- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #62.221
Haklısın canım da işte elde değil ki ben doğduğundan beri günlük duş alıyor hiç ben yıkamadım hep kayınvalidemler annem filan yıkıyorkızlar korkmayın.benım ılk bebeğim.ve hayatımda kucuk bır bebeğe dokunmadım bile.ama nasıl bir duyguysa ılk kucağıma aldıgmdan beri yalnız baıyorum bebeğime.yanımda kımsem yok.sadece eşimle bakıyoruz.ilk günler o aglayınc bızde ağladık ama sonra alıştık bırbırımıze..
canım benim bebiş de öyle. doktor emzik önerdi damaksız. ilk 3 ay çok yüksek emme refleksi olurmuş onu dengelemek için. ben aventinkini aldım. tutuyo maşallah. yoksa sürekli emip kusuyoKizlar benim oglum huy degistiriyo, gunduz uyur gece uyanik olurdu. Simdi gunduz de gece de uyumaz oldu. Bugun 26. Gunu. Emzik ya da mememi verince susuyo ancak. Surekli beni emince de cok geliyor yedigi, kusuyor. Emzigi de tam tutamiyor. Bir iki dk sonra dusuyor agzindan. Wee baby nin yuvarlak emziginden almistim emmezse diye, caresizlikten verdim. Onerebileceginiz baska marka var mi? Yuvarlak diye mi tutamiyor acaba damakli mi alsam? Sabahtan beri elli kere basina gidip emzigi yeniden agzina tiktim:) is yaptirmiyo ya evim les gibi
Siz emzik verdiniz mi? Valla emziksiz rahat yok.
Ayy cnm ne guzel .amin darisi bize insallh kokaylikla sanciyi takip edip mi gittin suyun flnda geldimiHerkese slmlarr...gece dortte hastaneye giris yaptim muayeneler vs derken saat 7de oğlusum normal doğum olarak dunyaya geldi..kızıma göre biraz zor oldu fazla dikisim var ama yine de iyiyim...bugun hastanedeyz yarin taburcu oluruz ins..
Darısı tüm bekleyenlerin basina
Aynen canım bende öyle düşündüğüm için kestim zaten hem elleri açık olunca daha rahat ediyor sanki.. senin kız napıyor bizimki acayip oldu çok seviyor oyun oynuyor bazen kıskanclik krizi tutuyor ahah şu sütun tadına bende bi baksam diyor çok komik oluyor bi ara sütü sağır dolaba koyuyordum anne ben sütü alıp içiçe tadını çok merak ediyorum diyor artık direk buzluga atıyorum
Kızlar bebeğim 21 günlük oldu sol memesi sismis hafifte sertlesme var.normal bir durummus ama yinede endiselendim.başına böyle bisey gelen var mi???
Herkese slmlarr...gece dortte hastaneye giris yaptim muayeneler vs derken saat 7de oğlusum normal doğum olarak dunyaya geldi..kızıma göre biraz zor oldu fazla dikisim var ama yine de iyiyim...bugun hastanedeyz yarin taburcu oluruz ins..
Darısı tüm bekleyenlerin basina
canım memelerinde süt toplanması oluyomuş..ara ara memelerine masaj yap dağılıyo..bizimde sertleşiyo masaj yapıyorum yavaş yavaş dağılıyo
Ya canim bir kaç yerde okudum kesinlikle dokunmayın demişler bilemedim ki
Canim peki gece alt degistirirken napicaz?mecbur isik aciyorum temizlerken en azindan gece lambasini.nasi yapmali,?Kizlar cok sayfa olmus okudugum bi kac konuyu yaziyim gece gunduzu oggretmmek lazimmis 15 gunluk olduktan sonra 9 dan sonra isik olmiycak gece lambasi bile yok dedi doktor biz ogrendik gece gunduzu tirnaklati kisaydi kesmedim zaten kopup dustu kendiliginden emzik bende veremedim ama 1 aylik oldu yeni yeni alisiyor . Doktor 1 aya kadar sabun sampuan yasak dedi mustellaya izin verdi sampuan islak mendili hayatimizdan kaldirdik bolece pisik kreminede ihtiyac kalmadi ipek markasinin pamugu vardi bebek icin onu kaynamis sogumus su ve bebe yagini karistirip pamuga doktum gunluk hazirliyom cok rahat oldu aksamda yikiyom emziriyom deliksiz uyuyo 3 4 saat
Kasiklarimda adet ağrısıyla uyandım. Belime de vurmaya başladı sancısı.düzensiz ama düzene binmedi daha.lavaboya gittim suyum mu geldi sızıntı gibi yoksa idrar mi anlamadım.doktorum burada değil pzt gelecek suyum falan gelmesin
Anneler nasil gidiyor..Benim oglum 21.gunluk oldu bugun..Benim sutum ne yazik ki yetmiyor ogluma mecburen mama takviyesi yapiyorum.Oglum baslarda uzun uyurdu simdi artik fazla uyumuyor surekli kalkiyor uzuluyorum bu duruma..Birde benim oglum mimik hareketleri yapiyor mesela guluyor agliyor gozlerini yukari kaydiriyor ebeye sordum normal dedi yeni dogan bebeklerde..Sizlerinde oylemi?
Cnm hayrlisi olzun saglikli olsunsa gec kalinmdan alinmis bevegin.gozun aydin.sizinti hep geldimi senin.bu hdtlrda olabiliyomus ya bnde hic bisi anlmiyorum.jac kg dogdu minik.kus ultrasyonla aynimiydi :)Bu mesajimdan sonra suyum geldi hemen hastaneye gittik suyum kalmamış bebeğin kalp atışı yavaşlamış acil sezeryan dedi doktorum.açılma yok sancı yok bebek dayanamaz dedi.bizde sezeryana karar verdik.şimdi bebeğim yanımda evimize geldik.çok aglamakliyim kendimi aileden uzak yabancı insanların içinde hissediyorum ağlamak geliyor sürekli bebeğim çok tatlı esmer bembeyaz tenli bi fıstık.Rabbim herkese tatsin.doğumdan sonra böyle hisseden ağlamaklı olan oldu mu
Canm halbuki karpuz sut yapar diyolarGünaydın kızlar herkes iyidir inş doğum yapmamış arkadaşlar Allah yardımcınız olsun bu son günler Geçmek bilmez.
Bebişleri olanlar kötü bi tecrübemi paylaşayım karpuzun gaz yaptığından emin değildim dün çok emin oldumaman uzak durun.
@Maviiece gözün Aydın canım sağlıklı huzurlu uzun bi hayat yaşayın inş
dilasa post: 41834077 .!.:masajın ne zararı olabilir ki..benim kız rahatlıyo baya
Olabilir canim.doktoruna ulsmn mumkunse sor istersennKızlar biraz önce hafif bi akıntı hissettim için çamaşırımda kahverengi kırmızı bi akıntı gördüm ama sancı yok nişan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?