felan yok ama bahçe temiz hava bide çocuklar toprakla oynasalar kafi
Bak aklıma be geldi gratiste tampon satılıyo lohusa için olanıda var kullanabilirsen al denizede girersin rahat rahat ama sadece denize girerken kullan devamlı kullanmak sağlıklı değilmiş.
Burda paylaşmak rahatlıyo insanı gerçekten.
Canım benim akıl ver tabi ki nolacak akıl akıldan üstündür demişler herkesten öğrenecek bir şeyler var. Valla eşim gelsin arabaya atlayıp gitcem mayo almaya. Artık göbek falan hak getire alcam bi mayo napayım yeni anneyim olacak o kadar di micanım seni çok iyi anlıyorum ilk kızımda kötü bir lohusalık geçirdim..dediğin gibi emzir altını değiştir uykusuzluk hep gergindik eşimle bide evde kv de vardı gece çocuk ağlıyodu kapıda hemen bu sefer ben ağlıyordum bakamıyor muyum niye geliyo diye eşim söledi sonra anne hatun halleder sen gelme dedi ...inan keyfini sürmek yerine boş yerine gerilmişiz doya doya sevememişiz bile..ilklerde bi şaşkınlık oluyor , yorgunluk...ikinci kızımda hamileliğimde de çok rahattım şükür her işimi yaptım gezdim dolaştım olağanüstü bi olay gibi düşünmedim hamileliği..11. günümüz bugün çok şükür kızımdaki gerginliğimiz yok ağlayınca bile gülüyoruz gece bile uyumayınca oturup konuşuoz onunla keyfini sürüyoruzbi daha kızım 11 günlük olmayacak bi daha bu zamanlara dönemeyeceğiz boşveerr giyecek kıyafet bulursun ama bu zamanlar geçer gider..ilk kızım kimseye emanet edemedim 1 yaşına kadar şimdi ise 2 kez alışveriş merkezine gittm süt sağdım bıraktım sende kasma kendini annene sütünü bırak 3-4 saat yetecek kadar sonra kafanı rahatlat biraz..eşim şimdi diyor bebek bebek bize uysun biz bebeğe uyunca perişan oluyoruz diye bebişin uyuyunca kitap oku tv müzik...dua et bol bol manen rahatlatsın Rabbim..ayyy çok akıl veriyo gibi olmadım inşallah
Suya girmek bile süperyaaaa senin adına çok sevindim inan. Tampon çok Rahatlık ya ama doktorum sağlıklı değil mecbur kalmadıkça kullanma dedi banada havuza denize girerken kullan dedi. Oysa normaldede çok rahat pedler çok kötü yapıyo.Sağol canım gratise bakayım. Şimdi dr la konuştum tampon 5 saatten fazla durmayacak diyo birde denize girebilirmişim ama yüzmek yasak. Sanırım karın kasları çalıştığı için. 6 haftadan önce yüzmeyecekmişiz. Olsun suya girip çıkmakda yeter banasenle günlerimiz yakınmış. Bizim bugün 21 günlük kızımız
Sorma gaz yüzünden gecemiz gündüzümüze karıştı.ağbim ve eşi çocuk doktoru biliyosun. İlaç vermiyolar küçük diye. Çekiyoruz mecbur.Suya girmek bile süperyaaaa senin adına çok sevindim inan. Tampon çok Rahatlık ya ama doktorum sağlıklı değil mecbur kalmadıkça kullanma dedi banada havuza denize girerken kullan dedi. Oysa normaldede çok rahat pedler çok kötü yapıyo.
Gaz sorunu çok var mı sizde?
Indan korkuyor değil mi CNm ben bu bebekle napacam diye? Bili olsa naparım diyeKızlar lutfen yardım edın
Kendımı cok caresız hissedıyorum destege ıhtıyacım var
Annem gitti ankaraya ben kaysrrıdeyım
Gercekten zor bı geceydı uyutamadım oğlumu şimdi memede uyuyor sırf sakınlessın dıye durdıruyorum
Nasıl buyutecem bunu bılemıyorum
Mama verıyormusunuz sız ben verıyorum oyle daha ii yyuyor
ya kızlar sızlerı böyle görünce benımde canım tatile gitmek ıstıyor ama daha 12 gunluguz.offf su 20-40 muhabbetini hala anlamış değilim.evden dışarı çıkamıyorum.nedır bu ya.....Çok güzel bi karar vermişiniz ortam Değişikliği çok iyi geliyor inan öyle güzel anlatmışınki benim bile 3. Çocuk olduğu halde aynı bunalımları yaşıyorum seninki çok normal. Kilo herkesde bir olmuyo ben 11 kilo aldım şuan hepsi gitmiş durumda 60 kiloya düştüm. Bünye meselesi heralde. Bizde bugün 23. Günümüzdeyiz. Yarın tatile gidiyoruz haftasonuna kadar. Deniz felan yok ama bahçe temiz hava bide çocuklar toprakla oynasalar kafi
Bak aklıma be geldi gratiste tampon satılıyo lohusa için olanıda var kullanabilirsen al denizede girersin rahat rahat ama sadece denize girerken kullan devamlı kullanmak sağlıklı değilmiş.
Burda paylaşmak rahatlıyo insanı gerçekten.
kızlar korkmayın.benım ılk bebeğim.ve hayatımda kucuk bır bebeğe dokunmadım bile.ama nasıl bir duyguysa ılk kucağıma aldıgmdan beri yalnız baıyorum bebeğime.yanımda kımsem yok.sadece eşimle bakıyoruz.ilk günler o aglayınc bızde ağladık ama sonra alıştık bırbırımıze..Indan korkuyor değil mi CNm ben bu bebekle napacam diye? Bili olsa naparım diyeB'nde de var aynı korku çünkü be
ya kızlar sızlerı böyle görünce benımde canım tatile gitmek ıstıyor ama daha 12 gunluguz.offf su 20-40 muhabbetini hala anlamış değilim.evden dışarı çıkamıyorum.nedır bu ya.....
Yarın benim de kontrolüm var bakalım ne diyecek günlermiz aynı.Doğurmayan az kişi kalmışız
Canım takılma öyle şeylere sağlık açısından dikkat etmek gerek kalabalığa sokmazsan bebişi hijyenik ortamda tutarsan bişey olmaz çocuk ta hayata çabucak alışırya kızlar sızlerı böyle görünce benımde canım tatile gitmek ıstıyor ama daha 12 gunluguz.offf su 20-40 muhabbetini hala anlamış değilim.evden dışarı çıkamıyorum.nedır bu ya.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?