2015 Temmuz Anneleri

İnşallah sağlıklı sıhhatli doğsunlar hepsi battaniyeler feda olsun onlara ben de kafamı kiyduğum yerde dalıp gidiyorum ya gün boyu bıraksalar uyurum o derece yani

nşallah sağlıklı sıhhatli doğsunlar hepsi battaniyeler feda olsun onlara ben de kafamı kiyduğum yerde dalıp gidiyorum ya gün boyu bıraksalar uyurum o derece yani.
Bende hevesleniyorum başlayayim bir şeyler diyorum ama halsizlikten,tembellikten bir şey yapamıyorum :) Ellerine sağlık canım.Benimkilerede birer tane bekliyorum

Selamlar kızlar
Nasılsınız mide bulantıları azaldı değil mi
Yazılara bakılırsa öyle görünüyor

Sagol canim benim:)Ayniyim yattigim yerden ornek bakiyorum anca :)))

Ben onu bile yapmiyorum ama benim bi orgu ekibim var ;p Bebegim annemin ilk torunu, ananemin gorecegi ilk torun cocugu Dolayisiyla onlar ara vermeden oruyorlar, simdiden 2 battaniyemiz, ve suveter ve hirkalarimiz var Allah'a dua ediyorum, hem bebegim saglikli olsun hemde ananemde onunla istedigi gibi vakit gecirebilsin...

Selamlar kızlar
Nasılsınız mide bulantıları azaldı değil mi
Yazılara bakılırsa öylve görünüyor
Pek sayılmaz yemek ayrı yememek ayrı işkence şu an pişmiş hiçbirşeyin kokusuna hatta düşüncesine dayanamiyorum hayat peynir zeytin ve nadiren yoğurtla geçiyor İnşallah bebiş yeterince gıda alabiliyordur

Kizlar ev islerini nasil ediyorsunuz benim hic yapasim gelmiyor bir bardagi bile kaldirasi halim yok koca bosuyacak bu gidisle

Sagol canim benim:)Ayniyim yattigim yerden ornek bakiyorum anca :)))
:)) beb küçük mucizeler dükkanını okuyunca etkilenip başladim bayagi zorluyor ama olsun zaman bol başaracağım İnşallah :))
41138, member: 436970"]Ben onu bile yapmiyorum ama benim bi orgu ekibim var ;p Bebegim annemin ilk torunu, ananemin gorecegi ilk torun cocugu Dolayisiyla onlar ara vermeden oruyorlar, simdiden 2 battaniyemiz, ve suveter ve hirkalarimiz var Allah'a dua ediyorum, hem bebegim saglikli olsun hemde ananemde onunla istedigi gibi vakit gecirebilsin...[/QUOTE]
İnşallah canım ya cümlemiz için öyle olur )

Bunlarda benim minik kaplumbagalarim :)Dunku kontrolden 9+3tuk:)
Oyyy yerim ben o kaplumbağaları yaa.Maşallah canım büyüyolar Allahın izniyle .Bu tosbikler annelerini de üzmüyolar hiç maşallah rahat bi hamielleik geçiriryosun en azından mide yönünden şükür :))

Kizlar ev islerini nasil ediyorsunuz benim hic yapasim gelmiyor bir bardagi bile kaldirasi halim yok koca bosuyacak bu gidisle
Hiiç içimden gelmiyor ya benim de arada mecburen zorluyorum azar azar ama idare edecek kadar sadece zaten iki dakika iş yapsam iki saat horul horul uyuyorum hiç anlamadim sanki tüm gün maraton koşmuş gibi oluyorum hemen.artık bu dönem ev işleri biraz da eşlerin ellerinden öpsün ne yapalım

Ay yapmaz benim kocis birak .... gotursun der ne olcak bisey olmaz degip geciyor

Kızlar ya ben bi umut 3. ayım dolunca bu mide bulantısı,iştahsızlık,aşırı yorgunluk hissi v.s. azalıcak diye bekliyodum.Elimde bu gün gün hamilelik takviminin spiralli çıktısı var.Ordan bakıyodum 12+2 ye denk gelen günde şey yazıyo ' geçen 2 ayda olduğu gibi kendinizi normalden daha yorgun hissetmeye devam edeceksiniz.günlük yaşamınızda planlamalar yaparak dinlenin v.s vs...' .yıkıldım yaaa hani biticekti 3. aydan sonra

Hamileligin 3. ayinin bitmesi 13. hafta bittikten sonraya denk geliyor cnm, sen birde 13+2 ye falan bak

Bir iki gundur bulantilarim azaldi gibi benim de :).cok fenaydim.iki kilo vermistim.daha bebisimi gormeye bir hafta var.iki haftayi zor gecirdim.buyuseler hareketlwrini hissetsek de anlasak iyi olduklarini insanin hep akli kaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…