2015 Temmuz Anneleri

Merhaba kızlar nasılsınız? Biz bugün 15 günlük olduk dün oğlumun tırnaklarını kestim çok uzamişti 40 gün dolayında kesmeyin diyorlar sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında.. elleriyle yüzünü çok çiziyor kesin rahatladık bugün D vitaminine başlıyoruz yarında sarılık ve muayenemiz var

Naptın sonuç ne ? Bende 40+6dayım hala ses belirti yok. Doktorum yarın suniyi vermemiz gerekiyor diyor ama doğuma dair hiç bir belirti yok ki

Kizlar benim oglum huy degistiriyo, gunduz uyur gece uyanik olurdu. Simdi gunduz de gece de uyumaz oldu. Bugun 26. Gunu. Emzik ya da mememi verince susuyo ancak. Surekli beni emince de cok geliyor yedigi, kusuyor. Emzigi de tam tutamiyor. Bir iki dk sonra dusuyor agzindan. Wee baby nin yuvarlak emziginden almistim emmezse diye, caresizlikten verdim. Onerebileceginiz baska marka var mi? Yuvarlak diye mi tutamiyor acaba damakli mi alsam? Sabahtan beri elli kere basina gidip emzigi yeniden agzina tiktim:) is yaptirmiyo ya evim les gibi
Siz emzik verdiniz mi? Valla emziksiz rahat yok.

iyiyiz canım şükür..bizde 11 günlük olduk bende kesicem bugün yanaklarını çiziyor bu sıcakta eldivende giydirilmiyor..öyle bişeye hiç rastlamadım hadis kitaplarında falan bizim içinde önemli olan bu söylenenleri çok takmamak lazım..temizlik imandandır..yarında muayeneniz güzel geçer inşallah

O
Off aynen ben de aynı durumdayım bebeğimin geleceği yok sezeryanla alalım diyorlar pugffffff

canım ben denedim ama almadı bebişim ara ara hala deniyorum huyları diye bişey olmuyo canım bu dönemde sürekli değişiyo çünkü..bi de daha çok küçük oldukları için acıkınca emiyolar uykuları gelince emiyolar gazı olunca emiyolar bizimki kakası gelince de emiyo yani en güvende hissettikleri yere sarılıyorlar işte bende temizliği ara ara fırsat buldukça yapıyorum hepsi birden zor oluyo..

Aynen canım bende öyle düşündüğüm için kestim zaten hem elleri açık olunca daha rahat ediyor sanki.. senin kız napıyor bizimki acayip oldu çok seviyor oyun oynuyor bazen kıskanclik krizi tutuyor ahah şu sütun tadına bende bi baksam diyor çok komik oluyor bi ara sütü sağır dolaba koyuyordum anne ben sütü alıp içiçe tadını çok merak ediyorum diyor artık direk buzluga atıyorum

Ben hastaneden eve gelir gelmez yani 5 gunlukken kestim. Kessem de ciziyor yuzunu bizimki. Eldiven takiyorum genelde. Cok sicak olujca cikariyorum.cok hareketli Gozune sokuyo parmagini cunku:)

Ayy aynen her kosulda emesi var, bakalim napicaz artik. Emzigi emecek aslinda dasanki agzina buyuk geliyo mu ya da sert mi, alisti cunku benim mememe belki onu ememiyodur. Alistirmak icin calismalara devam edicem.

Kizlar cok sayfa olmus okudugum bi kac konuyu yaziyim gece gunduzu oggretmmek lazimmis 15 gunluk olduktan sonra 9 dan sonra isik olmiycak gece lambasi bile yok dedi doktor biz ogrendik gece gunduzu tirnaklati kisaydi kesmedim zaten kopup dustu kendiliginden emzik bende veremedim ama 1 aylik oldu yeni yeni alisiyor . Doktor 1 aya kadar sabun sampuan yasak dedi mustellaya izin verdi sampuan islak mendili hayatimizdan kaldirdik bolece pisik kreminede ihtiyac kalmadi ipek markasinin pamugu vardi bebek icin onu kaynamis sogumus su ve bebe yagini karistirip pamuga doktum gunluk hazirliyom cok rahat oldu aksamda yikiyom emziriyom deliksiz uyuyo 3 4 saat

Gaz sorunu cok yasamadik ama sabsimlex kullaniyom duzenli bende yazliga gitcem ama kirkimizi bekliyoz bu 2 gun sonra bir aylik olucam 5 agustosta gitcem yuzerim heralde 83 kiloydum suan 70 e dustum hedef 62

Cocuklarin gazi var tabiki kucakta suscak herkez ayni seyi soluyo sanane be kadin deseydin banada dediler

Sorma gaz yüzünden gecemiz gündüzümüze karıştı.ağbim ve eşi çocuk doktoru biliyosun. İlaç vermiyolar küçük diye. Çekiyoruz mecbur.

Canim nurse hervays cok iyi ben kizimda ole rahat ettim oglumun pek sikintisi yok ama sab simplexi kullaniyom sabah olen napiyim kiyamiyom aglamasina

Arkadaşlar benm günüm bitti hala tık yok arada sancım olyo ama bebiş hala yukarda.. Korkumdan alttan muayene olmamak için gitmek istemyrm. Biide sancı oluyo arada afedersnz alt taraftan sankı bıcak saplıyorlar neden oluyo acaba....

Ben hastaneden eve gelir gelmez yani 5 gunlukken kestim. Kessem de ciziyor yuzunu bizimki. Eldiven takiyorum genelde. Cok sicak olujca cikariyorum.cok hareketli Gozune sokuyo parmagini cunku:)
Ben geceleri takıyorum eldiveni yoksa dediğin gibi oluyor bide kendi kendini uyandırıyor :)) çok masum tatlı ve komik yahuu :))

Kızlar bebeğim 21 günlük oldu sol memesi sismis hafifte sertlesme var.normal bir durummus ama yinede endiselendim.başına böyle bisey gelen var mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…