- 4 Aralık 2011
- 443
- 165
- 333
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.361
Bende hevesleniyorum başlayayim bir şeyler diyorum ama halsizlikten,tembellikten bir şey yapamıyorum :) Ellerine sağlık canım.Benimkilerede birer tane bekliyorum
Sagol canim benim:)Ayniyim yattigim yerden ornek bakiyorum anca :)))nşallah sağlıklı sıhhatli doğsunlar hepsi battaniyeler feda olsun onlara ben de kafamı kiyduğum yerde dalıp gidiyorum ya gün boyu bıraksalar uyurum o derece yani.
Nerdeeeee her gecti dedigim de yeniden basliyor acim susuzum agliyorum oyyy oyyySelamlar kızlar
Nasılsınız mide bulantıları azaldı değil mi
Yazılara bakılırsa öyle görünüyor
Sagol canim benim:)Ayniyim yattigim yerden ornek bakiyorum anca :)))
Pek sayılmaz yemek ayrı yememek ayrı işkence şu an pişmiş hiçbirşeyin kokusuna hatta düşüncesine dayanamiyorum hayat peynir zeytin ve nadiren yoğurtla geçiyor İnşallah bebiş yeterince gıda alabiliyordurSelamlar kızlar
Yazılara bakılırsa öylve görünüyor
:)) beb küçük mucizeler dükkanını okuyunca etkilenip başladim bayagi zorluyor ama olsun zaman bol başaracağım İnşallah :))Sagol canim benim:)Ayniyim yattigim yerden ornek bakiyorum anca :)))
Oyyy yerim ben o kaplumbağaları yaa.Maşallah canım büyüyolar Allahın izniyle .Bu tosbikler annelerini de üzmüyolar hiç maşallah rahat bi hamielleik geçiriryosun en azından mide yönünden şükür :))Bunlarda benim minik kaplumbagalarim :)Dunku kontrolden 9+3tuk:)
Hiiç içimden gelmiyor ya benim de arada mecburen zorluyorum azar azar ama idare edecek kadar sadece zaten iki dakika iş yapsam iki saat horul horul uyuyorum hiç anlamadim sanki tüm gün maraton koşmuş gibi oluyorum hemen.artık bu dönem ev işleri biraz da eşlerin ellerinden öpsün ne yapalımKizlar ev islerini nasil ediyorsunuz benim hic yapasim gelmiyor bir bardagi bile kaldirasi halim yok koca bosuyacak bu gidisle
Hiiç içimden gelmiyor ya benim de arada mecburen zorluyorum azar azar ama idare edecek kadar sadece zaten iki dakika iş yapsam iki saat horul horul uyuyorum hiç anlamadim sanki tüm gün maraton koşmuş gibi oluyorum hemen.artık bu dönem ev işleri biraz da eşlerin ellerinden öpsün ne yapalım
Maşallah 41 kere cok güzel bisey ya Allah saglicakla kavustursunBunlarda benim minik kaplumbagalarim :)Dunku kontrolden 9+3tuk:)
Sagol canim Allah cc razi olsun:)Cok sukur akilli kaplus bunlar :)Oyyy yerim ben o kaplumbağaları yaa.Maşallah canım büyüyolar Allahın izniyle .Bu tosbikler annelerini de üzmüyolar hiç maşallah rahat bi hamielleik geçiriryosun en azından mide yönünden şükür :))
Canim cok sagol,Allah cc razi olsun.Cumlemizinkine İnsaAllah.Maşallah 41 kere cok güzel bisey ya Allah saglicakla kavustursun
Kızlar ya ben bi umut 3. ayım dolunca bu mide bulantısı,iştahsızlık,aşırı yorgunluk hissi v.s. azalıcak diye bekliyodum.Elimde bu gün gün hamilelik takviminin spiralli çıktısı var.Ordan bakıyodum 12+2 ye denk gelen günde şey yazıyo ' geçen 2 ayda olduğu gibi kendinizi normalden daha yorgun hissetmeye devam edeceksiniz.günlük yaşamınızda planlamalar yaparak dinlenin v.s vs...' .yıkıldım yaaa hani biticekti 3. aydan sonra
evt allaha şukur ben bes gundur falan iyiyimSelamlar kızlar
Yazılara bakılırsa öyle görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?