2015 Temmuz Anneleri

Haklısın canım da işte elde değil ki ben doğduğundan beri günlük duş alıyor hiç ben yıkamadım hep kayınvalidemler annem filan yıkıyor napacaksam

canım benim bebiş de öyle. doktor emzik önerdi damaksız. ilk 3 ay çok yüksek emme refleksi olurmuş onu dengelemek için. ben aventinkini aldım. tutuyo maşallah. yoksa sürekli emip kusuyo

Ayy cnm ne guzel .amin darisi bize insallh kokaylikla sanciyi takip edip mi gittin suyun flnda geldimi

Anneler nasil gidiyor..Benim oglum 21.gunluk oldu bugun..Benim sutum ne yazik ki yetmiyor ogluma mecburen mama takviyesi yapiyorum.Oglum baslarda uzun uyurdu simdi artik fazla uyumuyor surekli kalkiyor uzuluyorum bu duruma..Birde benim oglum mimik hareketleri yapiyor mesela guluyor agliyor gozlerini yukari kaydiriyor ebeye sordum normal dedi yeni dogan bebeklerde..Sizlerinde oylemi?

biimki de çok merak ediyo bende içeyim yiyeyim ordan diyo beni de onu kucağınıza aldığınız gibi alın diyo( yan yatarak alacakmışız) kafası çok küçük geldi garipsedi baya..beni öpsün diyo sürekli...bizimki de biberonda görse hiç affetmez bende buzluğa attım..bol bol sütümüz olsunnn buzluklarıız dolsun taşsın

Kızlar bebeğim 21 günlük oldu sol memesi sismis hafifte sertlesme var.normal bir durummus ama yinede endiselendim.başına böyle bisey gelen var mi???

canım memelerinde süt toplanması oluyomuş..ara ara memelerine masaj yap dağılıyo..bizimde sertleşiyo masaj yapıyorum yavaş yavaş dağılıyo

gözün aydın canım..sağlıkla çıkın hastaneden inşallah

Canim peki gece alt degistirirken napicaz?mecbur isik aciyorum temizlerken en azindan gece lambasini.nasi yapmali,?

Bu mesajimdan sonra suyum geldi hemen hastaneye gittik suyum kalmamış bebeğin kalp atışı yavaşlamış acil sezeryan dedi doktorum.açılma yok sancı yok bebek dayanamaz dedi.bizde sezeryana karar verdik.şimdi bebeğim yanımda evimize geldik.çok aglamakliyim kendimi aileden uzak yabancı insanların içinde hissediyorum ağlamak geliyor sürekli bebeğim çok tatlı esmer bembeyaz tenli bi fıstık.Rabbim herkese tatsin.doğumdan sonra böyle hisseden ağlamaklı olan oldu mu

Normal cnm bütün bebekler yapar bnmkide yapıyor uyurken bile

Cnm hayrlisi olzun saglikli olsunsa gec kalinmdan alinmis bevegin.gozun aydin.sizinti hep geldimi senin.bu hdtlrda olabiliyomus ya bnde hic bisi anlmiyorum.jac kg dogdu minik.kus ultrasyonla aynimiydi :)

Canm halbuki karpuz sut yapar diyolar

Kızlar biraz önce hafif bi akıntı hissettim için çamaşırımda kahverengi kırmızı bi akıntı gördüm ama sancı yok nişan mı

Kizlar yarin 14 gunluk olacaz ama bebegim hic buyumuyor gibi geliyor kilo almis mi bilmiyorum bu analik beni benden aldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…